Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.10.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Malaga - Cadiz 2 1.94 pinnacle 5/10
Zbog ozljeda, suspenzije i reprezentativnih obaveza Malaga će biti bez osam igrača te im na raspolaganju ostaje samo deset profesionalaca od kojih još četvorica imaju problema s ozljedom . Sigurno neće biti prvog vratara Munira (reprezentativac Maroka, zamjena klinac od 19 godina koji još nema nastup), braniča Jaunkara (prvotimac) i Villanueve (rotacijski igrač), veznjaka Pacheca (rotacijski igrač), Gonzaleza (kapetan i prvotimac), Bare (reprezentativac Albanije, prvotimac) i Anora (reprezentativac Venezuele, prvotimac) te napadača Gonzaleza (rotacijski igrač). Upitni su još braniči Cifuentes i Gonzalez te veznjaci Santos i Boulhroud, no čak i da oni nastupe ovdje je razlika u kvaliteti prevelika.
Malaga nakon deset kola ima očajnih osam bodova. Cadiz je debelo iznad svih za sada, na odličnom su omjeru 8-1-1.
U pripremama su slavili 1-0 u međusobnoj. U nizu su od tri pobjede te ih vidim kao vrlo izražene favorite protiv desetkovanog domaćina.

Edited by Nbafan
Link to comment
Share on other sites

Italija - Grčka // Pobjeda Italije bez primljenog gola bet365 288sb - 1,57

Reprezentacija Grčke iza sebe ima još jedne kvalifikacije za zaborav i čini se da se ovoj reprezentaciji ne naziru bolji dani. Čak su i pokušavali sa podmlađivanjem ali evidentno je da sadašnjoj Grčkoj nedostaje kvaliteta da bi se vratili na stare staze slave.

Grci su trenutno predzadnji u grupi, sa svega pet osvojenih bodova a poraz od Armenije kod kuće najbolje oslikava stanje ali i kvalitet ove selekcije. Još bolnije su mediji i navijači u Grčkoj podnijeli neriješen rezultat sa jednom od najslabijih selekcija u Evrobi, Lihtenštajnom.

Italijani igraju fenomenalno, što potvrđuje njihova gol razlika - 18:3. Kod kuće su primili pogodak samo protiv reprezentacije BiH koja je po kvalitetu možda čak i najbolja selekcija u grupi poslije njih. Imaju čvrstu i disciplinovanu odbranu, što je specijalnost Roberta Mancinija.

Grci igraju katastrofalno, u gostima su postigli četiri pogodka i to na startu kvalifikacija kada su imali koliko toliko respektabilnu ekipi, a sada, sumnjamo da u Rimu mogu postići gol Italijanima.

italija.png

button.png.05d88e6e5a1a7dbc2deba0e2e529b3e1.png    2084868877_button(1).png.756e9c8a0537aedc0bd9bc2bf8ca6ef7.png

Link to comment
Share on other sites

Group D
12 October 2019, 15:00 CET - Tbilisi (Boris Paichadzis Dinamo Arena)
GEORGIA - REPUBLIC OF IRELAND
Referee: Marco Guida (ITA)

Group D
12 October 2019, 18:00 CET - Copenhagen (Telia Parken)
DENMARK - SWITZERLAND
Referee: Aliaksiej Kuĺbakoŭ (BLR)

Group F
12 October 2019, 18:00 CET - Tórshavn (Tórsvøllur)
FAROE ISLANDS - ROMANIA
Referee: Əliyar Ağayev (AZE)

Group J
12 October 2019, 18:00 CET - Zenica (Stadion Bilino polje)
BOSNIA AND HERZEGOVINA - FINLAND
Referee: Ivan Kružliak (SVK)

Group F
12 October 2019, 20:45 CET - Ta' Qali (National Stadium)
MALTA - SWEDEN
Referee: Sergey Ivanov (RUS)

Group F
12 October 2019, 20:45 CET - Oslo (Ullevaal Stadion)
NORWAY - SPAIN
Referee: Michael Oliver (ENG)

Group J
12 October 2019, 20:45 CET - Rome (Stadio Olimpico)
ITALY - GREECE
Referee: Sergey Karasyov (RUS)

