Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 31.10.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Eibar - Villarreal (19:00)
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (4.60)
Prosjek ekipe 1: 3.20
Prosjek ekipe 2: 1.70
mkgyuoI.png

Mallorca - Osasuna (19:00)
Sudac: Adrián Cordero Vega (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.10
Prosjek ekipe 2: 2.50
3ZQEGEr.png

Getafe - Granada (21:15)
Sudac: Pablo Gonzales Fuertes (5.75)
Prosjek ekipe 1: 3.50
Wxet6Lv.png

Serie A

AC Milan - SPAL (21:00)
Sudac: Marco Piccinini (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 3.11
GvtdKej.png

(Koeficijenti 30.10. u 14:43 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Just now, IzudinB said:

Getafe - Granada (21:15)
Sudac: Pablo Gonzales Fuertes (5.75)
Prosjek ekipe 1: 3.50
Wxet6Lv.png

Primamljiva granica za over kartona. Prije svega radi suca, a zatim i radi ekipa, pogotovo Getafea koji ove sezone u prosjeku po utakmici dobiva skoro 4 kartona, dok ni Granada nije mnogo bolja. Po meni je ovo savršena utakmica za over. Getafe se muči na sredini tabele, ali njihova forma je nešto bolja na domaćem terenu, te će sigurno pokušati ostvariti sva tri boda. Međutim, to im sigurno neće biti lak zadatak, s obzirom da je Granada krenula ovu sezonu u nevjerojatnoj formi i trenutno se nalaze na drugoj poziciji odmah ispod Barcelone. Imaju isto bodova kao i Atletico Madrid na toj drugoj poziciji i siguran sam da će i oni tražiti pobjedu u ovom susretu kako bi ostali na toj poziciji. Zbog toga očekuejm veliku borbu na terenu, te sigurno veliki broj kartona, jer je to bio slučaj i u prethodnim međusobnim susretima između ova dva tima. Inače između ova dva tima bude preko šest, sedam kartona, dok su sada ulozi mnogo veći i zbog toga očekujem nešto slično i ovdje. Sudac odličan sa odličnim prosjekom, koji nam definitivno ide u korist. Očekujem over 5.5. Sretno!

DRQ67aL.png

prije 9 sati, IzudinB said:

Primamljiva granica za over kartona. Prije svega radi suca, a zatim i radi ekipa, pogotovo Getafea koji ove sezone u prosjeku po utakmici dobiva skoro 4 kartona, dok ni Granada nije mnogo bolja. Po meni je ovo savršena utakmica za over. Getafe se muči na sredini tabele, ali njihova forma je nešto bolja na domaćem terenu, te će sigurno pokušati ostvariti sva tri boda. Međutim, to im sigurno neće biti lak zadatak, s obzirom da je Granada krenula ovu sezonu u nevjerojatnoj formi i trenutno se nalaze na drugoj poziciji odmah ispod Barcelone. Imaju isto bodova kao i Atletico Madrid na toj drugoj poziciji i siguran sam da će i oni tražiti pobjedu u ovom susretu kako bi ostali na toj poziciji. Zbog toga očekuejm veliku borbu na terenu, te sigurno veliki broj kartona, jer je to bio slučaj i u prethodnim međusobnim susretima između ova dva tima. Inače između ova dva tima bude preko šest, sedam kartona, dok su sada ulozi mnogo veći i zbog toga očekujem nešto slično i ovdje. Sudac odličan sa odličnim prosjekom, koji nam definitivno ide u korist. Očekujem over 5.5. Sretno!

DRQ67aL.png

Ne sudi Gonzales nego ovaj Gonzalez. Pripazi jer ovaj ima puno manji prosjek. https://us.soccerway.com/referees/jose-luis-gonzalez-gonzalez/60808/

Milan - SPAL // Pobjeda Milana + Milan prvi stiže do 3 kornera bet365 288sb - 2,00

Ekipa Stefano Piolija još uvijek nije došla u onu željenu formu, dok su doživjeli svoj peti poraz ove sezone prošlog tjedna protiv AS Rome. Unatoč izjednačenju rezultata, oni nisu uspjeli zadržati svoje protivnike i na kraju su izgubili sa 2-1. Sa samo tri pobjede u svoje ime do sada, domaćini su trenutno na 12. poziciji, sa tri boda prednosti u odnosu na SPAL, koji je posljednji na tabeli, što je zaista razlog za zabrinutost.

