Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.10.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Alaves - Atletico Madrid (19:00)
Sudac: Javier Estrada Fernández (6.40)
Prosjek ekipe 1: 3.00

Prosjek ekipe 2: 2.60
3bi4JbE.png

Barcelona - Valladolid (21:15)
Sudac: Javier Alberola Rojas (2.60)
Prosjek ekipe 1: 2.11

Prosjek ekipe 2: 2.40
qAkU912.png

Serie A

Parma - Verona (19:00)
Sudac: Gianluca Manganiello (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.33
uMxs24u.png

Brescia - Inter (21:00)
Sudac: Michael Fabbri (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.13
ItXSc3o.png

(Koeficijenti 28.10. u 16:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 minutu, IzudinB said:

Alaves - Atletico Madrid (19:00)
Sudac: Javier Estrada Fernández (6.40)
Prosjek ekipe 1: 3.00

Prosjek ekipe 2: 2.60
3bi4JbE.png

Ova utakmica mi je zapala za oko. Prmijetio sam da između ova dva kluba uvijek bude dosta žutih kartona pa čak i crvenih. Atletico Madrid se nalazi na četvrtoj poziciji i oni imaju samo bod manje od prvoplasirane Granade. Štoviše, čak četiri tima imaju isto (19) bodova od druge do pete pozicije, tako da je situacija u gornjem dijelu tabele vrlo napeta i sigurno će Atletico Madrid ganjati pobjedu, no po mom mišljenju oni i nisu baš tako sjajni u posljednje vrijeme, nakon što su ostvarili tri remija zaredom prije pobjede protiv Bilbaa u posljedjoj utakmici. Na drugoj strani imamo Alaves koji je i ove sezone krenuo žestoko sa kartonima i sada dobijaju barem 3 kartona u prosjeku po utakmici i to u ovih prvih 10 utakmica. Tu je naravno i sudac koji je jedan od najrigoroznijih u ligi, točnije drugi najrigorozniji sudac i zbog toga mislim da bi ova granica mogla biti pređena, ali za one koji smatraju da bi manja granica možda bila bolja, evo pronašao sam na betbuilderu jednu granicu za više od 5 kartona, što mislim da ćemo ovdje vidjeti. Sudac je odličan, kao i ova dva tima koja inače kada igraju pljušte kartoni. Sve je ovdje spremno za over barem po mom mišljenju. Evo statistike suca ispod pa prosudite sami. Sretno!
5hy94hS.png

(Koeficijenti 28.10. u 16:22 CET) 

2bpUxDv.png

Brescia - Inter // Betbuilder bet365 288sb - 3,10

Bez obzira što su veliki favoriti u ovom meču i što su u vrhu Serie A vjerujem kako će ovo biti vrlo teška utakmica za ekipu Interaa. Primili su pogodak na zadnja četiri meča, nisu baš briljirali a Brescia je u par navrata pokazala koliko znaju biti neugodna ekipa. Podatak koji to potvrđuje je taj da su samo jednom ove sezone poraženi sa više od jednog gola razlike a sada kada je protivnik Inter i kada igraju pred svojim navijačima, motivaaacije i želje za pozitivnim rezultatom neće izostati.

Brescia je u već dva putaa apostizala po jedana pogodak u teškim mečevima ove sezone, protiv Napoliaa i Juventusa i ne vidim zaašto ne bi i u ovom meču uspjeli ponoviti sličnu stvar. Vjerujem u pobjedu Intera ali sa primljenim pogodkom.

1140760439_Annotation2019-10-28195053.thumb.png.3b924a41a25dd11532f90948fec19169.png

Double: 

Brescia - Inter više od 4,5 žutih kartona 1,75

Sudi Fabbri za kojeg volim reći da je to Lahoz za sirotinju. Nekad stvarno zna biti miran ali kada ga igrači naljute i kada pretjeraju onda se kartoni vade često. Očekujem jednu baš ružnu utakmicu za gledatelje jer mislim da će Inter dominirati a Brescia im svjesno prepustiti posjed i pokušati izvući bod, mogao bi Inter imati malo teži zadatak nego mnogi misle a samim time očekujem i nervozu i kartone jer već za vikend su imali zicer protiv Parme za vratiti se na vrh a to nisu uspjeli.

