Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

18:55 CET - Barcelona (Camp Nou)
FC Barcelona (ESP) - SK Slavia Praha (CZE) | Group F
Referee: Michael Oliver (ENG)
dTTriMC.png

18:55 CET - St Petersburg (Gazprom Arena)
FC Zenit (RUS) - RB Leipzig (GER) | Group G
Referee: Orel Grinfeld (ISR)
g2cfBV9.png

21:00 CET - Liverpool (Anfield)
Liverpool FC (ENG) - KRC Genk (BEL) | Group E
Referee: Ivan Kružliak (SVK)
9l8WvsR.png

21:00 CET - Naples (Stadio San Paolo)
SSC Napoli (ITA) - FC Red Bull Salzburg (AUT) | Group E
Referee: Szymon Marciniak (POL)
Q1yZOIk.png

21:00 CET - Dortmund (Signal-Iduna-Park)
Borussia Dortmund (GER) - FC Internazionale Milano (ITA) | Group F
Referee: Danny Makkelie (NED)
t5WI53m.png

21:00 CET - Décines-Charpieu (Groupama Stadium)
Olympique Lyonnais (FRA) - SL Benfica (POR) | Group G
Referee: Björn Kuipers (NED)
mqCSDHY.png

21:00 CET - València (Mestalla, camp del València)
Valencia CF (ESP) - Lille OSC (FRA) | Group H
Referee: Sergey Karasyov (RUS)
KvzsZm1.png

21:00 CET - London (Stamford Bridge)
Chelsea FC (ENG) - AFC Ajax (NED) | Group H
Referee: Gianluca Rocchi (ITA)
0Y9X4wy.png

Napoli - Salzburg 1 (1.91) 1xbet

Sve što Napoli treba učiniti kako bi završio kao prvak ove skupine, je pobijediti u utakmicama protiv Salzburga i Genka, i izdržati barem remi protiv Liverpoola. Nalaze se na vrhu tabele, a vodstvo od jednog boda imaju u ovom trenutku. Talijani imaju sjajnu priliku osigurati dobar nastup u Ligi prvaka. Budući da Redsi igraju protiv Genka, Napoli ovdje mora preuzeti kontrolu nad utakmicom i ostvariti pobjedu protiv Austrijanaca. Ekipa Ancelottija ima prednost domaćeg terena, a povrh toga, jedan je od najboljih timova u jednoj od najboljih liga na svijetu.

U međuvremenu, njihov protivnik je napravio također neke izvanredne nastupe. Ne treba otpisivati Salzburga, jer su zaista odigrali neke impresivne nastupe u ovom natjecanju i uprkos prisutnosti vodećih prvaka u svojoj skupini, postigli su najviše golova. Međutim, domaćini su neporaženi u deset od prethodnih 11 mečeva, kao i u pet od prethodnih šest kod kuće. Ono što je posebno važno, jeste da su pobijedili prvu utakmicu protiv Salzburga koju su igrali u gostima i drže 100% pobjednički rekord protiv ovog tima na svom stadionu. Zbog toga očekujem pobjedu Napolija ovdje. Sretno!

cUp4eZr.png

Just now, IzudinB said:

Napoli - Salzburg 1 (1.91) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

Sve što Napoli treba učiniti kako bi završio kao prvak ove skupine, je pobijediti u utakmicama protiv Salzburga i Genka, i izdržati barem remi protiv Liverpoola. Nalaze se na vrhu tabele, a vodstvo od jednog boda imaju u ovom trenutku. Talijani imaju sjajnu priliku osigurati dobar nastup u Ligi prvaka. Budući da Redsi igraju protiv Genka, Napoli ovdje mora preuzeti kontrolu nad utakmicom i ostvariti pobjedu protiv Austrijanaca. Ekipa Ancelottija ima prednost domaćeg terena, a povrh toga, jedan je od najboljih timova u jednoj od najboljih liga na svijetu.

