Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.10.2019.


IzudinB

Recommended Posts

13 October 2019, 15:00 CET - Nur-Sultan (Astana Arena)
KAZAKHSTAN - BELGIUM
Referee: Gediminas Mažeika (LTU)


Group C
13 October 2019, 18:00 CET - Minsk (Nacyjanaĺny Alimpijski stadyjon Dynama)
BELARUS - NETHERLANDS
Referee: Anastásios Sidirópoulos (GRE)


Group E
13 October 2019, 18:00 CET - Budapest (Groupama Aréna)
HUNGARY - AZERBAIJAN
Referee: Dennis Johan Higler (NED)


Group I
13 October 2019, 18:00 CET - Nicosia (Stádio GSP)
CYPRUS - RUSSIA
Referee: Srđan Jovanović (SRB)


Group I
13 October 2019, 18:00 CET - Glasgow (Hampden Park)
SCOTLAND - SAN MARINO
Referee: Jérôme Brisard (FRA)


Group C
13 October 2019, 20:45 CET - Tallinn (A. Le Coq Arena)
ESTONIA - GERMANY
Referee: Georgi Kabakov (BUL)


Group E
13 October 2019, 20:45 CET - Cardiff (Cardiff City Stadium)
WALES - CROATIA
Referee: Björn Kuipers (NED)


Group G
13 October 2019, 20:45 CET - Warsaw (PGE Narodowy)
POLAND - NORTH MACEDONIA
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP)


Group G
13 October 2019, 20:45 CET - Ljubljana (Stadion Stožice)
SLOVENIA - AUSTRIA
Referee: Cüneyt Çakır (TUR)
 

Link to comment
Share on other sites

Slovenija - Austrija / Under 2,5 golova bet365 288sb - 1,66

Reprezentacija Slovenija zagorčala je sebi život pomalo neočekivanim porazom u Makedoniji rezultatom 2:1. Makedonci su sa tom pobjedom ponovo ušli u borbu za drugo mjesto, dok će sada Slovencima pobjeda protiv Austrije biti imperativ. Slovenci u ovom meču nemaju ulogu favorita, što im itekako odgovara posebno ako se sjetimo neki ranijih "odlučujućih" mečeva.

Austrija je sjajnom serijom od 4 pobjede i jednim remijem u zadnjih 5 utakmica došla u doličnu poziciju u kojoj sami odlučuju o svojoj sudbini. Ukoliko nastave ovim ritmom, plasman na Euro ne bi trebao izostati ali gostovanje u Sloveniji za Austriju će biti možda i najteća utakmica u ovim kvalifikacijama.

Najvažnija utakmica u kvalifikacijama za jedne i druge. Najmanja greška i pogodak protivnika, mogao bi obje strane koštati plasmana na Euro. S toga u ovom meču očekujemo vrlo opreznu, disciplinovanu i taktički veoma jaku utakmicu. Na obje selektorske pozicije sjede dva vrhunska i taktički potkovana stručnjaka, koji su specijalci za ovakve mečeve.

Teško da ćemo na ovom meču vidjeti više od dva pogodka, a koeficijent je za sada još uvijek pristojan, ali bi do sutra trebao dodatno pasti.

under.png

Link to comment
Share on other sites

Slovenija-Austrija preko 4.5 kartona

Poljska-Sj.Makedonija preko 3.5 kartona

 

--------Odmah cu preci na suca utakmice Slovenije i Austrije.

Utakmicu sudi jedan od najjacih sudaca u Europi,Cuneyt Cakir.

Covjek ima svoj stil,sto vise pustanja igre,smrtni pogledi,ali opustenost sa igracima.

Njegove utakmice cesto radi toga zavrsavaju sa manjim brojem kartona,no cisto sumnjam da ce to biti slucaj veceras buduci da i jedni i drugi igraju jedan od presudnijih meceva ako hoce vidjeti Euro 2020.

https://us.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/matches/

http://dostbeykoz.com/isDosyalar/2016/02/17/cuneyt_cakir_beykoz_m3c0FxSPjT.jpg

-------Isto cu nesto napisati i za suca koji sudi Poljskoj i Makedoniji.