Činjenica da su gosti trenutno druga najgora ekipa u ligi, potpomaže ovoj okladi i ovo će biti savršena utakmica za domaćine da se vrate na pobjedničke staze. Gosti su u nizu od dvije utakmice bez pobjede, gdje su u posljednjem susretu ostvarili jedan bod kod kuće protiv Napolija. S ozirom da SPAL nije uspio ostvariti uspjeh u prethodnim međusobnim susretima na San Siru, vjerujem da će ovo biti utakmica koja će vratiti Milana na pobjedničke staze.

Shodno tome očekujem da će Milan stići prvi do tri kornera, što nam povećava koeficijent ukupne oklade. Ova kombinacija se može odigrati samo na bet365 kladionici koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Samo igranje na pobjedu nam daje koeficijent od 1.50, dok je koeficijent na utrku do tri kornera u ovom trenutku 1.33, dok nam ova kombinacija na kraju daje ukupni koeficijent od 2.00, što ima pravu vrijednost. Sasvim je logično da će tim za koji vjerujute da će dominirati, stići i prvi do tri kornera.

image.png.354f5bd2fe87e3f7f819d7c667876856.png

Dijon - PSG // Pobjeda PSG-a bez primljenog gola bet365 288sb - 2,00

Dijon je ubjedljivo najlošija ekipa u ligi koja će vrlo vjerovatno na kraju sezone da se vrati u drugi rang francuskog nogometa. Trenutno su ubjedljivo zadnji na tabeli sa svega devet osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica. Da stvar bude još gora, odnosno katastrofalna, je podatak da je ova ekipa do sada postigla svega pet pogodaka.

Sa druge strane protivnik im je ekipa koja ima apsolutnu suprotnost od gore navedenih stavki. PSG je ubjedljivo prvi na tabeli, već imaju 8 bodova prednosi ispred drugoplasiranog Nantesa i čini se da se tek sada "zahuktavaju" i ulaze u pravu formu. Trenutno su u nizu od četiri pobjede, u kojima su postigli čak 13 pogodaka, od toga po četiri ekipi Nice i u zadnjem kolu protiv Marseillea.

S obzirom na sve navedeno, iznenadio me je koeficijent na pobjedu PSG-a bez primljenog pogodka, od čak 2,00. Dijon je kao što sam napisao ove sezone postigao ukupno 5 golova, na zadnjih pet utakmica sa PSG-om imaju gol razliku 21:1 a o trenutnoj formi i naletu u kojem se PSG nalazi, ne treba trošiti riječi. Po meni, ova opklada, odnosno pobjeda PSG-a bez primljenog gola, koju možete odigrati u bet365 kladionici, zaista ima value. Za ovakve tipove po ovako visokoj kvoti, vrijedi riskirati i uložiti novac.

nil-1.png

Milan vs Spal    "kecina" kao vrata

Postovane kolege,

trenutno sam kod nekog mesara koji sebe naziva stomatologom. Mesar kaze da me ocekuje rutina od nekoliko minuta, ali ja ocekujem masakr i krvi do kolena. Pre nego sto pocne sa masakrom, mesar mi je dozvolio dvadesetak minuta da razmislim o smislu zivota. Trenutno sam na "cekanju", pa sam odlucio da poslednje trenutke svoga zivota podelim sa vama, kladionicarima. Ako su mi ovo zaista poslednji trenuci u zivotu, barem da odem u vecna lovista kao covek, kao kladionicar.

Nemam zaista vremena da napisem analizu za ovaj mec. Predlazem da odigrate "kecinu" na Milan veceras, a ja cu vam sutra napisati analizu za danasnji mec.

Milan jeste uz ManUtd i Crvenu Zvezdu trenutno najgori klub na svetu. Tacno je i da samo ManUtd i Fiorentina imaju goreg trenera na svetu od Milana. Tacno je i da Milan trenutno nema kvalitet za prvih dvanaest mesta u Seriji A. Tacno je i da su Boban i Maldini koji trenutno vode Milan prave male mace za one majmune u ManUtd. Tacno je da Bobanu i Maldiniju ne bi trebalo da se povere ni ovce na cuvanje, a kamoli jedan ovakav klub. Tacno je da su fudbaleri Crvene Zvezde jedan ManCity za ove pajsere u Milanu.

