Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Radnik Bijeljina-Sarajevo  13:30h

Utakmicu sudi Elvis Mujic, sudija koji je u vise navrata sudio Sarajevu i evidentno ih ostetio. Zadnju utakmicu je sudio nedavno u kupu Bih, Siroki-Sarajevo. Dopustio je veoma grubu igru domacina, nije svirao cist penal za Sarajevo pokazo crveni karton igracu Sarajeva(navodno psovanje)...... 

Uprava Sarajeva je uputila dopis fudbalskom savezu i trazili izuzece ovog sudaca, nije im udovoljeno. Trazit ce izuzece ovog sudije sa svih narednih utakica. 

Mujic je bio u svojstvu cetvrtog  sudije na posljednjoj domacoj utakmici Sarajeva i publika ga je ispratila psovkama. 

Radnik je ostecen proslu utakmicu(nije sviran cist penal za njih ali jeste nepostojeci protiv njh) sudija suspendovan 10 utakmica. 

Mislim da je ovo kompenzacija za proslo kolo i ovo je sudija zadatka. 

Radnik bi trebao ostvariti pobjedu i Sarajevo bi moglo dobiti veci br kartona, jer su svjesni kako je ovo igranka saveza i morat ce se potuci na terenu kako bi pokusali izvuci pozitivan rezultat. 

Premier liga

Chelsea - Crystal Palace (13:30) bet365
Sudac: Mike Dean (4.89)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 2.00
IPxwnbL.png

Burnley - West Ham (16:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (4.14)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.91
avxBkBb.png

Newcastle - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.10)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 2.18
k626hnw.png

Southampton - Everton (16:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.27
Prosjek ekipe 2: 1.91
PruDTJN.png

Tottenham - Sheffield Utd (16:00) bet365
Sudac: Graham Scott (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 1.82
ynOltkD.png

Leicester - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.88)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 2.09
rlmEt7C.png

Primera

Alaves - Valladolid (13:00) bet365
Sudac: Mario Melero López (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.45
7kjGkIM.png

Valencia - Granada (16:00) bet365
Sudac: Javier Estrada Fernández (6.33)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.50
p1bdXew.png

Eibar - Real Madrid (18:30) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 2.10
CED1cG2.png

Barcelona - Celta Vigo (21:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.25
0GBFVEN.png

Serie A

Brescia - Torino (15:00) bet365
Sudac: Marco Guida (7.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.27
0cmaap7.png

Inter - Verona (18:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.22
nrGVId8.png

Napoli - Genoa (20:45) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (5.60)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 2.55
gxBA9kL.png

Bundesliga

Hertha - RB Leipzig (15:30) bet365
Sudac: Sören Storks (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 1.43
frlQZsH.png

Mainz - Union Berlin (15:30) bet365
Sudac: Harm Osmers (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.50
nA2HcM2.png

Paderborn - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: Marco Fritz (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.29
Prosjek ekipe 2: 2.17
IcUTWoq.png

Schalke - F. Dusseldorf (15:30) bet365
Sudac: Robert Hartmann (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 2.33
tj0YKZE.png

Bayern - Bor. Dortmund (18:30) bet365
Sudac: Felix Zwayer (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 0.86
mNqwPDD.png

Francuska liga

Brest - PSG (17:30) bet365
Sudac: Mikael Lesage (6.00)
Prosjek ekipe 1: 1.25
Prosjek ekipe 2: 1.89

Lille - Metz (20:00) bet365
Sudac: Florent Batta (1.75)
Prosjek ekipe 1: 1.5
Prosjek ekipe 2: 1.38

Monaco - Dijon (20:00) bet365
Sudac: Eric Wattellier (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 1.57

Reims - Angers (20:00) bet365
Sudac: Hakim Ben El Hadj (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 1.11

Strasbourg - Nimes (20:00) bet365
Sudac: Ruddy Buquet (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.33