Group J
12 October 2019, 20:45 CET - Vaduz (Rheinpark Stadion)
LIECHTENSTEIN - ARMENIA
Referee: István Kovács (ROU)

Link to comment
Share on other sites

Gruzija - Irska | Manje od 2.5 gola (1.40) bet365 (288sb)

Sa samo jednom pobjedom, Gruzija nije u prilici da napravi bilo što protiv Irske, čak i sa prednošću domaćeg terena. Domaćini nisu okusili uspjeh u posljednje dvije utakmice zaredom te su od mogućih 15, uspjeli osvojiti samo četiri boda. U svojoj prethodnoj utakmici kod kuće su uspjeli zadržati Dansku, gdje je bilo 0-0, ali su u gostima protiv te iste Danske izgubili sa 5-1. Njihovi protivnici u ovom susretu uživaju na vrhu tabele i to sa razlogom. ekipa Micka McCarthyja ima dva boda više od Danske i ostvarili su tri pobjede u posljednjih pet utakmica, dok nemaju poraza u tom procesu. Gosti su također neporaženi u svim gostujućim utakmicama ove sezone u ovom natjecanju. Oni nisu doživjeli poraz od ove selekcije niti jednom u prethodnih deset međusobnih susreta, što svakako daje nade da bi Irska ovdje mogla ostvariti pobjedu.

Međutim, niti jedna od ove dvije momčadi nisu baš bile toliko dobre pred protivničkim mrežama, nakon što je Irska postigla samo šest golova u pet odigranih utakmica, dok je Gruzija postigla samo četiri. Također, niti jedna od prethodne četiri međusobne utakmice između ova dva tima nije završila sa više od 2.5 gola, tako da ovdje očekujem nešto slično. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.2c738bdc88a13ceb6d5bd173ab6d33e3.png

button.png.6693355c2037ebfedf3cf53b06ea10e4.png    1880446257_button(1).png.3004accc614f9efb1a43ccdc6863318e.png

(Koeficijenti 11.10. u 17:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Teemu Pukki to score anytime & match result will be Finland @6.50 bet365

Veoma realan bet builder sa odličnim koeficijentom na manji ulog, bez posebne analize. Pukki rešeta, od početka sezone u Premiershipu šest golova u osam utakmica, a u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP pet golova. Nema razloga da ne zabije i u Zenici odbrani koja je od Armenije primila četiri gola.

QQOgUqt.png

 

Link to comment
Share on other sites

Malta - Švedska | Pobjeda Švedske bez primljenog gola (1.30) 1xbet

Španjolska, Rumunjska, Švedska i Norveška tragaju za mjestima koja vode na Europsko prvenstvo. Da preciziramo, Španjolska bi trebala završiti na prvoj poziciji jer već imaju sedam bodova više od drugoplasirane Švedske, dok Švedska ima samo jedan bod više od Rumunjske, koja igra protiv jednog od dva najgora tima u ovoj skupini. Malta ima samo jednu pobjedu u šest utakmica i to protiv najgoreg tima u skupini Farskih Otoka koje su pobijedili sa 2-1 u prvom susretu ovih kvalifikacija. Od tada su izgubili svaku utakmicu. Rumunjska je Maltu na svom terenu dobila sa 1-0 u prošlom susretu, ali su imali čak 21 šut prema golu i jednostavno nisu imali sreće da u mrežu uđe još koji gol u toj utakmici.

Švedska je izgubila samo jednu utakmicu u ovoj skupini, a taj poraz je došao protiv velikih favorita i prvoplasirane Španjolske. Ukoliko Švedska želi da ostane na toj drugoj poziciji oni moraju pobijediti u ovom susretu, Rumunjska im diše za vratom i po meni je ovo savršena prilika za nova tri boda. Sve osim pobjde u ovom susretu bi bilo iznenađenje. Rumunjska i Norveška će sigurno tražiti svoju šansu da prestignu Švedsku na toj drugoj poziciji, ali Šveđani nemaju druge opcije nego da ostvare sva tri boda. Švedska također protiv ovog protivnika ima 100% pobjednički rekord i zadržali su mrežu netaknutom u  deset od prethodnih 12 međusobnih utakmica. Očekujem pobjedu Švedske bez primljenog gola.