Da nisam kod ovog mesara, i da imam vise vremena, napisao bih ozbiljnu analizu zasto je ovo kecina. kao vrata. Ako nemate poverenja u Milan, vezite keca na danasnjoj utakmici sa ManCity vs Southampton (1), kao i Torino vs Juventus (2) na tiketu, a ogradite se X-om na Milan kao singl i mozete da spavate kao beba.

Analiza stize sutra, a da napomenem i to ako na forumu ima kladionicara koji su po zanimanju stomatolozi, , zelim im sve najgore u zivotu.

Ah...da...umalo da zaboravim....kada bi mi neko poklonio milion eura, sav novac bih odigrao na X za vecerasnji mec. Ovako, posto, na zalost, novac niko ne poklanja, igram kecinu. 

Anderlecht - Gent X2 (1.38) 1xbet

Anderlecht će večeras pokušati da iskoristi svoj pozitivnih zamah, jer igraju protiv Genta, koji je do sda razočarao svoje putujuće navijače. Domaćini su produžili svoj niz bez poraza na svim natjecanjima, na pet utakmica prošlog tjedna, nakon što su uspjeli sačuvati bod protiv Eupena u gostima. Anderlecht je uspio pobijediti samo dvije utakmice u posljednje četiri. U ovom trenutku je ekipa Vincent Kompanyja na 12-oj poziciji na tabeli, gdje imaju čak osam bodova manje od Genta.

Gostujuća ekipa nije doživjela poraz u posljednje dvije utakmice u ovoj ligi, dok su izgubili samo jednom u posljednjih pet utakmica. Posljednji put su u gostima uzeli bodove od Truidena, dok su prije toga pobijedili Wasslanda kod kuće sa 2-0. Međutim, Gent nije izgledao dobro u gostima ove sezone. Što se tiče statistike, oni su trenutno treća najlošija ekipa u gostima. Gosti nisu osigurali pobjedu niti u jednoj od posljednje dvije međusobne utakmice na ovom stadionu, međutim, po meni su oni ovdje favoritim, s obzirom da Anderlecht ima mnogo problema sa ozljedama. Za njih 100% neće biti Dimate, Najare, Nasrija i Trebela, dok su pod znakom sumnje Bakkali, Chadli, Gerkens, Kompany, Makarenko, Sandler i Sowah Ajdei. Vjerojatno polovica ovih igrača neće igrati, dok Gent nema mnogo problema nakon što im nedostaju samo Chakvatadze i Owusu. Po meni je ovdje Gent favorit i vjerjem da neće izgubiti. Sretno!

Sb1VpTo.png

prije 15 sati, zviz said:

Ne sudi Gonzales nego ovaj Gonzalez. Pripazi jer ovaj ima puno manji prosjek. https://us.soccerway.com/referees/jose-luis-gonzalez-gonzalez/60808/

Na jednoj stranici mi pokazuje da je to Fuertes, na drugoj Gonzalez. U svakom slučaju mislim da bi mogao biti over 5 kartona barem, jer su timovi zaista rigorozni po tom pitanju, dok je Getafe najgori ove sezone i dobija najviše žutih kartona po utakmici. Bez obzira na suca, mislim da bi ovdje moglo ići over. Nije ni ovaj Gonzalez nevinašce, pa čak i on zna pokazati devet kartona. što je već uradio kada je sudio jednu utakmicu Getafea. Sretno!

5PYEzrq.png

Eibar - Villarreal X2 (1.59) 1xbet

Nakon dvije iznenađujuće pobjede koje je Eibar ostvario zaredom, s uzastopnim porazima su se vratili na staro stanje. Do sada, pokušavaju izbjeći zonu ispadanja, sa samo devet bodova iz deset utakmica. Ovu panično pogođenu situaciju mogao bi iskoristiti Villarreal u ovoj utakmici, posebno uz njihov pristup sa kojim su postigli 24 gola. Eibar je trenutno u nizu od tri poraza uz kombinirani gol rekord od 0-7. Zabilježili su 13 utakmica bez pobjede u prethodnih 16. U posljednjoj utakmici su izgubili pred domaćom publikom sa 3-0 od Barcelone. Prošli susret su izgubili protiv Valladolida u gostima.