(Koeficijenti 8.11. u 10:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Leicester - Arsenal // Pobjeda Leicestera u bilo kojem poluvremenu bet365 288sb - 1,50

Vjerujem kako će Leicester ovdje doći do pobjede a eto ipak osigurat ću se sa pobjedom u bilo kojem poluvremenu, dok ću na drugom tiketu odigrati čistog keca. Leicester je po kmeni iza Citya i Liverpoola trenutno najozbiljnija ekipa u ligi i vjeorvatno ekipa sa najboljih početnih 11 nakon Građana i Redsa. Problem je širina u ekipi, koja bi trebala doći do izražaja u kasnijem dijelu sezone. Arsenal je standardno prosječan, imaju problema u ekipi i mislium da oni na ovom gostovanju nemaju šta tražiti.

Herta - Leipzig // Over 2,5 golova bet365 288sb - 1,61

Ovdje golijada ne bi trebala izostati. N azadnjih 5 mečeva ove dvije ekipe postignuto je čak 26 golova. Vole igrati jedni protiv drugih, odogovaraju im stilovi i gre i ovi rezultati ne mogu biti slučajnost. Leipzig je odličan ove szeone na zadnja dva meča u ligi i kupu postigli su 14 pogodaka, slavili su protiv Zenita na teškom gostovanju i mislim da i ovdje mogu do pobjede ali zbog istrođenosti vjerujem da će primiti barem jedan gol.

Maribor - Domžale // Pobjeda Maribora bet365 288sb - 1,50

I za kraj odabrao sam ovaj meč, iznenadila me je kvota na Maribor. Ganjaju pobjedu kako bi ostali u trci sa Olimpijom. Svako gubljenje bodova, pogotovo na domaćem terenu može biti kobno a i Domžale ove sezone nije kao prošlih godina, psobeno nakon odlaska trenera Rozmana koji je preporodio NK Rijeku svojim dolaskom. Mislim da oni na ovom gostovanju nemaju sta traziti i vjerujem u rutinsku pobjedu Maribora.

image.png.e014f814aad9187d194c56704531d778.png

V9Zt3aR.png   vWdzMPh.png

Chelsea - Crystal Palace | Crystal Palace daje gol (1.79) 1xbet

S obzirom da CHelsea prima gol u skoro svakoj utakmici, vjerujem da će Crystal Palace uspjeti da postigne barem jedan gol u ovom susretu. Nakon sedam pobjeda u nizu, Chelsea je ponovo počeo igrati prilično toplo-hladno. Izgubili su od Uniteda u kupu, zatim odigrali 4-4 sa Ajaxom protiv kojeg su trebali izgubiti. Da primaju golove potvrđuje i njihova golrazlika od 25-17 u ligi u prvih 11 utakmica. Imaju pet pobjeda zaredom u prethodnih pet utakmica u ligi i mislim da će pobijediti ovaj susret, međutim, očekujem barem jedan gol Crystal Palacea. Chelsea je primio barem po gol u tri od posljednjih pet pobjeda zaredom.

Crystal Palace je solidan ove sezone. S obzirom kako su loše krenuli prošlu sezonu, mislim da su sada prilično dobri na devetoj poziciji sa 15 osvojenih bodova. Oni su postigli gol u tri od posljendjih pet gostujućih utakmica (postigli su po dva gola u te tri utakmice). U međusobnim omjerima, to jest u sedam utakmica protiv CHelseaja koje su igrali na Stamford Beridgeu, Crystal Palace je postigao gol u šest tih utakmica. Mount i Barkley su pod znakom sumnje za ovaj susret, dok neće biti ni Jorginha, Loftus-Cheeka, Rudigera i van Ginkela. Sretno!

