Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.9.2019

IzudinB

Recommended Posts

Getafe - Trabzonspor BTTS (2.00) bet365 (288sb)

Domaćini su postigli gol u tri od posljednje četiri utakmice. Oni su na domaćim utakmicama mnogo istaknutiji i postigli su gol u šest od čak osam domaćih mečeva. Getafe također drži rekord od tri utakmice bez primljenog gola u proteklih osam na svom terenu.

Na drugoj strani, Trabzonspor je pronašao mrežu u četiri od prethodnih pet utakmica. Uspjeli su postići golove u posljednjih osam utakmica u gostima unatoč rezultatima u tim utakmicama. Getafe je uspio pobijediti u tri od osam utakmica u kojima je bio domaćin, dok je neporažen u svim tim utakmicama. NJihov prethodni poraz kod kuće bio je protiv Leganesa u ožujku 2019. godine. Trabzonspor također dijeli slične statistike, samo sa slabijim momčadima u usporedbi sa onima iz La Lige. Ovdje će vjerojatno meč dobiti Getafe, ali vjerujem da će oba tima postići gol. Nekoliko izostanaka na obje strane, gdje za Getafe neće biti Antunesa, Manojlovića i Ndiayea, dok za Trabzonspor neće nastupiti Ekuban, Fernadnes, Omur, Onazi i Sari. SretnO!

Screenshot_5.thumb.png.1eb43fcacf30e4c14ab537cc9b230000.png

button.png.34b1c5536e0ab217d89b81b26776085e.png  1290052780_button(1).png.c612bf69be5b0ce89196562e8d329dbe.png 

(Koeficijenti 19.9. u 17:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Kopenhagen - Lugano 1 (1.80) bet365 (288sb)

Domaćini su igrali u gostima već protekla tri tjedna i napokon sada mogu sa olakšanjem igrati ponovo u udobnosti svog stadiona pred svojim navijačima. Na domaćem terenu, Kopenhagen je uspio igrati mnogo ubjedljivije i pružati mnogo bolje nastupe, dok su izgubili samo jednom u posljednjih 14 utakmica na ovom stadionu. To domaćine stavlja u dobru poziciju za pobjedu u ovom susretu.

S druge strane, Lugano je imao samo dvije pobjede kojima se može pohvaliti u posljednjih deset utakmica u gostima, dok će na ovo putovanje krenuti nakon što su doživjeli tri uzastopna poraza. S obzirom da gostujući tim dolazi sa statusom nižeg ranga, velike su šanse da će oni ovdje doći samo da bi bili poraženi. Očekujem nešto laganiju pobjedu domaćina u ovom susretu.

P.S Budite na oprezu sa ovim susretom u svakom slučaju, jer mnogo igrača nedostaje iz obje ekipe. Andersen, Boilesen, Mudrazija, N'Doye, Thomsen i Wind su odsutni za domaćine, dok za goste neće biti Covila, Crnigoja, Lovrića, Mačeka i Rodrigueza. Gerndt je pod znakom sumnje za goste. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.3768b89d07475ccfc17c2a26e15a57da.png

button.png.d8ece24260fdb4b12d2c3d16cbcde3d5.png   1354147146_button(1).png.0e127c94458e20501a77d0f869cc5d8b.png

(Koeficijenti 19.9. u 17:16 CET) 

Sparta Prag - Trinec | Više od 5.5 (1.90) bet365 (288sb)

Spartu sam tijekom priprema označio kao momčad koja bi mogla biti overaška. Tri puta sam ih tijekom priprema lovio u overima, jednom je prošlo, a dva puta je palo za gol. Da sam bio na jako dobrom tragu pokazale su prve dvije utakmice u Extraligi gdje je postignuto 26 golova. Ne sjećam se da sam to ikad vidio, osim ako momčad nije u rasulu.

Protiv Plzena su gubili 3:1, okrenuli na 6:3, a završilo je 6:6 i nakon toga su dobili utakmicu kroz OT. Protiv Libereca je bio još veći kaos. Vodili su 6:2 nakon 1/3, a završilo je 7:7 i Liberec je dobio kroz OT. Plzen i Liberec su momčadi koje ciljaju na naslov i mogli su odgovoriti na igru Sparte, a danas im u goste dolazi aktualni prvak Trinec. Sparta se tijekom ljeta pojačala sa 4 češka reprezentativca, dovedena su i dva slovačka reprezentativca i od njih se traži rezultat. Ne igraju tipičan češki hokej jer trener Krupp teži sjeverno američkom stilu igre i zato su i rezultati takvi. Teško da će tako igrati cijelu sezonu, ali dok ne ustabile obranu treba ih gurati overe. Ozlijeđen im je napadač Kvapil.

