Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 35 minute, PeterPrevc said:

Slažem se za Kielce. Povukao bi paralelu, Vardar doma deklasiran od Kiela, a Kielce u gostima kod Kiela 30-30. Vardar jak doma,ali jedva opstali kao klub. Smeta me loša igra Kielcea protiv Porta u gostima. Mislim da je Vardar u laganom padu, nisu uvjerljivi toliko i tu Kristopans najveća opasnost zbog svoje fizike. Jel imamo info o ozljedama za obje ekipe? Jel ima netko najavu za tu utakmicu sa dvoznaka, tamo pišu dosta dobro o ozljedama.

Kristopans, Atman i Gorpishin su u timu tako da je full tim ali je pitanje koliko su spremni. Vardar doma je druga ekipa, opstali su utako bi opstali zato sto je bilo zanimanje da bi drugi preuzeli klub..mislim da Karacic i Dujshebajev ce imati prostor i imaju velike sanse danas.

Burlney-West Ham 2 3.30 bet365

Odlučia san se za ovaj par jer su oba tima u teškom padu forme,samo što je kod Burnleya je taj što kvalitetu koju imaju u kadru nemogu zadržati a dok je kod West Hama očigledno motivacija ili neki skroz drugi faktor.Kvaliteta je daleko tu ali kad ih gledaš imaš osićaj ka da su demotivirani.Dobra stvar je ta što je Burnley takva ekipa da pod opaskom Sean Dyche ima normu gubiti više utakmica u nizu a nije im strano izgubiti 4 u nizu i nakon tog odigraju utakmicu sezone sa vrhunskom obranom i takvom realizacijom da bi čovik pomislia da mu naprid stoje aguero i Jesus a ne Chris Wood i Barnes.Dakako sviđa mi se to što je Burnley tipična ekipa koja igra na preskakanje igre i čisti engleski fizički nogomet što im je u planu sa što manje pasova ali pravih doči do protivničkog gola.Primjerice zato jesu ubojiti iz prekida i ekipa su koja trenutno prednjači sa najviše dugih pasova.Zato mi se svidia ovaj par jer West Ham spoj ekipe koja ima fizičke jake igre ali ima tehniče potkovane igrače ka Andersona koji je po meni najubojiti igrač  i Bardsley bi moga imati problem sa njim na to strani dok Snodgrass je igrač sa nogom koja je precizna a Haler je opet tipičan sidrun koji voli primiti loptu i nije mu strano zabiti glavom tako da oćekujem glatku pobjedu WHU

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use