Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Milan - Inter // Over 7,5 kartona bet365 ( 288sb ) - 2,10

Granica na kartone se na prvi pogled čini visoka, ali treba uzeti u obzir da je ovo duel najvećih rivala i jedan od najvećih derbija općenito na svijetu, gdje tradicionalno gledamo mečeve sa mnogo tenzija, prekršaja i grube igre. Meč sudi Daniele Doveri, koji je premam statistici, arbitar kojem nije strano na meču pokazati i po devet žutih kartona ( Parma - Torino) i dva crvena ( Atalanta - Sassuolo).

Mi ovdje očekujemo kartonijadu, meč bi trebao biti neizvjestan jer ni jedna ekipa ne odudara kvalitetom od druge. Koeficijent koji nudi bet365 kladionica od 2,10 je odličan. Pomenuta kladionica, crveni karton računa kado dva žuta a drugi žuti ( crveni) se računa kao tri žuta.

U zemaljskim kladionicama to nije slučaj, zato vam preporučujemo da na linku ispod otvorite svoj račun.

Kompletnu najavu meča pročitajte na linku: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/inter-milan/

inter-over.png

button.png.f0ae2fc84aae1b6b885e22237b05b2ff.png   951356978_button(1).png.27314702cd9cc43b783d769992d71050.png

Ukoliko ste iz Slovenije i Hrvatske, preko ovog linka, bez problema možete pristupiti stranici bet365 kladionice unatoč nepravednoj zabrani koju sprovodi vlada Hrvatske.

Marseille - Montpelier // Pobjeda Marseillea bet365 ( 288sb ) - 2,05

Domaćin utakmice Marseille nalazi se na 3. mjestu Ligue 1. Dobro su otvorili novu sezonu. Odigrali su 5 utakmica i osvojili 10 bodova sa gol razlikom 7:6. Što se tiče forme, u tri prošla kola upisali su tri pobjede. Slavili su 1-2 kod Nice, 1-0 protiv Saint-Etiennea i 3-4 u prošlome kolu kod Monaca. Što se tiče kartona trenutno su vodeći po broju žutih u Ligue 1. U prvih pet kola dobili su 13 žutih kartona.

Montpellier je na 12. mjestu. Imaju 7 bodova iz prvih pet odigranih kola sa gol razlikom 4:4. Što se tiče forme u tri prošla kola uzeli su šest bodova. Pobijedili su 1-0 kod kuće protiv Lyona, zatim su 1-0 poraženi kod Nantesa, dok su u prošlome kolu na domaćem terenu sa 2-1 svladali Nicu. Čini se da su počeli lagano hvatati formu. Montpellier je u prvih pet kola dobio 10 žutih kartona.

Sudac ovog susreta je Amaury Delerue. Ove sezone sudio je dvije utakmice u Ligue 1. Prva je bila susret Monaco – Nimes na kojoj je pokazao tri žuta i jedan crveni karton. Zatim je sudio PSG – Strasbourg na kojoj je pokazao četiri žuta kartona. Prošle sezone Marseille je kod kuće slavio 1-0 protiv Montpelliera, dok su u gostima izgubili sa 3-0. Na prvoj utakmici vidjeli smo tri žuta karotona dok je druga završila sa dva žuta i jednim crvenim kartonom. Danas očekujem da će preći granicu od 3.5 kartona koja će vjerovatno biti postavljena na bet365 kladionici.

Ipak, sa druge strane, pored kartona vjerujem u pobjedu Marseillea, jer su kvalitetnija ekipa a i igraju odlično ove sezone. Kvota je više nego odlična za riskirati, a sačekat ćemo i razradu za kartone pa i to uplatiti jer ima potencijala za prolazak.

mars.thumb.png.105b6efd5d01259ad698407ac73b8a3d.png

Recite vi meni strucnjaci, koje su sanse da ova 2 listica prodju? 

btw igrao sam u zemaljskoj kladi, bezveze random, mislim da bi trebali svi favoriti ovo kolo pobjediti,vise nema nepoznanica..