Alaves - Atletico više od 5,5 žutih kartona 1,75

Neću puno pisati detalje jer je kolega Izudin sve objasnio. Susret 3. i 4. momčadi po broju kartona u cijeloj ligi. Sudac i više nego dobar  tako da ja ovdje očekujem dosta prekršaja i kartona. 

Manchester City - Southampton 1/1 (1.36) bet365

City bi ovo trebao pobijediti bez mnogo znojenja. Southampton je u posljednjoj utkamici izgubio protiv Leicestera sa 9-0, što je najteži domaći poraz u povijesti Premier lige. Ovaj utorak su u gostima i to protiv Cityja, branitelja titule. Domaći navijači bi definitivno trebali očekivati dosta golova u ovoj utakmici, koje će postignuti njihovi igrači, jer su ove dvije ekipe u potpunosti u suprotnim formama. Očekujem dominaciju Cityja u ovom susretu, nisam siguran da li će Pep Guardiola rotirati, ali uprkost tome vjeurjem da City i dalje ima mnogo kvalitetniju momčad. Imaju prednost domaćeg terena i očekujem njihovu dominaciju od starta utakmice. Oni su pobijedili 20 od posljednjih 22 utakmice na Etihadu. Pored toga su postigli dva ili više golova u 16 od prethodnih 17 susreta i u 17 od posljednja 22 domaća. Nema Fernandinha, Laportea, Rodrija, Sanea i Zinchenka. Na drugoj strani nema Bertranda i Djenepa, dok je Soares pod znakom sumnje. Sretno!

EpA6fwk.png

(Koeficijenti 29.10. u 13:43 CET) 

Burton - Leicester 2 (1.30) bet365

Leicester bi trebao dobiti ovaj susret. Možda su u gostima, ali imajte na umu da su trenutno jedna od najboljih momčadi u Premier ligi, dok njihovi protivnici vode bitku u trećoj diviziji u zemlji. Ta borba i nije tako sjajna, jer Nigel Cloughova momčad trenutno sjedi na 13. mjestu. Kao što sam spomenuo, gosti su trenutno u vrhunskoj formi, nakon što su pobijedili Southamptona sa 0-9 u gostima. Bit će puni samopouzdanja, dok imaju 100% rekord u međusobnim duelima na ovom stadionu. Burton je bez pobjede u šest od svojih prethodnih devet mečeva, dok je njihov protivnik Leicester pobijedio osam od posljednjih 10 utakmica. Očekujem pobjedu gostiju. SRetno!

lJrmEnq.png

(Koeficijenti 29.10. u 13:48 CET) 

Everton - Watford // Over 10,5 kornera bet365 288sb - 2,10

Everton je prije nekoliko dana prekinuo seriju od 4 vezana poraza pobjedom protiv West Hama sa minimalnim rezultatom ,ali su odmah u narednoj utakmici u prošlom kolu izgubili utakmicu u gostima protiv ekipe Brightona. Everton ove sezone izvodi zaista veliki broj kornera na svojim utakmicama, a na prosjeku su od 6.8, tako da treba i večeras od njih očekivati sasvim sigurno dosta kornera, a mislim da sigurno neće ostati ispod barem 6 ili 7 kornera. Obično su utakmice Evertona sa velikim brojem kornera ukupno gledano, a u prošloj utakmici protiv Brightona u kornerima je bilo samo 0-5 za Everton.

