Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Group I
15:00 CET - Nicosia (Stádio GSP)
CYPRUS - SCOTLAND bet365
Referee: Harald Lechner (AUT)
eht9SUp.png

Group E
18:00 CET - Baku (Bakcell Arena)
AZERBAIJAN - WALES bet365
Referee: Deniz Aytekin (GER)
652mmuu.png

Group G
18:00 CET - Ljubljana (Stadion Stožice)
SLOVENIA - LATVIA bet365
Referee: Radu Marian Petrescu (ROU)
PtQ7Eip.png

Group I
18:00 CET - St Petersburg (Gazprom Arena)
RUSSIA - BELGIUM bet365
Referee: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (POR)
gJBrUkm.png

Group I
18:00 CET - Serravalle (San Marino Stadium)
SAN MARINO - KAZAKHSTAN bet365
Referee: Ali Palabıyık (TUR)

Group C
20:45 CET - Mönchengladbach (Borussia-Park)
GERMANY - BELARUS bet365
Referee: Orel Grinfeld (ISR)
05o48Kr.png

Group C
20:45 CET - Belfast (Windsor Park)
NORTHERN IRELAND - NETHERLANDS bet365
Referee: Szymon Marciniak (POL)

Group E
20:45 CET - Rijeka (Stadion HNK Rijeka)
CROATIA - SLOVAKIA bet365
Referee: Clément Turpin (FRA)
vg8ktW7.png

Group G
20:45 CET - Vienna (Ernst-Happel-Stadion)
AUSTRIA - NORTH MACEDONIA bet365
Referee: Michael Oliver (ENG)

Group G
20:45 CET - Jerusalem (Itztadion Teddy)
ISRAEL - POLAND bet365
Referee: Mattias Gestranius (FIN)
zwnVv8R.png

(Koeficijenti 16.11. u 13:34 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

'TADA NISMO POKAZALI APSOLUTNO NIŠTA' Slovački izbornik naglašava da su izvukli pouku iz Trnave: 'Remi nam sada ne znači ništa!'

Pavel Hapal, dojma smo, uživa velik respekt slovačke javnosti. Dali su reprezentaciju u vjerojatno zadnjoj šansi iskusnijeg dijela generacije poput Hamšika, Pekarika, Kucke... u ruke češkom stručnjaku, to ovdje nije nikakav problem. Uostalom, najveće je rezultate trenerske karijere ostvario u Slovačkoj.

Još prije devet godina iznenađujuće je ušao sa Žilinom u Ligu prvaka, gdje je, doduše, imao svih šest poraza, čak i jednu “sedmicu” od Marseillea. No, zato je 2017. slovačku U-21 reprezentaciju odveo na Euro. A u toj reprezentaciji igrali su: Škriniar, Rusnak, Šatka, Bero, Lobotka, Valjent, Špalek, Vavro i Beneš, dakle, čak devetorica s popisa igrača koji će biti u kadru na Rujevici. Radi se, očito, o momčadi koja tek treba, na reprezentativnoj razini, dosegnuti svoj vrhunac u godinama koje dolaze. I od koje se očekuje da bezbolno premosti smjenu generacija kad odu ovi već spomenuti “starci”.

Stoga, kažu nam slovački novinari, Hapalu uoči kraja kvalifikacija za EP ne visi mač nad glavom, što znamo reći, otkaz nije “kuvertiran”, ako ne uspije protiv Hrvatske i Azerbajdžana. Smatraju ga svi, od navijača, medija, stručnjaka, do samih reprezentativaca najpogodnijom osobom na nastavak posla, kako god završile kvalifikacije. On najbolje poznaje ove igrače, ima s njima odličan odnos, nema većih trzavica, vodi ih od mlađih kategorija i logično je očekivati da nastavi s njima raditi dok momčad ne dosegne vrhunac. Međutim, isto tako, u nogometu se nikad ne zna, ako otkaz i nije na stolu, trenerski je kofer uvijek spreman. O tom potom.

Pričali smo s izbornikom Hapalom u slovačkoj bazi u Šamorinu, ali nije baš želio previše o svim tim temama, molio je da se držimo utakmice na Rujevici, jer je to trenutačno jedino čime je okupiran, na što je fokusiran i da o drugim stvarima i ne razmišlja.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Slovakia v Wales - City Arena Trnava, Trnava, Slovakia - October 10, 2019 Slovakia coach Pavel Hapal inside the stadium before the match REUTERS/Radovan Stoklasa - RC1C23CF4FA0

Bit će puno nervoze

Dakle, gospodine Hapal, vas i vašu momčad čeka utakmica odluke. Kakvu utakmicu, kakav dvoboj očekujete na Rujevici, u kojemu je Hrvatska po mnogima veliki favorit?

