Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.9.2019.


IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, Koki22 said:

Dobili su oni i Sevillu bez njih,nisu to nikakvi novi izostanci...

Danas igram malo jače jedan par,iako ima dosta dobrih parova i sudaca za danas.

19:00h Nantes-Rennes više od 4.5 žk @ 1.80

Ne znam kolika je granica na betu,ali po meni se svakako isplati odigrat ovo,jer se ne mogu točno sjetiti o kakvom se derbiju ovdje radi,neka pokrajina sigurno je,ali bi to više mogao reći sad već bivši član Jackie Jack koji je prošle godine pisao o ovo paru i o velikom rivalitetu ova dva kluba. Kad oni igraju to uvijek pršti od kartona. Sudac Gautier isto u solidnoj "formi",zadnje 3 utakmice je na prosjeku 6 žutih,zna nekad i crveni potegnut,mislim da je sasavim dovoljno za odigrati ovaj par....

 

Bet nema u ponudi kartone..

Link to comment
Share on other sites

prije 58 minute, Gandalf said:

Samo jedno pitanje? Kako bivši član? Vidim da ga stvarno nema tu na forumu Jacki jack. Se pa slažem za over kartona.

To je šala,haha,ali vidim da stvarno nema čovjeka sigurno 6 mjeseci,pa i više,zato sam to i napisao.

Ima dosta dobrih mečeva danas,ali me smor pisati. Pogotovo ako netko ima klizne granice,pa može odigrati niže recimo Valenciju 4.5,Spal 4.5,lako moguće i kod Montpelliera kartoni,može 3.5,ali zna Bastien nekad podijeliti i preko 5 kartona. Kod Intera bi isto moralo biti,često se oni potuku sa Laziom,sudac jako dobar izbor. Eto ukratko neko moje viđenje...

Whimp onda ili wwin ili zemaljske,nema druge ako misliš igrati francuze..to je veliki minus kod bet365,što malo malo nema francuza,a i kod utakmica europske lige ne stave pola parova,a o Hnl-u i zaradi na kartonima u našoj ligi usprkos porezima da i ne govorim...

Link to comment
Share on other sites

prije 5 minute, Koki22 said:

To je šala,haha,ali vidim da stvarno nema čovjeka sigurno 6 mjeseci,pa i više,zato sam to i napisao.

Ima dosta dobrih mečeva danas,ali me smor pisati. Pogotovo ako netko ima klizne granice,pa može odigrati niže recimo Valenciju 4.5,Spal 4.5,lako moguće i kod Montpelliera kartoni,može 3.5,ali zna Bastien nekad podijeliti i preko 5 kartona. Kod Intera bi isto moralo biti,često se oni potuku sa Laziom,sudac jako dobar izbor. Eto ukratko neko moje viđenje...

Da jackie rijetko dođe na forum ali kad dođe on ima uvijek dobitne kombinacije. I baš ove utakmice kad si napisao odmah sam se sjetio da je tad jackie tipovao zbroj kartona. Ja sam odigrao 4 utakmice skupa, još na Genoa, Inter i Mallorku. Nantes sam uzeu over 5.5 po kvoti 2.65. Vjerujem da če biti barem 8+ žutih kartona :)

Link to comment
Share on other sites

Mallorca - Atletico Madrid | Pobjeda gosta + prvi do tri kornera (2.87) bet365 (288sb)

Uprkos tome što su pobijedili Eibar u prvom kolu, sve ostalo je išlo vrlo loše za domaćina Mallorcu. Oni su osvojili samo jedan bod nakon toga, kada su remizirali bez golova protiv Athletic Bilbaoa kod kuće. Izgubili su utakmice protiv Real Sociedada i Valencije bez postignutog gola, dok su u posljednjem kolu izgubili sa 4-2 u gostima protiv Getafea.

Dva gola Ante Budimira u tom susretu su dali nadu Mallorci, ali susret se na kraju završio sa porazom i to je još jedno razočarenje za ovu ekipu. Bit će izmjena u sastavu, gdje će Lumor igrati na lijevoj strani, a Pedraza u veznom redu. Pod upitnikom su Baba Rahman zbog bolesti, kao i Salva Sevilla, dok je na toj listi i Chucho sa ozljedom koljena.

