Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 30.10.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Real Sociedad - Levante (19:00)
Sudac: Mario Melero López (5.80)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 2.22
93d3oTB.png

Valencia - Sevilla (19:00)
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.10
Prosjek ekipe 2: 2.70
tBjbMvx.png

Athletic Bilbao - Espanyol (20:00)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.33
DP6ClFp.png

Betis - Celta Vigo (21:00)
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.20)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.60
I4Oydpn.png

Real Madrid - Leganes (21:15)
Sudac: César Soto Grado (4.40)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.40
QCrK0dd.png

Serie A

Napoli - Atalanta (19:00)
Sudac: Piero Giacomelli (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.78
3vBUxFo.png

Cagliari - Bologna (21:00)
Sudac: Juan Luca Sacchi (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 3.75
5Q4fBCG.png

Juventus - Genoa (21:00)
Sudac: Antonio Giua (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.50
9CdiObi.png

Lazio - Torino (21:00)
Sudac: Daniele Orsato (7.00)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.25
yb1qRaw.png

Sampdoria - Lecce (21:00)
Sudac: Davide Massa (6.67)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.89
dzq293P.png

Sassuolo - Fiorentina (21:00)
Sudac: Maurizio Mariani (5.75)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.75
l2xk1iy.png

Udinese - Roma (21:00)
Sudac: Massimiliano Irrati (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.75
ayK3M8z.png

(Koeficijenti 29.10. u 12:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Lazio - Torino // Over 11,5 kornera bet365 288sb - 2,00

Lazio je više nego dobra ekipa. Na omjeru su 4-3-2. U zadnjem kolu su dobili Sampdoriu (2:1) u gostima. Ove sezone doma 2-2-0. Danas bi trebali također ostati ne poraženi. Torino se nalazi na 11.mjestu sa isto toliko bodova i omjerom 3-2-4. Zadnje četiri utakmice ne znaju za pobjedu, pa tako ne očekujem ni danas da okuse taj okus. Iako sam mislio igrati kartone, odlučio sam se za kornere. Danas će mnogo ljudi igrati na Lazio, a to je razlog da on kiksa. Torino bi mogao danas odigrati dobru utakmicu, pa tako očekujem da Lazio bude tražio pozitivan rezultat i uslijed silnih napada vidim ih na +7 kornera. Torino će siguran sam izvesti isto pristojan broj kornera i u konačnici over će doći.

Lazio u prosjeku izvodi 6 kornera po meču, Torino 5.

Margina jeste visoka, ali s razlogom. Ali je zato i koeficijnet visok i mislim da se ovo isplati probati s obzirom na navedeno i s obzirom na statistiku.

image.thumb.png.45094313d7f3148c87832dcf41c2193d.png

button.png.140d1143b74aec10976b83e037c58a9a.png   985827247_button(1).png.a5ce0b1ce463b896548f692613f04c66.png

Elouuuu....

Letimično preletio ponudu te izdvojio 4 para ....... 

Juve  - Genoa

Dakle,Inter jučer pobijedio i skočio na prvo mjesto. Juve nakon kiksa i nerješenog prošlo kolo danas "ima obavezu" pobijediti jer će mu očito ove godine biti dosta "napeto" u utrci za prvaka. Genoa mu nije baš protivnik da bi mogli reći da je zicer jer su prošle godine Zebre "izvuke" samo bod u dvomeču sa ovim protivnikom....Ali mislim da je ova Genoa trenutno u puno slabijem izdanju od prošlogodišnje. U zadnjih 5 imaju po pobjedu i X i 3 poraza. U gostima svi porazi te ujedno i podosta primaju u gostima pa nije loš i tip Juve 2+ gola Kod Juventusa ,osim prije ozlijeđenih,nedostaje Pjanić dok će Bonucci vjerojatno odmarati. Ronaldo se vraća u momčad nakon poštede u zadnjoj tekmi. Kod Genoe probleme s ozljedama imaju bekovi Criscito i Pajač, veznjak Sturaro, te napadač Favilli,za sada još nije sigurno tko će od njih biti spreman za nastup.