U međuvremenu, njihov protivnik je napravio također neke izvanredne nastupe. Ne treba otpisivati Salzburga, jer su zaista odigrali neke impresivne nastupe u ovom natjecanju i uprkos prisutnosti vodećih prvaka u svojoj skupini, postigli su najviše golova. Međutim, domaćini su neporaženi u deset od prethodnih 11 mečeva, kao i u pet od prethodnih šest kod kuće. Ono što je posebno važno, jeste da su pobijedili prvu utakmicu protiv Salzburga koju su igrali u gostima i drže 100% pobjednički rekord protiv ovog tima na svom stadionu. Zbog toga očekujem pobjedu Napolija ovdje. Sretno!

cUp4eZr.png

Što se tiče izostanaka, Allan i Malcuit neće nastupiti za Napoli, dok je Ghoulam pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Brnedea, Frakasa, Prevljaka i Stankovića, dok je Ulmer pod znakom sumnje.

Barcelona - Slavia Prag 1 (1.22) 1xbet

Barcelona je ostvarila pobjedu u prvoj utakmici protiv Slavije Prag i to u gostima. Gotovo sve njihove slabosti u gostima su bile prikazane u toj utakmici, a posebno pred kraj, kada su domaćini dominirali u igri, što je osramotilo poznatu katalonsku ekipu. Sigurno možeom očekivati pobjedu Barcelone u ovom susretu, uzimajući u obzir kako su igrali na Nou Campu u posljednjih nekoliko tjedana, zajedno sa nevjerojatnom formom Lionel Messija. Još jedna sezona bez slave u Ligi prvaka bi bila nezamisliva za navijače, kao i igrače španjolske ekipe. Dva puta zaredom su jeftino pali na skromne prepreke, a ovaj put, to nije opcija.

Činjenica da se utakmica igra na Camp Nou djeluje u korist vladajućih prvaka La Lige. Pobijedili su dosadašnjih osam nastupa na ovom stadionu, kao i 17 od posljednjih 19. Pored toga, ekipa je postigla dva ili više golova u 16 od prethodnih 19 utakmica na ovom stadionu. Štoviše, oni su u nizu od sedam pobjeda i izgubili su samo dva puta ove sezone. Ono što je također važno, drže 100% pobjednički rekord protiv ovog protivnika. Slavia Prag je također nekoliko klasa niže od Barcelone. MIslim da će ovo biti lagana tri boda. 

Neće biti Suareza, Albe i Umtitija, dok Hovorke nema na drugoj strani. Sretno!

K4icq3V.png

Dortmund - Inter // betbuilder bet365 288sb - 2,04

Dortmund je vrlo dobro počeo svoju avanturu u Ligi prvaka. Remizirali su sa Barcom, slavili su protiv Slavie da bi u prošlom kolu, možda u ključnom okršaju doživjeli poraz upravo od Intera i tako im dozvolili da se ravnopravno uključe u borbu za prolazak dalje. S toga je za Milionere ovaj meč od velike važnost gdje bi sa eventualnom pobjedom "nulirali" poraz u Milanu i napravili veliki korak ka knockout fazi.

Inter je odmah na startu sebi zagorčao život remiziravši sa Salviom Prag i tako se doveo u vrlo nezgodnu situaciju. No treba reći kako su im se određeni rezultati poklopili a uz pobjedu nad Dortmundom ponovo su ravnopravni iako bi sa ona dva izgubljena boda protiv Slavie bili u znatno boljoj poziciji.

Inter je zadnja talijanska momčad koja je osvojila Ligu prvaka ali su ipak bez pobjede u svoja posljednja tri gostovanja u Njemačkoj a također su slavili samo u dvije od svojih posljednjih 13 gostujućih europskih utakmica.

Mišljenja sam da je poprilično jasno kako i jednima i drugima u ovom meču igra samo pobjeda, pogotovo za Dortmund koji bi u slučaju istog broja bodova kao i Inter, završio iza njih, zbog poraza u Milanu. Dakle, ako uzmem u obzir da će obje ekipe slaviti protiv Slavie i izgubiti od Barce, ovaj meč im je ključan za prolazak dalje.