Utakmicu sudi Mateu Lahoz,najpoznatiji spanjolski sudac.Nedavno je svojoj poznatoj reputaciji pridodao mec Barcelone i Seville gdje je iskljucio dva igraca Barcelone.

Veoma interaktivan sa igracima,svaki cas pravi razne gestikulacije,svojim stilom sudenja podsjeca ne neke likove iz Juzne Amerike.Nema onu europsku preciznost i mirnocu,uvijek je sve emocionalno kod njega pa zato i vidimo te gestikulacije i razne face kod njega.

Stil sudenja mu je totalno nedorecen,ovisi najvise o ''vrucini'' utakmice.Ako su igraci napaljeni onda daje ko nenormalan.Ako nisu ,onda i skrtari,a u ovoj utakmici ocekujem napaljenje reprezentacije,pogotovo Makedonce koji su jedna od grubljih nacija u ovim kvalifikacijama,a s obzirom da im je biti ili ne biti ocekujem ih jos u boljem izdanju.

https://us.soccerway.com/referees/antonio-mateu-lahoz/46239/matches/

https://www.youtube.com/watch?v=h6cTwlKfv6g

https://www.youtube.com/watch?v=fqIkMAYJMak

 

-------Kopirano sa druge stranice:

Očekuje se tako 90 odlučujućih minuta u mečevima G skupine, gdje Poljska u Varšavi ima, poput Hrvata, šansu da zaključi posao na putu prema kvalifikaciji na završni turnir. Uz hat-trick čudesnog Lewandowskog, trijumfirali su 3:0 u Latviji u četvrtak, učvrstili se na liderskoj poziciji i sad dočekuju Sjevernu Makedoniju. Naizgled je riječ o “ziceru”, ali oprez: Makedonci su po prvi put u svojoj povijesti ozbiljan kandidat za plasman na jedno veliko natjecanje, pogotovo nakon što su prije tri dana u Skoplju slomili Sloveniju sa 2:1, junak večeri bio je Elif Elmas iz Napolija, dvostruki strijelac. Tako je Makedonija zauzela 3. mjesto, samo 2 boda iza Austrije, ali još su 3 kola do kraja i sad je sve otvoreno. No, Makedoncima će trebati barem jedan pothvat – svladati Poljake sad, ali još bitnije bit će gostovanje u Beču u narednom krugu.

Baš zato jednako bitan u ovoj grupi bit će veliki susjedski derbi u Ljubljani! Nakon spomenutog posrtaja u Skoplju, izabranici Matjaža Keka su pred jasnim imperativom – ili će pobijediti Austriji, ili kazati “adio” snovima o Euru! U prvom međusubnom ogledu, u Klagenfurtu, Guido Burgstaller je donio trijumf Austriji od 1:0. Inače, u četvrtak su Austrijanci na Prateru sa 3:1 sredili nejaki Izrael i zadržali 2. mjesto koje vodi na Euro.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Estonija - Njemačka | Njemačka EH -2 (1.25) 1xbet

Njemačka je dobila jedno grubo buđenje od strane Nizozemaca, jer su na njemačkom tlu poraženi sa 2-4. Zbog toga će po mom mišljenju ekipa Joachim Lowa biti još upornija u ovom susretu, pogotovo jer se nalaze na drugoj poziciji na razini bodova sa Nizozemskom, dok čak imaju i istu gol razliku 17:6. Nizozemska možemo reći ima nešto težu utakmicu u gostima protiv Bjelorusije, ali i Bjelorusi nisu za pohvalu nakon što su primili 10 golova u šest odigranih utakmica u ovoj skupini. Što bi ovdje moglo napraviti problem za Njemačku, jeste da oni imaju i Sjevernu Irsku koja im diše za vratom, iako imaju utakmicu manje na razini su bodova sa njima također. Ukoliko bi Nijemci ovdje kiksali, imali bi velike probleme.

