Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.10.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Group C
22 October 2019, 18:55 CET - Kharkiv (Oblasnyy sportyvnyy kompleks "Metalist")
FC Shakhtar Donetsk (UKR) - GNK Dinamo (CRO)
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP)
2.thumb.png.d6e20ba841b4e5e2ee01d9d65e94f124.png

Group D
22 October 2019, 18:55 CET - Madrid (Wanda Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - Bayer 04 Leverkusen (GER)
Referee: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (POR)
1.thumb.png.306b50de30d82a3b90d2063a3e35bf47.png

Group A
22 October 2019, 21:00 CET - Istanbul (Ali Sami Yen Spor Kompleksi – Türk Telekom Stadyumu)
Galatasaray (TUR) - Real Madrid CF (ESP)
Referee: Daniele Orsato (ITA)
4.thumb.png.e5428f73448de57a9e2256c714a00914.png

Group A
22 October 2019, 21:00 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge KV (BEL) - Paris Saint-Germain FC (FRA)
Referee: Daniel Siebert (GER)
3.thumb.png.59669b476466dfa5dfb475436fb11059.png

Group B
22 October 2019, 21:00 CET - London (Tottenham Hotspur Stadium)
Tottenham Hotspur FC (ENG) - FK Crvena zvezda (SRB)
Referee: Marco Guida (ITA)
8.thumb.png.7f876857b263c251fee050a1c8b882da.png

Group B
22 October 2019, 21:00 CET - Piraeus (Stádio Geórgios Karaïskákis)
Olympiakós FC (GRE) - FC Bayern München (GER)
Referee: Danny Makkelie (NED)
7.thumb.png.fbe10e9f24d0f3ee5be5a2613430853e.png

Group C
22 October 2019, 21:00 CET - Manchester (Etihad Stadium)
Manchester City FC (ENG) - Atalanta BC (ITA)
Referee: Orel Grinfeld (ISR)
6.thumb.png.498b8b200718ea6d423003f3090e87ca.png

Group D
22 October 2019, 21:00 CET - Turin (Juventus Stadium)
Juventus (ITA) - FC Lokomotiv Moskva (RUS)
Referee: Anastásios Sidirópoulos (GRE)
5.thumb.png.089944506e3b9cd6cedadb16803d92b0.png

(Koeficijenti 21.10. u 16:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Shakhtar - Dinamo | Pobjeda Shakhtara + više od 2 gola na utakmici (2.60) bet365

Shakhtar dočekuje Dinama u izvanrednoj faormi, pobijedivši u svkaoj od posljednjih pet utkamica na svim natjecanjima. Prošli vikend su se dobro zagrijali za ovu utakmicu, pobijedivši u domaćem prvenstvu na svom terenu sa 6-0 protiv Kolosa. Ta pobjeda im je bila 13. zaredom u ukrajinskom prvenstvu i nevjerojatna 40 uzastopna utakmica bez poraza u Ukrajinoj (35 pobjeda).

Što se tiče dosadašnje Lige prvaka, Shakhtar je izgubio samo uvodnu utakmicu protiv Manchester Cityja sa 0-3, ali je u drugom kolu uspio pobijediti sa 1-2 protiv Atalante. Još jedna pobjeda ovdje će ih staviti na odličnu poziciju i učinit će ih ozbiljnim kandidatima za drugo mjesto u ovoj skupini, jer prvo će sigurno pripasti Građanima.

Shakhtar ima dobru noviju povijest u Ligi prvaka, stigavši do nokaut faze u 3 od posljednjih šest nastupa. Međutim, prošle sezone nisu napredovali, završivši na trećem mjestu iza Manchester Cityja i Lyona. Posljednjih godina Shakhtar je pokazao vrlo pristojne nastupe u Europi. U 16 od 19 europskih domaćih utakmica ostali su neporaženi, ali nisu pobijedili niti u jednoj od posljednjih pet domaćih susreta od kojih su tri bila remija. Također, njihova obrana nije bila osobito dobra na njihovim domaćim utakmicama posljednjih godina, jer su u svakoj od posljednjih deset europskih utakmica primili barem po gol.

