Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.9.2019

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Qarabag - Sevilla 2 (1.53) bet365 (288sb)

Sevilla je jedna jaka momčad uprkos činjenici da gostuju u ovoj utakmici i nemaju prednost domaćeg terena. Qarabag je ušao u Ligu prvaka nakon što su igrali protiv dosta slabijih timova u odnosu na La Ligu. Naravno da je Sevilla ogroman favorit pred ovaj susret, ali vjerujem da neće biti dosta golova u ovoj utakmici nakon što je Sevilla postigla samo 23 od 63 gola u gostujućim utakmicama.

U svakom slučaju je domaćin je bez poraza u prethodne tri utakmice, dok je Sevilla neporažena u prethodne četiri gostujuće utakmice u velikim natjecanjima. Uz to, u posljednje tri utakmice gosti nisu primili gola. Pored toga, tri od posljednje četiri utakmice koje je Sevilla igrala u gostima je pobijedila. Mislim da će Sevilla ovdje ostvariti pobjedu, čini mi se dobra kvota i zbog toga ranije ubacujem, ukoliko bi pala još više, jer je bila 1.57, a sada je 1.53. Sretno svima!

Screenshot_15.thumb.png.2c38bc2ca9c7483ea4201d83ad93780b.png

button.png.a143caa1015f3a4bc10a897d5a526f03.png   623016212_button(1).png.6ab63bb781a64dfb538ed750376b4b68.png

(Koeficijenti 18.9. u 17:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

18:55CET - Baku (Tofiq Bəhramov adına Respublika Stadionu)
Qarabağ FK (AZE) - Sevilla FC (ESP) | Group A
Sudac: Yevhen Aranovs'kyy (UKR)

18:55CET - Nicosia (Stádio GSP)
APOEL FC (CYP) - F91 Dudelange (LUX) | Group A
Sudac: Dumitru Muntean (MDA)

18:55CET - Kyiv (Natsionalʹnyy sportyvnyy kompleks "Olimpiysʹkyy")
FC Dynamo Kyiv (UKR) - Malmö FF (SWE) | Group B
Sudac: Aleksandar Stavrev (MKD)

18:55CET - Copenhagen (Telia Parken)
FC København (DEN) - FC Lugano (SUI) | Group B
Sudac: Fábio José da Costa Veríssimo (POR)

18:55CET - Getafe (Coliseum Alfonso Pérez)
Getafe CF (ESP) - Trabzonspor (TUR) | Group C
Sudac: Matej Jug (SVN)

18:55CET - Basel (St. Jakob-Park)
FC Basel 1893 (SUI) - FC Krasnodar (RUS) | Group C
Sudac: Mattias Gestranius (FIN)

18:55CET - Eindhoven (Philips Stadion)
PSV Eindhoven (NED) - Sporting CP (POR) | Group D
Sudac: Ivan Kružliak (SVK)

18:55CET - Linz (Linzer Stadion)
Linzer ASK (AUT) - Rosenborg BK (NOR) | Group D
Sudac: Donatas Rumšas (LTU)

18:55CET - Rennes (Roazhon Park)
Stade Rennais FC (FRA) - Celtic FC (SCO) | Group E bet365 (288sb)
Sudac: José María Sánchez Martínez (ESP)
Screenshot_17.thumb.png.41c39e41173bc2ccbf080df32d8be5cc.png

18:55CET - Cluj-Napoca (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu)
CFR 1907 Cluj (ROU) - SS Lazio (ITA) | Group E
Sudac: Daniel Stefański (POL)

18:55CET - Frankfurt am Main (Commerzbank-Arena)
Eintracht Frankfurt (GER) - Arsenal FC (ENG) | Group F bet365 (288sb)
Sudac: Davide Massa (ITA)
Screenshot_16.thumb.png.72319a11f284077dc9d903262edba79c.png

18:55CET - Liège (Stade Maurice Dufrasne)
Royal Standard de Liège (BEL) - Vitória SC (POR) | Group F
Sudac: Sergey Ivanov (RUS)

21:00CET - Porto (Estádio do Dragão)
FC Porto (POR) - BSC Young Boys (SUI) | Group G
Sudac: Andris Treimanis (LVA)

21:00CET - Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - Feyenoord (NED) | Group G
Sudac: Viktor Kassai (HUN)
Screenshot_4.thumb.png.f83158f850f63c6748480b330e8e4fe2.png

21:00CET - Razgrad (Ludogorets Arena)
PFC Ludogorets 1945 (BUL) - PFC CSKA Moskva (RUS) | Group H
Sudac: Irfan Peljto (BIH)

21:00CET - Barcelona (Estadi Cornellà-El Prat)
RCD Espanyol de Barcelona (ESP) - Ferencvárosi TC (HUN) | Group H
Sudac: Nikola Dabanović (MNE)

21:00CET - Ghent (Ghelamco Arena)
KAA Gent (BEL) - AS Saint-Étienne (FRA) | Group I
Sudac: Roi Reinshreiber (ISR)

21:00CET - Wolfsburg (Volkswagen-Arena)
VfL Wolfsburg (GER) - FC Oleksandriya (UKR) | Group I
Sudac: Halis Özkahya (TUR)

21:00CET - Rome (Stadio Olimpico)
AS Roma (ITA) - Medipol Başakşehir FK (TUR) | Group J bet365 (288sb)
Sudac: Xavier Estrada Fernández (ESP)
Screenshot_19.thumb.png.c549a2cf83a4a2d2b6f32975a8865272.png

