Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.10.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Bjelorusija - Estonija 1 (1.51) 1xbet

Bjelorusija je do sada imala prilično razočaravajuće kvalifikacije, ali se nalaze u prilično teškoj skupini, jer su njihovi protivnici do sada bili Njemačka, Nizozemska i Sjeverna Irska. Međutim, oni su uspjeli ostvariti pobjedu protiv Estonije u gostima sa 2-1, što je pokazalo da oni baš i ne pripadaju najgoroj skupini reprezentacija u Europi. Iako je ta pobjeda došla u drugoj minuti sudijske nadoknade, mora se reći da su Bjelorusi igrali mnogo bolje i definitivno su zaslužili sva tri boda u tom susretu. Domaćini u ovom susretu nemaju velikih problema sa sastavom, no njima će nedostajati veznjak Nyakhaychykm, napadač Gordeichuk i Signevich.

Na drugoj strani imamo Estoniju koja je imala čak i goru sudobinu od Bjelorusa, jer su inače gubili svoje utakmice, čak i  ubjedljivije nego njihov današnji protivnik. Sa samo dva gola postignuta u pet utakmica i 18 golova primljenih, nema se ovdje što mnogo filozofirati. Gostima će nedostajati vratar Aksalu, branič Klavan i veznjak Dmitrijev.

Po meni je Bjelorusija pokazala da je mnogo bolja od Estonije prošlog mjeseca i sada se sa njima suočavaju pred svojim navijačima, gdje očekujem još veću pobjedu. Sretno!

Screenshot_17.thumb.png.0b155517842cae61186d0185c8b6cef1.png

Link to comment
Share on other sites

Rusija - Škotska 1 (1.496) 1xbet

Rusija ima duplo više bodova od bilo kojeg drugog tima u ovoj skupini, osim od Belgije koja ima tri boda više od Rusije. Ovo ih stavlja u dobar položaj da se kvalificiraju. Imaju prednost domaćeg terena i očekuje se da će domaćini Svjetskog prvenstva 2018. godine, napraviti još jedan ogroman skok prema svom cilju.

Ekipa Stanislava Cherchesova je započela kampanju na ovom natjecanju vrlo kiselo, nakon poraza od Belgije, Ali fantastično su uspjeli da se vrate nakon toga i trenutno su na drugoj poziciji sa 16 bodova iz šest svojih utakmica do sada. Pobijedili su u svakoj utkamici nakon poraza u prvoj i impresivno su primii samo jedan gol u prethodnih pet utkamica. U stvari, oni se mogu pohvaliti sa gol rekordom od 17-1 u tih pet utakmica. Kod kuće su neporaženi u dosadašnjih deset utakmica zaredom i pobijedili su posljednje četiri. U prethodnih pet nastupa pred domaćom publikom uopće nisu primili gola.

S druge strane, njihove kolege protivnici iz Škotske su izgubili svoje posljednje tri utakmice zaredom i primili su ukupno devet golova u tom procesu. U posljednjoj utakmici su poraženi od Belgije sa rezultatom od 0-4. Rusi su u međuvremenu uspjeli pobijediti Kazahstana sa 1-0 i produžiti svoj pobjednički niz.

Domaćoj ekipi će nedostajati Zobnin, Smolov i Zhemaletidinov, dok će na drugoj strani za Škote McTominay biti suspendiran, dok će im također nedostajati Hanley, Cooper i McBurnie.

Screenshot_21.thumb.png.30d431a66e55b75ebec9691ca815930f.png

Link to comment
Share on other sites

Trepča Mitrovica - Crvena Zvezda AH -3.5 Zvezda (1.78) 1xbet

1/16 finala Kupa Srbije, utakmica koja je odložena zbog obaveza Zvezde u Evropi i prvenstvu, pa se igra u ovom naknadnom terminu. Odmah poslije žrijeba ovaj duel pratile su kontroverze, jer je Trepča trebalo da ugosti Zvezdu u Mitrovici, na teritoriji samoproglašene države Kosovo, gdje inače igra svoje utakmice kao domaćin u 3. ligi Srbije. Iako je FIFA dala preporuku da se utakmica odigra na teritoriji Kosova, politika je ovaj put bila iznad sporta i Zvezdi nije dozvoljen ulazak, pošto su juče ekipa i navijači vraćeni sa administrativnog prelaza Jarinje. Donijeta je odluka da se meč premjesti u sportski centar fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi (nedaleko od Beograda), uz slobodan ulaz za gledaoce.