DxSYE8V.png

Lille - Metz 1 (1.63) 1xbet

Lille je definitivni favorit u ovoj utakmici protiv Metza. Oni su trenutno na petoj poziciji i počeli su igrati prilično dobro, iako je njihova nedavna forma pomalo razočarala sa samo jednom pobjedom u posljednjih pet utakmica. Prošlog vikenda je Marseille pobijedio sa 2-1, dok su remizirali previše utakmica generalno gledajući. Dobre vijesti su da je klub bio odličan na domaćem terenu u ligi gdje su nastavili formu od prošle sezone. Lille je zapravo imao najbolji domaći rekord u ligi gdje su od mogućih 18 bodova osvojili 16 i ostali neporaženi. Njihov posljednji domaći meč je bio protiv Bordeauxa gdje su pobijedili sa rezultatom od 3-0. Jedini loš rezultat je bio poraz u Ligi prvaka sredinom tjedna protiv Valencije u gostima, ne samo zbog poraza, nego i zbog putovanja i utakmicom više.

To je problem sa kojim se Metz neće susretati i koji će u ovu utakmicu doći svježiji. Ipak klub se nalazi na 17. poziciji i do sada su ostvarili tri pobjede. Prošli vikend su remizirali sa 2-2 protiv Montpelliera. Jasno je da Metz puno bolje igra kada igraju na svom terenu nego u gostima i mislim da bi se mogli mučiti za stjecanje tempa igre u ovoj utakmici. Lille je očito mnogo bolja ekipa i ovdje bi trebali ostvariti pobjedu. Sretno!

fjRzTqv.png

Inter - Verona 1 (1.35) 1xbet

Nakon razočaravajućeg poraza od Dortmunda, Inter će se nadati da će se vratiti sa pobjedom protiv Verone i protiv ekipe Ivana Jurića, te zabilježiti svoju desetu pobjedu u sezoni. Inter se vraito u Seriju A nakon srčanog poraza u Njemačkoj. Inter je u toj utakmici imao 2-0, da bi do kraja utakmice Dortmund napravio nevjerojatan preokret od 3-2. Ostali su drugi na tabeli u Seriji A, jer su prošlog tjedna zabilježili pobjedu od 2-1 protiv Bologne. Nakon četiri utakmice bez primljenog gola u prvih pet utakmica, njihova obrana je nastavila i primila deset golova u sljedećih šest ligaških utakmica. D'Ambrosio, Sanchez, Asamoah, Politano i Gagliardini se nalaze na listi ozljeda.

Verona se nešto bolje plasirala na tabeli nakon te pobjede od 2-1 nad Bresciom. U svojoj durgoj pobjedi u nizu, trećoj u posljednjih pet utakmica u Seriji A, jedan od napadača se zapravo pokazao, a to je bio tinejdžer Eddy Salcedo, koji je postigao gol nakon pauze i olakšao stvari svojoj ekipi. Sa četiri pobjede, tri remija i četiri poraza, Verona se nalazi na devetoj poziciji na tabeli. Badu, Kumbulla, Bessa, Bocchetti su van terena za goste. Očekujem pobjedu Intera. Sretno!

Inter (3-5-2): Handanovic – Bastoni, de Vrij, Skriniar – Lazaro, Barella, Brozovic, Sensi, Candreva – Lukaku, Lautaro Martinez.

Hellas Verona (3-4-2-1): Silvestri – Rrahmani, Empereur, Gunter – Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazovic – Verre, Salcedo -Stepinski.

gmQWUOq.png

prije 4 sati, IzudinB said:

Alaves - Valladolid (13:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Mario Melero López (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.75
7kjGkIM.png