Atletico Madrid je započeo sezonu sa tri pobjede koje su bile sa minimalnim rezultatima, ali su osvojili devet bodova u tim utakmicama i mogu biti zadovoljni. Međutim, na tim rezultatima se moglo osjetiti da bi njihova igra mogla pretrpjeti teške posljedice, a tako se i dogodilo. Oni su izgubili kod Real Sociedada, igrali su zaista loše u tom meču, gdje su izgubili sa 2-0.

U Ligi prvaka su se suočili sa Juventusom kod kuće, gdje su uspjeli odigrati remi od 2-2, nakon što su gubili sa 2-0 u tom susretu. Oni su zatim osvojili samo jedan bod u utakmici protiv Celte Vigo u prošlom kolu, što je bilo još jedno razočarenje za Atletico Madrid, jer je utakmica završila sa 0-0. Zbog toga bi se Morata mogao vratiti u momčad u ovoj utakmici, dok bi se Savić i Hermoso mogli naći u obrani. U svakom slučaju neće biti Vrsaljka zbog ozljede koljena, dok su pod upitnikom Garces i Lemar.

Domaćini se muče sa formom u posljednje vrijeme i ovdje ne bi trebalo da bude iznenađenja s obzirom da su već neko vrijeme daleko od vrhunskog nogometa. Ekipa Vicentea Morena na domaćem terenu u ovom trenutku imaju samo jednu pobjedu, dok su njihova druga dva meča završila sa remijem i porazom.

Uz to, podrazumjeva se da su gosti mnogo konkurentnija ekipa u odnosu na njih. Iako su se spotakli u posljednjoj utakmici, ekipa Diega Simeonea vjerojatno neće pustiti da izgubi bodove u ovom susretu, jer bi to bilo veliko razočarenje za jedan ovakav tim. S obzirom na to, vjerujem u pobjedu domaćina, a shodno tome vjerujem da će gosti stići prvi do tri kornera. U remiju bez golova u prošlom susretu Atletico Madrid je imao čak 13 kornera.

Moguće postave

Mallorca: Reina – Sastre, Valjent, Campos, Lumor – I. Baba, Pedraza, Junior, Dani Rodriguez – Febas – Budimir

Atletico Madrid: Oblak – Trippier, Saviv, Hermoso, Lodi – Thomas, Saul Niguez, Koke, J. Felix – Morata, D. Costa

Screenshot_6.thumb.png.0483128a3d2f7d3b31103413a2f4f471.png

Screenshot_7.thumb.png.0f51290be38e9f05e8528bdb5b07b9de.png

Screenshot_8.png.398c8d64713e203721409d83d98d6ef7.png

button.png.a6d83ec73f4af4770f76bcbbe12954a9.png   275750506_button(1).png.23bc35a6c67cd572db60557e371ab33e.png

(Koeficijenti 25.9. u 17:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan listić za pratiti:

Roma-Atalanta

TIP:poluvrijeme/kraj 1/1

Roma ne loše igra na domaćem terenu i vjerujem da ovdje dolaze do pobjede. Efikasni su i protiv Atalante koja se nalazi u lošem razdbolju (poraz od Dinama pa jedva nerješeno kod kuće protiv Fiorentine) mogu doći do pobjede. Da začinimo, odigrao sma poluvrijeme/kraj 1/1. 

Leganes - Athletic Bilbao

Odlična kvota na Athletic Bilbao protiv Leganesa, momčadi koja je izgubila sve tri domaće utakmice u prvenstvu. Naravno da forma Bilbaoa u gostima ne uljeva previše povjerenja jer su na dva gostovanja uzeli dva boda i postigli samo jedan gol, ali po kvoti 2,80 mislim da vrijedi probati na pobjedu gostiju. Tko se kladi u bet365 preporučam da odigra neku razradu, poluvrijeme/kraj x/2 u slučaju 0-0 bet365 će ovaj dvoboj računati kao void pa evo prilike za osiguranje. Mislim da nećemo vidjeti previše golova tu, ali eto vjerujem u jedna gostiju i ja zadovoljan. 