Screenshot_2.png.0ecf6faedb49f1f86374d3d0b5870649.png

Link to comment
Share on other sites

BiH - Finska // betbuilder bet365 288sb - 2,15

U neku ruku se slažem sa @bjorn reprezentacija BiH je vrlo loša, možda uzadnjih 10 godina je ovo naslabija ekipa koju je BiH imala. Još bez Džeke ova ekipa je za 30% slabija.. Ima tu nekih igrača koji obećavaju i oko kojih se može graditi reprezentacija, ima kvaliteta da se stvori respektabilna ekipa i to je ono što mi stvara dilemu u ovom meču, jer ti igrači nekada znaju odigrati vruhunsku utakmicu (protiv Italije)  a nekada znaju primiti četiri klomada od Armenije.

Finska jeste trenutno druga, ali Finska je po meni "navikana" reprezentacija kod nas, prvcenstveno zbog toga što su dobili BiH i zbog Pukkija koji je dobar napadač ali napadač koji je zadnji gol postigao prije mjesec dana. Slično važi i za Finsku, dobri su, ali su zadnja dva gola iz igre postigli protiv Lihtenštajna. Poslije toga su sa velikim poteškoćama dobili nikad goru Grčku, golom iz penala, nakon toga su poraženi od Italije sa 2:1 a gol su postigli opet iz penala.

Mislim da BiH može dobiti ovo, pogotovo sada kada to niko ne očekuje. Milion puta u prošlosti se to dešavalo, odigraju najbolje kada se najmanje očekuje odnosno kada igraju bez pritiska.

Pobjeda u bilo kojem poluvremenu i više od 3 kartona na meču sa kvotom od 2,15 je odličan izbor. Barem po meni. Očekuje barem 5-6 kartona ali eto osigurao sam se sa manjim brojem na betbuilderu.

image.thumb.png.6ffb002a152edc26a23197aa129f5056.png

button.png.6693355c2037ebfedf3cf53b06ea10e4.png    1880446257_button(1).png.3004accc614f9efb1a43ccdc6863318e.png

Link to comment
Share on other sites

Danska - Švicarska BTTS (2.00) 1xbet

Sa utakmicom manje u odnosu na domaćina, Švicarska će u ovoj utakmici tražiti da se popne na tabeli, s obzirom da imaju samo jedan bod manje od Danske u ovom trenutku. Domaćini su neporažni u posljednje dvije utakmice, obje su bile u gostima gdje su postigli ukupno 6 golova. Oni su u posljednjoj utakmici odigrali samo remi bez golova protiv Gruzije, dok su u prethodnom domaćem susretu osigurali sva tri boda protiv Gruzije, gdje su ih pobijedili sa 5-1.

Gostujuća ekipa ne pokazuje znakove usporavanja u bilo kojoj od posljednjih utakmica. Ekipa Vladimir Petkovića još uvijek nije doživjela poraz u četiri utakmice odigrne do sada, dok su ostvarili dvije pobjedeu u tom procesu. Što se tiče statistike u međusobnim omjerima, oba tima su jedan drugom za vratom i imaju po pobjedu u posljednjih pet međusobnih susreta. S obzirom da su ove dvije ekipe također neporažene u ovom trenutku, prerano je govoriti o pobjedniku u ovom susretu.

Međutim, Danci su bili dosljedni u postizanju golova nakon početka drugog poluvremena. To su uradili u četiri od posljednjih pet utakmica, od kojih su dvije bile na domaćem terneu. S obzirom da su sva tri gola domaćina protiv ovog neprijatelja u njihovom posljednjem susretu stigla u posljednjih 45 minuta, računam da će Danska postići gol u drugom poluvremenu, no, Švicarska je također bila dosljedna u postizanju golova, dok su postigli gol u svakoj od posljednjih pet utakmica u gostima i to na svim natjecanjima. Uzimajući u obzir da domaćini nisu uspjeli sačuvati svoju mrežu ni u jendom susretu na ovom stadionu, vjerujem da će ovdje oba tima postići gol. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.fc3cf455e3758c42f2f892750efd2644.png

Link to comment
Share on other sites

Norveška - Španjolska | više od 2.5 (1.75) bet365 (288sb)