Po meni je ovo odlična utakmica za over kartona. Prije svega radi suca, koji je prilično dobar i lagan na kartonima u novoj sezoni. Dijeli po šest kartona po utakmici u prosjeku i to mi se čini vrlo primamljivim. Alaves i Valladolid su ekipe koje su također pri vrhu ljestvice kada su kartoni u pitanju. Dobijaju skoro po tri kartona u prosjeku po utakmici, te mislim da bi s obzirom da obje ekipe žude za bodovima, pogotovo Alaves, moglo biti grubosti na terenu koje Lopez definitivno neće tolerisati. Valladolid ima pet bodova više od Alavesa i mnogo bolje su krenuli sezonu, barem su u boljoj formi u posljednje tri utakmice, tako da vjerujem da Alavesu neće biti lako, pogotov ako rezultat bude išao na stranu gostiju, vjerujem da će domaćini tu pokazati svoje pravo lice i igrati puno grublje i sa više nervoze. Bez obzira na sve to, mislim da LOpez neće razočarati sa kartonima u ovom susretu. Međutim, sa nešto manjom kvotom 1.44, bi odigrao više od 4 kartona na ovaj susret. Mnogo sigurnija mi je opcija nego više od 5.5 kartona u svakom slučaju. Jeste manji koeficijent, ali u kombinaciji sa nekim drugim tipom, mislim da ima dobru vrijednost. Ispod možete vidjeti da Lopez inače daje po 6,7 ili 8 kartona. Sretno!

3GltHDO.png

VjRR1kA.png

Schalke - Dusseldorf 1 (1.68) 1xbet

Schalke je imao težak zadatak u gostima protiv Augsburga prošlog vikenda, nakon što je ekipa uspjela da ostvari tri boda u pobjedi od 2-3.  To je bila njihova prva pobjeda u Bundesligi nakon tri kola, ali se tim nalazi na visokoj trećoj poziciji koju dijeli sa još tri kluba, dok imaju četiri boda manje od lidera M'gladbacha. Nedostajat će im Sane, dok Stambouli ostaje pod znakom sumnje, baš kao i Nastasić.

Dusseldorf je u prošloj utkamici ostvario pobjedu kada su sa 2-0 pobijedili još jednog tima iz zone ispadnaja Kolna. To nije bio baš impresivan nastup, ali nikoga nije briga, jer su ostvarili nova tri boda, dok im je također to bila druga pobjeda zaredom. Sada imaju tri boda više od Augsburga koji se nalazi u zoni ispadanja. Njima nedostaje napadač Karaman, dok su pod znakom sumnje Suttner i veznjak Pledl. Shalke bi trebao ostvariti pobjedu u ovom susretu. Sretno!

1amfHA6.png

Brest - PSG | Prvo poluvrijeme više od 0.5 golova (1.27) 1xbet

Kao novi tim u ligi, Brest je uradio zaista sjajan posao. Oni na svom terenu trenutno imaju tri pobjede i tri poraza sa gol razlikom 8:3, što je zapravo sjajno. Zbog toga mislim da će oni ovdje imati veliku motivaciju protiv prvaka PSG-a i siguran sam da će se boriti do posljednjeg atoma snage. PSG je najbolji tim u zemlji i tako je već nekoliko posljednjih godina.

Portiv Dijona je PSG izgubio sa 2-1 u prošlom susretu u ligi, ali su kolo prije toga ostvarili veliku pobjedu od 4-0 nad Marseilleom. Njihov gostujući rekord od četiri pobjede i dva poraza i gol razlikom od 10:5 govori kako nisu bili baš dosljedni u gostima. Ipak, danas protiv Bresta će pokušati da ostvare pobjedu nakon tog poraza od Dijona. Neću igrati pobjedu PSG-a, ali očekujem barem jedan gol u prvom poluvremenu. Sretno!

CYEN7JD.png

Barcelona - Celta Vigo | Barca EH -1.5 (1.66) 1xbet

Jednostavno nisam mogao vjerovati da Barca nije uspjela postići gol protiv Slavije kod kuće u Ligi prvaka u utakmici koja se završila sa 0-0. Izgubili su od Levantea sa 3-1 u gostima, ali su imali 0-1 na poluvremenu. Po mom mišljenju, njima sada treba velika pobjeda kako bi vratili svoje samopouzdanje i vratili se na pozitivan put, a Celta mi se čini kao idelan protivnik za to.