Real - Leganes

Barca jučer pobijedila pa je i "obaveza" Reala pobjeda kako bi zadržali priključak za vrhom jer su trenutno 6ti,sa tekmom manje i 4 boda manje od Barce.Real se muči ove sezone,ali dobro,da sada ne pišem svoje mišljenje zašto je tako (čitaj trener ?) ...... Real sa Leganesom kod kuće nema problema,redovito je pobjeđivao.Leganes u zadnjih 5 po pobjedu i X te 3 poraza. U cijeloj sezoni imaju pobjedu,2 Xa i 7 poraza,mislim da je to dovoljno napisat. Pa mislim da će ovaj Real to riješiti puno lakše nego,recimo,Juve .....Treba i napomenuti da je Rreal kao i Barca odmarao za weekend pa će ovdje ići punom parom Također Real 2+ gola možda još i bolja opcija,ovisno kakav je koef.

Benfica - Portimonense

U Portugalu vječna borba Porta i Benfice (Sporting već dugo nije u tim kombinacijama).......Trenutno su i Porto i Benfica na istom broju bodova,7 pobjeda i 1 poraz. Gosti 16ti,tik iznad zone ispadanja,pobjeda,3 Xa i 4 poraza. Gosti ne gube sa nekim velikim rezultatima,ali recimo i Porto i Sporting su im zabili po 3 gola u gostima pa onda bi i Benfica doma trebala to riješiti.....Također,kao i ovi iznad Benfica 2+gola  također primamljivo.

Celtic - St Mirren

Vječiti prvak Celtic ove godine ima (konačno) izazivača u feniksu Rangersu......Nakon poduže vremena zbog bankrota Rangersi i Stivi G se vraćaju i gaze za Celticom...Celtic kod kuće sa Mirrenom nema problema,na zadnja 3 susreta ovdje zabio po 4 gola. Forma Mirrena je također pljuć,a to pokazuje i tablica gdje Mirren ima 2 pobjede,2 Xa i 6 poraza. Dakle,Rangersi sa istim brojem bodova ko i Kelti,opuštanja nema,za titulu će se ove godine trebati dobro poboksat i mislim da ovdje dileme nema. Naravno,kao i svi ovi gore,i Celtic 2+ gola odlična opcija,još i bolja jer je koef sigurno veći....

Ovo je moj današnji odabir,kako ću kombinirat na listić (listiće) to ćemo vidjet jer 4 para na listiću je previše. Javit ću se i editirati ovaj post kada nađem informacije o povredama,izostancima jer je sada još prerano za to ...... Svi savijeti,nadopune dobrodošli. 

Juventus - Genoa 1 (1.26) 1xbet

Juventus se ovdje nada povratku na pobjedničke staze, nakon što su remizirali u gostima protiv Leccea u prethodnoj utakmici. Ekipa Maurizicija Sarrija je odlučila da odmori Cristiana Ronalda i to je bilo dovoljno Lecceu da im uzme bodove. Taj remi je naglo zaustavio pobjednički niz od sedam mečeva na svim natjecanjima. Ipak, domaća ekipa je još uvijek neporažena i još uvijek imaju jedan bod više od Intera.

Genoa je, s druge strane, prošli tjedan uspjela privesti kraju šest utakmica bez pobjede u nizu, nakon što su napravili preokret u utakmici protiv Brescije i pobijedili sa 3-1. Gosti su zabilježili pobjedu samo dva puta do sada i zasluženo su smješteni na donjem dijelu tabele sa osam bodova osvojenih do sada. Također treba napomenuti da gosti imaju treći najgori gostujući rekord u ligi, a još uvijek nemaju pobjede u gostima. Thiago Motta je također poraženi u šest od posljednjih sedam posjeta ovom stadionu. Očekujem pobjedu Juventusa u ovom susretu. Sretno!