Obje ekipe će imati cilj da postignu pogodak tako da golovi sa obje strane ne bi trebali izostati ali i barem tri žuta kartona. S obzirom na važnost meča treba očekivati agresivniju i grublju igru a arbitar meča Nizozemac Makkelie je ove sezone na prosjeku od skoro četiri kartona po meču, tako da ni kartoni ne bi trebali doći u znak pitanja.

dormutnd.png

Zenit - RB Leipzig // Pobjeda Leipziga u bilo kojem poluvremenu bet365 288sb - 1,66

Lyon - Benfica // Pobjeda Lyona u bilo kojem poluvremenu bet365 288sb - 1,53

Evo jedan double iz iste grupe koji mi se mnogo sviđa i za koji mislim da bi trebao da prođe. Leipzig je strašan ove sezone, igraju zaista fenomenalno i najjača su ekipa u ovoj grupi. Trenutno su prvi i sa pobjedom u ovom meču bi izborili plasman dalje što je veliki uspjeh za ovaj klub. Ipak, ono zbog čega igram "djelimično" na njih iako bi se usudio i čistu dvojku pući, je trenutna forma. Oni igraju jedan zaista nevjerovatannogomet, Ragnick je majstor nad majstorima, veliki taktički um i motivator. Čovjek koji je vizionar i koji je sposoban od svake ekipe napraviti konkurentnu ekipu. Reći ću samo da su na zadnja dva meča. u kupu protiv Wolfsburga i u ligi protiv Mainza postigli 14 pogodka. 

Drugi meč je također iz ove grupe. Zašto igram "djelimično" na Lyon? Zato što im je prijeko potreban pobjeda u ovom meču, zato što imaju kvalitetnu ekipu i zato što igraju mnogo bolje od kako je Rudi Garcia tu. Dakle, igra im isključivo pobjeda, poraženi su od Benfice u Portugalu i vjerujem da će učiniti sve da dođu do tri boda ovdje. Imaju vrlo laganu grupu, nikada lakšu usudio bih se reći i bila bi velika katastrofa kada se ne bi plasirali dalje.

Rasplet na kraju: RB Leipzig prvi, Lyon drugi :)

image.png.f2c6e41aa4aaaebb3fa58b9c2ab9212b.png

Kolege kladionicari, moram da vas pitam nesto. Kako prezivljavate ove dane? Ja sam na granici ludila, ne znam za vas. Pogledajte ovu sedmicu. SESNAEST UTAKMICA Lige Prvaka, DEVET UTAKMICA Euroleague, TRISTOTINAMILIONA UTAKMICA Lige Evrope, DVANAEST UTAKMICA Eurocupa....cccc a gde su tek ona manje vazna takmicenja...engleske lige....basket u onim smesnim Fiba ligama....ja cu definitivno poludeti od kladjenja, najlepseg zanimanja na svetu. Ne zaboravite da nas za vikend cekaju i Liverpool vs ManCity, te Bayern vs Dortmund. Pogledajte samo liste u zemaljskim kladionicama, ako uopste neko i zalazi tamo. Danasnja lista u zemaljskim kladionicama je debljine kuvara u kojima su zapisani svi svetski recepti. Ako bih trebao da napisem analize za danasnji, sutrasnji, ili za prekosutrasnji dan, trebalo bi mi nekoliko zivota. Zivelo kladjenje.

Trenutno sam izolovan od realnog zivota. Iskljuceni su svi elektronski uredjaji, ukljucujuci i mobilni telefon. Zatvorio sam sva vrata i prozore da slucajno ne udje svez vazduh. Onima koje poznajem sam rekao da sam otputovao daleko. Samo kvote, bet365 i ja. Sex mi uopste ne treba.

Ako budem imao vremena, svakako cu napisati analize, ali u ovom trenutku sam hteo samo da pozdravim sve kladionicare i da ih ohrabrim.

Zivot je jedan. Kada su vasi roditelji imali sex, u igri je bilo i 40.000 spermatozoida. Samo jedan je prosao, samo jedan je preziveo. Taj jedan ste vi. Svi ostali su nestali istog trenutka. Za dvestotina godina niko se nece secati da ste postojali. Znate li vi barem ime, samo ime, dede vaseg dede, a to je tek vas cetvrti predak? E tako isto ce biti i sa vama, vec za sto godina, niko se nece secati kako ste se zvali. Vredi li tako dragocen dar poput zivota protraciti bez kladjenja? Sta imate pametnije danas, sutra ili prekosutra da radite umesto kladjenja? Posao, skola, univerzitet, devojke, supruga, porodica, muzika, film....vredi li gubiti vreme na ove gluposti???? Ako budem nasao vremena, stizu i analize, ako ne, moja poruka za sada je: napustite posao jos danas, napustite skolu ili univerzitet jos danas, razvedite se jos juce i pravac.... kladjenje.