Trinec je aktualni prvak. U odnosu na prošlu sezonu otišao im je golman Hrubec u KHL, ali doveden je Bartošak koji je za mene bolji golman. Otišli su napadači Werek i Svačina, a dovedeni su Stransky i Kveton. To je sve tu negdje kao i prošle sezone. U Ligi prvaka su izgubili dvije gostujuće utakmice, a dvije domaće su pobijedili, dok su domaće prvenstvo otvorili sa pobjedom i dva poraza, a imaju dva overa i under protiv Komete koja je trenutno najtvrđa momčad u ligi. Muče ih veliki problemi s ozljedama na startu ove sezone. Najbolji igrač Ružička nije još odigrao utakmicu ove sezone, a ozlijeđen je i iskusni napadač Polansky. Ipak, najveći problemi su u obrani gdje im nedostaju Roth, Kundratek i Krajiček. To su im tri možda i najbolja beka, a ozlijeđen je i Matyaš koji bi sigurno dobro došao. Ostali su tako na samo 4 kvalitetna beka, a ostala mjesta popunjavaju sa mladim igračima iz njihove partnerske momčadi koja igra 2.ligu.

Sparta zabija puno, ali isto tako i prima dosta golova, Trinec bez pola obrana i vjerujem da ako rano padne gol i tako se utakmica otvori da bi ovo moglo u over.

Screenshot_8.thumb.png.3b88c0350c32d07d6e9c6c4ea234fe58.png

(Koeficijenti 19.9. u 17:41 CET) 

Frankfurt - Arsenal // Oba tima daju gol & over 2,5 golova bet365 ( 288sb ) - 1,72

Danas se igraju prve utakmice grupne faze EL. U grupi F se sastaju E. Frankfurt i Arsenal. Veoma kvalitetan meč i usudio bi se reći, utakmica večeri. Arsenal je ekipa koja se još uvijek traži. Prošle sezone u Premiershipu su sami sebe izgurali sa mjesta koja vode u LP. Ovu sezonu su otvorili s dvije pobjede, a onda je uslijedio poraz od Liverpoola, te remi s Tottenham i Watfordom. U svakoj utakmici su postigli pogodak, a primili nisu samo od Newcastlea. E. Frankfurt ove sezone neće biti na nivou prošle.

U Bundesligi nakon četiri kola imaju omjer 2-0-2. Uspjeli su na svakoj postići pogodak, a primili ga nisu samo protiv Hoffenheima. Ovo će biti prvi međusobni susret ove dvije ekipe. Arsenal je prošle sezone EL koristio da da priliku mladim igračima i ove će to biti isto slučaj. Tako da branič Papastathopoulos i veznjak Ozil iz tog razloga neće igrati, a zbog ozljeda napadač Lacazette, stoper Mavropanos, te bekovi Tierney i Bellerin su van stroja. Domaćini nemaju problema s izostancima. U ovakvom stanju mislim da obje ekipe mogu postići pogodak.

frank.thumb.png.f2e336113b096615c2fb14514066970d.png

Roma - Basaksehir // Over 10,5 kornera bet365 ( 288sb ) - 1,90

U ovoj utakmici sam odigrao na kornere s obzirom da su ovo timovi koji izvode veliki broj kornera na svojim utakmicama,pa se nadam da će tako biti i večeras. Roma je ove sezone izvodila sasvim solidan broj kornera,a vjerujem da će on biti još veći s obzirom da na klupi imaju trenera koji preferira igru preko krila što će sigurno donijeti dosta kornera od njih ove sezone. Roma je veliki favorit u ovoj večerašnjoj utakmici,ali vjerujem da im neće biti baš lako,tako da bi trebalo od njih očekivati dosta napada večeras te barem 6-7 kornera,a i ako odu preko neće biti iznenađenje.

Dobro bi bilo kada bi se gosti držali bez gola prvo poluvrijeme,odnosno što duže bude bez gola u njihovoj mreži šansa za kornere se dodatno povećava. Basaksehir nema šta izgubiti u ovoj utakmici pa je moguće da oni ovdje odigraju napadački,odnosno da se ne brane cijelu utakmicu jer poraz im apsolutno niko neće zamjeriti. Ovaj tim posjeduje odlična krila,tako da očekujem dosta lopti na krilo kada budu u napadu,te se nadam da ćemo i od njih vidjeti barem 3-4 kornera večeras, no za 11 na kraju mislim da ne bi trebalo biti problema.

roma.thumb.png.5839a32f62bfd45b4fac2a9529b6ac21.png

Rangers - Feynoord // Over 10,5 kornera bet365 ( 288sb ) - 1,80

Ponovo korneri. Sviđa mi se koeficijent ali i margina kod bet365 kladionice.  Rangersi je napokon kao ona ekipa iz starih vremena. U Škotskom prvenstvu imaju omjer 4-0-1. Ostvarili su zimu u Europi i mogu biti zadovoljni. Feyenoord je usudio bi se reći treća najbolja Nizozemska ekipa. Ove sezone 2-3-0 omjer. Imaju četiri vezane pobjede (dvije liga, dvije EL).