Celta je u užasnoj formi cijele sezone. Oni su bez pobjede u već četiri kola, postižući samo jedan gol u te četiri utakmice. Njihova obrana također ima tendenciju da griješi dosta. Očekujem da će Barca ostvariti pobjedu u ovom susretu. Celta će vjerojatno igrati na kontranapade, ali nisam siguran da li će oni uspjeti da postignu gol uopšte. Očekujem ofanzivnu Barcu i veliku pobjedu u ovom susretu. Zaista ako ne pobijede na svom terenu večeras, očekujem otkaz Valverdea, koji ima problema u posljednje vrijeme. Sretno!

UHukKTu.png

Barcelona - Celta Vigo // Barca daje gol u oba poluvremena bet365 288sb - 1,61

Svi znamo u kakvoj je situaciji Barcelona, koliko zapravo igraju slabo u ovoj sezoni ali ipak kada igraju u La ligi i kada igraju kući ja im uvijek dajem veliku prednost bez obzira na trenutno formu. Tako je i danas a posebno mi se sviđa protivnik koji je u još većem reszlu nego Barca.. Celta je prošle sezone skoro izborila LP a sada se nalaze na poziciji koja vodi u niži rang i vjerujem da ih do kraja prvenstva čeka borba za opstanak. Danas mislim da će ih Barca napuniti do vrha. Na zadnjih 5 utakmica kod kuće protiv Celte Barca je postigla 20 golova.

Napoli - Genoa // Genoa daje gol bet365 288sb - 1,61

Napoli ove sezone ne liči na ekipu koja bi se trebala takmičiti za titulu sa Juventusom, kada bi konačno mogli da im budu konkurentni jer Stara dama ne briljira ove szeone. Da Napoli ima igru i rezultate iz prošle godine, mislim da bi sad bili vodeći na tabeli. Ovako će se morati boriti za mjesta koja vode u LP a da stvar bude gora to je svađa sa predsjednikom kluba koji bi mogao raspordati nekoliko glavnih igrača zbog nepoštovanja njegovih zahtijeva. Anvelotti je također podržao igrače, atmosfera u klubu nije najbolja i vjerujem da Genoa sa Thiago Mottom koji je preporodio ovu ekipu može da im postigne gol.

image.png.993b4b68e830fd9aae55dbcae47b2fb3.png

Napoli - Genoa 1 (1.34) 1xbet

Azzurri  će tražiti pobjedu i to prvu u posljednje četiri utakmice, nakon što su u prošlom susretu u Ligi prvaka remizirali protiv Salzburga kod kuće sa 1-1. Prije toga su doživjeli poraz od Rome u gostima, dok su dva kola prije toga također remizirali protiv Atalante kod kuće i SPAL-a u gostima. Oni se nadaju prekidu tog niza bez pobjede ove subote protiv jednog od najgorih timova u ligi. 

Genoa na drugoj strani ima problema ove sezone nakon što su ostvarili samo dvije pobjede u prvih 11 utakmica. Oni imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Primili su najviše golova do sada i imaju najgoru obranu u ligi. Očekujem laganu pobjedu domaćina. Nema nekih značajnih ozljeda. Sretno!

nObZSwH.png

Eibar - Real // Pobjeda Reala bet365 288sb - 1,57

MIslim da se je Real razigrao, barem nešto malo za razliku kako su igrali do sada. Pobjeda u Lp je dokza tome, hattrick Rodryga koji bi možda mogao biti taj neki naslijednik Ronalda. I u ovakvim oklonostima mislim da će Real danas ovdje slaviti. Teško je njih prognozirati, vjerujem da će dobiti meč ali to može biti da razmontiraju protivnika ili da se namuče, ali svakako tri boda bi trebali osvojiti. Zadnje gostovanje su izgubilikod Eibara, s toga očekujem osvetu.

