Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.10.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Group J
15 October 2019, 18:00 CET - Turku (Veritas Stadion)
FINLAND - ARMENIA
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP)

Group D
15 October 2019, 20:45 CET - Gibraltar (Victoria Stadium)
GIBRALTAR - GEORGIA
Referee: Paolo Valeri (ITA)

Group D
15 October 2019, 20:45 CET - Geneva (Stade de Genève)
SWITZERLAND - REPUBLIC OF IRELAND
Referee: Szymon Marciniak (POL)

Group F
15 October 2019, 20:45 CET - Tórshavn (Tórsvøllur)
FAROE ISLANDS - MALTA
Referee: José María Sánchez Martínez (ESP)

Group F
15 October 2019, 20:45 CET - Bucharest (Arena Națională)
ROMANIA - NORWAY
Referee: Robert Madden (SCO)

Group F
15 October 2019, 20:45 CET - Solna (Friends Arena)
SWEDEN - SPAIN
Referee: Clément Turpin (FRA)

Group G
15 October 2019, 20:45 CET - Be'er Sheva (Itztadion Toto Ya'akov Turner)
ISRAEL - LATVIA
Referee: Arnold Hunter (NIR)

Group J
15 October 2019, 20:45 CET - Athens (Olympiakó Athlitikó Kéntro Athinón "Spýros Loúis")
GREECE - BOSNIA AND HERZEGOVINA
Referee: Felix Zwayer (GER)

Group J
15 October 2019, 20:45 CET - Vaduz (Rheinpark Stadion)
LIECHTENSTEIN - ITALY
Referee: Andris Treimanis (LVA)
 

Link to comment
Share on other sites

Grčka - Bosna i Hercegovina 2 (2.32) 1xbet

Grčka je prošlog vikenda ponovo izgubila protiv Italije sa 2-0, produživši negativan niz u šest uzastopnih utakmica bez pobjede. Oni su u ovoj kvalifikacijskoj kampanji jednsotavno bili grozni, pobijedivši samo jednom u svojih sedam utakmica. Očekuje se velika obnova u reprezentaciji nakon završetka kvalifikacija, jer će neki veterani vjerojatno otići u mirovinu, a mlađi igrači će biti uključeni u sljedeću kvalifikacijsku kampanju. Veliki problem Grčke je nedostatak dobrih napadačkih igrača u sastavu. U ovim kvalifikacijama su postigli samo sedam golova u sedam utakmica, što ih čini jednom od najgorih napadačkih ekipa u svim skupinama. Kada je riječ o utakmicama protiv Bosne i Hercegovine, zanimljiva je činjenica da je pet od posljednjih šest duela završilo remijem, uključujući i svaki od posljednja tri. Njihova posljednja utakmica u ožujku je završila remijem od 2-2. Bosna i Hercegovina je pokazala sjajan učinak protiv Finske u prethodnoj utakmici u ovoj skupini. Dominirali su u tom meču od početka do kraja i ostvarili lakšu pobjedu od očekivane (4-1). Igrali su bez svoje zvijezde Edina Džeke, koji je ozlijeđen, ali su i dalje bili vrlo opasni.

Nedavne kvalifikacijske utakmice Bosne i Hercegovine bile su vrlo zabavne utakmice, a u šest od posljednjih sedam utakmica završeno je sa najmanje tri postignuta gola.

Bosanskohercegovački rekord protiv Grčke je samo jedna pobjeda u deset dvoboja, ali su ostali neporaženi protiv njih u svakom od posljednjih šest mečeva. Za ovu utakmicu Bosna i Hercegovina će vjerojatno igrati u istom sastavu kao i u posljednjoj utakmici protiv Finske, a Amer Gojak kao glavni napadač će dobiti pomoć od kapetana momčad Miralema Pjanića. Grčka je posljednjih godina bila težak protivnik Bosne i Hercegovine. Svi njihovi nedavni međusobni susreti su bili vrlo napeti i završavali su neriješeno. Ovog puta je Bosna i Hercegovina favorit sa koeficijentom 2.30 i taj koeficijent drastično pada, zbog toga vam preporučujem da ga što prije odigrate, jer je Grčka zaista u rasulu nakon što su doživjeli četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Uz sve to Grčka nema nekog motiva, jer nemaju više šanse da se kvalificiraju dalje i moraju se usredotočiti na obnovu svoje reprezentacije. Bosancima neće biti lako u ovom meču, ali vjerujemo da će uspjeti ostvariti barem minimalnu pobjedu, te tako biti korak bliže Euru 2020.