- Očekujem jednu jako tešku utakmica i za nas i za Hrvatsku, jer ovo je ipak ključna utakmica za obje reprezentacije. Čak je za Hrvatsku i važnija nego za nas, jer njoj je ovo zadnja šansa u kvalifikacijama, mi još uvijek imamo utakmicu s Azerbajdžanom za neki mali popravak.

Pretpostavljamo da bi i za Slovačku, kao i za Hrvatsku, naravno, bilo bolje da je momčad Zlatka Dalića već osigurala nastup na Euru. Tada bi pritisak bio manji, Hrvatska bi manje “morala”, možda bi i vaše šanse bile veće?

- Ne znam što bi bilo u tom slučaju. Da je osigurala plasman na Euro, možda bi Hrvatska igrala u malo drugačijem sastavu, ali sigurno ne bi tek tako ispustila pobjedu pred svojom publikom. Zato ne mislim da bismo bili u prednosti i imali veće šanse, kao što ne mislim da je nedostatak to što i Hrvatskoj treba pobjeda. Nama ionako odgovara samo pobjeda i tri boda, a Hrvatskoj je potreban bod, pa će na terenu sigurno biti puno nervoze.

Kako sad, s odmakom od dva mjeseca, gledate na na onu utakmicu u Trnavi i težak (0:4) poraz? Jeste li promijenili neke zaključke?

- Ne, isti je zaključak kao i neposredno nakon utakmice. Mi smo odigrali slabih 90 minuta, a naš protivnik vjerojatno najbolju u ovim kvalifikacijama. To se poklopilo i ispao je visok poraz.

Samorin, 050919. Dubava, Hotel X-BIONIC Sphere. Konferencija za medije Slovacke nogometne reprezentacije. Na fotografiji: Marek Hamsik, Pavel Hapal. Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nismo pokazali ništa

Je li vas Hrvatska tada iznenadila nekim novim rješenjima u igri? Recimo, najbolji su pojedinci bili Petković i Vlašić, koji su dotad ipak bili u “drugom planu” u odnosu na sve ostale i općepoznate hrvatske zvijezde?

- Petković je odigrao sjajnu utakmicu u Trnavi, ali također su i svi hrvatski igrači odigrali sjajno. I tu je bio ključ. Bio sam vrlo razočaran našom igrom jer nismo pokazali apsolutno ništa što bismo mogli odigrati i pokazati koliko vrijedimo.

Pretpostavljamo da ćete za utakmicu u Rijeci ipak nešto promijeniti? Što Slovačka može promijeniti u igri da bi bila bolja nego u Trnavi.

- To ću zadržati za sebe, ha-ha.

Svjesni smo i mi u Hrvatskoj da Slovačka može bolje nego u Trnavi, uostalom, činjenica jest da bolje rezultate imate u gostima nego kod kuće?

- Reći ću vam ovako; vjerujem da smo iz poraza u rujnu izvukli pouku i siguran sam da ćemo se bolje pripremiti za ovaj dvoboj nego što smo se pripremili tada. Evo, to je moj odgovor.

Hrvatska je u ove kvalifikacije ušla kao favorit skupine, kao svjetski doprvak. Za nas u Hrvatskoj bilo bi veliko razočaranje kad se reprezentacija ne bi plasirala na Euro. Bi li za vas to bilo razočaranje, neuspjeh, ako ne biste odveli Slovačku na završni turnir?

- Naravno da ću biti razočaran ako ne uspijemo! Postavili smo si cilj, imamo realne izglede kroz kvalifikacije i ako na kraju ne uspijemo, jasno da ću biti razočaran.

Na zdravstvenu situaciju u momčadi ne možete se požaliti.

- Istina, zasad su svi spremni i vjerujem da neće biti nikakvih daljnjih zdravstvenih problema nakon što smo morali pozvati Špaleka umjesto ozlijeđenog Benesa.

Inače, jednom ste iz Hrvatske već otišli pobjednički. Kao trener Žiline 2009. izbacili ste Hajduk iz Europe, slavili ste na Poljudu?

- Kako se ne bih sjećao! Uf, bila je to dobra utakmica, iako vrlo teška i neizvjesna, nakon 1:1 iz prve utakmice Hajduk je bio u prednosti, dugo je bilo 0:0. Ali kraj je bio dobar za nas, pobijedili smo 1:0, ako se ne varam pogodak je zabio Lietava. Lijepa pobjeda.

Nije najbolja opcija

Biste li sada bili zadovoljni i bodom, s obzirom na snagu Hrvatske i činjenicu da ipak imate tu zadnju utakmicu protiv Azerbajdžana?