Bayern - Dormtund // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,50

Dortmund dolazi u Munchen u izvrsnoj formi jer su slavili u tri zadnje utakmice, ali vjerovatno su također svjestni kako brzo stvari mogu poći po zlu protiv Bayerna na njihovom stadionu, bez obzira na probleme koje imaju u ekipi.

Očekujem žestok tempo meča, obje strane imaju jaku tendenciju psotizanja pogodaka iz brzih kontranapada. Vrlo lako se može desiti da gledamo egal meč ili da jedna ekipa napuni do vrh mrežu protivničke ekipe. Tanka je granica između ta dva scenarija.

Na klupi Bayerna sjede dva čovjeka koja nemaju mnogo iskustva u vođenju ekipe u ovakvim mečevima, blagu prednost dajem Dortmudnu. Vjerujem kako neće izgubiti, ali golovi sa obje strane ne bi trebali izostati.

image.png.16dd6f1f9832cbcf12265c71b709e0ab.png

prije 11 minute, IzudinB said:

Napoli - Genoa 1 (1.34) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

Azzurri  će tražiti pobjedu i to prvu u posljednje četiri utakmice, nakon što su u prošlom susretu u Ligi prvaka remizirali protiv Salzburga kod kuće sa 1-1. Prije toga su doživjeli poraz od Rome u gostima, dok su dva kola prije toga također remizirali protiv Atalante kod kuće i SPAL-a u gostima. Oni se nadaju prekidu tog niza bez pobjede ove subote protiv jednog od najgorih timova u ligi. 

Genoa na drugoj strani ima problema ove sezone nakon što su ostvarili samo dvije pobjede u prvih 11 utakmica. Oni imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Primili su najviše golova do sada i imaju najgoru obranu u ligi. Očekujem laganu pobjedu domaćina. Nema nekih značajnih ozljeda. Sretno!

nObZSwH.png

Napoli ima ogromne probleme, svadja na relaciji igraci-predsjednik, Allan se skoro potukao sa sinom predsjednika, igraci odbili ici u karantenu, Inisgne, Martens odlaze najesen ili na ljeto...

ogrmoni no bet

za 1.34 sigurno ne..navijači stoje za Laurentisa a igrače ga ne vole isto i Anceloti mozda napusti ekipu..

za kartone danas je dobar Brescia - Torino, jas sam uzeo betbuilder over 4 zajedno sa Bayern - Dortmund over 2.5.

Jas sam od rukomete isto probao Kielce&over (4.50), Vardar i nema neku igru a na zadnju SEHA utakmici se je povredio i Kristopans ali je u ekipi danas.

Za kombinacije isto igram Brest - Veszprem both to score 25 goals, kvota (1.38).

prije 52 minute, whimp said:

Jas sam od rukomete isto probao Kielce&over (4.50), Vardar i nema neku igru a na zadnju SEHA utakmici se je povredio i Kristopans ali je u ekipi danas.

Slažem se za Kielce. Povukao bi paralelu, Vardar doma deklasiran od Kiela, a Kielce u gostima kod Kiela 30-30. Vardar jak doma,ali jedva opstali kao klub. Smeta me loša igra Kielcea protiv Porta u gostima. Mislim da je Vardar u laganom padu, nisu uvjerljivi toliko i tu Kristopans najveća opasnost zbog svoje fizike. Jel imamo info o ozljedama za obje ekipe? Jel ima netko najavu za tu utakmicu sa dvoznaka, tamo pišu dosta dobro o ozljedama.

prije 5 sati, PeterPrevc said:

info o ozljedama

Zbog ozljede u Poljskoj je ostao Moryto,koji je dijelio minute sa Janca pa tako ocekujem Blaza gotovo cijeli mec.Da stvar bude jos bolja za ovaj tip je to sto Moryto je prvi izvođač sedmerca kod Kielce.
Blaz Janc vise od 3.5 golova.
Edited by Robica
07,komada

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use