Manuel Neuer i ekipa ne mogu si dopustiti da olako shvaćaju stvari. Sjeverna Irska i Nizozemska pružaju jaku konkurenciju za prva dva mjesta. Povrh svega, ekipa Lowa je već izgubila od Nizozemske, pa i to kod kuće, postigavši četiri gola. To može potencijalno naštetiti četverostrukim svjetskim prvacima, u slučaju da dođe do bilo kakvog neodlučenog rezultata ili da jednostavno izgube bodove u ovom susretu. Nijemci su definitivno najbolja ekipa u ovoj skupini zajedno sa Nizozemskom i Sjevernom Irskom, ali nema sumnje da je Estonija definitivno najgora ekipa sa jednim bodom osvojenim u prvih šest kola, dok su postigli samo dva gola do sada. Imaju pet poraza i jedan remi. Očekujem dominaciju Njemačke i pobjedu od nekoliko golova razlike. Sretno!

Screenshot_8.png.e5259a2c78530f412bde6c1dcdb1ac4d.png

Link to comment
Share on other sites

Mađarska - Azerbejdžan 1 (1.38) 1xbet

Mađarska se još uvijek bori oko karte za Europsko prvenstvo. Budući da je Azerbejdžan bio najslabija ekipa u ovoj skupini, domaćini će ovaj vikend ciljati sva tri boda. Domaćini su imali samo jedan bod manje od prvoplasirane ekipe u skupini dok nisu odigrali tu utakmicu sa Hrvatskom u gostima koju su izgubili. Ipak, Mađarska bi se trebala osjećati puna samopouzdanja da će ostvariti sva tri boda u ovom susretu, pogotovo jer sada imaju prednost domaćeg terena. Do sada su domaćini ostvarili dvije pobjede u posljednje tri utakmice na ovom stadionu, gdje je jedna od tih pobjeda bila protiv viceprvaka svijeta iz 2018. godine Hrvatske. Također treba napomenuti da je njihov jedini poraz na domaćem tlu bio protiv Slovačke sa 1-2. Bez obzira na to, ekipa Marca Rossija je u toj utakmici definitivno imala svojih prilika kada su imali duplo više šuteva na gol nego njihovi protivnici.

Azerbejdžan je već na dnu tabele nakon prvih pet utakmica i osvojili su samo jedan mizerni bod. Azerbejdžan je do sada izgubio obje svoje utakmice u gostima i pobijedili su samo jednom u prethodnih šest gostovanja na svim natjecanjima. Uzimajući u obzir da gosti nisu ostvarili pobjedu niti u jednoj od prethodnih pet međusobnih susreta, Mađarska će vjerujem u ovom susretu ponovo podariti svojim navijačima razlog za slavlje. Sretno!

Screenshot_9.png.b5c210c2dd42ab3ac6ce5631866bc880.png

Link to comment
Share on other sites

Kazahstan - Belgija 2/2 (1.55) 1xbet

Ovdje nemam što mnogo pričati. Ekipa Roberta Martineza se kvalificirala i službeno i sada oni moraju održati tu bodovnu razliku od četiri boda između njih i Rusije. Ostalo je još tri kola do kraja i Rusija bi mogla, ukoliko Belgija napravi kiks sustići Belgijance, ali čini se da je besmisleno o tome pričati, jer Belgija gazi sa sedam pobjeda u sedam kola do sada sa samo jednim primljenim golom, dok su ostigli čak 28. Kazahstan ima sedam bodova i nemaju nikakve šanse za kvalifikaciju, tako da neće imati neku motivaciju u ovom susretu, dok Belgija zaista ima jedan nevjerojatn tim. Kada su se ova dva tima susrela po prvi put u ovoj skupini, Belgija je kod kuće ostvarila jednu laganu rutinsku pobjedu od 3-0. Štoviše, Belgija je u prethodna tri susreta postigla devet golova protiv Kazahstana, dok je Kazahstan uspio postići samo jedan. Trenutno je momčad Belgije u pobjedničkom nizu od šest uzastopnih utakmica, a neporaženi su u 36 od posljednjih 37 utakmica.  Belgija bi trebala dominirati u ovom susretu od prve minute. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.7055a3dd59d4a9796e858acb42840b47.png