Obično Shakhtarove utakmice u Ligi prvaka imaju dosta golova, a sedam od posljednjih osam utakmica završeno je sa najmanje tri gola postignuta. Butko i Totovytsky sigurno neće nastupiti, dok je Khocholava pod znakom sumnje zbog ozljede.

Isto ko i Shakhtar, Dinamo je do sada izgubio samo jednu utakmicu i to protiv Cityja, dok su dobili oni što su igrali na Maksimiru protiv Atalante. Njihova pobjeda protiv Atalante ostala je nezaboravna, jer su u toj utakmici postigli četiri gola sa pobjedu od 4-0, a njihov napadač Mislav Oršić je postigao hat-trick u toj utakmici.

Govoreći o hat-trickovima, Mislav Oršić je odigrao spektakularan meč prošlog vikenda, postigavši još jedan hat-trick u pobjedi Dinama od 2-4 u gostima protiv Gorice u prvenstvu Hrvatske. U posljednjih šest utakmica, Dinamo Zagreb je postigao osam golova i u prilično su dobroj formi.

Što se tiče utakmica Lige prvaka, zagrebački Dinamo pobijedio je samo pet puta u ukupno 37 odigranih utakmica u skupinama do sada (27 poraza). U posljednje vrijeme su igrali u Ligi prvaka 2016/17, kada su izgubili svih šest utakmica u skupini.

Gostujući rekord Dinamo Zagreba u Ligi prvaka je također bio loš, jer su u negativnom nizu od 13 izravnih poraza. No, Dinamo Zagreb je prošle sezone bio prilično pristojan u Europskoj ligi, sa pobjedom u pet od 11 gostujućih utakmica, uključujući i kvalifikacije. Andrić i Majer definitivno neće biti dostupni za ovaj susret, dok su Ademi, Orišić i Petković pod znakom sumnje.

Shakhtar i Dinamo se bore za drugu poziciju iza Manchester Cityja, koja vodi u nokautfazu Lige prvaka. Do sada je zagrebački Dinamo bio nešto impresivniji od Shakhtara. Međutim, njihova gostujuća forma nije obećavajuća, dok imaju nekoliko bitnih igrača pod znakom sumnje, pa zbog toga vas upozoravamo da budete oprezni. No, Shakhtarova forma na domaćem terenu posljednjih godina je bila prilično solidna. Ovo bi mogla biti vrlo teška utakmica za oba tima, ali očekujemo pobjedu domaćina, uz ukupno dva ili više postignutih golova na utakmici.

Za to je odličan betbuilder na bet365 kladionici koji nam dopušta kombinirati ove dvije oklade, gdje nam daje ukupni koeficijent 2.60.

Screenshot_16.thumb.png.eb712a7820ba6403dac8b0c38b59a6d6.png

(Koeficijenti 21.10. u 17:47 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Juventus - Lokomotiva Moskva 1 (1.225) 1xbet

Juventus je bio nevjerojatan na domaćem terenu i siguran sam da će ostvariti pobjedu i u ovoj utakmici. Domaćini su u zaista fenomenalnoj formi u posljednje vrijeme i imaju pet pobjeda zaredom, dok su posljednji put ostvarili pobjedu protiv Intera u gostima. Maurizio Sarri je sigurno pazio na svaki detalj i u ovom trenutku su na vrhu Serie A sa jednim bodom prednosti. Oni trenutno vode glavnu riječ u skupini D, iako je to samo po gol razlici. Također je vrijedno spomenuti da Juventus ne pokazuje nikakve znakove usporavanja, posebno ne pred domaćom publikom. Po mom mišljenju ovo će biti lagana pobjeda Juventusa, nemam što mnogo pametovati. Plus je za ovu okladu i to što Lokomotiva Moskva ima dosta ozljeda gdje će im nedostajati Djordjević, Farfan, Miranchuk, Rybus, Smolov, Zhemaletidinov, dok su Krychowiak i Rotenberg pod znakom sumnje. Na drugoj strani neće biti samo Chiellinija, dok su Costa, De Sciglio, Perin, Pjaca i Ramsey pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.42d6dbbbfe1da0982fae7d985bab24f9.png

Zadnje dane sam nešto laganije igrao budući da su na rasporedu bile reprezentativne utakmice međutim budući da nam se za vikend vratio klupski nogomet, a sada i Liga Prvaka i Europska Liga ovo kolo idem sa nešto jačim ulozima. Mislim kako su ovi dani prava prilika za zaraditi ozbiljne novce te očekujem dosta kartona a nekim momčadima je pobjeda i imperativ te više nemaju previše prava na greške.