- Gledajte, sam remi protiv Hrvatske na njezinu terenu bio bi dobar rezultat, ali u ovim okolnostima jedan bod za nas ništa ne znači. Istina, imamo poslije još jednu utakmicu, ali tada ne bismo imali sve u svojim rukama, ovisili bismo o drugima, a to nikad nije najbolja opcija. Zato kad govorimo o uspjehu u Rijeci, mislimo na pobjedu, s tom namjerom dolazimo u Hrvatsku.

Osim te utakmice s Hajdukom, jeste li kroz karijeru imali još kakvih susreta s hrvatskim igračima, trenerima, klubovima?

- Moram priznati da se se ne sjećam nikoga. Znam samo da je Niko Kovač igrao u istom klubu kao i ja, u Leverkusenu.

Trening iza zatvorenih vrata prije polaska

Tradicija je, objasnili su nam iz PR-službe Slovačkog nogometnog saveza, da dva dana prije utakmice u kampu reprezentacije nema medijskih aktivnosti. Niti otvorenog treninga. Tako radi Pavel Hapal, inače pristupačni Slovaci koji su gotovo sve igrače i izbornika poslali pred mikrofone, jedan dan ipak žele provesti u potpunoj izolaciji. Trening su odradili iza zatvorenih vrata kampa u Šamorinu, ni onih 15 minuta razgibavanja nije bilo dopušteno snimati. Po svemu sudeći, nekih novih ozljeda nema, svi bi danas trebali stići u Rijeku. Dolazak Slovaka predviđen je oko podneva, trenirat će na Rujevici od 18.30, a prije toga će pred novinare na službenoj press konferenciji izbornik Pavel Hapal i kapetan Marek Hamšik.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/euro2020/tada-nismo-pokazali-apsolutno-nista-slovacki-izbornik-naglasava-da-su-izvukli-pouku-iz-trnave-remi-nam-sada-ne-znaci-nista/9619858/

SLOVAKE NE OČEKUJE JEDAN, VEĆ DVA POTOPA 'Nažalost, morat ću ih razočarati! Nije da sam ja kriva, ja samo prenosim ono što će se u subotu dogoditi!'

Pogledi navijača na Rujevici morat će, nažalost, možda više za vrijeme utakmice Hrvatske i Slovačke biti upereni ka nebu nego na teren. Kiša, neumorna riječka kiša mogla bi stvarati brojne probleme. Ne igračima, jer u riječkom nogometnom kampu travnjak je "tip-top", već samo gledateljima, i to na one tri tribine (sjever, jug, istok) koje nisu natkrivene.

Da će kiše u subotu svakako biti, za Novi list je potvrdila meteorologinja iz riječkog Pomorskog meteorološkog centra, Danijela Vlašić:

- Preduhitrilo vas je već puno navijača, svi žele čuti dobru prognozu, ali na njihovu žalost morala sam ih razočarati, kao i sve one koji se budu dalje raspitivali. U subotu se u vremenu odigravanja utakmice na Rujevici očekuje intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati - kaže Vlašić.

Uzalud je riječka meteorologinja pregledavala brojne prognostičke modele ne bi li smanjila mogućnost pogreške. A to naravno, nije sve. Jer uz kišu bit će i vjetra. I to dosta jakog.

- Bit će i vjetra. Tijekom dana se očekuje slaba bura, a onda će opet početi jačati jugo, iako neće biti tako intenzivno kao u južnim krajevima. Dok kod nas stigne jugo, utakmica će već završiti - nastavlja Vlašić, a onda se malo i šali:

- Joooj, vjerojatno će sad svi navijači mene napasti, ali nisam ja kriva, ja samo prenosim atmosferske prilike. Ajmo reći ovako: kiša će potopiti Rujevicu, a Hrvatska će potopiti Slovačku i sve smo riješili, ha, ha, ha... - zaključila je Danijela Vlašić.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/euro2020/slovake-ne-ocekuje-jedan-vec-dva-potopa-nazalost-morat-cu-ih-razocarati-nije-da-sam-ja-kriva-ja-samo-prenosim-ono-sto-ce-se-u-subotu-dogoditi/9619240/

Hrvatska - Slovačka BTTS (2.10) bet365

Hrvatska je prva u skupini E i potreban im je samo jedan bod da bi osigurali mjesto na Euru 2020. godine. Ovo im je posljednja utakmica u ovim kvalifikacijama, dok se Slovačka sljedećeg utorka suočava sa Azerbejdžanom u svojoj posljednjoj utakmici u ovoj skupini.

Bilo kako bilo, Hrvatska ovdje ima savršenu priliku. Njihov domaći rekord je bio nevjerojatan do sada, a zadivljujuća je činjenica da nikada nisu izgubili internacionalnu utakmicu kada su igrali u Rijeci. Do sada je reprezentacija odigrala ukupno 13 utakmica na stadionu HNK Rijeka, pobijedivši 10, dok su remizirali preostale tri. Nije ni čudo zašto su ga odabrali kao mjesto za svoju posljednju i odlučujuću utakmicu u ovim kvalifikacijama.