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, IzudinB said:

Mađarska - Azerbejdžan 1 (1.38) 1xbet">1xbet

Mađarska se još uvijek bori oko karte za Europsko prvenstvo. Budući da je Azerbejdžan bio najslabija ekipa u ovoj skupini, domaćini će ovaj vikend ciljati sva tri boda. Domaćini su imali samo jedan bod manje od prvoplasirane ekipe u skupini dok nisu odigrali tu utakmicu sa Hrvatskom u gostima koju su izgubili. Ipak, Mađarska bi se trebala osjećati puna samopouzdanja da će ostvariti sva tri boda u ovom susretu, pogotovo jer sada imaju prednost domaćeg terena. Do sada su domaćini ostvarili dvije pobjede u posljednje tri utakmice na ovom stadionu, gdje je jedna od tih pobjeda bila protiv viceprvaka svijeta iz 2018. godine Hrvatske. Također treba napomenuti da je njihov jedini poraz na domaćem tlu bio protiv Slovačke sa 1-2. Bez obzira na to, ekipa Marca Rossija je u toj utakmici definitivno imala svojih prilika kada su imali duplo više šuteva na gol nego njihovi protivnici.

Azerbejdžan je već na dnu tabele nakon prvih pet utakmica i osvojili su samo jedan mizerni bod. Azerbejdžan je do sada izgubio obje svoje utakmice u gostima i pobijedili su samo jednom u prethodnih šest gostovanja na svim natjecanjima. Uzimajući u obzir da gosti nisu ostvarili pobjedu niti u jednoj od prethodnih pet međusobnih susreta, Mađarska će vjerujem u ovom susretu ponovo podariti svojim navijačima razlog za slavlje. Sretno!

Screenshot_9.png.b5c210c2dd42ab3ac6ce5631866bc880.png

Mislim da igraju pred praznim tribinama,ali i bez tog bi trebali pobijedit,vraća im se Nagy,veznjak i Barath,branič......Oba startna igrača.

Link to comment
Share on other sites

Vels - Hrvatska  // Over 3 kartona bet365 288sb - 1,40

Škotska - San Marino // AH -4,5 Škotska bet35 288sb - 1,67 

Danas sam se odlučio za ovaj double. Važan meč za Hrvate i Velšane. Stvarno je teško prognozirati bilo šta u vezi utakmice a kamo li rezultat ali katoni u ovom meču mi se nameću kao najrealnija opcija. Velsu samo pobjeda igra, Hrvati su dosta boljoj situaciji ali i oni si također mogu zakomplikovati život tako da sam se odlučio na kartone po manjoj margini od ponuđene uz pomoć betbuildera. Meč sudi Kuipers koji je težak na kartonima ali mislim da i za njega granica od 3 kartona nije visoka :D

Drugi meč, tu ne bihpuno dužio. Škoti su katastrofalni, četiri poraz aza redom primili su mnogo golova i jedini meč gdje se mogu koliko toliko iskupiti navijačima je ovaj protiv najlošije ekipe u Evropi, San Marina. Oni su primili čak 37 golova, bez postignutog gola su i vjerujem da Škoti mogu postići pet golova u ovom meču.