Kako uopste neko zamislja ne kladiti se ove sedmice?????? To je kao kada bi vam neko rekao radi po ceo dan, voli svoju suprugu, voli svoju decu, budi uzoran covek, ne pravi pizdarije, nemoj sa koleginicom sa posla, nemoj sa klijentom, nemoj sa zeninom sestrom, nemoj sa onom koja zivi sprat iznad tebe....pa zivi smo ljudi...kako nemoj ovo, nemoj ono.

Kolege, samo hrabro, zivot je jedan, kladite se dok ne padnete u nesvest, popunjavajte tikete dok vam ne oteknu prsti, lupajte po tastaturi...jer, ne zaboravite, samo jedan spermatozoid je prosao od 40.000.

Kako sada stvari stoje, najverovatnije cu odigrati neki teski, siroki sistem ukljucujuci celu sedmicu. Sistem koji omogucava neku gresku. Za sada, a tek je pocetak sedmice, kada su konacni rezultati u pitanju, fixevi su: Juventus vs Milan (nedelja), Inter vs Verona (subota, jos uvek u razradi, jer imaju mec sa Dortmundom), Lazio vs Celtic (cetvrtak, u razradi, nisam siguran), Virtus vs Ulm ( sreda, Eurocup), Olimpia Milano vs Baskonia (cetvrtak, Euroleague, u razradi, treba da razmisljam).... a gde su tek kartoni, overi....ccccc..... ma ne, jednostavno je.... za kladjenje su potrebna dva zivota...jedan nije dovoljan. Sve u svemu, kolege samo hrabro i uzivajte.

prije 4 sati, crash1 said:

Dortmund - Inter // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 2,04

Dortmund je vrlo dobro počeo svoju avanturu u Ligi prvaka. Remizirali su sa Barcom, slavili su protiv Slavie da bi u prošlom kolu, možda u ključnom okršaju doživjeli poraz upravo od Intera i tako im dozvolili da se ravnopravno uključe u borbu za prolazak dalje. S toga je za Milionere ovaj meč od velike važnost gdje bi sa eventualnom pobjedom "nulirali" poraz u Milanu i napravili veliki korak ka knockout fazi.

Inter je odmah na startu sebi zagorčao život remiziravši sa Salviom Prag i tako se doveo u vrlo nezgodnu situaciju. No treba reći kako su im se određeni rezultati poklopili a uz pobjedu nad Dortmundom ponovo su ravnopravni iako bi sa ona dva izgubljena boda protiv Slavie bili u znatno boljoj poziciji.

Inter je zadnja talijanska momčad koja je osvojila Ligu prvaka ali su ipak bez pobjede u svoja posljednja tri gostovanja u Njemačkoj a također su slavili samo u dvije od svojih posljednjih 13 gostujućih europskih utakmica.

Mišljenja sam da je poprilično jasno kako i jednima i drugima u ovom meču igra samo pobjeda, pogotovo za Dortmund koji bi u slučaju istog broja bodova kao i Inter, završio iza njih, zbog poraza u Milanu. Dakle, ako uzmem u obzir da će obje ekipe slaviti protiv Slavie i izgubiti od Barce, ovaj meč im je ključan za prolazak dalje.

Obje ekipe će imati cilj da postignu pogodak tako da golovi sa obje strane ne bi trebali izostati ali i barem tri žuta kartona. S obzirom na važnost meča treba očekivati agresivniju i grublju igru a arbitar meča Nizozemac Makkelie je ove sezone na prosjeku od skoro četiri kartona po meču, tako da ni kartoni ne bi trebali doći u znak pitanja.

dormutnd.png

U tvojem postu dotaći ću se samo ovog komentara o sucu,a za ostalo se slažem. U kojem je to svemiru Makkelie na prosjeku od 4 kartona? Čovjek je u zadnjih 30 utakmica koje je sudio dao 2 puta 5 kartona(omakao mu se i crveni jednom ili dvaput),znači svi koji igraju kartone ga znaju kao uvjerljivo najvećeg underaša koji postoji na kugli zemaljskoj. Ne kažem da danas ne može dati veći broj kartona,jer je utakmica jako bitna za obje ekipe,ali igrati njega u bilo kojoj kombinaciji over je za mene suludo i po meni čisto  kockanje, kao da igraš crveno ili crno. Da sudi nekim balkanskim ekipama,ajde još bi ga uzeo u razmatranje,ali ovako...