S druge strane, Villarreal je pobijedio u prethodna dva susreta i neporaženi su u 16 od prethodnih 20 mečeva. Njihova posljednja utakmica je završila sa rezultatom od 4-1 protiv Alavesa, dok su prije toga u gostima dobili Espanyola sa 0-1. Correa i Ramis nedostaju za Eibar, dok su za Villarreal pod znakom sumnje Bruno, Guerra, Moreno i Morlanes. Mislim da Villarreal ne bi trebao izgubiti ovaj susret, barem sudeći po formi ova dva tima. Sretno!

cuTeRCO.png

Za pocetak novi sam na forumu pa eto prvo lijep pozdrav svima.. kladim se pretezito nogomrt liga petice + NHL ajmo rec u omjeru 30:70 za najjacu hokej ligu na svijetu.. za danas jedan single od mene pa sretno ako itko isprati.

Nashville Predators - Calgary Flames(01:00)

TIP: 1... Tecaj: 2,00(SuperSport)

Danas na rasporedu samo 2 utakmice od kojih je jedna i ova gdje momcad Calgarya ide na gostovanje u Nashville trenutno odlicnim Predatorsima.. Nashville ove godine igra jako dobro iako je tek pocetak sezone ekipa su koja pokazuje da ce se boriti za gornji dio tablice pa i sam vrh, sezonu su otvorili slabo kada su vec u drugom kolu kiksali doma te su porazeni od Red Wingsa na svom terenu nakon toga su zaredali jos 2 brza poraza i nakon toga okrecu stvari u svoju korist te pretvaraju domaci teren u svojstvenu tvrdavu.. sada su na omjeru od 8 pobjeda i 4 poraza te drze 3.mjesto zapadne konferencije..u zadnjih 5 utakmica upisuju poraz te pnda 4 pobjede u nizu od toga 3 na domacem terenu.. kada se gledaju utakmice kod kuce najbolja su momcad ligr s 13 osvojenih bodova..u prosjeku daju 4.2 gola dok primaju tek 2.2 po utakmici kod kuce.. Kontra ove bajne price iz uvijek nabrijanog Nashvillea nalazi se Calgary. Drze tek 9. mjesto zapadne konf. i sezona se definitivno ne odvija kako bi oni htjeli..na omjeru su od 6 pobjeda i 8 poraza..od toga 3 poraza u zadnjih 5 utakmica.. u gostima zabijaju tek 1.7 gol po utakmici dok primaju cak 3.1 gol.. obje momcadi su imale dan odmora.. Nashville je i zadnju utakmicu igrao pred domacom publikom,odmorni su i nabrijani, te sam siguran da zele nastaviti ovaj pobjednicki niz protiv trenutno jako loseg Calgarya..Takoder bi prestigli Colorado Avalnche i zauzeli prvo mjesto divizije ovom pobjedom sto im je sigurno veliki imperativ.. Uvjeren sam da danas obrana Calgarya nece izdrzat protiv ovako napadacki orijentiranw i kvalitetne ekipe kao sto je Nashville, a i napadacka ostrica gostiju je definitivno otupila i ne vidim kako bi danas mogli zaprijetiti domacinu.. za mene je ovo definitivno value bet i ja igram jedinicu..sretno ako netko prati.

prije 6 sati, IzudinB said:

Na jednoj stranici mi pokazuje da je to Fuertes, na drugoj Gonzalez. U svakom slučaju mislim da bi mogao biti over 5 kartona barem, jer su timovi zaista rigorozni po tom pitanju, dok je Getafe najgori ove sezone i dobija najviše žutih kartona po utakmici. Bez obzira na suca, mislim da bi ovdje moglo ići over. Nije ni ovaj Gonzalez nevinašce, pa čak i on zna pokazati devet kartona. što je već uradio kada je sudio jednu utakmicu Getafea. Sretno!

5PYEzrq.png

Proslo nam,ali samo radi mesarskog mentaliteta Granade,a pogotovo Getafea.

Znaci ovaj Gonzalez je zlo od suca,normalno da ce imati izivcirane igrace kad on sam ne zna odrzati normalan kriterij,nego samo daje zute kad bas mora,tj kad su faulovi na granici za crveni karton,kakvih je danas bilo jedno 4-5.Zato me i ne cudi sto su mu 2 overa dosla s dvije mesarske ekipe,Getafeom i Alavesom(jedva nekako).

Uzas od suca.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use