FT0USPF.png

Napoli - Atalanta BTTS (1.46) 1xbet

Napoli večeras dočekuje Atalantu na San Paolu. Obje momčadi igraju pozitivan napadački nogomet i uvjeren sam da će ovo biti jedna vrlo zabavna utakmica. Napoli je ostao četvrti u ligi nakon što su u nedelju igrali remi od 1-1 protiv SPAL-a. Azzurri su uživali u posjedu i stvorili pet prilika za postizanje gola, ali nisu uspjeli ostvariti sva tri boda. Sa pet pobjeda, dva remija idva poraza u svoje ime, Napoli je tri boda iza Atalante, dok su čak šest iza Juventusa. Inter je za sada prvi sa utakmicom više sa dva boda više od Juveta.

Ozlijeđeni Hysaj će propustiti ovaj susret, Lozano bi trebao biti na klupi, Mario Rui, Maksimović i Manolas će biti pregledani pred ovaj susret. Pod znakom su sumnje.

Atalanta je jedna od četiri najbolje ekipe koje su prošlog vikenda ostvarile pobjedu. Kakva je to samo pobjeda bila. Ekipa Gian Pierro Gasperinija je pobijedila Udinesea sa 7-1. Sa Duvan Zapatom van terena, Josip Iličić i Luis Muriel su razorili obranu protiv 10 igrača Udinesea, gdje su postigli samo njih dva ukupno 5 golova. Sa 20 bodova do sada, Atalanta se nalazi na trećoj poziciji sa pet bodova iza Intera, a tri iza Juventusa, a kao što sam već napomenuo Inter ima utakmicu više. Mislim da će biti golova na obje strane u ovoj utakmici. Sretno!

mOVetSE.png

Real Madrid - Leganes 1 (1.34) 1xbet

Real Madrid će očajnički željeti da se vrati na pobjedničke staze nakon što su izgubili od Mallorce u prošloj utakmici. Trenutačno su neuobičajeno na šestoj poziciji, a navijači jednostavno ne mogu tolerirati još jedan meč u kojem će biti poraženi, pogotovo na sopstvenom terenu. Uzimajući u obzir njihov očaj i prednost domaćeg terena, i što je važnije, činjenicu da su gosti na 20. poziciji na tabeli, snažno vjerujem da će Real Madrid ovo dobiti.

Leganes je bez pobjede u prethodnih deset od 11 utakmica, a jedini trijumf tijekom ovog niza je došao kod kuće, protiv Mallorce. Momčad je zapravo izgubila osam od ovih 11 utakmica, dok nisu uspjeli postići niti jedan gol u prethodne četiri utakmice. Za Real neće biti Asensia, Balea, Nachoa i Odriozole. Na drugoj strani nema Pereza i Szymanowskog, dok su Navarro, Siovas i Tarin pod znakom sumnje. Sretno!

2OF8Jwr.png

On 29. 10. 2019. at 12:04, IzudinB said:

Lazio - Torino (21:00)
Sudac: Daniele Orsato (7.00)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.25
yb1qRaw.png

Lazio je novu sezonu krenuo prilično dobro, sa pobjedom protiv Sampdorije u gostima u prvom kolu ove sezone, ali je nakon toga uslijedio remi kod kuće u rimskom derbiju protiv Rome, gdje su počeli biti prilično nedosljedni, a tako je i dan danas. Lazio je ostvario četiri pobjede, tri remija i dva poraza u ligi, nakon što su postigli 18 golova u 9 utakmica dosada, a primili su barem po jedan u svakoj utakmici. Njihova forma se nakon niza loših rezultata pobošala u posljednje četiri utakmice, nakon što su ostvarili dvije pobjede i dva remija.