Hrvatska ulazi u ovaj meč u izvrsnoj formi. U ovim kvalifikacijama su izgubili samo od Mađarske, a trenuntno su u nizu od pet utakmica bez poraza. Trebali su čak i prije zapečatiti mjesto na Europskom prvenstvu 2020, ali su igrali neriješeno protiv Azerbejdžana i Velsa u nedavnim utakmicama.

Njihov međusobni rekord protiv Slovačke je izvrstan, jer je Hrvatska pobijedila tri i remizirala dvije utakmice od posljednjih pet međusobnih duela. Njihov prvi meč u ovoj skupini odigran je u Trnavi, a završio je vrlo uvjerljivom pobjedom od 0-4 za Hrvatsku još u rujnu. Za ovaj susret će Hrvatska biti bez braniča Dejan Lovrena i Domagoja Vide, obojica su suspendirani.

Slovačka je treća u ovoj skupini gdje imaju da igraju još dvije utakmice do kraja kvalifikacija, uključujući i ovu sa Hrvatskom, dok imaju velike šanse da završe na drugoj poziciji. Da bi se to dogodilo, prvo moraju izaći kao pobjednici iz ovog meča, a zatim u utorak u finalnoj utakmici pobijediti Azerbejdžan. Mađarska je samo jedan bod iznad njih, ali Mađarska ima samo još jednu utakmicu preostalu do kraja kvalifikacija. To znači da se Slovačka neće braniti u ovom meču i vjerojatno će tražiti barem bod.

Slovačka je bila vrlo nedosljedna u ovoj kvalifikacijskoj kampanji. Nikada nisu uspjeli povezati dva pozitivna rezultata zaredom. Međutim, poboljšali su svoje nastupe na gostujućim terenima i ostali neporaženi u šest od posljednjih osam gostujućih utakmica. Njihova posljednja dva gostujuća meča u ovoj skupini završila su sa pobjedom od 1-5 protiv Azerbejdžana i 1-2 protiv Mađarske. Zanimljiva činjenica jeste da je Slovačka postigla barem pod dva gola u pet od posljednjih sedam gostujućih utakmica, tako da su oni jedan solidan tim u gostima.

Hrvatskoj je potreban samo jedan bod za plasman, a Slovačka mora ostati neporažena kako bi zadržala svoje šanse za drugo mjesto. Gosti se vjerojatno neće braniti i od njih se očekuje napdački nogomet.

Hrvatska je sveukupno bila bolja ekipa na svim pozicijama, ali vjerojatno će biti oprezni u ovoj utkamici. Domaćini su veliki favoriti sa koeficijentom 1.45 na njihovu pobjedu, ali Slovačka je pokazala vrlo dobre gostujuće nastupe i slične očekujem u ovom meču.

S obzirom da se očekuje napadački nogomet obje ekipe, vjerujem da je najbolja opcija u ovoj utakmici odigrati da će oba tima postići gol po koeficijentu 2.10.

Moguće postave

Hrvatska (4-2-3-1): Livakovic; Bartolec, Jedvaj, Caleta-Car, Barisic; Modric, Kovacic; Rebic, Vlasic, Perisic; Petkovic
Nisu dostupni: Kramaric (ozljeda), Mitrovic (ozljeda), Pjaca (ozljeda), Vrsaljko (ozljeda), Rakitic (ozljeda), Vida (suspenzija), Lovren (suspenzija)

Slovačka (4-3-3): Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka, Hamsik; Rusnak, Bozenik, Mak
Nisu dostupni: Zrelak (ozljeda), Benes (ozljeda), Kozacik (ozljeda), Gyomber (suspenzija)

jdeQ5a8.png

(Koeficijenti 15.11. u 15:27 CET) 

Slovenia - Latvija // -1,5 AH Slovenija bet365 288sb - 1,40

Hrvatska - Slovačka // Pobjeda Hrvatske bet365 288sb - 1,45

Evo jedan double koji po meni ima velike šanse za prolazak. Slovenija nema šansi za Euro ali je Slovenija od kako se Kek vratio pokazala da zna igrati nogomet i da imaju nekoliko odličnih nogometaša. Ukoliko nastave ovako, ne sumnjam da će ih Kek uspjeti odvesti na SP u Kataru. Dakle, očekujem pobjedu Slovenije sa dva gola razlike, pred domaćim navijačima gdje su deklasirali čaki Poljsku. Latvija je katastrofalna selekcije, sve su utakmice izgubili i imaju očajan omjer od 2:27. Dakle, meč koji nema rezuzltatsku važnost ali sam ubjeđen da će Slovenci ići po pobjedu.

