Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.10.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Tottenham - Crvena Zvezda | Tottenham EH -1 (1.80) 1xbet

Tottenham se očajnički želi iskupiti za taj poraz od Bayerna i loše rezultate koji su praćeni tim porazom do ovog trenutka. I zbog toga očekujem potpunu dominaciju domaćina koji je željan pobjede u ovom natjecanju nakon tog sramotnog poraza od 2-7 protiv Bayerna. Ekipa Mauricio Pochettina je prošla kroz jedan težak tjedan dana. Domaćini su samo u jednoj od posljednjih šest utakmica imali uspjeha, a posljednji okršaj protiv Brightona se završio razočaravajućim porazom od 3-0. Međutim, iskreno gledajući, Tottenham je ove sezone daleko bolje igrao kod kuće. Oni su pobijedili u tri od posljednjih pet utakmica na ovom stadionu.

S druge strane, Crvena Zvezda će ovog tjedna putovati u London na poleđini impresivne pobjede u pet utakmica. Gosti su također iznenađujuće drugi na tabeli, a njihova posljednja pobjeda stigla je protiv Olympiacosa kod kuće sa rezultatom od 3-1. Bez obzira na to, ima nade za Tottenham u ovoj utakmici. Treba napomenuti da Tottenham igra u dosta boljoj ligi, dok se Crvena Zvezda ne susreće sa ovakvom vrstom kvalitete svakog tjedna. Možda bi Zvezda mogla postići jedan gol, upravo zbog toga što je Lloris van terena i na golu izgledaju slabije nego ikada. Međutim, očekujem ubjedljivu pobjedu Tottenhama i mislim da je ovo savršena šansa za vraćanje na pobjedničke staze u Ligi prvaka, dok bi sve osim pobjede u ovom susretu definitivno napravilo problem Pochettinu koji bi potencijalno mogao dobiti i otkaz. Za Tottenham uz Llorisa će pod upitnikom biti Lo Celso i Sessegnon. Na drugoj strani za Crvenu Zvezdu definitivno neće nastupiti Boakye, Gajić, Jovičić i Mohamed. Sretno!

Screenshot_23.thumb.png.f737064b090f4e45da0463ce073d25e8.png

Link to comment
Share on other sites

Galatasaray - Real Madrid 2 (1.72) 1xbet

Momčad Reala se trenutno nalazi na dnu tabele i ne mogu si više priuštiti gubljenje bodova, a tu je naravno i vijest kako će Zidane izgubiti posao ako ne pobijedi ovaj susret. Mislim da je to istina i očekujem da Real Madrid ovdje ostvari tu pobjedu koja im je zaista prijeko potrebna, inače gube kvalifikacije po prvi put nakon ko zna koliko godina, možda čak nikada nisu ni završili ispod prve dvije pozicije u Ligi prvaka. To i nije toliko bitno koliko je bitna stolica Zinedine Zidanea koji je nanizao par loših rezultata, a posljednji je bio protiv Mallorce. Igrao sam i tada dvicu na njih, ali sa manjim ulogom, dok sada imamo i koeficijent mnogo veće vrijednosti i mislim da i ovaj tim Reala mora u nekom trenutku pročepiti. Eden Hazard se vratio u momčad što je mislim ogroman plus, dobio je dijete ovog vikenda i sada je u potpunosti spreman za igru, dok će vjerojatno biti motiviran, pogotovo kada zna da je sve odlično prošlo sa rođenjem svog četvrtog djeteta. U svakom slučaju vratimo se na utakmicu, Galatasaray u prve dvije utakmice nije ostvario pobjedu baš kao i Real Madrid i Club Brugge u ovoj skupini. Nemam što mnogo pametovati u ovom susretu, Real igra prilično loše i Zidaneu posao ovisi o ovoj utakmici, to su mi nekako glavni razlozi zbog kojih bi odigrao ovaj susret. Međutim, oprezno sa ulozima. A i ova moguća momčad Reala za večeras mi izgleda prilično moćno! Iako neće biti Asensija, Balea, Lucasa Modrića i Nacha, nadam se pobjedi Reala, a mislim da to oni mogu uraditi sa ovim sastavom. Sretno svima!