Screenshot_25.png.9fc49efebfff4861195f1d286061b59f.png

Link to comment
Share on other sites

Grčka - Bosna i Hercegovina oba tima daju gol (2.02) 1xbet

Kolega @IzudinB je napisao finu analizu, tako da ne bih ponavljao mnogo toga. Za oko mi je zapao ovaj tip jer je koeficijent na under poprilično mali, a ovo je utakmica u kojoj Grci igraju za čast i nemaju šta da izgube, i ma koliko da im je katastrofalan napad u ovim kvalifikacijama, igraju pred svojim navijačima, sa igračima koji će biti željni dokazivanja, a s druge strane 'Zmajevi' imaju sjajan ofanzivni učinak (16 golova), ali poprilično nesigurnu defanzivnu liniju koja je u dosadašnjih 7 utakmica kapitulirala čak 12 puta.

Opet, napadački učinak Grčke je stvarno katastrofalan u ovom kvalifikacionom ciklusu, uključujući i Ligu nacija, ali ovdje ću ipak pomalo slijediti instinkt, a osim toga, prvi duel ove dvije reprezentacije u Zenici završen je rezultatom 2:2. BiH u ovoj utakmici nema mnogo prostora za kalkulacije, jer tri boda su im neophodna po svaku cijenu, što će po meni ostaviti dovoljno prostora domaćima da postignu barem pogodak, a bez obzira na rasulo u reprezentaciji Grčke, daleko od toga da Pjanić i ekipa u Atini imaju bilo šta zagarantovano, i svakako će se morati pomučiti da dođu do zlata vrijedne pobjede, a ujedno osluškivati šta se dešava u Finskoj.

zHQyqne.png

Link to comment
Share on other sites

Finska - Armenija 1 (1.62) 1xbet

Armenija je po meni u ovim kvalifikacijama napravila mnogo više nego što je njihov realan domet sa poprilično skromnim igračkim kadrom, tako da pomalo nestvarno zvuči činjenica da u završnici kvalifikacija igraju utakmicu sa direktnim rivalom za plasman na Euro. Naravno, prva zvijezda tima je Henrikh Mkhitaryan, ali on zbog povrede ne može da pomogne ekipi u ovim odlučujućim mečevima, tako da će oslonci biti igrači poput Barseghyana (Kaisar), Ghazaryana (AEL Limassol), Pizzelija (Aktobe) i Karapetiana (Sochi). Uz sav respekt prema rezultatima koje su napravili u ovom kvalifikacionom ciklusu, mislim da im ipak nedostaje kvaliteta za završni iskorak i podvig poput plasmana na Euro. Uostalom, remi na gostovanju u Lihteštajnu dovoljno govori o tome, gdje se itekako osjetio izostanak kapitena Mkhitaryana, i mislim da su tu već propustili istorijsku priliku i da će taj kiks sigurno psihološki uticati na njih.

Finska je prije nekoliko dana ubjedljivo poražena u Zenici (4:1) u utakmici u kojoj nemaju za čime previše da žale jer su apsolutno nadigrani, iako od direktnog konkurenta. Ovo je za njih jedna od meč lopti koju moraju da iskoriste, jer bi time eliminisali jednog konkurenta, te zadržali se ispred BiH, a u posljednja dva kola imaju lakši raspored od njih. Najviše se naravno očekuje od Pukkija koji je prvi strijelac ekipe u ovim kvalifikacijama sa 5 postignutih golova. U prvoj utakmici u Armeniji Finci su slavili rezultatom 2:0, i u ovom duelu su svakako favoriti protiv reprezentacije koja ne briljira na gostovanjima, vrijedna pomena je jedino pobjeda protiv Grčke, i to pet godina unazad. Sve u svemu, ovdje vidim rutinsku pobjedu Finske.

prmQEk9.png

Link to comment
Share on other sites

Wrexham - Chesterfield BTTS (1.74) 1xbet

Dva velika kluba iz nižih engleskih liga igraju večeras. Wrexham ima jednu pobjedu u posljednjih osam utakmica i prilično loše izgledaju nakon što imaju samo bolju gol razliku od timova u zoni ispadanja. Uprkos ovoj užasnoj poziciji u ligi oni su uspjeli postići gol u sedam od posljednjih osam utakmica i to su uradili u svim svoim utakmicama kod kuće do sada ove sezone.