Igrači i stručni štab Zvezde morali su da prevale dug put, ali i ekipa Trepče je morala na (ne)planirano putovanje. Iako je reprezentativni termin, Zvezda je u poprilično jakom sastavu, sa strancima, i ovo bi trebalo da ubjedljivo riješi u svoju korist. Trepča je na 9. mjestu u 3. ligi, koja je podijeljena u 4. regionalne grupe, i nije imala značajnijeg uspjeha u kup takmičenju. Crveno-bijeli jure prvu duplu krunu nakon 2007, i to će im svakako biti dodatni motiv u Kupu, u kojem prethodnih godina nisu imali mnogo uspjeha, za razliku od prvenstva.

Utakmica počinje u 15.00h, čekao sam da izađu zvanični sastavi, kao što je bilo i najavljeno, dosta kvalitetna postava Zvezde, sa 7 igrača koji su upisali nastup u Ligi prvaka ove sezone, a i ostali su regularni članovi rotacije. Sve u svemu, mislim da Zvezda ovo dobija sa najmanje 4 gola razlike.

Link to comment
Share on other sites

Slovačka - Vels BTTS (2.06) 1xbet

Vrlo važan meč za obje ekipe. Slovačka se nalazi na drugoj poziciji sa pet utakmica odigranih do sada. Oni imaju tri pobjede i dva poraza. U posljednjem susretu su pobijedili Mađare u gostima sa 1-2. Imaju prilično solidne šanse da se kvalificiraju dalje ako ostvare pobjedu u ovom susretu. Remi bi bio prilično dobar, jer Mađarska igra u gostima kod Hrvatske i teško da će pobijediti taj susret. Tako da će uzimanje bodova od Velsa za Slovačku biti krucijalno.

Slovačka će sigurno igrati malo defanzivniji stil igre u ovoj utakmici, dok očekujem jedan nepredvidljiv rezultat. Vjerujem da će i Vels gurati ka pobjedi i da mogu postići barem jedan gol. Slovačka također ima kvalitetu da postigne taj jedan gol. Slovaci su jaki uveznom redu, gdje imaju Hamšika, Dudu, Weissa, Maka, Lobotku i Albert Rusnaka koji je imao dobre nastupe u posljednje vrijeme.

Vels ovdje dolazi sa šest bodova, ali su odigrali samo dva meča, dvije pobjede i dva poraza. Oni znaju da je ovo vrlo važna utakmica za njih i sigurno će igrait napadački nogomet od prve minute, dok će zajedno sa Baleom u napadu vjerojatno imati svoje šanse za gol i mislim da mogu napraviti probleme za Slovake. Vels je imao dobre rezultate kod kuće i pobijedili su obje utakmice koje su igrali na svom stadionu, gdje je jedna od tih pobjeda bila protiv upravo Slovačke. Međutim, Vels je izgubio obje gostujuće utakmice i mislim da će napokon pokušati da uzmu neke bodove u tim gostujućim nastupima. Ovo je za njih vrlo važna utakmica i mislim da će ovdje oba tima postići gol.

Screenshot_22.thumb.png.272882572e4acf0f2014d8f1d4bd29fe.png

Link to comment
Share on other sites

Nizozemska - Sjeverna Irska 1 (1.22) 1xbet

Nizozemska se nije kvalificirala na posljednje Svjetsko prvenstvo i ove kvalifikacije za Euro 2020 uzimaju za ozbiljno. Trenutno se nalaze na trećem mjestu sa tri pobjede u četiri utakmice do sada. Bili su impresivni i pred golom gdje su postigli ukupno 14 golova do sada. Također su uspjeli postići četiri gola u pobjedu protiv Njemačke u gostima.

Sjeverna Irska se nalazi na drugoj poizciji, ali njihove pobjede su bile protiv slabijih timova Estonije i Bjelorusije. Oni su igrali jednu utakmicu protiv Njemačke i nisu imali nikakve šanse u tom meču sa porazom od 0-2. Njemačka je imala 21 šut u tom meču dok je Sjeverna Irska uspjela šutirati samo četiri puta.

Sjeverna Irska će iti bez Jama Lewisa koji je ozlijeđen, dok će im također nedostajati Conor Washington. Nizozemska nema problema sa ozljedama. Nizozemci su igrali prilično solidno u posljednje vrijeme, uspjeli su dostići finale Lige nacija na ljeto, dok su igrali prilično dobar nogomet u kvalifikacijama do sada. Očekujem da dominiraju ovom utakmicom. Sretno!