Chelsea - Ajax 1 (1.86) 1xbet

Chelsea ove sezone pokazuje sjajnu formu. Međutim, u posljednjem susretu Manchester United ih je pobijedio u okršaju EFL kupa, gdje su razbili njihov pobjednički niz, koji je trajao sedam uzastopnih utakmica. Oni nisu baš dobro otvorili svoju grupnu fazu u Ligi prvaka ove sezone, nakon što su iznenađujuće izgubili na svom stadionu od Valencije sa 0-1. Nakon tog domaćeg poraza igrali su sjajno u dvije gostujuće utakmice, bili su bolji od Lillea sa 1-2 i pobijedili svoje nadolazeće protivnike u Amsterdamu sa 0-1.

Ovi rezultati su ih postavili na prvo mjesto u skupini sa šest bodova. Vjerujem da ćemo ih vidjeti kako postižu gol i u ovom susretu, s obzirom da su postigli 11 i primili pet golova u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima. Njihov menadžer Frank Lampard se mora nositi sa nedostatkom još jednog važnog igrača, njihovog stopera Antonio Rudigera, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. Na toj listi su i Van Ginkel i Loftus-Cheek, dok su Barkley, Kante i Christensen pod znakom sumnje.

Ajax također sjajno igra ove sezone u svojoj domaćoj ligi, gdje su neporaženi nakon 11 kola, uz devet pobjeda i dva remija, u kojima su u pet navrata zadržali mrežu netaknutom. Trenutno su na drugoj poziciji sa šest bodova iz dvije pobjede i jednog poraza. Taj je poraz došao protiv CHelseaja, a budući da su ih pobijedili na domaćem terenu, siguran sam da će Ajax željeti osvetu u ovoj utakmici, a tek ćemo vidjeti da li će je uspjeti ostvariti.

Budući da su postigli osam golova i primili tri u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, očekujem da će oni ovom prilikom također postići gol. S druge strane, menadžer Erik ten Hag može računati na sve svoje igrače za predstojeći meč, jer su svi spremni. Treba pratiti njihovu mašinu za postizanje golova, Dušana Tadića, koji je postigao šest golova i 10 asistencija, te Quinxy Promesa koji je također postigao šest golova, dok je asistirao dva puta ove sezone.

Ovo je uzvratna utakmica između ova dva tima, koja su se prethodno sastala u prošom kolu Lige prvaka, gdje je Chelsea slavio sa 0-1 u Amsterdamu. Ta utakmica je bila tijesna, i nakon što je Ajaxov gol kontraverzno poništen od strane VAR-a, izgleda da se taj pritisak sada gomila na obje ekipe. Nekoliko minuta nakon što je ušao sa klupe, Batshuayi je postigao pobjednički gol u 86. minuti i Ajax nije mogao ništa uraditi u preostalih nekoliko minuta.

Ovdje nas očigledno očekuje još jedna vrlo teška utakmica između ova dva tima, tako da je teško predvidjeti pobjednika. Međutim, još uvijek vjerujem da prednost domaćeg terena daje veliki plus za Chelsea i izgleda da će se to dokazati kao ključnim faktorom u ovom susretu.