double.jpg.acbce1adcb8dfaf3fa3ab22bb7ce1dcc.jpg

button.png.05d88e6e5a1a7dbc2deba0e2e529b3e1.png    2084868877_button(1).png.756e9c8a0537aedc0bd9bc2bf8ca6ef7.png

Link to comment
Share on other sites

Bjelorusija - Nizozemska 2 (1.25) 1xbet

Velika razlika u kvaliteti ova dva tima. Nizozmska je pobijedila Sjevernu Irsku sa 3-1 u prošlom kolu. Oni se također nalaze na prvoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Njemačka i moraju se boriti za tu prvu poziciju. Ovo je savršena utakmica, jer Bjelorusija više nema nikakve šanse da se plasira sa četiri utakmcie preostale do kraja, barem ne u ovakvoj formi. Izugbili su tri od pet utakmica do sada. Vrlo su loš tim i nisu baš imali sreće sa skupinom. Imaju samo četiri boda i neporaženi u posljednje dvije utakmcie protiv Estonije i to su jedine utakmice koje nisu izgubili. Mislim da Nizozemska ima motivaciju i da će težiti ka pobjedi. Mnogo su jači i bolji tim i nakon što su propustili velika natjecanja 2016. i 2018. godine, mislim da ćemo ponovo gledati Nizozemce u jednom velikom natjecanju. Zaslužili su. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.4d10907aefb988c5a52944398261ad31.png

Link to comment
Share on other sites

Poljska - Makedonija 1 (1.505) 1xbet

U odnosu na njihove mečeve u rujnu, kada su morali brinuti zbog poraza u gostima od Slovenija i remija bez golova protiv Austrije, Poljska momčad sada izgleda mnogo bolje, nakon što su pobijedili Latviju u gostima sa 3-0. Njihov napadač Lewandowski je bio zvijezda tima sa tri gola postignuta u vrlo zasluženoj pobjedi. Zahvaljujući toj pobjedi, atmosfera u timu je mnogo bolja, dok su njihove šanse sada zaista jake za napredak i pobjeda u ovom susretu bi ih definitivno odvela na pet bodova iznad drugoplasirane momčadi, te bi time potenacijalno ostvarili kvalifikacije. Lukasz Fabianski neće biti dio tima ovog puta, kao i Michal Pazdan, Karol Linetty, Jakub Blaszczykowski i napadač Dawid Kownacki.

Mnogo toga se mora izdogađati za Makedoniju da bi oni uspjeli imati bilo kakvu šansu za prolazak iz ovih kvalifikacija. Gostima će nedostajati Darko Velkovski, Enis Bardhi i napadač Krste Velkoski. Poljska je uspjela zadržati mrežu netaknutom u šest od posljednjih sedam utakmica. Mislim da ćemo ovdje vidjeti pobjedu domaćina, a koeficijent mi se čini prilično solidnim za neke kombinacije.

Screenshot_14.thumb.png.3f681b1170ad90834a26393e4b825c1a.png

Link to comment
Share on other sites

Coventry - Tranmere 1 (1.64) 1xbet

Coventry je bio blagi autsajder u prošloj utakmici u gostima protiv Rotherhama, međutim, nisam očekivao da će izubiti sa 4-0. Domaćini su otvorili utakmicu na odličan način i poveli su sa 2-0 u prvih 20 minuta utakmice, međutim, ključna stvar koja je utjecala na konačni rezultat je bio crveni karton kojeg je dobio McFadzen u 57. minuti. Gosti su pokazali vrlo malo u tom susretu, ali moram reći da su dva gola došla preko penala, dok su igrali sa igračem manje gotovo 40 minuta. Očekuju se neke izmjene u ekipi nakon tog poraza od Rotherhama. Napadač Jordi Jones je dugotrajan izostanak, zajedno sa suspendiranim McFadzenom.