Nizozemska: Cillessen, Veltman, Van Dijk, De Ligt, Blind, Propper, De Jong, Wijnaldum, Malen, Depay, Babel. 
Sjeverna Irska: Peacock-Farrell, McLaughlin, Cathcart, J. Evans, Dallas, McNair, Davis, Saville, C. Evans, McGinn, Lafferty.

Screenshot_23.thumb.png.b411c24e63816e4f43d8b996eeafdc06.png

Link to comment
Share on other sites

Ska - Avtomobilist | Više od 4.5 gola (2.04) 1xbet

Ponovit ću bet od prije mjesec dana kada su igrali u Jekaterinburgu. Tada je over prošao do 47.minute iako je prvi gol postignut tek u 27.minuti i bilo je promašenih zicera, kao i jako loše izveden PS Sextona.

SKA je trenutno u nizu od tri poraza i to je nešto što se nije viđalo proteklih godina. Dva od ta tri poraza su upisali doma i oni danas imaju pritisak da uzmu bodove. Napisao sam još na početku sezone da ovaj SKA nije i neće biti dominantan kao prethodnih sezona. Oni sada nakon 16 odigranih utakmica imaju 7 poraza, a recimo cijele prošle sezone su imali 13 poraza. Pet igrača im je otišlo u NHL, Dacjuk i Hersely kao dva najiskusnija igrača su otišli u druge KHL klubove i to se mora osjetiti. Doveli su oni zamjene, ali za sada su samo Tkachyov i Lehtera opravdali uloženo. Kagarlitsky pokazuje na momente kakav je igrač, ali kod njega mi se čini da trener griješi što ga drži u trećoj ili čak četvrtoj liniji. On je vrhunsko krilo i uz pravog centra on garantira 50+ bodova u sezoni bez većih problema. Kemppainen je teški promašaj i nije mi u startu bilo jasno zašto su ga potpisali. Bengtsson se ozlijedio nakon prve utakmice. Potpisali su Burdasova prije par dana nakon što nije uspio u NHLu i zabio je gol odmah u prvoj utakmici. Može se igrati protiv SKA, nije to više stroj koji melje. Zabili su samo 4 gola u zadnje tri utakmice i to je jako loše s obzirom kakve igrače imaju u momčadi. Na marginu 4,5 imaju 7 overa i 9 undera.

Avtomobilist je sezonu otvorio sa 8 uzastopnih pobjeda, a onda su u sljedećih 7 utakmica pobijedili tek dva puta. Rekao bi da su krivci za to Dacjuk i Golyshev. Malo čudno to zvuči, ali oni su se vratili u momčad nakon ozljeda i onda je trener da bi napravio mjesta za njih razbio već uigrane linije koje su prošle cijele pripreme zajedno. To je poremetilo kemiju unutar momčadi i trebalo je nekoliko utakmica da se to sve vrati u normalu. To se najbolje vidi po tome da dvije utakmice uopće nisu zabili gol, a u zadnjih par utakmica se počeli zabijati i odmah su stigle i pobjede. Na marginu 4,5 imaju 8 overa i 7 undera.

Imamo susret dvije vrhunske momčadi koje su trenutno u manjoj krizi. To se više odnosi na SKA jer Avtomobilist je u zadnjih par utakmica pokazao znakove života. U međusobnim utakmicama pada dosta golova i vjerujem da uz gol u 1/3 da se utakmica otvori i ovo danas može otići do pet golova.

Screenshot_27.png.298d226ff540c6027a33c8011ca3823b.png

Link to comment
Share on other sites

On 09. 10. 2019. at 5:47, crash1 said:

Kazahstan - Kipar // Oba tima daju gol bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 2,00

Utakmica koja nema rezultatski značaj jer obje reprezentacije nemaju više šansi da se plasiraju na Euro. Prvi međusobni duel na Kipru završen je podjelom bodova rezultatom 1-1 a sličan rezultat očekujem i u ovom meču, možda čak i sa over 2,5 golova. Kipar je u 6 utakmica postigao čak 11 golova dok su Kazahstanci postigli 8. Dakle "materijala" za golove ima i ovu opkladu uzimam prvenstveno zbog visoke kvote a obično "ganjam" u ovim mečevima golove, i rijetko me iznevjere.