Mislim da bookmakeri nepravedno podcijenjuju Dinamo koji igrom u Ligi Prvaka to nikako nije zaslužio. Dinamo ima puno veće šanse za prolaz dalje nego što to koeficijent koji je čak 4,50 govori! Shakhtar je favorit na svom terenu ali nisu kvalitetni kao prije par godina i Dinamo se može ravnopravno nositi sa njima. Ako Dinamo ovdje i bude poražen imat će i dalje solidne šanse za prolaz budući da gostuju kod Atalante sa kojom mogu igrati te ugošćuju Shakhtar a nije nevažno spomenuti i da City dolazi u zadnjem kolu. 

Koeficijent na X2 mi je primamljiv i morao sam ga uzeti a možda i bolja oklada bi mod unibet kladionice izgleda opcija da će Dinamo imati više od 2,5 udarca u okvir gola. Ova granica je jednostavno premala i sumnjam da će Dinamo podbaciti u ovom statističkom segmentu. 

2019-10-21-18-27-26-Unibet-Online-Bettin

2019-10-21-18-27-01-Unibet-Online-Bettin

Real Madrid nema prava na kiks budući da nakon dva kola imaju samo jedan bod. Kiksali su sa PSGom da bi u prošlom kolu iznenađujuće izvukli tek bod na Santiago Bernabeu. Uz pobjedu Real Madrida koji je ipak bolja momčad od Galatasaraya ovdje možemo očekivati i veći broj kartona. Kod pobjede biram sigurniju opciju, pobjedu u barem jednom poluvremenu. 
2019-10-21-18-26-48-Unibet-Online-Bettin

Leverkusen me poprilično razočarao u Ligi Prvaka i mislim da je Atletico Madrid puno veći favorit nego što koefiicjent 1,70 govori. Također sigurnija opcija, pobjeda u barem jednom poluvremenu. 

2019-10-21-18-27-18-Unibet-Online-Bettin

Atletico - Leverkusen // Pobjeda Atletica bet365 288sb - 1,65

Shakhtar - Dinamo // Dinamo daje gol bet365 288sb - 1,50

Olimpijakos - Bayern // Pobjeda Bayerna bet365 288sb - 1,36

Goksim je već spomenuo Atletico i Leverkusen. Slažem se sa njim, posebno jer Atletico igra kući gdje su neprikosnoveni te da Leverkusen putuje u goste gdje su u ovoj sezoni poprilično "tanki". Koeficijnet je ogroman i ovo se zaista mora iskoristiti, posebno zato što je koeficijent u padu. Na Juventus je bio sličan koefiicjnet protiv Leverkusena i tada sam igrao kontra njih i Stara dama je lagano slavila sa 3:0. Kvota je bila 1,60 čini mi se.

Drugi meč, Dinamo daje gol. Roknuo bih ovdje čistu dvojku, na nekom ludom tiketu i hoću ali 100% sam ubjeđen da će barem postići pogodak, ma kakav god da ishod na kraju bude. Dinamo samo 2 puta ove sezone nije postizao pogodak, na gostovnaju kod Citya i protiv Varaždina. Svi su zdravi i spremni, i mislim da je ovaj meč za sada najvažniji za Dinamo. Ukoliko ovdje naprave dobar rezultat, šanse za prolaztak su velike.