Inter-Lazio

Za kraj još jedan hazard, poluvrijeme/kraj 1/1 na Inter protiv Lazia. Lazio vrlo loš u gostima gdje je izgubio u Europi od Cluja, a u prvenstvu od Spala. Inter u domaćem prvenstvu bez mane i pod Conteom igraju dobro izuzev kiksa protiv Slavie. Koef na pobjedu Intera je u padu i nije mi dosta primaljiv pa eto idem na ovu razrdu. Mislim da će ući i tip i pobjeda bez primljena gola jer Inter izgleda čvrsto u obrani. 

 

Screenshot_1.png

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Cagliari // -1,5 AH Napoli bet365 288sb - 1,62

SPAL - Lecce // Under 3,5 golova bet365 288sb - 1,36

Napoli ponovo igram nakon što sam ih imao na tiketu za vikend gdje su mi donijeli novac pobjedom sa hendikepom nad ekipom Leccea. Cagliari jedste dosta bolja ekipa ali ipak Napolitanci su po meni ove sezone jači no što su bili zadnjih godina i vjerujem da mogu bez problema savladati protivnike kao što su Cagliari ali i jače. Kvota je zaista odlična, po "defaultu" je ponuđen hendikep od -2,00 ali ipak zahvaljujući kliznoj granici kod bet365 izabrao sam pristojniji hendikep po još uvijek odličnoj kvoti od 1,62.

Ovo ću kombinovat sa mečom između SPAL-a i Leccea po meni dvije najlošije ekipe u Italiji ove godine. To dokazuju i trenutni rezultati ali i broj golova koje su ove dvije ekipe postigle, tj. 4 odnosno 3 gola. Kada se sastanu tako dvije nekvalitetne ekipe kojima su bodovi u prvom planu, teško je očekivati golove tako da sam se ovdje odlučio na under 3,5 golova.

Kombinacijom ove dvije utakmice dobijam kvotu od 2,21 i mislim da bi ovo trebalo proći bez većih problema.

NAPS.png.c96c29efaddd86dd44ce6be9e8d4b6b0.png

button.png.a6d83ec73f4af4770f76bcbbe12954a9.png   275750506_button(1).png.23bc35a6c67cd572db60557e371ab33e.png

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina - Sampdoria // Over 10,5 kornera bet365 - 1,72

Od svih večerašnjih utakmica mislim da je ova najsigurnija za kornere, pa sam uzeo granicu od 10,5 jer zaista očekujem možda i preko 15 kornera. Fiorentina ruši sve negativne rekorde po broju utakmica a da nisu upisali pobjedu, ukoliko večeras ne dođu do pobjede biće do 19-ta vezana utakmica bez pobjede što je KATASTROFA!

U prošlom kolu su imali pobjedu u rukama,vodili su sa čak 0-2 protiv Atalante, ali su ipak na kraju primili dva gola te ostali bez dva boda. Fiorentina je na svom stadionu ove sezone odigrala dvije utakmice, vrlo teške utakmice u kojima su izgubili od Napolija, te neriješeno sa Juventusom. U tim utakmicama vidjeli smo 9,odnosno 10 kornera,ali protiv Juventusa svih 10 kornera izveli su upravo fudbaleri Fiorentine.

Sampdoria je samo u utakmici protiv Sassuola stala na 9 kornera,dok su u tri preostale utakmice išli do 14 odnosno dva puta na 15 kornera. Izvodili su dva puta po 5 te dva puta po 7 kornera,a vjerujem da će i večeras izvesti između 5 i 7 kornera. Prošle sezone imali smo sjajnu utakmicu kada su se sastali ovi timovi na ovom stadionu, bilo je čak 3-3,a u kornerima 4-7, a upravo nam i večeras treba tih 11 kornera, ali vjerujem da će biti i više od 11.

sampa.thumb.png.40b477ce43b02e4e8ecce220cc650844.png

button.png.a6d83ec73f4af4770f76bcbbe12954a9.png   275750506_button(1).png.23bc35a6c67cd572db60557e371ab33e.png

Link to comment
Share on other sites

Valencia-Getafe preko 5.5 kartona

 

Cisto radi njihovih međusobnih susreta:

Zadnji susreti Valencije i Getafea,brojke u kartonima:

7,12+1 crveni,8,6+1 crveni,8+1 crveni,12+1 crveni,5,8,7,9+1 crveni,9,8...