Mislim da ovo kolo ne bi trebalo biti iznenadjenja,, city mora razvalit ove, juve mora pobijediti, atletico mora dobiti, barca s messinjom mora ostvariti prvu pobjedu, arsenal nema sanse da ne dobije, mora!! i mislim da ce svaki favorit razvaliti svoje suparnike s bar 3 gola razlike.

idem sad samo na accu, ako prodje prodje, ako ne, sutra cemo opet

1 listic

bayern hendikep -1

man city vs watford over 2.5 gola

juventus pobjeda

atletico m pobjeda

barca pobjeda

arsenal pobjeda

koef je ravno 6, ulog 10 eura :D 

drugi listic :

medvedev pobjeda

bayern pobjeda

man city over 3.5 gola

atletico pobjeda

barca over 2.5 gola

sevilla real oba daju gol

bologna roma oba daju gol

arsenal over 2.5

chelsea liverpool over 1.5

koef 27,20, ulog 10

Treci sam mislio odigrat na liverpool i totenhem, u teoriji bi oba trebali pobijediti, ali nikad ne znas kakav ce dan imati celzi,ako budu igrali vrhunski, 1x je garantiran

Everton - Sheffield United 1 (1.70) bet365 (288sb)

Činilo se da je Everton jedna od najboljih obrambenih ekipa koju je Premier liga mogla ponuditi na početku nove sezone, zahvaljujući prva dva meča u kojima nisu primili gol. Ali kasnije nisu uspjeli nastaviti tu formu i do sada su u prethodna tri nastupa u Premier ligi primili dva ili više golova.

Protivnici iz Sheffield Uniteda nisu baš uživali u novoj sezoni. U pet odigranih mečeva oni su uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu, a do sada je njihova štedljiva obrana bila jedini važan trenutak u njihovim nastupima. 

Everton je propustio europska natjecanja prošle sezone. Sudjelovali su u utrci za europska natjecanja do samog kraja, sa ekipama poput Wolvesa, Leicestera i Watforda. Na kraju je Wolverhampton trijumfovao. Ovaj neuspjeh je bio glavna motivacija igrača da postanu još bolji, a čak su i uspjeli u tome u početnim fazama Premier lige. No, dva neočekivana poraza omogućila su im spuštanje na zemlju i vraćanje u stvarnost. Trenutno Everton očajnički želi da se vrati na pravi put,  a također uživaju u dobroj domaćoj formi, dok imaju prednost domaćeg terena protiv novopečene ekipe u ovom prvenstvu. 

Štoviše, na Goodison Parku, ekipa Marca Silve je bila potpuno drugačija zvijer. Ovdje su upisali pobjede u šest utakmica zaredom i sačuvali su mrežu netaknutom u šest od prethodnih sedam također. S druge strane, Sheffield je bez pobjede u tri prethodne gostujuće utakmice. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.bb5dfae0302dd2ab9e17800e9fd28d76.png

button.png.83cbcdf831f5218a2029ebeba3bf7cd8.png   1445496273_button(1).png.e7d0d6688de9f22dd7abcb4b4ec6d57c.png

(Koeficijenti 21.9. u 13:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 5 minute, exercic said:

Recite vi meni strucnjaci, koje su sanse da ova 2 listica prodju? 

btw igrao sam u zemaljskoj kladi, bezveze random, mislim da bi trebali svi favoriti ovo kolo pobjediti,vise nema nepoznanica..

Mislim da ovo kolo ne bi trebalo biti iznenadjenja,, city mora razvalit ove, juve mora pobijediti, atletico mora dobiti, barca s messinjom mora ostvariti prvu pobjedu, arsenal nema sanse da ne dobije, mora!! i mislim da ce svaki favorit razvaliti svoje suparnike s bar 3 gola razlike.

idem sad samo na accu, ako prodje prodje, ako ne, sutra cemo opet

1 listic

bayern hendikep -1

man city vs watford over 2.5 gola

juventus pobjeda

atletico m pobjeda

barca pobjeda

arsenal pobjeda

koef je ravno 6, ulog 10 eura :D 

drugi listic :

medvedev pobjeda

bayern pobjeda

man city over 3.5 gola

atletico pobjeda

barca over 2.5 gola

sevilla real oba daju gol

bologna roma oba daju gol

arsenal over 2.5

chelsea liverpool over 1.5

koef 27,20, ulog 10

Treci sam mislio odigrat na liverpool i totenhem, u teoriji bi oba trebali pobijediti, ali nikad ne znas kakav ce dan imati celzi,ako budu igrali vrhunski, 1x je garantiran

Prvi listić mnogo sigurniji, što i ukupni koeficijent sam govori i mislim da bi sve trebalo da prođe, no danas se u nogometu ništa sa sigurnošću ne može reći. U svakom slučaju prilično dobar listić. 