VgtCzab.png

On 04. 11. 2019. at 11:34, IzudinB said:

21:00 CET - València (Mestalla, camp del València)
Valencia CF (ESP) - Lille OSC (FRA) | Group H
Referee: Sergey Karasyov (RUS)
KvzsZm1.png

Pored ove utakmice koju su naveli @crash1 i @Koki22, mislim da je i ova između Valencije i Lillea vrlo primamljiva za kartone. Prije svega, ove dvije ekipe su se sastale u prošlom kolu Lige prvaka gdje je bilo sedam žutih kartona i jedan crveni. Trenutno u ovo dva posljednja tima na tabeli, ali Valencia ima veliku šansu da prestigne Ajaxa i tražit će pobjedu u ovom susretu, zbog toga sam i igrao pobjedu na Valenciju, jer mislim da bi je mogli ostvariti, dok Lille još uvijek nema pobjede u ovom natjecanju. Međutim, vjerujem da im neće biti lako, imaju oni i svojih problema ove sezone, iako su ostvarili pobjedu protiv Espanyola u gostima u prošlom kolu La Lige. Prije toga nisu pobijedili četiri utakmice zaredom i uglavnom igraju remije ove sezone, kao što vidim njih najviše imaju do sada. Valencia je također tim koji dobija dosta kartona na svojim utakmicama, čak i u La Ligi, a vidim da su to prenijeli i na Ligu prvaka. Ako rezultat ne bude išao u njihovu korist, vidim dosta kartona ovdje, dok vjerujem da će granica od četiri kartona biti lagano pređena. Sudac je prilično solidan i njegova statistika mi govori da bi mogao preći ovu granicu. Rus je ove sezone znao pokazati čak i sedam kartona na utakmici. Sretno!

YGbHAv0.png

Lyon - Benfica over 25,5 prekršaja

Ova specijalna razrada se može naći samo u ponudi unibet i 888sport kladionice. Mislim da je granica promašena i očekujem da vidimo 30+ prekrašaja na ovoj utakmici a biti ću zadovoljan i sa 26 :D 

13 prekršaja po utakmici nije puno, pogotovo ako znamo da sa jedne strane imamo Lyon a sa druge Benficu koja zna igrati prljavo i raditi profesionalne prekršaje kad treba. Nije ni Lyon puno bolji.

Zanimljiv podatak jest i da su ove dvije momčadi već igrale međusobno u prošlom kolu te smo vidjeli 33 prekršaja. Zašto je granica samo 25,5 prekršaja treba pitati bookmakere :D 

Mislim da su šanse da ovo prođe jako dobre a stanje na tablici nam samo ide na ruku. 

rFY3rzr.png

Utakmicu sudi Bjorn Kuipers, iskusni sudac koji na forumu već duže ima epitet underaša, međutim iako možda neće mahati kartonima kao neki drugi suci vjerujem da će prekršaje uredno suditi te da u nekim situacijama neće inzistirati na puštanju prednosti... 

2019-11-05-12-48-19-Unibet-Online-Bettin
2019-11-05-12-48-08-Unibet-Online-Bettin

Evo i njegovog prosjeka prekršaja po utakmici ;) 

2019-11-05-12-52-50-Bj-rn-Kuipers-Refere

Liverpool - Genk | Liverpool -2 EH (1.52) 1xbet

Napoli bi stvarno mogao zakomplicirati stvari za branitelje naslova Lige prvaka. Protiv svih oekivanja Talijani su smješteni na vrhu tabele, a već su u prvoj utakmici pobijedili Liverpool. Ovog utorka, sa prednošću domaćeg terena ekipa Jurgen Kloppa je ogroman favorit. Očekuje se nekoliko golova u mreži Genka, baš kao što su to uradili u gostima. Mnogo jači i kvalitetniji tim u ovom trenutku i nadam se da neće olako shvatiti ovaj susret. Dobra vijest za domaće navijače je činjenica da pritivnici iz Genka nisu uspjeli uskladiti svoje nastupe ove sezone. Ne samo da su patili sa rezultatima u Ligi prvaka, nego se trenutno nalaze na sedmoj poziciji u belgijskoj ligi. Ovdje sve ide u korist Redsa, oni imaju samoouzdanje i zbog toga su ogromni favoriti. Oni će biti bez standardnih igrača Cylena, Hoevera, Matipa i Shaqirija. Ostale igrače Klopp ima na raspolaganju. Na drugoj strani nema Uronena i Vukovića. Sretno!