Lazio ima dva boda manje od Napolija, koji se nalazi na četvrtoj poziciji, dok imaju čak pet bodova manje od trećeplasirane Atalante. No, ovo će biti njihova šansa da se približe pozicijama koje vode u Ligu prvaka, što će im i biti glavni cilj ove sezone. Kao što sam već spomenuo, Lazio je ostvario pobjedu u prošlom kolu u gostima protiv Fiorentine i u ovaj susret će ući sa pozitivnim raspoloženjem. Oni su svakako favoriti u ovom susretu sa koeficijentom 1.57 u bet365 kladionici, ali s obzirom da primaju barem po gol u svakoj utakmici ove sezone u ligi, vjerujem da im neće biti lako u ovom susretu, jer Torino zna biti nezgodan. Što se tiče izostanaka, samo su Kishna i Proto pod znakom sumnje za Lazio.

SERIE-A.jpg

Na drugoj strani imamo Torino, koji je također ovu sezonu krenuo sa dvije pobjede u prva dva kola u ligi protiv Sassuoloa kod kuće i Atalante u gostima. Svi su mislili da će ovo biti jedna od najboljih sezona za ovaj klub, pogotovo, jer su u posljednjih nekoliko godina zaista igrali fenomenalno i pokazali su da se mogu boriti za mjesta koja vode u Europu. No, u trećem kolu su izgbuili od Leccea kod kuće i od tada su krenuli loši rezultati.

Torino je do sada ostvario tri pobjede, dva remija i četiri poraza, dok su postigli 11 golova u prvih devet kola ove sezone, međutim, primili su jedan gol više, što pokazuje da ovo nije bio baš početak kakav su zamišljali u klubu. Trenutno su u nizu od četiri utakmice bez pobjede u ligi, gdje su ostvarili dva poraza i dva remija u tom procesu.

No, što se tiče klađenja u ovom susretu, moja preporuka je Over 5 kartona u bet365 kladionici po koeficijentu 1.61. Zašto baš u bet365 kladionci? Pa, s obzirom da oni računaju crveni kao dva žuta, te da nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak, odlična su kladionica za klađenje na kartone. Uz sve to, oni imaju i klizne granice koje možete odigrati na betbuilderu.

Da je ovo odlična i primamljiva granica za kartone na ovu utakmicu dokazuje i činjenica da će ovu utakmicu suditi Daniele Orsato, koji je ove sezone do sada u svojim utakmicama pokazivao po sedam kartona u prosjeku po utakmici. Ovo je odlično, jer je Daniele Orsato bio lagan na kartonima, dok su međusobni susreti ova dva tima uvijek propraćeni sa dosta kartona, dok im ni crveni nije nepoznanica. Orasto je u prošlom susretu između Rome i Milana pokazao čak devet žutih kartona!

Daniele-Orsato.jpg

Lazio je, zajedno sa Torinom jedan od najgrubljih timova ove sezone u Seriji A i shodno tome vjerujemo da će ova granica od pet kartona na utakmici biti lagano pređena. 

Athletic Bilbao - Espanyol 1 (1.99) 1xbet

Obje ekipe se trenutačno muče. Dok je Bilbao svoju novu sezonu započeo na visokoj nozi, Espanyol se ne može pohvaliti ni time i sa pravom su smješteni pri dnu tabele La Lige. U ovom trenutku prednost domaćeg terena će vjerujem imati veliki utjecaj u ovom susretu. Ekipa Pabla Machina se trenutno nalazi na 19-oj poziciji na tabeli. Do sada su u ovoj sezoni zabilježili samo dvije pobjede i pet golova. Pored toga, samo su dvije ekipa primile više golova od Espanyola ove sezone, dok su zabilježili samo četiri pobjede u prethodnih 13 utakmica.

U međuvremenu, njihove kolege domaćini u ovom susretu, Athletic Bilbao, uprkos tome što nisu baš u formi, oni su ostali neporaženi u 12 od prethodnih 15 utakmica. Oni su čak pobijedili u pet od prethodnih sedam nastupa pred domaćom publikom i postigli su gol u 17 od prethodnih 19 utakmica na ovom stadionu. Na osnovu trenutne forme, Athletic Bilbao bi po meni trebao ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

ceZrfI3.png

Udinese - Roma // Over 10 kornera bet365 288sb - 1,66

Susret između Udinese i Roma. Roma je u zadnjem kolu pobjedila Milan (2:1) i tako produžila svoj niz bez poraza na četiri utakmice. Na omjeru su 4-4-1. Sa 16 bodova drže peto mjesto. Ove sezone u gostima 2-2-0 omjer.