Hrvatima samo igra pobjeda. Imaju sve u svojim rukama i mislim da su previše iskusna reprezentacija da bi prokockali plasman na EURO. Slovačkoj je potrebna pobjeda ali mislim da na ovom gostovanju nemaju šta tražiti. Hrvatska je kući do sada u tri utakmice upisala tri pobjede, igraju dobro u zadnje vrijeme što su pokazali i protiv neugodnih Mađara u prošlom kolu koje su savladali sa 3:0. Pet utakmica za redom ne znaju za poraz a pobjeda im ovdje donosi definitvno plasman na Euro.

image.png.8e6ac34c20f2550bc018b2004f14bb52.png

prije 7 sati, MaliMisko12 said:

Imam pitanje nevezano za ovu temu.Dakle probao sam danas doma priko svog wi-fi se ulogirati na vaš bet365 online kladionica" rel="">bet365 mirror link i prepoznaje mi ka opasnost i neda mi uci unutra,tako da ima li ko savijet jer mi je ostala xy love na racunu,tako da ima li ko savijet ?

Zadnji link radi pa se preko njega spoji

https://mobile.365-288.com/#/HO/

Sjeverna Irska - Nizozemska 2 (1.55) bet365

Sjeverna Irska je napravila odličan start ovih kvalifikacija, ali činjenica je da su oni samo igrali duple utakmice sa Bjelorusijom i Estonijom. Tim je i dalje uspio ostvariti četiri pobjede i napraviti se kandidatom za kvalifikacije, ali nakon toga je došao problem. Tijekom listopada su izgubili od Njemačke kod kuće i u gostima protiv Nizozemske, što je njihove šanse učinilo minimalnim. Da bi zadržali te šanse moraju pobijediti Nizozemsku večeras. Domaćini će biti bez veznjaka Jonesa i napadača Washingtona i Smytha.

Nizozemci su imali potpuno drugačiji raspored nakon što su izgubili od Njemačke kod kuće u ožujku, njihove kvalifikacije su bile pod sumnjom, međutim, tim je odgovorio na najbolji mogući način. Ostvarili su zatim četiri pobjede zaredom, uključujući i pobjedu protiv Njemačke, kao i posljednju protiv Sjeverne Irske na domaćem terenu. Dominirali su cijelom utakmicom! Nizozemskoj će nedostajati vratar Vermeer i napadač Brgwijn, kao i Malen.

Očekujem da će Sjeverna Irska gurnuti sve u napad u ovoj utakmici, jer nemaju što više čekati. Oni se nadaju osvajanju tri boda koja će ih ostaviti u konkurenciji za drugo mjesto. Znajući to, kao i činjenicu da su Nizozemci vrlo opasni u kontranapadima, očekujem utakmicu sa golovima. Vjerojatno i pobjedu Nizozemske.

x5PXx7q.png

(Koeficijenti 16.11. u 10:32 CET) 

prije 12 sati, MaliMisko12 said:

Imam pitanje nevezano za ovu temu.Dakle probao sam danas doma priko svog wi-fi se ulogirati na vaš bet365 online kladionica" rel="">bet365 mirror link i prepoznaje mi ka opasnost i neda mi uci unutra,tako da ima li ko savijet jer mi je ostala xy love na racunu,tako da ima li ko savijet ?

Ima brdo linkova koji rade,malo pretraži....

Evo ti još jedan

https://mobile.bet365.com.cy/

prije 14 sati, MaliMisko12 said:

Najsigurniji je 288sb tako da bez problema zaobići upozorenja i uđi na saajt, slobodno.

Kipar - Škotska // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,83

Austrija - Makedonija // Pobjeda Austrije bet365 288sb - 1,25

Još jedan double, koji ću možda kombinovati sa ovim doubleom gore iznad. Sve je jasno kao bijeli dan. Kipa i Škotska igraju revijalnu utakmicu a s obzirom kako su loše odigrali kvalifikacije očekujem da u ova dva zadnja meča se potrude i tako vrate osmjeh na lica navijačima. Dakle, uvijek kada su kvalifikacije pri kraju i kada tekme nemaju rezultatski značaj ja ganjam golove na manje atraktivnim utakmica jer ih tu uvijek bude. Kvota je odlična i ovo ću kombinovat sa pobjedom Austrije. 

image.thumb.png.6b2462f463f9fe70477c7a506c35a141.png

Austrija ukoliko pobjedi ide na Euro. Igraju kod kuće, sa slabijom reprezentacijom od njih, i sa reprezentacijom koja nema rezultatski imperativ u ovom meču. Austrija je odigrala dobre kvalifikacije a kod kuće su trenutno u nizu od tri pobjede na kojima su postigli čak 10 golova. 