LcQqi8l.png

prije 6 sati, tihi372 said:

Mislim da bi barca mogla razbit danas cehe, pred svojim navijačima ne prosipa ju bodove igraju bolje i efikasnije i mislim da bi mogli naplatiti zadnji poraz u prvenstvu u gostima

Pored ovoga bih dodao da ce Barsa imati vise kornera po 1,30 kvoti.U prvom njihovom mecu je Slavia doslovno ubila Barselonu u drugom poluvremenu a opet je zavrsilo u konacnicni 5 5 u kornerima.Danas ocekujem totalnu dominaciju Barse,posjed preko 55%,napade sa svih strana.Po medijima vidimo da ce Slavija izaci sa 4-5-1 formacijom,tako da nam je jasno da ce zeljeti iscupati bod i koliko god dugo drzali nulu,sve bi Barsa trebala vise pritiskati i praviti kornere.

prije 10 sati, crash1 said:

Zenit - RB Leipzig // Pobjeda Leipziga u bilo kojem poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,66

Lyon - Benfica // Pobjeda Lyona u bilo kojem poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,53

Evo jedan double iz iste grupe koji mi se mnogo sviđa i za koji mislim da bi trebao da prođe. Leipzig je strašan ove sezone, igraju zaista fenomenalno i najjača su ekipa u ovoj grupi. Trenutno su prvi i sa pobjedom u ovom meču bi izborili plasman dalje što je veliki uspjeh za ovaj klub. Ipak, ono zbog čega igram "djelimično" na njih iako bi se usudio i čistu dvojku pući, je trenutna forma. Oni igraju jedan zaista nevjerovatannogomet, Ragnick je majstor nad majstorima, veliki taktički um i motivator. Čovjek koji je vizionar i koji je sposoban od svake ekipe napraviti konkurentnu ekipu. Reći ću samo da su na zadnja dva meča. u kupu protiv Wolfsburga i u ligi protiv Mainza postigli 14 pogodka. 

Drugi meč je također iz ove grupe. Zašto igram "djelimično" na Lyon? Zato što im je prijeko potreban pobjeda u ovom meču, zato što imaju kvalitetnu ekipu i zato što igraju mnogo bolje od kako je Rudi Garcia tu. Dakle, igra im isključivo pobjeda, poraženi su od Benfice u Portugalu i vjerujem da će učiniti sve da dođu do tri boda ovdje. Imaju vrlo laganu grupu, nikada lakšu usudio bih se reći i bila bi velika katastrofa kada se ne bi plasirali dalje.

Leipzig prošao! Idemo Lyon! :D

Win either half je nešto najbolje što se može odigrati kod bet365 kladionice, ja vam garantujem, a kao što vidite kvote su odlične :D 

prije 23 sati, crash1 said:

Zenit - RB Leipzig // Pobjeda Leipziga u bilo kojem poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,66

Lyon - Benfica // Pobjeda Lyona u bilo kojem poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,53

prije 23 sati, crash1 said:

Dortmund - Inter // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 2,04

dormutnd.png

WIN! :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
    • A nisi blizu ni  gola na terenu u Doboju, pa ne znas da li ce biti golova na mecu. Hej @mesrine pusti ove kolege iz BiH, ja cu da ti kazem nesto oko ovog meca. U Doboju je trenutno oko 17 stepeni i oblacno je. Pre podne se ocekuje oblacno vreme sa mogucim slabom kisom, dok se popodne ocekuje kisa. Utakmica se igra u 13.00 casova. Teoretski bi Borac morao pobediti, jer ce se najverovatnije igrati sve dok Borac ne povede. Sudije su vec namestene, Borcu ce suditi bas ko i treba da sudi ovakve meceve. Strane kladionice su ovu dvojku najpre kvotirale sa 1,35-1,40 dok su BiH kladionice dvojku kvotirale ispod 1,20 pa se sada i strane kladionice koriguju. Oko golova stvarno ne znam kako su se ovi iz Republike Sumske dogovorili sa sudijama.
    • Zato kolega sto ja nisam blizu Doboja i ne znam kako je tamo vrijeme..
    • Hteo sam da kazem kakve mi to imamo koristi od tebe na Forumu, ako ti nama kazes da googlamo. A cak nisi ni odgovorio kolegi sta da radimo sa golovima. Jel’ i to da googlamo?  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use