Što se tiče drugog listića, također dobri parovi, nešto veći ukupni koefiijent, ali sve mi izgleda prilično primamljivo i vrlo moguće. Ako dozvoliš prepisat ćuu prvi listić za nešto manji ulog pa da ispratimo :D

To je problem sto nikad nista nije sigurno, moze se nekim slucajem desiti da barca bude x ili ne daj boze popusi, ali sanse za to su jakooo male, jednostavno messi je tu, moraju pobijediti, nema druge opcije..

prije davno sam znao tako igrati samo accu, tipa 10-20 kn, i nabacam 7-10 pobjeda na favorite, par tenisa, i jedan over u NBA (odaberem par koji ima najnizu granicu, i uvijek je prolazio over)  i dosta cesto je znalo proci, bitno je da favoriti pobjede, nema zezancije hendikepi, ,oba daju itd. za to u to vrijeme nisam ni znao sta je, toliko sam bio noob, ali je prolazilo.. za 10 kn sam cesto znao dobiti 130-150 kn, pa ako prodje, onda za 20 kn odigram..  i nisam bio u minusu jer sam igrao samo vikendima.

btw htio sam staviti i na Corica, odlican koef, do sad uvijek kad sam stavio na njega, pa makar i nije bio favorit, uvijek je lik pobjedio, jos dok je bio dosta slabije rangiran na ljestviti, znao je lik dobiti puno jace rangirane igrace. Ali me muci sto je dvorana i podloga, ne znam kakav je tu

Bordeaux - Brest // Poobjeda Bordeauxa bet365 ( 288sb ) - 1,85

Nakon što su uspjeli izvući neriješeno protiv Lyona na svom stadionu,  Bordeaux je zabilježio pobjedu od 2-0 nad Metzom u posljednjem ligaškom susretu. Bordeaux ove sezone želi završiti na mjestima koja vode u EL i očekujem da će i u ovom meču krenuti po pobjedu jer su realno, bolja ekipa a ovakve utakmice moraju dobivati. Dakle, po kvoti od 1,80 se isplati ovo odigrati i vjerujem da će svojim fanovima  pružiti još jedan razlog za slavlje ovog vikenda.

Brest, s druge strane, nije uspio pronaći mrežu u prethodna dva kola, što je još jedan razlog zašto dajem veliku prednost domaćinima. U zadnjem međusobnom meču  Brest je slavio sa 2:0 što bi mogao biti dodatni motiv za Bordeaux da se osveti.  

aaaaaa.thumb.png.504b3ebdd3e37d1fbc6370cdfa9db285.png

Manchester City - Watford | Over 3.5 gola (1.66) bet365

Manchester City obilježava 125 godina postojanja i u ovoj utakmici sigurno neće manjkati motiva pred domaćim navijačima. Oni će željeti da podare svojim vjernim fanovima utakmicu za pamćenje kako bi obilježili 125 godišnjicu kluba. Poslije kiksa u posljednjem kolu jasno je da nemaju prava na grešku, ali sigurno ih ne očekuje baš lagan meč, jer Watford sa novim trenerom djeluje veoma moćno napadački, a to je osjetio Arsenal na svojoj koži prije par dana i mogu biti sretni što nisu izgubili taj meč. City je također moćan napadački, sami mogu dati četiri gola u ovom susretu, ali sigurno sam da i gosti neće sjedjeti bespomoćni što se tiče napada. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.963cfc5d693258faa29226438e072cb2.png

button.png.a2b58e60107674dffd4bc0fc1e4faf4b.png   1513164610_button(1).png.47fc85db0748a742f3902275ff8c9c21.png

(Koeficijenti 21.9. u 13:40 CET) 

Željezničar - Radnik Bjeljina 1 (1.50) bet365 (288sb)