Danas vjerujem da će ponovno ostati ne poraženi. Udinese se nalazi na 13.mjestu sa 10 bodova. Omjer 3-1-5, a forma je toplo-hladno. U zadnjem kolu su doživjeli težak poraz od Atalante (1:7). Prošle sezone su dobili Romu na svom terenu (1:0). Danas idem sa kornerima. Roma u zadnje vrijeme je aktivna u kornerima i igrao sam ih protiv Sampdorie i ispoštovali su, tako da nastavljam sa njima. Domaćin će željeti isprati gorak okus poraza i danas će pružiti bolju partiju.

image.thumb.png.7a3c97417fe240ab8536cb98c965eead.png

Na bet365 je margina na 11.5 što jasan pokazatelj koliko često dolazi over na kornere, tako da sam iskoristio kliznu opciju i spusti granicu za jedan sa po meni još uvijek solidnom kvotom.

image.png.f9b457a225f9a6d820bc4d627fb5b8b6.png

button.png.140d1143b74aec10976b83e037c58a9a.png   985827247_button(1).png.a5ce0b1ce463b896548f692613f04c66.png

Liverpool - Arsenal // Pobjeda Arsenala u bilo kojem poluvremenu bet365 288sb - 2,25

Liga kup Engleske, savršeno takmičenje za ganjati iznenađenja ako se uopšte ovaj moj tim može nazvati tako.  Večeras će igrati kombinovani sastavi, posebno kod Liverpool, Klopp odmara sve standardne igrače jer je jasno kako Liverpool nema širinu i svaki predah je dobro došao da se zadrži tempo kakav sada imaju. Mislim da oni večeras nisu nikakvi favoriti posebno kada vidimo sastav u kojem igraju - Caoimhin Kelleher; Ki-Jana Hoever, Dejan Lovren, Joe Gomez, James Milner; Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita; Curtis Jones, Divock Origi, Adam Lallana.

Sa druge strane Arsenal igra sa poprilično jačim sastavom, odnosno sa igračima koji igraju u PL sapar mladića pred kojima je svijetla budućnost, ubjeđen sam. Naravno mislim o Wilcoku, Saki i Matinelliju. Vjerujem da večeras barem mogu dobiti jedno poluvrijeme, a ne bi me čudilo da i slave na kraju. Ovo je sastav sa kojim nastupa Arsenal - Emiliano Martinez; Hector Bellerin, Rob Holding, Shkodran Mustafi, Sead Kolasinac; Joe Willock, Lucas Torreira; Ainsley Maitland-Niles, Emile Smith Rowe, Bukayo Saka; Gabriel Martinelli

image.thumb.png.16e5fd316cf88a090c572b7916425fd5.png

Chelsea - United // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,75

Ovdje ne bih puno dužio. Svijedla mi se kvota na prvu, jer inače u engleskim kup takmičenjima u ranim fazama pada dosta golova posebno kada igraju ovako dvije jake ekipe u kup takmičenju koje nije toliko važno ni za jedne ni za druge. A kada sam vidio sastave, promjenio sam mišljenje i mislim da će obje ekipe pokušati na kraju doći do trofeja kako bi već u februaru imali kakvo takvo opravdanje za potencijalno lošu sezonu, posebno United.

Chelsea: Caballero; Reece James, Kurt Zouma, Marc Guehi, Emerson; Billy Gilmour, Jorginho, Mateo Kovacic; Callum Hudson-Odoi, Olivier Giroud, Pedro.