image.png.ea59f2357afca8ac8b77c6f02cb70b0a.png

image.thumb.png.8ffdf416500b554fd30a10cab960759c.png

Rusija - Belgija 2 (2.00) bet365

U pretposljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2020, Rusija će dočekati Belgiju večeras. Oba tima su osigurala natjecanje na EUru, ali još uvijek postoji nešto što će ih motivirati u ovom susretu. Rusija je postala vrlo težak protivnik i bit će motivisani protiv Belgije. Oni vole ovakve vrste utakmica. Belgija vodi u skupini sa 24 boda dok imaju osam pobjeda u osam dosadašnjih susreta. Rusija je na drugom mjestu sa 21 bodom i sedam pobjda i jednim porazom. Jedini poraz je došao protiv Belgije u prvoj utakimci gdje su uspjeli postići gol u porazu od 3-1. Belgija je također primila samo taj gol do sada dok su postigli nevjerojatnih 30.

Rusija također ima solidan napad, ali većinu njihovog posla odrađuje Szyuba koji je postigao devet golova do sada. Rusiji će nedostajati neki ključni igrači kao što su Cheryshev, Miranchu, Dzagoev, Gazinsky, Smolov. Belgija ima problema u obrani jer će biti bez Kompanyja, Vertonghena, Meuniera, Casteelsa. Međutim, još uvijek su vrlo jaka momčad te se ti izostanci vjerojatno neće ni primijetiti. Momčad je toliko dobra da Mertens sjedi na klupi. Hazard, de Bruyne, Lukaku, Tielemans i Witsel definitivno mogu probiti bilo koju obranu na svijetu. Očekujem pobjedu gostiju u ovom susretu.

4faRrFa.png

(Koeficijenti 16.11. u 13:38 CET) 

Azerbejdžan - Vels 2 (1.50) bet365

Azerbejdžanu ovaj meč i ne znači mnogo, jer su nakon šest odigranih kola trenutno na posljednjem mjestu u skupini sa jednim bodom. Vels i dalje ima šanse za drugu poziciju, a sa pobjedom protiv Azerbejdžana i Mađarske u posljednje dvije utakmice, Baleova ekipa bi mogla osvojiti 14 bodova u skupini. Slovačka igra protiv Hrvatske večeras i vjerojatno će izgubiti meč, te će dati šansu Velsu da se plasira nešto bolje u posljednja dva kola. Posjednja utakmica Slovačke u ovoj skupini će biti protiv Azerbejdžana i Slovačka će vjerojatno imati 13 bodova na kraju, ako bude ovako kako smo rekli. Ali u slučaju da Slovačka osvoji bod večeras i završi sa 14 bodova, Vels bi imao prednost sa boljim rezultatima protiv Slovačke (1-0 i 1-1).

xJzw7iW.png

(Koeficijenti 16.11. u 13:43 CET) 

On 14. 11. 2019. at 12:29, IzudinB said:

Group E
20:45 CET - Rijeka (Stadion HNK Rijeka)
CROATIA - SLOVAKIA bet365 online kladionica" rel="">bet365
Referee: Clément Turpin (FRA)
vg8ktW7.png

Po meni najizglednija utakmica za over kartona. Već sam sve rekao u analizama prije ove o utakmici Hrvatske i Slovačke pa da ne dužim. Hrvatskoj je potreban bod, dok bi i Slovačka bila zadovoljna sa bodom i sve ukazuje na to. Međutim, ne vjerujem da će ekipa Zlatka Dalića biti zadovoljna samo sa bodom, te očekujem veliku borbu na terenu. Odlučujuća utakmica za Hrvatsku u kojoj će vjerujem jurišati ka tri boda. Zbog važnosti utakmica očekujem barem više od tri kartona, dok mi se sudac za ovu granicu od tri kartona čini prilično dobrim. Clement Turpim je francuski sudac koji u prosjeku po utakmici inače daje po četiri kartona, a znao je u par navrata pokazati i više. Evo njegova statistika ispod. Pronašao sam kliznu granicu na betbuilderu u bet365 kladionici, a iako je koeficijent nešto manji, vjerujem da se može kombinirati. Vrlo važna utakmica u kojoj očekujem više od tri kartona. Sretno!