Zadnji par je pobjeda Bayerna. Bayern jednostavno mora slaviti, jer nakon dva kiksa u Bundesligi sebi još jedan loš rezultat ne smiju priuštiti. Sa pobjdom bi i izborili plasman dalje te bi se mogli koncentrisati na Bundesligu gdje je ove sezone konkurencija zaista velika. Kvota je odlična i obavezno ovo igram.

image.png.39128369c9f2c4ed127e87272462b082.png

Shaktar - Dinamo više od 4.5 kartona Lahoz

Galatasaray - Real više od 4.5 kartona Orsato

Suci i više nego dobri za over posebno Orsato ali i Lahoz će se morati razmahati jer očekujem vrlo nervoznu utakmicu sa puno prekršaja i kartona. Mislim da nema potrebe za nekim detaljnim analizama svi ste svjesni činjenice koliko važnu utakmicu Dinamo igra danas protiv protivnika koji je kvalitetan ali se protiv njega može igrati, utakmica je potencijal za kartone. Galatasaray će dočekati Real pretpostavljam u vrlo paklenoj atmosferi, Real može dobiti svakoga ali i izgubiti od svakoga očekujem također jednu nervoznu utakmicu koju sudi sudac koji je pravi overaš, Orsato. 

Dinamo igra protiv zastrašujuće momčadi, nitko u Europi nema ovakve brojke

DINAMO večeras u Harkivu od 19 sati igra 3. kolo po skupinama Lige prvaka protiv Šahtara. Prvak Ukrajine je u fantastičnoj formi i nitko u europskim nacionalnim ligama nema brojke kao momčad iz Donjecka.

U prvenstvu Ukrajine odigrali su 11 utakmica i imaju maksimalan učinak uz gol razliku od čak 36:6. Koliko je Šahtar dominantan najbolje pokazuje podatak da drugoplasirani Dinamo iz Kijeva zaostaje čak 10 bodova.

Nevjerojatno zvuči podatak da u Ukrajini Šahtar ne zna za poraz u posljednjih 40 utakmica (35 pobjeda i pet remija).

Trener momčadi iz Donjecka Luis Castro od svog dolaska na klupu Šahtara ima samo dva poraza, od kijevskog Dinama u Superkupu u srpnju te od Cityja u 1. kolu Lige prvaka u rujnu.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-igra-protiv-zastrasujuce-momcadi-nitko-u-europi-nema-ovakve-brojke/2125827.aspx

Dinamo u igri za osminu finala LP-a: Evo što Modrima znači današnja utakmica

NAKON dva kola Dinamo sa Šahtarom dijeli drugo mjesto u skupini C Lige prvaka. Hrvatski i ukrajinski prvak imaju po tri boda i vjerojatno će se međusobno boriti za drugo mjesto i prolazak skupine budući da je Atalanta u prva dva kola upisala dva poraza i da talijanskom prvaku sada slijede dva okršaja s Manchester Cityjem.

Od 18:55 Dinamo u Ukrajini (prijenos na PlanetSportu) gostuje kod Šahtara u utakmici u kojoj bi samo poraz s nekoliko golova razlike udaljio hrvatskog prvaka od osmine finala Lige prvaka. 

Pobjeda za europsko proljeće i korak do osmine finala Lige prvaka

Pobjedom bi Dinamo vjerojatno osigurao još jedno europsko proljeće i najmanje treću poziciju u skupini. Očekuje se da Atalanta izgubi obje utakmice od Cityja i u tom slučaju Talijani bi ispred Dinama mogli završiti samo ako hrvatskog prvaka u Milanu u 5. kolu pobijede s pet golova razlike.

Pobjeda u Ukrajini pogurala bi Dinamo prema prolasku skupine, uspjehu kakav zagrebački klub nikad nije ostvario u Ligi prvaka. U tom slučaju Dinamu bi vjerojatno i remi s ukrajinskim klubom na Maksimiru za dva tjedna bio dovoljan za osminu finala. 

Remi odličan rezultat, minimalan poraz prihvatljiv

I remi bi bio sjajan rezultat. Tada bi utakmica u Maksimiru vjerojatno odlučivala o putniku u osminu finala. U tom slučaju Dinamo bi maksimirskom pobjedom stigao na korak do osmine finala, a remijem u Zagrebu bi bio u poziciji da protiv Atalante ili Cityja traži pobjedu za prolazak dalje. 