Tranmere je doživio poraz kod kuće od Shrewsburyja prošlog tjedna. Jedini gol je došao u 20-oj minuti kojeg je postigao Lang. Ovo je bio drugi poraz za Tranmere, jer ekipa ima problema da uspostavi svoj stil igre u ovoj ligi. Nedostaje im napadač koji je suspendiran Connor Jennings, dok također nema napadača Ishmaela Millera koji još uvijek biva van terena, dok nije odigrao niti jedan nastup ove sezone. Tranmere nije uspio ostvariti pobjedu u posljednjih pet gostujućih mečeva u League One. Nakon tog poraza u gostima od Rotherhama, očekujem pobjedu Coventryja na ovom terenu. Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.57d5fd8ae2720a515e8bedad1ef79f61.png

Link to comment
Share on other sites

WALES - HRVATSKA OD 20:45 Ovo je Hrvatska za Euro, Dalić neće ponoviti grešku

HRVATSKA od 20:45 u Cardiffu igra protiv Walesa, a pobjedom bi i matematički osigurala plasman na Europsko prvenstvo.

Dalićeva momčad je pobjedom protiv Mađarske 3:0 u četvrtak na Poljudu odradila veliki posao, a ne dobije li večeras, Wales drugu meč-loptu imat će u studenom na Rujevici protiv Slovačke. Hrvatskoj će za Euro biti dovoljna i dva boda iz te dvije utakmice.

"Nema potrebe da srljamo. Nemamo pritisak s te strane. Ne znamo se braniti i igrati bunker. Ne mogu od tako kvalitetnih igrača tražiti da se brane i igraju na bod. Došli smo po Euro. Morat ćemo biti strpljivi i pametni. Obrana će biti jako važna sutra. Ako to uspijemo, imat ćemo šansu prema naprijed. Ne možemo očekivati da ćemo doći na njihov stadion i razbiti ih. Oni su bili opasniji od domaćina Slovačke prije nekoliko dana i morat ćemo biti oprezni u obrani", rekao je Dalić uoči odlaska u Wales.

Reprezentacija će u Cardiffu biti dosta oslabljena neigranjem Marcela Brozovića koji mora pauzirati jednu utakmicu zbog žutih kartona. Umjesto njega će najvjerojatnije uskočiti Mateo Kovačić, Ivana Rakitića trebao bi zamijeniti Nikola Vlašić, a umjesto umornog Rebića na desnom krilu igrat će Josip Brekalo.

8485e26d-d075-445d-9c2c-56a87b7efed8-sas

"Još nismo složili tko će igrati. Svjesni smo da ćemo nekoga morati odmoriti. Ne smije nam se dogoditi ono što se dogodilo u Azerbajdžanu", rekao je Dalić uoči susreta s reprezentacijom koju je Hrvatska u lipnju jedva pobijedila 2:1 u Osijeku.

Wales u kvalifikacijama za Euro nije kod kuće izgubio skoro deset godina. Momčad Ryana Giggsa mora pobijediti ako želi zadržati realne šanse za odlazak na Euro, a najviše će se uzdati u Garetha Balea koji standardno dobro igra za svoju reprezentaciju.

"Hrvatska je jedna od najboljih svjetskih reprezentacija, ima fantastične igrače i protiv nas je favorit. Ipak, igramo pred svojim navijačima i time je naša šansa za pozitivnim rezultatom još veća. Moramo biti maksimalno fokusirani tijekom cijele utakmice, biti agresivni na lopti i čuvati se njihovih kontranapada. Imamo plan kako im se suprotstaviti i igrati protiv njih", rekao je velški izbornik.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/wales-hrvatska-od-2045-ovo-je-hrvatska-za-euro-dalic-nece-ponoviti-gresku/2123459.aspx

Link to comment
Share on other sites

Giggs: Hrvatska je među najboljima na svijetu, ali imamo plan kako je pobijediti

HRVATSKA u nedjelju od 20:45 igra u Cardiffu protiv Walesa utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Svjetski doprvaci bi, nakon razbijanja Mađarske (3:0) na Poljudu, pobjedom na Otoku osigurali plasman na Euro.