83SDrjt.png

KpSUIgM.png

(Koeficijenti 16.11. u 13:53 CET) 

Njemačka - Bjelorusija | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.25) bet365

Njemačka ima samo jedan cilj, a to je da pobijedi posljednje dvije domaće utakmice protiv Bjelorusije i Sjeverne Irske. Ova će ih kvalifiirati na Euro 2020, nije bitno kako Nizozemska i Sjeverna Irska odigraju svoje utakmice, tako da se od Njemačke ovdje očekuje velika pobjeda, međutim budite oprezni, jer Nijemci imaju dugu listu ozljeda: Kehrer (ozljeda), Sane (ozljeda), Rudiger (ozljeda), Trapp (ozljeda), Sule (ozljeda), Havertz (ozljeda), Reus (ozljeda), Draxler (ozljeda), Halstenberg (ozljeda), Can (suspenzija), dok Bjelorusiji nedostaju: Savitski (ozljeda), Bakhar (ozljeda), Politevich (ozljeda).

Bjelorusija će ovu utakmicu igrati bez ikakvih šansi za napredak i samo će njihov ponos biti u pitanju. Međutim, vjerujem da bi Nijemci ovdje trebali ostvariti pobjedu u prvom poluvremenu, nakon što su uradli isto u tri od posljednjih pet utakmica na ovom turniru. Sretno!

EP2bcxx.png

(Koeficijenti 16.11. u 14:00 CET) 

Izrael - Poljska 2 (1.40) bet365

Poljska ima 19 bodova i još uvijek nisu završili posao u ovoj skupini, nakon što im je ostala utakmica protiv Izraela u gostima, a zatim i kod kuće protiv Slovenije. Oni su se kvalificirali na Euro 2020, tako da će ovdje igrati bez pritiska, ali i dalje mogu izgubiti prvo mjesto od Austrije. Oni su postigli 13 golova do sada, dok su primili samo dva, što njihovu obranu čini jednom od najboljih na ovom turniru. Izrael je luda momčad u posljednje vrijeme i oni igraju prilično zabavne utakmice sa mnogo golova postignutih.

Izrael konstantno prelazi granice golova. U posljednjim mečevima rezultati Izraela su overi: 4-2 protiv Austrije, 0-3 protiv Latvije, zatim poraz od 4-0 protiv Poljske, poraz od Slovenije sa 3-1, zatim i od Austrije ponovo sa 3-1 i u posljednjem susretu su pobijedili Latviju kod kuće sa 3-1. U četiri od posljednjih sedam utakmica bila su barem po dva gola do poluvremena. Zbog toga očekujem barem gol u prvom poluvremenu. Sretno!

UzAAOce.png

(Koeficijenti 16.11. u 14:13 CET) 

PRIJETI NEVRIJEME I ODGODA NA RUJEVICI, A TRAGEDIJA JE UOČI OKRŠAJA S VATRENIMA POTRESLA GOSTUJUĆU REPREZENTACIJU! 'Velika je nesreća u našoj momčadi'

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu od 20.45 na Rujevici protiv Slovačke igra odlučujuću utakmicu za odlazak na EURO, a večer uoči susreta glavna tema je - moguća odgoda susreta zbog olujne kiše i velikog nevremena u Rijeci, ali i strašna tragedija u Slovačkoj koja je djelovala i na gostujuće igrače i stožer.

Presica Zlatka Dalića najavljena je za 19.30, a prije domaćina, novinarima su se u Rijeci obratili gosti iz Slovačke - izbornik Pavel Hapal i Marek Hamšik.

Slovački izbornik i kapetan Hamšik izrazili su prvo sućut žrtvama prometne nesreće u Slovačkoj, zbog koje je ovaj petak dan žalosti u toj zemlji. U sudaru autobusa i kamiona bilo je 13 poginulih i dvadesetak ozlijeđenih.

- Nakon što smo saznali za tragediju u srijedu, nastala je velika nesreća u reprezentaciji, izražavamo sućut rodbini, a svima koji su preživjeli da se vrate u normalan život - kazao je Hapal.

Slovački novinar iznenadio ga je podatkom da Hrvatska nikad nije izgubila kvalifikacijsku utakmicu za Euro na domaćem terenu, u 34 nastupa ima 26 pobjeda i osam remija.

- Sretan sam što ste mi to rekli, to ću iskoristiti…

Kakav bi bio osjećaj da kao Čeh odvede Slovake na Euro?

- Dobar. Ali još su pred nama dvije utakmice. Sve je otvoreno.

Kaže da ga ne brine bude li kiša, kao ni moguća odgoda utakmice ubog nevremena u Rijeci.
- Ne razmišljamo o vremenu, međutim, u Šamorinu smo se pripremali po vrlo intezivnoj kiši, pa nam to pomaže. Kiša me toliko ne brine, nadam se da neće biti jak vjetar, da ne bi onemogućavao igru.

Oko sastava nema dvojbe:

- Svi igrači koji su došli zdravi su i nadam se da će biti sve u redu za sutrašnju utakmicu…

Najavio je da ovaj put Slovačka neće igrati jednako otvoreno kao u Trnavi.