Ako Dinamo izgubi, Šahtar bi na Maksimir stigao u boljoj poziciji. I bodovno i psihološki. Tada bi hrvatski prvak na Maksimiru vjerojatno trebao pobjedu uvjerljiviju od one kojom bi Šahtar slavio u Harkivu kako bi imao bolji međusobni omjer u slučaju istog broja bodova. 

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-u-igri-za-osminu-finala-lpa-evo-sto-modrima-znaci-danasnja-utakmica/2125855.aspx

Evo gdje možete gledati ključnu utakmicu Dinama u Ligi prvaka

DINAMO od 18:55 gostuje u Ukrajini kod Šahtara u 3. kolu skupine C Lige prvaka.

Hrvatski prvak u prvom kolu je razbio Atalantu 4:0, a u drugom pružio sjajan otpor najskupljoj momčadi svijeta i od Manchester Cityja izgubio 0:2.

Nakon dva kola Dinamo ima isti broj bodova kao Šahtar i današnja utakmica mogla bi biti odlučujuća u borbi za drugo mjesto i prolazak među 16 najboljih u Europi. Bod ili tri boda bili bi veliki korak prema prolasku, dok je u slučaju poraza za Dinamo bitno izgubiti sa što manje golova razlike kako bi za 14 dana u Maksimiru pokušao imati bolji međusobni omjer od ukrajinskog prvaka.

Utakmicu će u Hrvatskoj prenositi PlanetSport, koji se nalazi u ponudi na svim platformama mreže A1. U ostalim zemljama regije utakmicu će prenositi Arena Sport 3.

Podsjetimo, HRT je i ove sezone zadržao pravo odabira jedne utakmice srijedom. Dinamo u ovoj skupini domaće utakmice igra srijedom, pa će te utakmice prenositi HRT, a gostujuće utorkom, te će tako gostovanje u Milanu kod Atalante također prenositi PlanetSport.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/evo-gdje-mozete-gledati-kljucnu-utakmicu-dinama-u-ligi-prvaka/2125817.aspx

Hoće li igrati Ademi i Petko? Odradili su trening u Harkivu

Livaković i Petković se pri kraju oporavka i oni će vjerojatno zaigrati protiv Šahtara. Obojica su uredno odradili trening na stadionu Metalist, a pod upitnikom je i dalje Arijan Ademi...

Uoči odlaska u Harkiv, glavno pitanje koje je bilo upućeno Nenadu Bjelici bilo je: Hoće li ozlijeđeni igrači konkurirati za utakmicu? Ni sam trener Dinama nije znao dati odgovor na to pitanje.

Riječ je o Bruni Petkoviću, Arijanu Ademiju i Dominiku Livakoviću, a sva trojica imaju problema s gležnjem. Svima je jasno da 'modri' s njima i bez njih nikako nisu ista momčad i Bjelica bi bio u velikim problemima kada bi utakmicu morao započeti bez njih. 

Dinamo je u Harkivu odradio posljednji trening uoči utakmice protiv Šahtara, a svjetla su bila uperena u navedenu trojicu. Igrači su djelovali dosta ozbiljno i koncentrirano, jer ovo je ipak utakmica koja donosi jako puno. 

Livaković i Petković se pri kraju oporavka i oni će vjerojatno zaigrati protiv Šahtara. Obojica su uredno odradili trening na stadionu Metalist i čini se da je sve prošlo bez ikakvih problema. Trening je odradio i kapetan Ademi, ali on je pod najvećim upitnikom. U Maksimir se vratio ozlijeđen s reprezentativne akcije i danas je odradio tek drugi trening s momčadi. Iako je izgledao rastrčano i raspoloženo, pitanje je u kakvom je stanju njegov gležanj i ako bude igrao, to će vjerojatno biti pod blokadom. 

Što se tiče ostalih igrača, Bjelici na raspolaganju neće imati Komnena Andrića koji je ozlijeđen već duže vrijeme te Sandra Kulenovića koji je u petak slomio metatarzalnu kost. 

Što se tiče postave protiv protiv Šahtara, Bjelica je rekao kako ovaj put neće igrati s tri stopera. 

- U Harkivu ćemo igrati 4-1-4-1. Dakle, nećemo biti s trojicom ili petoricom u obrani kao u prva dva kola Lige prvaka. Vraćamo se na četiri u zadnjoj liniji - kaže Dinamov strateg.