Danas je teško prognozirati pobjednika. Odlučio sam se za kornere. Rangerse pratim i znam da su dobri u ovome, a Nizozemce iskreno igram prvi put. Iz tog razloga uzimam manju granicu (9.5). Rangers ako ne izvede sam +5 kornera, onda možemo računati da tip neće biti prolazan. Nizozemci gaje ofanzivnu igru, pa valjda mogu napraviti nešto i na ovom polju.

rendz.thumb.png.fe3b93d0150f4af01e8f2afa71bca864.png

M'gladbach - Wolfsberger // AH -1,5 M'gladbach bet365 ( 288sb ) - 2,00 

Ovdje je ja mislim sve jasno. Wolfsberger je jedna prosječna ekipa koja dolazi iz Austrije. Mislim da u domaćoj ligi mogu da se bahate i da slave protiv slabijih ekipa ali u Evropi nemaju šta tražiti. I u domaćem prvenstvu u ovojs ezoni kada su naletili na jače protivnike Salzburg i Strum, poraženi su bez većih problema. Tako isto očekujem i večeras, pobjeda Gladbacha od dva gola razlike ne bi smjela da dođe u pitanje. Imaju vrlo dobru ekipu i vjerujem da bi ove godine neka od Njemačkih ekipa ponovo trebala dogurati do samog kraja takmičenja a velike šanse dajem i Gladbachu.

bor.png.6eaae04ec3261fd3333ab6387eac5f37.png

button.png.d8ece24260fdb4b12d2c3d16cbcde3d5.png   1354147146_button(1).png.0e127c94458e20501a77d0f869cc5d8b.png

Sva tri domaćin 2+ gola...... United+Wolfsburg+Roma=2,2 koef

Dakle,United ponovno u Europa ligi,nadam se da će se posvetiti tom natjecanju  jer makar je drugorazredno,klub koji zadnje vrijeme trofeje skuplja na kapaljku treba baciti udicu na ovo. Jači jesu od Astana naravno,Ole pokušava igrati neki nogomet na kontre sa dosta visokim pritiskom,za sada je to tako-tako i ako da su pospremili Pogba i Rshford penale sada bi se govorilo da je Utd na dobrom putu i da je to to pogotovo nakon torpediranja Bluesa...Ali dobro,danas naravno rotacija,Romero brani u ovom natjecanju,Wan-Bisaka pošteđen,Shaw ozlijeđen,Pogba ozlijeđen...Ali tu je Mata,Matić,Fred,Rashford,Lingard,malac Greenwod,McTom,Hary u obrani...Dobra je to ekipa,mislim da bi trebala zabiti barem 2 i ako tekme do sada ne sugeriraju da baš zabijaju,ali jedno je Premier liga i momčadi tamo,a drugo je ovo....Astana prima u gostima,kako u ligi gdje i pobjeđuje sa 1:2,2:3 i sl,tako i u europi gdje su poraženi na oba zadnja gostovanja sa 2+gola od Batea i Cluja......

Roma....već se pisalo,kako o Romi tako i Bašapeškiru......Mislim da je to bila instant ekipa u turskoj koja polako dolazi "k nozi",nema toliko love pa to dolazi na naplatu...Prvenstvo otvorili dosta loše,primaju podosta golova,a Roma kao što se vidi zabija puno...Prima,šta ovdje kod oklade nije ni bitno,ali i zabija i mislim da ide 2+ .... Pogotovo šta bi trebala istrčati jaka Roma,bez previše mućkanja.

Wolfsburg se vraća,igra dobro,za sada bez poraza,zabija u ligi svaki tekmu.....Poraza nema još od 5 mjeseca,bilo frendli,bilo kup i liga......Je Oleksandrija pristojno startala u ligu,ali sam mišljenja da Ukrainska liga polako tone,sve je slabija.....Primaju golova,daju šta sugerira da ne igraju baš bunker pa se,eto nadam da će Vukovi upiknut 2,riješit tekmu čim prije i lagano krstarit......

Sretno

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • E ovako treba da se pisu analize na ovom smesnom Forumu.  
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
    • A nisi blizu ni  gola na terenu u Doboju, pa ne znas da li ce biti golova na mecu. Hej @mesrine pusti ove kolege iz BiH, ja cu da ti kazem nesto oko ovog meca. U Doboju je trenutno oko 17 stepeni i oblacno je. Pre podne se ocekuje oblacno vreme sa mogucim slabom kisom, dok se popodne ocekuje kisa. Utakmica se igra u 13.00 casova. Teoretski bi Borac morao pobediti, jer ce se najverovatnije igrati sve dok Borac ne povede. Sudije su vec namestene, Borcu ce suditi bas ko i treba da sudi ovakve meceve. Strane kladionice su ovu dvojku najpre kvotirale sa 1,35-1,40 dok su BiH kladionice dvojku kvotirale ispod 1,20 pa se sada i strane kladionice koriguju. Oko golova stvarno ne znam kako su se ovi iz Republike Sumske dogovorili sa sudijama.
    • Zato kolega sto ja nisam blizu Doboja i ne znam kako je tamo vrijeme..
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use