poss-rma-xi-vs-gal-new_32_58.thumb.jpg.a7bb420eab3b7ec464a10c621649a8d2.jpg

Screenshot_24.thumb.png.940229922675886d8c1b7b9369101cee.png

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Crvena Zvezda / pobjeda Tottenhama i Zvezda više od 2.5 kartona (2.43) unibet

Tottenham jednostavno po svaku cijenu mora da dobije ovu utakmicu, nakon katastrofe protiv Bayerna (2:7) i mršavog remija (2:2) u Pireju, a da ne spominjemo očajan start u Premier ligi, gdje su za vikend izvukli tek bod na svom terenu protiv fenjeraša Watforda. Bez obzira na rezultatsku krizu i poprilično loša izdanja u posljednje vrijeme, Spursi su ipak aktuelni finalista Lige prvaka i u ovom duelu su veliki favoriti protiv Zvezde koja na evropskim gostovanjima ima više nego skroman učinak, i crveno-bijeli će svoju šansu objektivno tražiti na domaćem terenu za 14 dana. U ovoj utakmici trener Milojević neće moći računati na prvog napadača Richmonda Boakyea, dok se Tottenhemu vraća Eriksen, a i Son je bio na poštedi za vikend (ušao u drugom poluvremenu) i Pochettino će na raspolaganju imati vjerovatno najjači sastav u ovom trenutku.

Zvezda će svoju šansu tražiti iz kontri i polukontri, uz jak defanzivni blok, mada pitanje je koliko dugo može odolijevati Spursima u Londonu i uz sav optimizam mislim da bi bod bio pravi podvig, i ne vjerujem da je u ovom trenutku Zvezda kadra da ostvari takav rezultat. Da se večerašnji meč igra u Beogradu, to bi bila sasvim druga priča, ali ovako, očekujem rutinsku pobjedu Tottenhama, pored svih problema koji ih prate.

Utakmicu sudi italijanski sudija Marco Guida, koji je u posljednje vrijeme lak na kartonima kao western kauboji na obaraču revolvera. Prosjek u karijeri mu je 4.50 žutih kartona po utakmici, ali ove sezone ja na 5.28, uz tri crvena kartona na 7 utakmica, a čak 22 kartona (2 crvena) podijelio je na tri utakmice Serie A.

Zvezda je ove sezone imala dosta problema sa kartonima na evropskim utakmicama, čak i protiv rivala poput Suduve. U utakmici u kojoj se očekuje defanzivan i borben pristup, uz terensku inicijativu Tottenhama, mislim da je ovo granica koja se lako može prebaciti.

0vK5Cqm.png

Link to comment
Share on other sites

prije 15 sati, crash1 said:

Atletico - Leverkusen // Pobjeda Atletica bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,65

Shakhtar - Dinamo // Dinamo daje gol bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,50

Olimpijakos - Bayern // Pobjeda Bayerna bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,36

Goksim je već spomenuo Atletico i Leverkusen. Slažem se sa njim, posebno jer Atletico igra kući gdje su neprikosnoveni te da Leverkusen putuje u goste gdje su u ovoj sezoni poprilično "tanki". Koeficijnet je ogroman i ovo se zaista mora iskoristiti, posebno zato što je koeficijent u padu. Na Juventus je bio sličan koefiicjnet protiv Leverkusena i tada sam igrao kontra njih i Stara dama je lagano slavila sa 3:0. Kvota je bila 1,60 čini mi se.

Drugi meč, Dinamo daje gol. Roknuo bih ovdje čistu dvojku, na nekom ludom tiketu i hoću ali 100% sam ubjeđen da će barem postići pogodak, ma kakav god da ishod na kraju bude. Dinamo samo 2 puta ove sezone nije postizao pogodak, na gostovnaju kod Citya i protiv Varaždina. Svi su zdravi i spremni, i mislim da je ovaj meč za sada najvažniji za Dinamo. Ukoliko ovdje naprave dobar rezultat, šanse za prolaztak su velike.

Zadnji par je pobjeda Bayerna. Bayern jednostavno mora slaviti, jer nakon dva kiksa u Bundesligi sebi još jedan loš rezultat ne smiju priuštiti. Sa pobjdom bi i izborili plasman dalje te bi se mogli koncentrisati na Bundesligu gdje je ove sezone konkurencija zaista velika. Kvota je odlična i obavezno ovo igram.

image.png.39128369c9f2c4ed127e87272462b082.png

Win!! :D

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use