- Motivacija je bila i tada na visokoj razini, nije dobro završila utakmica, ali spremni smo za ovaj susret na drugačiji način i pripravni smo za dobru igru te ćemo pokušati pobijediti. Jako sam puno utakmica odigrao gdje su drugi bili favoriti, međutim uspjeli smo dobiti. Vjerujem da će to biti jedna od takvih utakmica. Igrači su spremni dati maksimum. Strategija neće biti usmjerena samo na napad, igra se 90 minuta, bitno je postići gol, a ne primiti nijedan i tako ću postaviti taktiku - zaključio je Hapal.

MAREK HAMŠIK: Nadam se se da će svi preživjeli oporaviti se od ozljeda

Marek Hamšik referirao se na stradale u nesreći u Slovačkoj.

- Pokušat ćemo odigrati što bolju utakmicu da se Slovačka plasira dalje, ali puno je važnije zdravlje i nadam se da će svi preživjeli oporaviti se od ozljeda.

Istaknuo je da su već nekoliko susreta u ovom ciklusu označili presudnima, pa eto i posljednji.

- U svaku smo utakmicu ulazili kao da je zadnja.

Slovaci su nakon Trnave govorili da su previše respektirali Hrvatsku.

- Nije se radilo toliko o respektu, nego Hrvatska stvarno ima dobre igrače, iskoristili su svaku našu pogrešku, mi svoje prilike nismo. Presjekli su nas golovi na kraju prvog djela i početkom drugog. Možda smo odigrali malo preotvoreno.

Vremenska prognoza je loša:

- Vidjeli smo da je teren dobar, a odigrali smo toliko utakmica po kiši, to ne bi smjelo predstavljati problem, igrat ćemo maksimalno bez obzira na vremenske uvjete.

Slovačka se prije deset godina plasirala na SP po vrlo lošem vremena, je li to dobar pokazatelj?

- Snijeg ovdje sigurno neće padati. Napravit ćemo sve da se plasiramo, bio bih vrlo zadovoljan da odigram još jedan veliki turnir sa Slovačkom. (da)

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/euro2020/prijeti-nevrijeme-i-odgoda-na-rujevici-a-tragedija-je-uoci-okrsaja-s-vatrenima-potresla-gostujucu-reprezentaciju-velika-je-nesreca-u-nasoj-momcadi/9622540/

U Slovačkoj dan žalosti: "Ljudski životi su važniji od pobjede nad Hrvatskom"

HRVATSKA nogometna reprezentacija u kvalifikacijama za Euro igra protiv Slovačke sutra na Rujevici. Viceprvacima svijeta bit će dovoljan i bod za prolaz na Euro, a Slovaci moraju ići na pobjedu.

Utakmicu na Rujevici najavili su slovački izbornik Pavel Hapal i Marek Hamšik.

Presica je otvorena pitanjem o nesreći u Slovačkoj gdje je u sudaru autobusa i kamiona poginulo 13 ljudi. U Slovačkoj je proglašen i dan žalosti.

"Napravit ćemo sve da malo razveselimo naš narod, ali nogomet i pobjeda nad Hrvatskom su manje bitni od ljudskih života", rekao je Hamšik pa dodao:

"Zanimljiva je skupina. U svaku utakmicu smo ulazili kao da je zadnja, moramo pobijediti, ali znamo kakva je kvaliteta Hrvatske. Želimo pobjedu. Očekuje nas loša vremenska prognoza, ali teren je jako dobar, to neće biti problem. Jak vjetar večeras? Osjetili smo vjetar već u avionu, ali na stadionu se ne osjeća toliko zbog tribina. Pripreme su kao i za svaku utakmicu. Svaki trening smo išli maksimalno, analizirali smo Hrvatsku i imamo dogovorenu taktiku, nadam se da ćemo je uspjeti realizirati."

Riječ je preuzeo slovački izbornik.

"Bio bi dobar osjećaj da kao Čeh odvedem Slovačku na Euro", rekao je Hapal.

Jedan slovački novinar pitao je Hapala što misli o tome da će možda doći do odgode utakmice zbog nevremena. Utakmica bi se mogla igrati u nedjelju od 14:30.

"Ne razmišljamo o tome. Imali smo pripreme na kiši, to nam pomaže, a kiša nam nije toliko bitna. Nadam se da samo vjetar neće biti jak."

"Svi moji igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Odlučio sam tko će igrati protiv Hrvatske, jedino neka ozljeda na treningu može utjecati na sastav. Znam da moramo pobijediti. Taktika neće biti da idemo sve u napad, moramo zabiti, ali isto tako ne smijemo primiti ako želimo pobjedu", završio je izbornik Slovačke.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/u-slovackoj-dan-zalosti-ljudski-zivoti-su-vazniji-od-pobjede-nad-hrvatskom/2132452.aspx

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use