I Šahtar i Dinamo imaju po tri boda nakon dva kola i jasno je da će ovaj dvomeč vjerojatno odlučiti drugog putnika u osminu finala iz ove skupine. Ipak, prvo mjesto rezervirano je za Manchester City.

Obje momčadi će sigurno ići po pobjedu jer si s nova tri boda povećavaju taj postotak za prolazak u osminu finala, a Dinamo bi bio u sjajnoj situaciji kada bi u Harkivu izborili pozitivan rezultat, a onda u 4. kolu na pred punim Maksimirom jurišati po pobjedu vrijednu prolaska dalje. 

Utakmica počinje u 18 i 55 na stadionu Metalist.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/hoce-li-igrati-ademi-i-petko-odradili-su-trening-u-harkivu-654870

Šta mislite o igri Atletico Madrid - Bayer Leverkusen over 3.5 kartona ? (Koeficijent 1.80, kladionica Mozzart Bet) 

Navijač sam Atletika vec duže vreme, u startnih 11 su najavljeni Stefan Savić, Renan Lodi i J.M. Gimenez, a to su igrači koji u većini slučajeva dobijaju žute kartone. S obzirom da Atletiko mora da pobedi kako bi održao korak sa Juventusom u borbi za prvo mesto, dok Leverkusen mora da se trgne, ja očekujem utakmicu sa dosta faulova i po meni ovo je lagani over... 

Jedinu stvar za koju nisam siguran jeste kakav je sudija koji sudi ovu utakmicu, da li je lak na kartonima? Ali, po svemu ostalom, ovo je po meni lagani over...

Ovo sigurno uzimam znam tott je u krizi i sve ali danas vjerujem da ce zvezda naplatit sve to i pobjeda tott i da postize over 1 gol vrlo je logicna i veca kvota i tome dodam karton zvezde i evo super tipa... 

Sad sto dodati za double odlucujem izmedzu reala i betbuildera pobjeda shaktarja i dinamo over 0.5 kartona kvota 1.77 i tako dobijem jak double... dinamo igra super ove godine al nekako sam danas blize pobjedi domacina.

1 tip sigurno ide u sve kombinacije 

20191022_123452.jpg

prije 29 minute, Jackson said:

Šta mislite o igri Atletico Madrid - Bayer Leverkusen over 3.5 kartona ? (Koeficijent 1.80, kladionica Mozzart Bet) 

Navijač sam Atletika vec duže vreme, u startnih 11 su najavljeni Stefan Savić, Renan Lodi i J.M. Gimenez, a to su igrači koji u većini slučajeva dobijaju žute kartone. S obzirom da Atletiko mora da pobedi kako bi održao korak sa Juventusom u borbi za prvo mesto, dok Leverkusen mora da se trgne, ja očekujem utakmicu sa dosta faulova i po meni ovo je lagani over... 

Jedinu stvar za koju nisam siguran jeste kakav je sudija koji sudi ovu utakmicu, da li je lak na kartonima? Ali, po svemu ostalom, ovo je po meni lagani over...

Napisao sam gore što sam ja igrao i zašto, Šahtar i Galata 4.5+. Razmišljao sam i ja o ovoj utakmici posebno radi solidnih klubova za kartone i niske granice ali ovaj sudac je dosad sudio 12 utakmica Lige prvaka sa prosjekom od pazi sad 2,1 kartona po utakmici!! Dosta škrt sudac u Europi i oprezno sa ovim parom, iako čak i bez obzira na to očekujem barem 3-4 baš poštena prekršaja i da bi granica od 3,5 trebala biti prebačena ali ponavljam moja preporuka je da izbjegneš ili da staviš neki manji ulog.

prije 3 sati, zviz said:

Galatasaray - Real više od 4.5 kartona Orsato

Suci i više nego dobri za over posebno Orsato ali i Lahoz će se morati razmahati jer očekujem vrlo nervoznu utakmicu sa puno prekršaja i kartona. Mislim da nema potrebe za nekim detaljnim analizama svi ste svjesni činjenice koliko važnu utakmicu Dinamo igra danas protiv protivnika koji je kvalitetan ali se protiv njega može igrati, utakmica je potencijal za kartone. Galatasaray će dočekati Real pretpostavljam u vrlo paklenoj atmosferi, Real može dobiti svakoga ali i izgubiti od svakoga očekujem također jednu nervoznu utakmicu koju sudi sudac koji je pravi overaš, Orsato. 