Hrvatska je prva u skupini E s 13 bodova, tri više od Slovačke, četiri od Mađarske i šest od Walesa koji ima i utakmicu manje, dok je posljednji Azerbajdžan Nikole Jurčevića s jednim bodom.

Giggs: Imamo plan kako pobijediti Hrvatsku

Dvoboj u Cardiffu najavio je izbornik Walesa i legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs, čija je momčad prije dva dana remizirala (1:1) kod Slovačke.

"Hrvatska je jedna od najboljih svjetskih reprezentacija, ima fantastične igrače i favorit je u sutrašnjoj utakmici", započeo je Giggs.

"Ipak, igramo pred svojim navijačima i time je naša šansa za pozitivnim rezultatom još veća. Moramo biti maksimalno fokusirani tijekom cijele utakmice, biti agresivni na lopti i čuvati se njihovih kontranapada. Imamo plan kako im se suprotstaviti i igrati protiv njih. Vidjet ćemo hoće li nam to donijeti pobjedu koju želimo", naglašava Giggs.

Ramsey upitan za dvoboj u Cardiffu

Ethan Ampadu i Jonathan Williams trebali bi započeti utakmicu, baš kao i napadač Kieffer Moore koji je zabio prije dva dana u Slovačkoj. Međutim, u reprezentaciji Walesa pokušavaju oporaviti i spremiti Aarona Ramseya koji ima problema s ozljedom.

"Nismo ga otpisali. Aaron nije igrao u ovim kvalifikacijama, ali nam je svaki dobar igrač neophodan ako želimo do Eura. Imamo još vremena i znat ćemo više na dan utakmice može li na pomoći protiv Hrvatske. No, i pored njega imamo igrače koji mogu napraviti dobar posao", poručuje Giggs.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/giggs-hrvatska-je-medju-najboljima-na-svijetu-ali-imamo-plan-kako-je-pobijediti/2123367.aspx

Link to comment
Share on other sites

Bale: Hrvatska nas je uvijek tijesno pobjeđivala

WALES se sprema za važnu utakmicu protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo (nedjelja od 20:45). Hrvatska je prva u skupini E s 13 bodova, tri više od Slovačke, četiri od Mađarske i šest od Walesa koji ima i utakmicu manje, dok je posljednji Azerbajdžan Nikole Jurčevića s jednim bodom.

Giggs pokušava oporaviti Aarona Ramseyja za veliki dvoboj protiv svjetskih doprvaka, kojima najveća opasnost prijeti od suigrača i prijatelja Luke Modrića iz Reala - Garetha Balea. 

"U prošlosti je uvijek bilo zanimljivo i tijesno protiv Hrvatske. Uvijek bismo odigrali dobru utakmicu, a onda izgubili golom razlike. No, znamo da sutra, uz veliku podršku naših navijača kao 12. igrača, možemo pobijediti Hrvatsku i napraviti važan korak prema Europskom prvenstvu", poručuje Bale. 

Wales i Hrvatska do sada su odigrali pet utakmica, uz četiri pobjede Hrvatske i jedan remi. Također, Velšani, koji su prije dva dana remizirali kod Slovačke (1:1), nisu izgubili devet utakmica u nizu kod kuće u kvalifikacijama za Euro, uz sedam pobjeda i dva remija. Posljednji put je u borbi za EP u Cardiffu Wales izgubio od Engleske (0:2) u ožujku 2011. godine.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/bale-hrvatska-nas-je-uvijek-tijesno-pobjedjivala/2123373.aspx

Link to comment
Share on other sites

On 12. 10. 2019. at 14:25, crash1 said:

Slovenija - Austrija / Under 2,5 golova bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,66

Reprezentacija Slovenija zagorčala je sebi život pomalo neočekivanim porazom u Makedoniji rezultatom 2:1. Makedonci su sa tom pobjedom ponovo ušli u borbu za drugo mjesto, dok će sada Slovencima pobjeda protiv Austrije biti imperativ. Slovenci u ovom meču nemaju ulogu favorita, što im itekako odgovara posebno ako se sjetimo neki ranijih "odlučujućih" mečeva.