United: Sergio Romero; Phil Jones, Harry Maguire, Marcos Rojo; Aaron Wan-Bissaka, James Garner, Scott McTominay, Brandon Williams; Jesse Lingard, Juan Mata, Marcus Rashford.

Dakle, poprilično jaki sastavi, tu su standardni Emerson, Jorginho, pa i Odoi i Pedro dok sa druge strane imamo Mahuirea, Bissaku, McTominaya, Lingarda i Rashforda. S toga vjerujem da će obje ekipe postići barem po pogodak.

image.thumb.png.563b4fd53eedd0fc5bfcfaaecc9c921b.png

prije 15 sati, TazMan said:

Elouuuu....

Letimično preletio ponudu te izdvojio 4 para ....... 

Juve  - Genoa

Dakle,Inter jučer pobijedio i skočio na prvo mjesto. Juve nakon kiksa i nerješenog prošlo kolo danas "ima obavezu" pobijediti jer će mu očito ove godine biti dosta "napeto" u utrci za prvaka. Genoa mu nije baš protivnik da bi mogli reći da je zicer jer su prošle godine Zebre "izvuke" samo bod u dvomeču sa ovim protivnikom....Ali mislim da je ova Genoa trenutno u puno slabijem izdanju od prošlogodišnje. U zadnjih 5 imaju po pobjedu i X i 3 poraza. U gostima svi porazi te ujedno i podosta primaju u gostima pa nije loš i tip Juve 2+ gola Kod Juventusa ,osim prije ozlijeđenih,nedostaje Pjanić dok će Bonucci vjerojatno odmarati. Ronaldo se vraća u momčad nakon poštede u zadnjoj tekmi. Kod Genoe probleme s ozljedama imaju bekovi Criscito i Pajač, veznjak Sturaro, te napadač Favilli,za sada još nije sigurno tko će od njih biti spreman za nastup.

Real - Leganes

Barca jučer pobijedila pa je i "obaveza" Reala pobjeda kako bi zadržali priključak za vrhom jer su trenutno 6ti,sa tekmom manje i 4 boda manje od Barce.Real se muči ove sezone,ali dobro,da sada ne pišem svoje mišljenje zašto je tako (čitaj trener ?) ...... Real sa Leganesom kod kuće nema problema,redovito je pobjeđivao.Leganes u zadnjih 5 po pobjedu i X te 3 poraza. U cijeloj sezoni imaju pobjedu,2 Xa i 7 poraza,mislim da je to dovoljno napisat. Pa mislim da će ovaj Real to riješiti puno lakše nego,recimo,Juve .....Treba i napomenuti da je Rreal kao i Barca odmarao za weekend pa će ovdje ići punom parom Također Real 2+ gola možda još i bolja opcija,ovisno kakav je koef.

Benfica - Portimonense

U Portugalu vječna borba Porta i Benfice (Sporting već dugo nije u tim kombinacijama).......Trenutno su i Porto i Benfica na istom broju bodova,7 pobjeda i 1 poraz. Gosti 16ti,tik iznad zone ispadanja,pobjeda,3 Xa i 4 poraza. Gosti ne gube sa nekim velikim rezultatima,ali recimo i Porto i Sporting su im zabili po 3 gola u gostima pa onda bi i Benfica doma trebala to riješiti.....Također,kao i ovi iznad Benfica 2+gola  također primamljivo.

Celtic - St Mirren

Vječiti prvak Celtic ove godine ima (konačno) izazivača u feniksu Rangersu......Nakon poduže vremena zbog bankrota Rangersi i Stivi G se vraćaju i gaze za Celticom...Celtic kod kuće sa Mirrenom nema problema,na zadnja 3 susreta ovdje zabio po 4 gola. Forma Mirrena je također pljuć,a to pokazuje i tablica gdje Mirren ima 2 pobjede,2 Xa i 6 poraza. Dakle,Rangersi sa istim brojem bodova ko i Kelti,opuštanja nema,za titulu će se ove godine trebati dobro poboksat i mislim da ovdje dileme nema. Naravno,kao i svi ovi gore,i Celtic 2+ gola odlična opcija,još i bolja jer je koef sigurno veći....

