Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 14.10.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Group A
14 October 2019, 20:45 CET - Sofia (Natsionalen stadion "Vasil Levski")
BULGARIA - ENGLAND
Referee: Ivan Bebek (CRO)

Group A
14 October 2019, 20:45 CET - Prishtina (Stadiumi Fadil Vokrri)
KOSOVO - MONTENEGRO
Referee: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (POR)

Group B
14 October 2019, 20:45 CET - Vilnius (LFF stadionas)
LITHUANIA - SERBIA
Referee: Paweł Raczkowski (POL)

Group B
14 October 2019, 20:45 CET - Kyiv (Natsionalʹnyy sportyvnyy kompleks "Olimpiysʹkyy")
UKRAINE - PORTUGAL
Referee: Anthony Taylor (ENG)

Group H
14 October 2019, 20:45 CET - Saint-Denis (Stade de France)
FRANCE - TURKEY
Referee: Felix Brych (GER)

Group H
14 October 2019, 20:45 CET - Reykjavík (Laugardalsvöllur)
ICELAND - ANDORRA
Referee: Tamás Bognár (HUN)

Group H
14 October 2019, 20:45 CET - Chișinău (Stadionul Zimbru)
MOLDOVA - ALBANIA
Referee: Christopher Kavanagh (ENG)

Ukrajina - Portugal // Pobjeda Portugala u bilo kojem poluvremenu bet365 288sb - 1,66

Litvanija - Srbija // Pobjeda Srbije bet365 288sb - 1,18

Double za duplanja. Po meni bi ovo trebalo proći. Portugalcima igra pobjeda kako bi obezbjedili plasman na Euro, jer su već dva puta kiksali remiziravši na svom stadionu protiv Srbije i Ukrajine. Sada je vrijeme za osvetu, Portugalci su u naletu, Ukrajinci su praktično osigurali plasman, tako da je sve jasno ovdje. Pobjeda u bilo kojem poluvremenu po kvoti  1,66 je odličan izbor po meni.

Ovu utakmicu sam upario sa Srbijom. Kvota jeste mala, ali Srbi su mi u ovom meču sigurni. Ne zbog njih, nego zbog Litvanije koja je katastrofalna selekcija. Zadnji puta su kod kuće slavili prije čak tri godine pobjedivši Maltu a od tada su još bodove uzimali Luksemburgu i Latviji. Dakle sve osim visoke pobjede Srbije će biti ovdje iznenađenje. Srbi se još uvijek nadaju u prolazak na Euro, teško će biti ali nada postoji tako da imaju za što igrati,

image.png.478c0cc111566d8cbc1e256769c6b03e.png

prije 13 sati, crash1 said:

Portugalcima igra pobjeda kako bi obezbjedili plasman na Euro, jer su već dva puta kiksali remiziravši na svom stadionu protiv Srbije i Ukrajine. Sada je vrijeme za osvetu, Portugalci su u naletu, Ukrajinci su praktično osigurali plasman, tako da je sve jasno ovdje. Pobjeda u bilo kojem poluvremenu po kvoti  1,66 je odličan izbor po meni.

Ovu utakmicu sam upario sa Srbijom. Kvota jeste mala, ali Srbi su mi u ovom meču sigurni. Ne zbog njih, nego zbog Litvanije koja je katastrofalna selekcija. Zadnji puta su kod kuće slavili prije čak tri godine pobjedivši Maltu a od tada su još bodove uzimali Luksemburgu i Latviji. Dakle sve osim visoke pobjede Srbije će biti ovdje iznenađenje. Srbi se još uvijek nadaju u prolazak na Euro, teško će biti ali nada postoji tako da imaju za što igrati,

image.png.478c0cc111566d8cbc1e256769c6b03e.png

Odavno je Portugal osigurao nastup na Euru osvojivsi ligu nacija... 

prije 10 sati, mario007 said:

I ja se to baš pitam... 1.mec je bio s puno kontroverzi, igrači neki nisu htjeli igrati, trener dao ostavku.. 

Ono sto gradani crne gore najvise zamjeraju dukanovicu to je priznanje kosova. Narod crne gore mrzi siptare i ovo je utakmica u rangu srbija kosovo. Eto toliko iz prve ruke

Bugarska - Engleska 2 (1.275) 1xbet 

Bugarska u ovaj susret ulazi nakon još jednog razočaravajućeg nastupa nakon što su odigrali remi bez golova protiv Crne Gore u petak navečer. Mogu slobodno reći da je ovaj remi poboljšanje, nakon što su ostvarili četiri poraza u prethodnim mjesecima, međutim, Bugarska zaista nije uspjela impresionirati do sada. Bugarska nije ostvarila pobjedu u posljednjih deset mečeva na svim natjecanjima. Sa samo tri boda oni dijele posljednju poziciju sa Crnom Gorom i nemaju šanse za kvalifikaciju. Njima će nedostajati Popov, Bodurov, Bozhikov, Milanov, Mladenov i Dimitrov.

Engleska je iznenađujuće izgubila u prošlom susretu protiv Češke, uprkos tome što su poveli u toj utakmici preko Kanea, koji je postigao gol iz penala. Oni su u toj noći izgubili sa 2-1. Ovaj ih poraz neće mnogo koštati, jer imaju četiri boda iznad trećeplasiranog Kosova i teško da će izgubiti jedno od prva dva mjesta do kraja ovih kvalifikacija. Međutim, imaju isto bodova kao i Češka, sa utakmicom manje i pobjeda u ovom susretu bi im definitivno odgovarala. Bugarska je najgori tim u ovoj skupini i nemaju pobjede u ovim kvalifikacijama, tako da mislim da će teško da ostvare svoju prvu pobjedu protiv Engleza. Veznjak Delph, Oxlade-Chamberlain, Lingard neće biti dio ovog tima. Rose je suspendiran. Sretno!