Austrija je sjajnom serijom od 4 pobjede i jednim remijem u zadnjih 5 utakmica došla u doličnu poziciju u kojoj sami odlučuju o svojoj sudbini. Ukoliko nastave ovim ritmom, plasman na Euro ne bi trebao izostati ali gostovanje u Sloveniji za Austriju će biti možda i najteća utakmica u ovim kvalifikacijama.

Najvažnija utakmica u kvalifikacijama za jedne i druge. Najmanja greška i pogodak protivnika, mogao bi obje strane koštati plasmana na Euro. S toga u ovom meču očekujemo vrlo opreznu, disciplinovanu i taktički veoma jaku utakmicu. Na obje selektorske pozicije sjede dva vrhunska i taktički potkovana stručnjaka, koji su specijalci za ovakve mečeve.

Teško da ćemo na ovom meču vidjeti više od dva pogodka, a koeficijent je za sada još uvijek pristojan, ali bi do sutra trebao dodatno pasti.

under.png

Oprezno sa ovim under... istina da na klopi sjedi kek po meni na balkanu med boljima sto se tice taktike i psihologine ali danas igra moja Slovenina i under nine toliki zicer i nemoj se zaletiti stadion razprodan vec odavno Slovenina kiksala u makedoniji i danas nema kalkulacije navijaci trazimo pobjedu zelimo da srce stavio od pocetka na igriscu i mislim da danas moze over ... ima vise situacija koje moze vodit u over ako avstrijanci povede onda se moze desit razpad nebi  bilo prvi put.... ne kazem da nece under ali daleko od toga da za kvotu 1.66 uzmem... vise me vuce na golove danas... kek je napravio korak dalje ali daleko smo mi jos od onog sta moras imat za euro... nema konstante puno pogresaka tako da je danas sve moguce...

Link to comment
Share on other sites

prije 16 minute, jansavc said:

Oprezno sa ovim under... istina da na klopi sjedi kek po meni na balkanu med boljima sto se tice taktike i psihologine ali danas igra moja Slovenina i under nine toliki zicer i nemoj se zaletiti stadion razprodan vec odavno Slovenina kiksala u makedoniji i danas nema kalkulacije navijaci trazimo pobjedu zelimo da srce stavio od pocetka na igriscu i mislim da danas moze over ... ima vise situacija koje moze vodit u over ako avstrijanci povede onda se moze desit razpad nebi  bilo prvi put.... ne kazem da nece under ali daleko od toga da za kvotu 1.66 uzmem... vise me vuce na golove danas... kek je napravio korak dalje ali daleko smo mi jos od onog sta moras imat za euro... nema konstante puno pogresaka tako da je danas sve moguce...

Ova tekma je po mome danas zicer over 2.5 gola. Oba daju gol i over 2.5 je najbolja opcija. I žuti kartoni over . Pobjednik treba po mome zabiti 2 gola za pobijedu najmanje.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 39 minute, Gandalf said:

Ova tekma je po mome danas zicer over 2.5 gola. Oba daju gol i over 2.5 je najbolja opcija. I žuti kartoni over . Pobjednik treba po mome zabiti 2 gola za pobijedu najmanje.

 

Vec sam reka po meni over 2.5 za ovu kvotu bolje... a kartona bet365 za sad nema steta... ako daju oba dobio zuti i over 2 zajedno super... ali mislim da nece stavit

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Najveci zicer proslo Kolo Barcelona dobije crveni nije Ni pocela utakmica... Majko isusova .. Danas idem sa Bayernom  21.09.24 Werder Bremen - Bayern München 2 1.32
    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use