Na drugoj strani gosti iz Chesterfielda su gori za jedan bod od svog domaćina na tabeli, ali su u može se reći pristojnoj formi. Gosti u ovaj susret dolaze nakon što su postigli gol u osam od devet utakmica, a na posljednje četiri smo vidjeli kako oba tima postižu gol. Gosti su uspjeli zadržati mrežu netaknutom u samo jednoj utakmici u gostima ove sezone i u 75% njihovih gostujućih utakmica bilo je golova na obje strane. Sa obje ekipe kojima je očajnički potrebna pobjeda i sa slabim defanzivama, vjerujem da možemo očekivati golove na obje strane. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.5662cba64feb253472a3af975e7e7042.png

Link to comment
Share on other sites

Švicarska - Irska | Manje od 2.5 gola (1.67) 1xbet

Švicarci su bili bolji od Danske u prvom poluvremenu utakmice u prošlom kolu kvalifikacija, ali momčad se prebacila na malo pasivniji pristup u drugom dijelu susreta. Njih bi u toj utakmici vjerojatno zadovoljio i bod , ali takav pristup ih je skupo koštao, jer su primili jedini gol u 84. minuti susreta, a da nisu imali dovoljno vrmeena za odgovor. Momčad je sada treća sa četiri boda manje od Irske i Danske, ali budući da su odigrali utakmicu manje, momčad ima šanse za napredak. Međutim, prvo moraju pobijediti Irsku da bi zadržali svoje šanse za kvalifikaciju.

Irska je bila favorit na papiru za pobjedu protiv Gruzije u gostima, ali momčad nije izgledala baš konkretno kako bi trebala izgledati da bi napravila razliku na terenu. Prvo poluvrijeme je bilo prilično nezanimljivo, jer su Gruzijci imali još više posjeda lopte, dok su Irci pokušali sa nešto konkretnijim pristupom u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno za promjenu rezultata.

Oni dijele prvu poziciju sa Dancima i ovdje je potreban bod. Ako izgube od Švicaraca više neće biti favoriti za jednu od prve dvije pozicije na tabeli. Iako je Švicarskoj potrebna pobjeda u ovom susretu, očekujem prilično ozbiljan pristup obje momčadi. U svakom slučaju, niti jedna zapravo nije impresionirala u napadu u posljednjim mjesecima, dok je obrana Irske prilično jaka. Zbog toga mislim da bi ovdje moglo biti manje golova. Sretno!

Screenshot_4.png.891d47d71f7c642b20b32c698e1d8701.png

Link to comment
Share on other sites

Izrael - Latvija | Izrael prvi zabija dva gola (1.31) 1xbet

Latvija nikada nije bila dobar tim u nogometu i sada mislim da su negdje blizu nivoa Gibraltara i San Marina. Posljednja utakmica koju nisu izgubili bila je protiv Andorre (0-0) prije godinu dana i od tada su poraženi sa velikim brojem golova u svakoj utkamici. Izrael nema neku motivaciju, ali se nadam da će oni ovu utakmicu shvatiti ozbiljno i barem postići dva gola u ovom susretu, mislim da su sposobni da to urade i ovdje. Pronašao sam odličnu okladu u 1xbet kladionici, dok nije loša ni ova posljednja gdje niti jedan tim ne zabija četiri gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_5.png.5ffa15b06661ec2bc5762f41e1ff8a0b.png

Link to comment
Share on other sites

Švedska - Španjolska BTTS (1.86) 1xbet

Švedska će se suočiti sa Španjolskom nakon što su doživjeli poraz u prvom međusobnom susretu u Španjolskoj. Gosti će se nadati da će nastaviti tako i u ovom susretu. Govoreći o rivalstvu ova dva tima i međusobnih susretima, zanimljivo je da Švedska nije prošla dobro tijekom posljednjih sedam međusobnih susreta. Doživjeli su četiri poraza i barem po dva gola u svakoj toj utakmici. Osim toga, gosti su imali prethodni meč sa Norveškom. To je bila prva utakmica u kojoj nisu pobijedili pod vodstvom Robert Morena. Međutim, gosti su pobijedili sa barem dva gola razlike u svim gostujućim utakmicama osim jednoj u kojima je Robert Moreno bio selektor. Oni su također postigli gol u oba poluvremena osim u jednoj gostujućoj utakmici. Švedska također nema poraza osim tog protiv Španjolske u gostima ,dok su protiv Norveške odigrali neriješeno. Norveška je u prošloj utakmici postigla gol protiv Španjolske, a vjerujem da će to uraditi i Švedska. Zbog toga očekujem golove na obje strane. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.82bc54e92748ff2971c4fe6eb53e9d42.png

Link to comment
Share on other sites

Plzen - Zug | Više od 5.5 golova (1.97) 1xbet

Ponoviti ću bet od prošloga tjedna, a danas je čak još i bolji tečaj.