Screenshot_20.thumb.png.3fe42d9d44fc195c78e50be84ddb78fa.png

Kosovo - Crna Gora 1 (1.68) 1xbet

Kosovo je iznenadilo sve sa svojom igrom u ovim kvalifikacijama, pogotovo nakon što su pobijedili Češku, dok su prije te utakmice prilično dobro igrali i nisu imali poraza sve do prošlog susreta, kada ih je Engleska pobijedila, ali i njima su u gostima dali tri gola, što mogu reći da je prilično dobro jer su u obrani Engleske bili Maguire i Keane, kao i Alexandre-Arnold. Imaju četiri boda manje od Češke i utakmicu manje, tako da još uvijek imaju šansu da stignu na jednu od prve dvije pozicije i sigurno ne planiraju odustati u ovom trenutku. Nedostajat će im Halimi i Kastrati.

Crna Gora na drugoj strani, nema više nikakve šanse za kvalifikacije sa remijem kojeg su odigrali na svom terenu protiv Crne Gore. To je bila jedna vrlo loša i dosadna utakmica. Crna Gora ima tri boda i zajedno sa Bugarskom su najgori tim u svojoj skpini. Nedostajat će im Savić, Tomašević, Savičević, Vesović i Bakić.

Sa mnogo boljom atmosferom u timu i sa mnogo većim motivom, očekujem pobjedu domaćina. Domaća ekipa je već pokazala da je bolja u Podgorici, sada bi samo trebali potvrditi tu superiornost. Sretno!

Screenshot_21.thumb.png.5355d90f680bd1f0f834339844837d64.png

Francuska - Turska 1 (1.42) 1xbet

Mislim da će Francuska pobijediti ovaj meč. Ovo će biti vrlo važna utakmica za njih, i ako žele završiti na prvoj poziciji, moraju uzeti sva tri boda. Borba za prvu poziciju. Francuska ima isto bodova kao i Turska (18) u ovom trenutku i u ovaj susret dolaze nakon četiri pobjede zaredom nakon tog šokantnog poraza od Turske u gostima. Pokazali su dobru formu u posljednjih nekoliko utakmica i mislim da se dokazalo da je taj poraz protiv Turske bio samo slučajan i sada imaju šansu da poprave stvari. Veliki je udarac za njih to što im je nedostajao Mbappe u utakmicama protiv Islanda i Turske, ali smo vidjeli da su igrali protilično dobro i da su dominirali protiv Islanda. Sada igraju kod kuće pred svojim navijačima i očekuje se luda atmosfera na tribinama, koja će ih gurati ka pobjedi. Oni i dalje imaju mnogo veću kvalitetu u timu kada ih uporedimo sa Turskom. Očekujem pobjedu domaćina! Sretno!

Screenshot_22.thumb.png.aa95b47b319f440dcb8e97d40d1d06a3.png

Moldavija - Albanija 2 (1.95) 1xbet

Mislim da Albanija ovo može dobiti večeras. Oba tima ganjaju kvalifikacije, ali Albanija je po mom mišljenju bolji i kvalitetniji tim u ovom susretu i igraju mnogo bolje u posljednjim mečevima, te su zbog toga i favoriti.

Albanija se nalazi na četvrtoj poziciji sa devet bodova i dolazi nakon dvije pobjede i tri poraza u posljednjih pet mečeva. Oni nisu izgubili nadu za kvalificiranjem na Euro 2020 nakon poraza od Turske u posljednjoj utakmici, ali pozitivna stvar je da su igrali dobro u tom susretu. Bili su vrlo oprezni u obrani i prilično dobri u kontranapadima, gdje su mogli kazniti Turke u nekim trenucima. Oni sada igraju protiv loše ekipe kao što je Moldavija i zbog toga očekujem mnogo ofanzivniju Albaniju. Njihov novi trener je napaokon posložio taktiku i možemo primijetiti razliku u njihovom stilu nogometa. Sretno!

Screenshot_24.thumb.png.f28b320e974cf883b159208c0fa577be.png

Kosovo-Cg preko 4.5 kartona

Bugarska-Engleska preko 3.5 kartona

-Ne znam kakvi su točno odnosi, koliko ima motiva kod crnogorskih nogometaša, ali kad se igra protiv susjeda uvijek se nađe motiv. 

Balkanski meč očekujem, sa puno grubosti i mesarskih faulova. 

Istina, sudi ako slobodno smijem reći jedno govedo Soares Dias kojeg bi mogao staviti u kategoriju škrtaca tipa Del Cerro, Turpin, Makkelie i Cakir. No i oni su ovih dana morali prebaciti granice, a tako nešto očekujem i od Diasa večeras u užarenoj atmosferi u kojoj Kosovo traži prolaz na Euro, a Crna Gora ga zeli stopirati. 

-Sudi Bebek. 

Mislim da bi to trebalo biti to. 

Ali evo moje neko viđenje utakmice. Očekujem napaljenu Bugarsku radi jačine protivnika, samim time i strašno veliki broj prekršaja jer oni samo tako znaju igrati, a u takvoj situaciji nije na odmet ni da Englezi dobe pokoji karton jer znamo da se Bebek svakome usudi pokazati tko je gazda na terenu. 

• IzudinB unpinned, pinned and unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use