Željezničar je trenutno na trećoj poziciji sa 16 bodova, samo jedan manje od Sarajeva i Tuzle Cityja u ovom trenutku. Oni imaju najbolji napad u ligi do sada i u osam nastupa su postigli 16 golova. To je po dva u prosjeku po utakmici za Želju. Jedini su klub koji još uvijek nema poraza u novoj sezoni, nakon što su ostvarili četiri pobjede i četiri remija. Primili su osam golova u tih osam susreta, tako da ni ovdje nije isključeno da će primiti gol, međutim, očekujem pobjedu, pogotovo, jer igraju kod kuće, a teže i ka tome da prestignu Sarajeva i Tuzlu Cityja u ovom trenutku.

Radnik Bjeljina se nalazi samo dva mjesta ispod Želje sa 12 bodova osvojenih u osam utakmica. Međutim, njihova forma u gostima ovdje govori sve. Oni imaju tri poraza i jednu pobjedu u gostima i to protiv Veleža koji je užasno krenuo novu sezonu. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno svima!

Screenshot_14.thumb.png.cbd51061117851090df0b715f0e573b2.png

button.png.d1b73d740d1c70eb6d01b58242a398b7.png   926413071_button(1).png.24fc54df80c2142cd008135496c60695.png

(Koeficijenti 21.9. u 13:59 CET) 

Atletico Madrid - Celta Vigo // over 8,5 kornera  bet365 ( 288sb ) - 1,66

Atletico Madrid i Celta Vigo veceras igraju u najavi vrlo zanimljivu utakmicu. Jeste da su domaćini veliki favoriti, ali mislim da im nece biti ni malo lako s obzirom da gosti znaju kako igrati ove utakmice u kojima protivnik ima realno sve na svojoj strani. Atletico je slavio pobjede u prve tri utakmice u sezoni, ali su onda u prosloj utakmici izgubili na gostovanju Real Sociedadu, tako da im je ova vecerasnja utakmica i vise nego bitna.

Oni su u prošloj utakmici na ovom stadionu igrali protiv Eibara, slavili su sa 3-2,ali su gubili sa cak 0-2. Zanimljivo je da smo u toj utakmici imali samo tri kornera, ali utakmica je sama po sebi bila sa malo ritma iako smo imali pet golova. A veceras apsolutno ocekujem mnogo drugačiju utakmicu sa vjerujem dosta kornera. Celta je u prošloj utakmici izgubila utakmicu od Granade sto sigurno nisu ocekivali, tako da treba od njih ocekivati danas bolju igru. Prosle sezone smo imali samo tri kornera na ovon stadionu kada su igrali ova dva tima, ali veceras ocekujem najmanje 9 kornera.

atl.thumb.png.2c600fa31d4e3ed733557c72c0a878aa.png

Tuzla City - Sarajevo // Prvo poluvrijeme X bet365 ( 288sb ) - 2,10

9.kolo Bosanskohercegovačke Premijer lige, sastaju se Tuzla City i Sarajevo. Tuzla je ugodno iznenađenje. Prošle sezone su zauzeli 9.mjesto i gotovo u zadnjoj utakmici izborili ostanak. Trenutno nakon osam kola drže lidersku poziciju, tj. dijele je sa Sarajevom. Imaju omjer 5-2-1. Doma 2-1-0 omjer. U srijedu su u izmijenjenom sastavu prošli u kupu. Izbacili su Krupu.

Sarajevo je ove sezone ušao slabo. Iako imaju 17 bodova kao Tuzla, za očekivati je da dignu svoju formu i napadnu duplu krunu. U srijedu su izbacili Ljubuški u kupu. U gostima ove sezone 0-2-1 omjer. Danas igram da će na poluvremenu biti remi, jer je kvota po mom mišljenju zaista previsoka.

Očekujem dakle težak meč za Sarajevo, koji je favorit, ali s obzirom kako igra Tuzla ne bi me čudilo da uzmu tri boda. Tvrda i neizvjedna utakmica bi trebala da bude tako da očekujem da u prvom poluvremenu ne bude uopšte pogodaka.