Slažem se, ovdje bi mogli gledati veći broj kartona međutim unibet ima jako zanimljivu razradu koju sam morao uzeti. Daju 2,20 da će na utakmici biti više od 27,5 prekršaja. Ruku na srce, bilo bi mi draže da je granica za par prekršaja manja a samim tim i koeficijent ali mislim da je ovo vrijedno rizika i ne bi se iznenadio da vidimo utakmicu na 30+ prekršaja. 

prije 36 minute, Goksim said:

Slažem se, ovdje bi mogli gledati veći broj kartona međutim unibet" rel="">unibet ima jako zanimljivu razradu koju sam morao uzeti. Daju 2,20 da će na utakmici biti više od 27,5 prekršaja. Ruku na srce, bilo bi mi draže da je granica za par prekršaja manja a samim tim i koeficijent ali mislim da je ovo vrijedno rizika i ne bi se iznenadio da vidimo utakmicu na 30+ prekršaja. 

Vrlo dobra granica, slična utakmica u sličnoj atmosferi je nedavno bila Galatasaray - PSG i završila je sa 36 prekršaja.

Manchester City - Atalanta | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.46) 1xbet

To je bila uobičajena priča za Građane u Ligi prvaka i ove sezone. Smješteni su u skupini sa još tri manja kluba i trenutno se mogu pohvaliti sa 100% pobjedničkim rekordom. Uz domaću prednost u ovoj utakmici, oni definitivno idu po pobjedu od prve minute. Imajte na umu da je Manchester City na svom Etihadu neporažen u 41 od prethodnih 45 utakmica, dok je od toga 39 bilo pobjeda. Kod kuće su izgubili samo jednom u prethodne 22 utakmice i upisali su nevjerojatnih 20 pobjeda u tom procesu na ovom stadionu.

Pored toga, momčad je postigla dva ili više golova u sedam od prethodnih osam utakmica na domaćem terenu i zadržali su mrežu netaknutom u 15 od prethodnih 21 nastup na ovom stadionu.

S druge strane, njihov protivnik u ovom susretu je bez pobjede u sedam od posljednjih 13 odigranih utakmica, dok su izgubili šest u tom procesu. U dosadašnjoj grupnoj fazi Građani su bili apsolutno najbolji. U međuvrmenu, Atalanta je izgubila obje svoje utakmice u grupnoj fazi, te su do sada uspjeli postići samo jedan gol. Očekujem pobjedu Cityja već u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_20.thumb.png.5581a151549d938bb0218ae8b4e34ecf.png

Just now, IzudinB said:

Manchester City - Atalanta | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.46) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

To je bila uobičajena priča za Građane u Ligi prvaka i ove sezone. Smješteni su u skupini sa još tri manja kluba i trenutno se mogu pohvaliti sa 100% pobjedničkim rekordom. Uz domaću prednost u ovoj utakmici, oni definitivno idu po pobjedu od prve minute. Imajte na umu da je Manchester City na svom Etihadu neporažen u 41 od prethodnih 45 utakmica, dok je od toga 39 bilo pobjeda. Kod kuće su izgubili samo jednom u prethodne 22 utakmice i upisali su nevjerojatnih 20 pobjeda u tom procesu na ovom stadionu.

Pored toga, momčad je postigla dva ili više golova u sedam od prethodnih osam utakmica na domaćem terenu i zadržali su mrežu netaknutom u 15 od prethodnih 21 nastup na ovom stadionu.