Očekujem opuštanje sa obje strane što automatski rezultira golovima. 

image.png.668d94960ed0bd32e976e41962cd35e0.png

button.png.13121df18d9c56b890f9d361ae50ecde.png   1180480514_button(1).png.3b7acacbd45efe9eeca509d7f20ad0f4.png

Svaka čast ! Ispratio sam, iako sam se ja odlučio na više od 2,5 golova po kvoti 2,45...Puno prilika, a posebno od Kazahstana kojeg su koštali promašaji...Odlična analiza u svakom slučaju !

Link to comment
Share on other sites

Sjeverna Makedonija - Slovenija // betbuilder bet365 288sb - 2,75

Sjeverna Makedonija ne pruža tako dobre partije koliko to bodovni saldo pokazuje te smo ubijeđeni kako će u ovom meču Slovenci, koji su u velikom naletu, slaviti. Ipak, odlučili smo se za sigurniju opciju probjedu "Zmajčeka" u bilo kojem poluvremenu uz to da će postići barem dva pogodka.

Makedonija je u sva tri meča kući primala golove, a u zadnjem protiv Austrije su čak četiri puta vadili loptu iz svoje mreže.

Slovenci imaju sve u svojim rukama te bi sa pobjedom u večerašnjem meču puni samopouzdanja dočekali Austriju a trijum u tommeču bi vjerovatno i značio plasman na Euro.

Slovenija nema problema sa izostancima i povredama i Kek će imati na raspolaganju najjači sastav.

Strijelac bi i ovaj mput mogao da bude Benjamin Verbić koji je u zadnjem meču protiv Izraela postigao dva pogodka i koji u zadnje vrijeme i za Dinamo Kijev igra zaista fenomenalno.

Bet365 kladionica Verbića ima u ponudi, što je rijetkost kod zemaljskih kladionica a i koeficijent je zaista odličan.

vv.png

sss.png

button.png.f3405c6624d301bb240e568e39b59027.png   1834369574_button(1).png.6112a976b4ede01fb01b8ce7013f2f0d.png

Link to comment
Share on other sites

Austrija - Izrael // Over 9,5 kornera bet365 288sb - 1,83

Austrija i Izrael večeras igraju mnogo važnu utakmicu u okviru sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo,a poražena selekcija će biti u vrlo teškom položaju.Austrija je na trećem mjestu u ovom trenutku sa jednim bodom manje od Slovenije i sa 3 manje od selekcije Poljske.  Izrael je na petom mjestu, ali imaju samo dva boda manje od Austrije,t ako da su i oni i dalje u igri za neku od prve dvije pozicije. Moj tip u ovoj utakmici su korneri, a igrao sam više od 9,5 što bi trebalo proći s obzirom na to da Austrija uvijek igra brze i dinamične utakmice, te vjerujem da se neće igrati nešto previše taktički.

Austrija je na ovom stadionu igrala tri utakmice, a samo su protiv Slovenije ostali ispod kada je bilo samo 4 kornera,dok su u utakmicama protiv Poljske i Latvije rutinski prešli preko 9 kornera. Izrael je sa druge strane u gostima prešao protiv Latvije, dok su u utakmicama protiv Poljske i Slovenije ostali na 6 odnosno 5 kornera.

U prvoj utakmici ove dvije reprezentacije imali smo sjajnu utakmicu u kojoj je Izrael slavio sa 4-2, no u kornerima je bilo 0-7 za goste. Vjerujem da ćemo i večeras od Austrije vidjeti slično, a očekujem i da Izrael ovoga puta dođe do barem nekoliko kornera.

image.png.657eabfd4116a698da1e08073d22627a.png

button.png.f3405c6624d301bb240e568e39b59027.png   1834369574_button(1).png.6112a976b4ede01fb01b8ce7013f2f0d.png

Link to comment
Share on other sites

 

prije 14 sati, crash1 said:

Hrvatska - Mađarska // AH +1,5 Mađarska bet365 online kladionica">bet365 bet365 Hrvatska">bet365 Hrvatska - 1,82

Veoma zanimljiv meč za neutralne gledaoce. Mađari su vrlo neugodni što je Hrvatska osjetila na svojoj koži jer su jedini poraz pretrpjeli upravo od njih. Sve je još uvijek otvoreno u ovoj grupi i bez obzira što je Hrvatska favorit, mislim da će veoma teško doći do pobjede u ovom meču. Kvota od 1,33 dovoljno govori - a kada je kvota na viceprvaka svijeta protiv reprezentacije koja je ponovo u usponu, tolika, onda su neke stvari jasne.

