Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 14.10.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 2 sati, mario007 said:

Kosovo-Cg preko 4.5 kartona

Bugarska-Engleska preko 3.5 kartona

-Ne znam kakvi su točno odnosi, koliko ima motiva kod crnogorskih nogometaša, ali kad se igra protiv susjeda uvijek se nađe motiv. 

Balkanski meč očekujem, sa puno grubosti i mesarskih faulova. 

Istina, sudi ako slobodno smijem reći jedno govedo Soares Dias kojeg bi mogao staviti u kategoriju škrtaca tipa Del Cerro, Turpin, Makkelie i Cakir. No i oni su ovih dana morali prebaciti granice, a tako nešto očekujem i od Diasa večeras u užarenoj atmosferi u kojoj Kosovo traži prolaz na Euro, a Crna Gora ga zeli stopirati. 

-Sudi Bebek. 

Mislim da bi to trebalo biti to. 

Ali evo moje neko viđenje utakmice. Očekujem napaljenu Bugarsku radi jačine protivnika, samim time i strašno veliki broj prekršaja jer oni samo tako znaju igrati, a u takvoj situaciji nije na odmet ni da Englezi dobe pokoji karton jer znamo da se Bebek svakome usudi pokazati tko je gazda na terenu. 

Nije Bebek kao što je bio, barem veceras, oprostena vec 2 komada bugarima, sad je 0:3 sto nam ne ide u prilog na zalost

• IzudinB unpinned, pinned and unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use