S druge strane, njihov protivnik u ovom susretu je bez pobjede u sedam od posljednjih 13 odigranih utakmica, dok su izgubili šest u tom procesu. U dosadašnjoj grupnoj fazi Građani su bili apsolutno najbolji. U međuvrmenu, Atalanta je izgubila obje svoje utakmice u grupnoj fazi, te su do sada uspjeli postići samo jedan gol. Očekujem pobjedu Cityja već u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_20.thumb.png.5581a151549d938bb0218ae8b4e34ecf.png

Za City neće biti Laportea i Sanea, dok su Otamendi i Walker pod znakom sumnje. Na drugoj strani definitivno nema Kjaera, Palomina i Zapate.

Olympiacos - Bayern 2 (1.315) 1xbet

Olympiacos se mučio u dosadašnjim utakmicama u grupnoj fazi Lige prvaka. Budući da je Bayern vjerojatno najjači u ovoj skupini, domaći u ovom trenutku nemaju mnogo nade za ovaj susret. Domaćini su krenuli neslavno u skupini B i osvojili su samo jedan bod iz prethodne dvije utakmice. Njihova posljednja utakmica bila je protiv Crvene Zvezde gdje su izgubili sa 3-1 u gostima. Na domaćem terenu su remizirali sa Tottenhamom. Unatoč tome, Olympiacos je daleko napredovao u svojim utakmicama i trenutno su neporaženi u posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima.

No prednost domaćeg terena, Olympiacosu ne garantira pobjedu u ovom meču. Bayern je zaista odlično igrao do sada u Ligi prvaka i pobijedili su oba prva meča. Gosti nisu pokazali nikakvu milost prema Tottenhamu kada su ih pobijedili sa čak 7-2 u gostima. Osim toga, njemačka ekipa je ove sezone neporažena u gostima. Također treba spomenuti da je Olympiacos u prethodnim susretima protiv Bayerna bio vrlo loš i poraženi su u oba međusobna susreta. Po meni bi ovdje Bayern trebao lagano uzeti sva tri boda. 

Bayernu će nedostajati Arp, koji je već duže van terena, dok su tu i Cuisance i Sule. Na drugoj strani Benzia, Torosidis i Valbuena defintivno ne mogu nastupiti, dok su Camara i Tsimikas pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_21.thumb.png.8f1863f56f551d9f63a51e745f700723.png

Club Brugge - PSG 2 (1.645) 1xbet

Protiv svih očekivanja, ova skupina se pretvara u vrlo konkurentnu skupinu. Rekordni 13-puta prvaci Real Madrid je trenutno posljednji na tabeli, a osim francuske konjice, svaki tim u ovoj skupini je bez pobjede u ovom trenutku. Ako Belgijanci večeras naprave bilo kakav utjecaj sa prednošću domaćeg terena, mogli bi biti ozbiljni kandidati za kvalifikacije. No, znajući PSG i njihovu ogromnu ekipu koju imaju na raspolaganju, to jest ogromnu kvalitetu koju imaju, domaća prednost ovdje sigurno neće značiti mnogo.

Parižani su se postavili na prvu poziciju i žele osigurati napredak i napokon napraviti pomak sa osmine finala Lige prvaka, a potpomaže i činjenica da još uvijek nisu primili gola. Njihov impresivni podvig je bio u prvoj utakmici kada su pobijedili Reala. Još jedna pobjeda Tuchelove ekipe bi značila da su na korak do osmine finala. Momčad je neporažena u 14 od posljednjih 16 utakmica i pobijedili su osam od prethodnih devet. U gostima su na pobjedničkom nizu od četiri pobjede i u svim tim pobjedama nisu primili gola. Štoviše, još jedna pobjeda i oni bi se mogli pohvaliti da su pobijedili svakog protivnika u skupini. Računajte da će prvaci Ligue 1 svoj europski san shvaititi ozbiljnim i nadam se odigrati jedan odličan nastup koji će nam donijet ovaj tip dobitnim. Za PSG neće biti Draxlera, Gueyea, Kehrera i Neymara, ali mislim da PSG i dalje ima nevjerojatnu ekipu. Ricca i Vormer neće nastupiti za domaćine. Sretno!

Screenshot_22.thumb.png.548fe52f94b61ae4aea6255b43bc376d.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nedjelja / NFL / Seattle - Arizona - Over 37,5 (1,20) bet365  
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use