Obje momčadi su osigurale prolazak u doigravanje i sada je samo pitanje tko će zauzeti prvo mjesto. Plzenu za 1.mjesto treba pobjeda sa više od tri razlike, a svaki drugi rezultat znači da na 1.mjestu ostaje Zug.

Prošlu srijedu sam detaljno opisao stanje u ove dvije momčadi tako da neću ponavljati. Treba reći da su za vikend u domaćim ligama obje momčadi odigrale po dvije utakmice i sve su utakmice otišle u overe. To je u trendu s njihovim izdanjima iz ove sezone gdje zabijaju puno, ali dosta golova i primaju.

Utakmica odlučuje o pobjedniku skupine, ali da je to nešto posebno bitno i nije baš. Oba trenera su najavila igru na pobjedu jer žele s uspjehom zaključiti skupinu, ali s obzirom da se igra u ritmu svaka 2-3 dana očekujem rezervne golmane na golu. Tako je bilo prije tjedan dana, a isto očekujem i danas. Zug je u Češku otišao bez beka Zgraggena te napadača Thorella, Klingberga, Sentelera i Martschinia. Svi oni, osim Klingberga su nedostajali i u subotu pa su opet utrpali 4 komada ZSCu u gostima. Zug ima dobar i kvalitetan napad i bez ovih igrača koji nedostaju, a umjesto ovih ozlijeđenih igrača priliku će dobiti najbolji igrači iz njihove akademije. Plzen je prošlu srijedu igrao bez Gulaša i Mertla koji su njihovi najbolji igrači, ali danas ih očekujem u sastavu jer igraju doma.

Prošli tjedan su igrali otvorenu utakmicu sa puno prilika i ako padne gol u prvih 10-ak minuta da se i ova danas rano otvori onda vjerujem da bi mogli u još jedan over. Jan Kovar se vraća u Plzen ovoga puta u dresu Zuga i sigurno će biti motiviran odigrati dobru utakmicu pred „svojim“ navijačima i to je dodatna zanimljivost za ovaj susret.

Screenshot_9.thumb.png.997d9b71ca076238caf55719ee3cf04b.png

Link to comment
Share on other sites

Pogled na ljestvicu kaze da svedska ne smije izgubit od spanjolske. Spanjolsco praktički osigurali prvo mjesto 

 

Rumunjska-Norvedka direktan sudar, granica kartona 5.5, sudi madden, dosta los prosjek skota, ako neko moze nesto vise rec i njemu, bilo bi mi drago. Mene zbog vaznosti utakmice vuce vise zutih. 

Svicarska-Irska isto direktan sudar, bice me vise zutih, sudi Marcinak, poljak ima srednji prosjek od neka 4 kartona, isto kad bi neko mogao vise reci bio bih zahvalan, mene vuce vise igrati. 

 

I za kraj molim da netko vise kaze ima li bih ikakve sanse u grckoj

Link to comment
Share on other sites

Subjektivno i navijacki Bosna uzima u hendikepu

Objektivno, Bosna ima sanse vise nego raspali Grci koji rijetko postizu golove ali i Bosna prima od svih i daje svakome. Pored dzeke i visce povrijedio se Sunjic. Stvarno je tesko prognozirati pobjednika narocito sto dosta ovisi i od rezultata Finske koja igra u 18.00

Ja bih uzeo kartone 4.5 preko po kvoti 1.6

Takode cekam rezultat Finske, ako bude nerijesen ili armenija kojim slucajem dobije onda sve natrpati na Bosnu

Link to comment
Share on other sites

prije 6 minute, Dominik999 said:

Ja stvarno nemam komentara za ovu nezainteresiranost i ne korištenje kartona od strane ovog ološa Maddena. Kao i ostali škoti underaš samo takav...osim 21 faula i toliko zadržavanja i prljavštine...on da 2 kartona...

A kako je meni sto sam LIVE igrao over 2,5 kartona na jaci ulog po kvoti 1,55 dok je bio samo 1 karton. Ubrzo poslije tiketa i drugi karton i doticni gospodin vise ne vadi..

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use