Tuzla je u čak 6 utakmica od 9 ukupno na poluvremenu igrala neriješeno.

saraj.thumb.png.e757e2056fa818529114f3e4f9a19cdb.png

Ukratko pisane analize, bazirani na statistici pa si odaberite šta vam izgleda prolazno. :)

England Premier League:

Burnley - Norwich (corner match bet) 

Tip: Burnley @ 1,50 bet365

Razlog odabira ovog tipa sto Norwich dopusta iznadprosjecan broj kornera trenutno je prvi u Premier ligi, a i diljem Europe i svijeta, sa 9.6 dozvoljena kornera po utakmici. 

https://prnt.sc/p92hyb

England League Two:

Crewe - Salford (asian handicap corners)

Tip: Crewe -2.5 @ 1,90 bet365

Crewe je izrazito napadacka momcad, sto ne mora sugerirat njihov broj postignutih golova, vec koliko šutiraju udaraca po utakmici. Trenutno su treći po upućenim šutevima na protivnicku ekipu, te vodeci sa 6.2 šuteva u okvir gola po tekmi u prosjeku. Trenutno su isto tako vodeci u ligi po izborenim kornerima po utakmici, sa 8.56 kornera po utakmici, čak za 1 više od drugoplasiranog Crawleya koji iznuđuje 7,56. 

Sa druge imamo Salforda koji je veoma loš što se tiče dopustanja kornera protivnicima. Trenutno su druga najgora ekipa u tom segmentu igre sa 7.33 dopustena kornera po utakmici. https://prnt.sc/p92nh3

Osobno ovo mi je pick dana, možete odabrati i nekakve alternative u vidu zbroja kornera

Scotland Championship

Morton - Dundee (alternative corners)

Tip: over 8.0 corners @ 1,33 bet365

Škotska Championship je liga gdje trenutno pada izrazito velik broj kornera, u 25 odigranih utakmica palo je 297 kornera sto cini prosjek od 11.88 kornera po utakmici te ako ovako nastave, svakako ce se igrati overi u toj ligi. Dundee i Morton su trenutno vodeći po izborenim kornerima, Dundee 7.6 kornera po tekmi, Morton 7,2 kornera po tekmi. Dundeejev trenutni zbroj kornera iznosi visokih 13.4 kornera po utakmici, Morton nešto manje sa brojkom od 12,2. Kad se ovo sve uzme u obzir mislim da je nerealno za ocekivati da nece proci ovu alternativnu granicu od 8 kornera. 

Granada - Barcelona // betbuilder bet365 ( 288sb ) - 1,95

Nakon četiri odigrana kola Barcelona i Granada imaju isti broj bodova, što je za Barcu zaista ponižavajuće i vjerujem kako će u ovom meču tražiti pobjedu, jer si više ne mogu dozvoliti neki kiks. Gnjev navijača je sve veći i veći, trenerska stolica Valverdea se trese i mislim da sa jednom sigurnom i visokom pobjedom situacija bi se malo smirila.

Kladionice nude koeficijent od čak 1,40 na Barcu, a s obzirom da se Messi vraća u ekipu te će zaigrati od prve minute, sa njim su barem za 30-40% bolja ekipa. Dakle, Argentinac se konačno vraća i mislim da sa njegovim povratkom dolaze i bolji dani za Barcelonu. 

Željan je igre, mislim da bi danas mogao postići svoj prvi gol u La ligi ove sezone. Uz pomoć betbuildera kombinovao sam pobjedu Barce i gol Messia te sam dobio odličnu kvotu od 1,95.

1086627503_.thumb.png.8796a77c794fbf42d0d7d5a01ddfa251.png

Lewis Dunk 45.5 over pasova 1.66 5/10 bet365

U današnjoj utakmici između Newcastlea i Brightona igram stopera Brightona Lewisa Dunka da će imati više od 45.5 dodavanja.
Dosadašnje brojke: Burnley 49, City 100, Southampton 45, West ham 59, Watford 59. Graničnih 45 protiv Southhamptona je razlog što su imali crveni pa samim time i manji posjed.
Posjed: 62 vs Burnley, čak 47 vs City, 50 vs Southampton (imali crveni od 30 minute) 57 vs West ham, 52 vs Watford.
Danas igraju protiv Newcastlea koji statistički ima najmanji posjed lopte u ligi.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use