Hrvatska je samo tri puta slavila protiv Mađarske u osam odigranih utakmica a meč se igra na Poljudu koji je za Hrvate, rekao bih proklet stadion. Slika ispod, dovoljno govori o ovome što pišem.

84c1ea8c-a83f-461f-b6a6-0df1f3299d8e-stadioni2.jpg?v1

Kontra hendikep na Mađarsku sa kvotom od 1,82 vrijedi probati jer sumnjam da ih Hrvatska može nadigrati. Vjerujem da mogu doći do pobjede ali za to će se pošteno namučiti i mislim da neće slaviti sa više od dva gola razlike.

image.png.4a15f21aff25f68665fb7ece4e77c8c5.png

button.png.f3405c6624d301bb240e568e39b59027.png   1834369574_button(1).png.6112a976b4ede01fb01b8ce7013f2f0d.png

Izašli su i zvanični sastavi.. Biće ovo vrlo tijesan meč, pretpostavljam. Ne sviđa mi se što igra Lovren, čovjek je odigrao ove sezone svega 180 minuta. Zatim, Jedvaj na beku... A u Augsburgu ove sezone igra kao stoper. Rebić se utopio u sivilo AC Milana.. 

image.png.db4e2c15f8165e53ca0154393f13d104.png

Link to comment
Share on other sites

Zadnjih 10 minuta. Čekam po jedan žuti na Hrvatskoj, Nizozemskoj i Slovačkoj. Lovrenciscs napravi nevjerojatno glup prekršaj za žuti karton dok Mađari gube 3:0 i imaju igrača manje. Gyomber također neviđeno glup prekršaj za drugi žuti. Ali Nizozemci nikako pa nikako. I ludi Depay u 94. minuti zabije gol i skine dres, hahaahahah ludilo.

Link to comment
Share on other sites

prije 35 minute, zviz said:

Zadnjih 10 minuta. Čekam po jedan žuti na Hrvatskoj, Nizozemskoj i Slovačkoj. Lovrenciscs napravi nevjerojatno glup prekršaj za žuti karton dok Mađari gube 3:0 i imaju igrača manje. Gyomber također neviđeno glup prekršaj za drugi žuti. Ali Nizozemci nikako pa nikako. I ludi Depay u 94. minuti zabije gol i skine dres, hahaahahah ludilo.

Malo cu te citirati.

Zadnjih 10 minuta. Čekam po jedan žuti na Hrvatskoj, Slovačkoj i Makedoniji. Lovrenciscs napravi nevjerojatno glup prekršaj za žuti karton dok Mađari gube 3:0 i imaju igrača manje. Gyomber također neviđeno glup prekršaj za drugi žuti. Ali Makedonci nikako pa nikako. I ludi Zajkov napravi penal u 90+4,MAKKELIE GA SVIRA I DADNE ZUTI(ZNACI MAKKELIE!!!!)......hahaahahah ludilo :) 

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, Gandalf said:

Ja sam isto mislio da ču imat pauzu dp 18-og ali sam dobio na unibet" rel="">unibet kladionici freebet za 10 eura. Ali Del Cerro, Orsato i Makkelie niso iznevjerili danas :D

Makkelie pokušao, ali jednostavno nije mogao toliko biti skrt. 

Ne zna on šta su balkanci i te lude glave kad dosudis nešto protiv njih. 

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, mario007 said:

Malo cu te citirati.

Zadnjih 10 minuta. Čekam po jedan žuti na Hrvatskoj, Slovačkoj i Makedoniji. Lovrenciscs napravi nevjerojatno glup prekršaj za žuti karton dok Mađari gube 3:0 i imaju igrača manje. Gyomber također neviđeno glup prekršaj za drugi žuti. Ali Makedonci nikako pa nikako. I ludi Zajkov napravi penal u 90+4,MAKKELIE GA SVIRA I DADNE ZUTI(ZNACI MAKKELIE!!!!)......hahaahahah ludilo :) 

Drago mi je da si i ti dobio tako sretno :D Ja nisam imao srca uzeti Makedonce jer sam znao tko sudi zato sam se odlučio za 3,5 na Nizozemcima jer je sudac bio solidan a imao sam osjećaj da će ih Irci napatiti.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use