Znaci zadnjih 12 susreta ove keipe kada igraju medusobno dobijaju 8.9 zutih u prosjeku,brojke kojih bi se najveci svjetski derbiji poput Superclasica,El Clasica,itd posramile.

Prosle godine pogotovo je bilo vruce kada je bilo bezbroj svadi u polufinalu kupa u kojem je sudac ''pokrao'' Getafe

Link to comment
Share on other sites

Inter - Lazio 1 (1.95) bet365

Nerazzurri pružaju dobre partije u Serie A pod vođstvom Antonija Contea, dok je Lazio poražen na dva vezana gostovanja, u Ligi Evrope protiv Cluja i protiv SPAL-a u prvenstvu. Inter ima maksimalan učinak u dosadašnja 4 kola, defanzivno djeluju poprilično čvrsto, i u ovom trenutku su definitivno u boljoj formi od Lazija, tako da bi tri boda trebalo da ostanu na Meazzi.

Napoli - Cagliari oba tima daju gol (1.90) bet365

Napoli je primio 8 golova u dosadašnja 4 kola a postigao 13 (najbolji napad u ligi trenutno), dok je Cagliari postigao 6 u prethodne dvije utakmice i ova utakmica mi 'miriše' na golove, a mislim da gosti mogu postići barem jedan. Na prethodna 4 gostovanja na San Paolu tri puta su postigli gol, a vjerujem da i večeras mogu zatresti mrežu.

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, Sarman89 said:

Pozdrav svima, odavno pratim, pa rekoh da se konačno i registrujem i da ostavim koji tip, posebno iz Premijer lige BiH....

Radnik - Čelik 1 (1,75) 

Po meni čisti kec. Čeliku ne igra glavni veznjak Jamak, te standardni Huseinbašić i Raguž, a ni situacija u klubu nije bajna. Sa druge strane jedino lijevi bek Radović ne igra, ali njega ima ko zamijeniti. Radnik je do poraza od Željezničara imao odličan niz i vjerujem da će ga danas nastaviti.


Široki Brijeg - Mladost 1 (1,50) 

Široki je loše ušao u sezonu i već im je treći trener na klupi. Njegov dolazak ih je prodrmao, pa su u Banjaluci mogli i sa igračem manje do pobjede, ali na kraju su osvojili bod. Dolazi im Mladost Doboj Kakanj, poprilično tanak tim i ovo bi trebao da bude lagan zalogaj za domaće.

Željezničar - Zvijezda 09 hen (0:1) - 1,55

Željezničar igra fantastično. Potpuno nadigrava rivale u svim utakmicama, malo je bolna realizacija, ali ne vjerujem da ih najlošiji tim lige može ugroziti. Vjerujem da će ovo doći sa dva razlike minimalno.

Lp
 

Prošlo uz malo muke sa Širokim, nije loše za početak....

Šteta što singl Sarajevo ne dođe

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, mario007 said:

Valencia-Getafe preko 5.5 kartona

 

Cisto radi njihovih međusobnih susreta:

Zadnji susreti Valencije i Getafea,brojke u kartonima:

7,12+1 crveni,8,6+1 crveni,8+1 crveni,12+1 crveni,5,8,7,9+1 crveni,9,8...

Znaci zadnjih 12 susreta ove keipe kada igraju medusobno dobijaju 8.9 zutih u prosjeku,brojke kojih bi se najveci svjetski derbiji poput Superclasica,El Clasica,itd posramile.

Prosle godine pogotovo je bilo vruce kada je bilo bezbroj svadi u polufinalu kupa u kojem je sudac ''pokrao'' Getafe

Ovo je ne humano, jebemti sve bogove sto postoje.

Znaci od 56.min.da ne padne zuti ma jebemti sve.

Pauza

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use