Ovo je moj današnji odabir,kako ću kombinirat na listić (listiće) to ćemo vidjet jer 4 para na listiću je previše. Javit ću se i editirati ovaj post kada nađem informacije o povredama,izostancima jer je sada još prerano za to ...... Svi savijeti,nadopune dobrodošli. 

Prošlo sve.....

Ali Juventus je koštao živaca i živaca ........ Pošto je prošlo u 95' iz penala ide sada pauza jer ovo je znak  ?

Inače,juve drugo poluvrijeme igrač više do ulaska Rabiota koji je u 11min dobio 2 žuta,pa poništen gol u 92' i onda penal u 95' .....

Ostalo sve prošlo bez pola pardona .....

prije 14 sati, crash1 said:

Liverpool - Arsenal // Pobjeda Arsenala u bilo kojem poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 2,25

Liga kup Engleske, savršeno takmičenje za ganjati iznenađenja ako se uopšte ovaj moj tim može nazvati tako.  Večeras će igrati kombinovani sastavi, posebno kod Liverpool, Klopp odmara sve standardne igrače jer je jasno kako Liverpool nema širinu i svaki predah je dobro došao da se zadrži tempo kakav sada imaju. Mislim da oni večeras nisu nikakvi favoriti posebno kada vidimo sastav u kojem igraju - Caoimhin Kelleher; Ki-Jana Hoever, Dejan Lovren, Joe Gomez, James Milner; Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita; Curtis Jones, Divock Origi, Adam Lallana.

Sa druge strane Arsenal igra sa poprilično jačim sastavom, odnosno sa igračima koji igraju u PL sapar mladića pred kojima je svijetla budućnost, ubjeđen sam. Naravno mislim o Wilcoku, Saki i Matinelliju. Vjerujem da večeras barem mogu dobiti jedno poluvrijeme, a ne bi me čudilo da i slave na kraju. Ovo je sastav sa kojim nastupa Arsenal - Emiliano Martinez; Hector Bellerin, Rob Holding, Shkodran Mustafi, Sead Kolasinac; Joe Willock, Lucas Torreira; Ainsley Maitland-Niles, Emile Smith Rowe, Bukayo Saka; Gabriel Martinelli

image.thumb.png.16e5fd316cf88a090c572b7916425fd5.png

prije 14 sati, crash1 said:

Chelsea - United // Oba tima daju gol bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,75

Ovdje ne bih puno dužio. Svijedla mi se kvota na prvu, jer inače u engleskim kup takmičenjima u ranim fazama pada dosta golova posebno kada igraju ovako dvije jake ekipe u kup takmičenju koje nije toliko važno ni za jedne ni za druge. A kada sam vidio sastave, promjenio sam mišljenje i mislim da će obje ekipe pokušati na kraju doći do trofeja kako bi već u februaru imali kakvo takvo opravdanje za potencijalno lošu sezonu, posebno United.

Chelsea: Caballero; Reece James, Kurt Zouma, Marc Guehi, Emerson; Billy Gilmour, Jorginho, Mateo Kovacic; Callum Hudson-Odoi, Olivier Giroud, Pedro.

United: Sergio Romero; Phil Jones, Harry Maguire, Marcos Rojo; Aaron Wan-Bissaka, James Garner, Scott McTominay, Brandon Williams; Jesse Lingard, Juan Mata, Marcus Rashford.

Dakle, poprilično jaki sastavi, tu su standardni Emerson, Jorginho, pa i Odoi i Pedro dok sa druge strane imamo Mahuirea, Bissaku, McTominaya, Lingarda i Rashforda. S toga vjerujem da će obje ekipe postići barem po pogodak.

image.thumb.png.563b4fd53eedd0fc5bfcfaaecc9c921b.png

WIIIIIIIIIIIN!!! :D :D :D 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use