Watford je sa druge strane ove sezone očajan u domaćem šampionatu, osvojili su samo 5 bodova iz 10 utakmica, ali što se tiče kornera možemo reći da vidimo sasvim solidan broj kornera u dosadašnjem dijelu sezone sa njihove strane. Oni su na prosjeku od 5.6 kornera po utakmici ,a mislim da bi trebalo biti dovoljno tih 5 kornera sa njihove strane za prolaz ove granice. Prošle sezone u ligi na ovom stadionu imali smo 11 kornera, a upravo toliko nam treba i večeras.

Po ovoj kvoti kod bet365 kladionice ovo zaista moram odigrati. 2,10 je po meni previše i mislim da je ovaj tip zaista vrijedan rizika.

image.thumb.png.2dea796a697135f6e6aa765770c6ae9e.png

button.png.140d1143b74aec10976b83e037c58a9a.png   985827247_button(1).png.a5ce0b1ce463b896548f692613f04c66.png

Barcelona - Valladolid // +2.5 Valladolid bet365 288sb - 1,86

Barcelona je podigla kvalitet svoje igre barem u La ligi te su slavili u zadnje tri utakmice i pri tome nisu primili pogodak, što je ohrabrujuće s obzirom da su prije toga u 6 odigranih utakmica primili čak 10 pogodaka. Ali ipak, predstava u LP protiv Slavio gdje su bez obzira na pobjedu bili nadigrani od strane ekipe kakve su prije par godina dobijali sa redovno 4-5 golova razlike, ne može biti ohrabrujuće.

Valladolid igra vrlo dobro ove sezone, neporaženi su na zandjih 5 utakmica. Na zadnja dva gostovanja, teška gostovanja su uzeli 4 boda slavivši protiv Espanyola i remiziravši sa Bilbaom. Oni su ove sezone primili manje pogodaka od Barce, 9, komada, a na zadnjih pet utakmica još su više učvrstili svoju odbranu primivši svega dva gola.

Barca će doći do pobjede ovdje, ja vjerujem u tako nešto ali ipak mislim da sa ovakvom igrom i uz ovakog protivnika koji će biti max. nabrija, neće slaviti sa više od dva gola razlike. Kvota je odlična!

image.thumb.png.ab13d53b5b2f071d1819bd5c18e4c7ff.png

button.png.140d1143b74aec10976b83e037c58a9a.png   985827247_button(1).png.a5ce0b1ce463b896548f692613f04c66.png

prije 10 sati, alfonso5 said:

Ekipa pitanje i pomoc

Zanima me koja kladionica ima ono sto vi nekad ubacite npr goksim broj udaraca u okvir gola il prema gola il za igraca nekog npr dodavanja prekrsaji i to

hvalaa

Odgovor je bio i u inboxu ali da i drugi vide, radi se o unibet i bet365 kladionici. Obje toplo preporučam te 90% oklada igram u istima. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
    • A nisi blizu ni  gola na terenu u Doboju, pa ne znas da li ce biti golova na mecu. Hej @mesrine pusti ove kolege iz BiH, ja cu da ti kazem nesto oko ovog meca. U Doboju je trenutno oko 17 stepeni i oblacno je. Pre podne se ocekuje oblacno vreme sa mogucim slabom kisom, dok se popodne ocekuje kisa. Utakmica se igra u 13.00 casova. Teoretski bi Borac morao pobediti, jer ce se najverovatnije igrati sve dok Borac ne povede. Sudije su vec namestene, Borcu ce suditi bas ko i treba da sudi ovakve meceve. Strane kladionice su ovu dvojku najpre kvotirale sa 1,35-1,40 dok su BiH kladionice dvojku kvotirale ispod 1,20 pa se sada i strane kladionice koriguju. Oko golova stvarno ne znam kako su se ovi iz Republike Sumske dogovorili sa sudijama.
    • Zato kolega sto ja nisam blizu Doboja i ne znam kako je tamo vrijeme..
    • Hteo sam da kazem kakve mi to imamo koristi od tebe na Forumu, ako ti nama kazes da googlamo. A cak nisi ni odgovorio kolegi sta da radimo sa golovima. Jel’ i to da googlamo?  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use