Očekuje nas zaista velika borba za drugu poziciju u ovoj skupini, jer Španjolci su se već odvojili i može se reći osigrali prvo mjesto kao što sam naveo i ranije. Sada se bore tri selekcije za to drugo mjesto i za sada najgore stoji Norveška koja zaostaje dva boda i danas pred svojim navijačima imaju vrlo bitan meč, jer sljedeći igraju upravo protiv RUmunjske, kandidata za drugo mjesto. Ne odgovara im ni bod  i zato će morati igrati mnogo otvorenije, a Španjolska je uvijek sposobna dati gol svakome, a posebno Norvežanima koji forsiraju brži nogomet i zato ovdje očekujem najmanje tri gola. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.3484d3a90a30c14689bc7d826df7598f.png

(Koeficijenti 12.10. u 15:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, crash1 said:

BiH - Finska // betbuilder bet365 online kladionica">bet365 bet365 Hrvatska">bet365 Hrvatska - 2,15

U neku ruku se slažem sa @bjorn reprezentacija BiH je vrlo loša, možda uzadnjih 10 godina je ovo naslabija ekipa koju je BiH imala. Još bez Džeke ova ekipa je za 30% slabija.. Ima tu nekih igrača koji obećavaju i oko kojih se može graditi reprezentacija, ima kvaliteta da se stvori respektabilna ekipa i to je ono što mi stvara dilemu u ovom meču, jer ti igrači nekada znaju odigrati vruhunsku utakmicu (protiv Italije)  a nekada znaju primiti četiri klomada od Armenije.

Finska jeste trenutno druga, ali Finska je po meni "navikana" reprezentacija kod nas, prvcenstveno zbog toga što su dobili BiH i zbog Pukkija koji je dobar napadač ali napadač koji je zadnji gol postigao prije mjesec dana. Slično važi i za Finsku, dobri su, ali su zadnja dva gola iz igre postigli protiv Lihtenštajna. Poslije toga su sa velikim poteškoćama dobili nikad goru Grčku, golom iz penala, nakon toga su poraženi od Italije sa 2:1 a gol su postigli opet iz penala.

Mislim da BiH može dobiti ovo, pogotovo sada kada to niko ne očekuje. Milion puta u prošlosti se to dešavalo, odigraju najbolje kada se najmanje očekuje odnosno kada igraju bez pritiska.

Pobjeda u bilo kojem poluvremenu i više od 3 kartona na meču sa kvotom od 2,15 je odličan izbor. Barem po meni. Očekuje barem 5-6 kartona ali eto osigurao sam se sa manjim brojem na betbuilderu.

image.thumb.png.6ffb002a152edc26a23197aa129f5056.png

button.png.6693355c2037ebfedf3cf53b06ea10e4.png    1880446257_button(1).png.3004accc614f9efb1a43ccdc6863318e.png

Od riječi do riječi. Nadam se da me neko poslušao. Kakva igra :)

Link to comment
Share on other sites

Kakva igra BiH, svaka im čast, mislim da Bosna ima još šansi za prolazak dalje, iako Finci do kraja imaju dosta lakši raspored, ali vrlo lako mogu prosuti bodove protiv Grčke, a ne bi me iznenadilo i protiv Armenije. Moja prognoza da Pukki daje gol i pobjeda Finske na kraju se ispostavila kao totalni promašaj, ali koeficijent je bio privlačan prije meča, tako da @exercic 'Haha' reakcija na post gore se ne važi nakon utakmice ?

Link to comment
Share on other sites

prije 15 sati, bjorn said:

Kakva igra BiH, svaka im čast, mislim da Bosna ima još šansi za prolazak dalje, iako Finci do kraja imaju dosta lakši raspored, ali vrlo lako mogu prosuti bodove protiv Grčke, a ne bi me iznenadilo i protiv Armenije. Moja prognoza da Pukki daje gol i pobjeda Finske na kraju se ispostavila kao totalni promašaj, ali koeficijent je bio privlačan prije meča, tako da @exercic 'Haha' reakcija na post gore se ne važi nakon utakmice ?

haha znam, ja nisam nist igrao, tj jesam over 1.5 .. jer realno finska nije nist bolja od bosne,a jos igraju u gostima,, zna se da domacin uvijek ima prednost

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use