21:00CET - Mönchengladbach (Borussia-Park)
Borussia Mönchengladbach (GER) - RZ Pellets Wolfsberger AC (AUT) | Group J
Sudac: Tamás Bognár (HUN)

21:00CET - Bratislava (Národný futbalový štadión)
ŠK Slovan Bratislava (SVK) - Beşiktaş JK (TUR) | Group K
Sudac: Kristo Tohver (EST)

21:00CET - Wolverhampton (Molineux Stadium)
Wolverhampton Wanderers FC (ENG) - SC Braga (POR) | Group K bet365 (288sb)
Sudac: Jakob Kehlet (DEN)
Screenshot_20.thumb.png.53d981d5ccd18dd161b8b04945dd5d1e.png

21:00CET - Belgrade (Stadion FK Partizan)
FK Partizan (SRB) - AZ Alkmaar (NED) | Group L
Sudac: Marco Guida (ITA)

21:00CET - Manchester (Old Trafford)
Manchester United FC (ENG) - FC Astana (KAZ) | Group L bet365 (288sb)
Sudac: François Letexier (FRA)
Screenshot_18.thumb.png.36349ddfcac8d6c0912884064f98fa37.png

(Koeficijenti 18.9. u 18:09 CET) 

Prije svega pozdrav, novi sam ovdje iako forum citam preko 2 god. 

Evo nekoliko mojih razmisljanja... 

G. Rangers-Feyenoord vise od 4.5 zutih kartona 

Iako ovde pise da sudi Kassai, na sluzbenim pise da sudi Lahoz, mislim da to ne mijenja na stvari. Oba su na prosjeku iznad 4.5 kartona. Mislim da je utakmica plodna za kartone jer ce ova dva kluba uz Porto vodit bitku za prolazak. Rangers je uz to do sada uvijek bio zahvalan za igrat kartone, posebno u europskim utakmicama. 

E. Frankfurt-Arsenal vise od 3.5 zutih kartona

Sudi D. Massa, Frankfurt igra lose na otvaranju sezone. Arsenal igra toplo-hladno. Vjerojatno ce ova dva kluba proci dalje. Medutim mislim da ce na otvaranju grupe biti bar 4 zuta, na obe strane ima nekih izostanak, ali i materijala za zute. Sokratis, Xhaka, Kolasinac su uvijek kandidati za zute, dok s druge strane Auba i Pele uvijek mogu iznudit pokoji karton. 

Jos mi se svi daju oklade na korner. 

Cluj-Lazio vise od 10.5 kornera. 

Cluj je dobar kod kuce, dok Lazio standardno izvodi po 6-7 kornera. 

Rennes-Celtic vise od 9.5 kornera. 

Rennes odličan na otvaranju sezone, popratio sam ih protiv PSG i uredno su izveli 8 kornera, igraju napadacki, Celtic standardno dobar. Gledao sam ih neki dan protiv Rangersa, puno iznudu ju, ali i rade kornera tako da mislim da ce ovdje korneri proci 

Također na osjećaj mislim igrati M'gladbach 1 i Kopenhagen 1

Parovi su moja razmisljanja i svaki argument za i protiv je dobro dosao.

Pozdrav 

prije 9 minute, Delboy said:

Prije svega pozdrav, novi sam ovdje iako forum citam preko 2 god. 

Dobrodošao! :)

prije 10 minute, Delboy said:

G. Rangers-Feyenoord vise od 4.5 zutih kartona 

Iako ovde pise da sudi Kassai, na sluzbenim pise da sudi Lahoz, mislim da to ne mijenja na stvari. Oba su na prosjeku iznad 4.5 kartona. Mislim da je utakmica plodna za kartone jer ce ova dva kluba uz Porto vodit bitku za prolazak. Rangers je uz to do sada uvijek bio zahvalan za igrat kartone, posebno u europskim utakmicama. 

Ovo sam i ja gledao. Na službenim stranicama je navedeno kako će utakmicu voditi Lahoz koji je nepredvidiv i koji znam imati odravtne kriterije gdje za očite spreoštre startove ne daje kartone, a nekad kada je takva utakmica izvadi i 3 kartona u 10 minuta. Generalno je nepredvidiv pa mislim da ću ja ovo preskočiti ali ponuda je izuzetno bogata i ne sumnjam da će se nešto naći ;)

Cluj - Lazio | Lazio daje prvi gol (1.57) bet365 (288sb)

Iako Cluj ostvaruje pobjede u rumunjskoj ligi, treba reći da su njihovi protivnici jedni od najtežih u ovom natjecanju. Lazio je bio zaista sila u svojim gostujućim utakmicama nakon što su poraženi samo dva puta u prethodnih sedam gostovanja. Talijanska ekipa je također postigla gol četiri puta u posljednje dvije utakmice, dok su primili samo jednom u tom procesu. Marušić sigurno neće nastupiti zbog crvenog kartona, dok su pod velikim upitnikom Kishna i Lukaku.

Uzimajući u obzir da se Cluj ne sastaje sa timovima ovog nivoa na svakodnevnoj bazi, predviđa se lagana pobjeda Lazija, dok je koeficijent u najboljoj kladionici na svijetu 1.83 na njihovu pobjedu. Gostujuća ekipa koja je postigla gol prva u posljednja dva susreta će vjerojatno uraditi nešto slično i u ovom susretu. S obzirom da Cluj ima problema sa postizanjem golova u posljednjim utakmicama, očekuje se da će prvi gol postići talijanska ekipa. Za Cluj također neeć biti Cluija i Viniciusa.

Screenshot_1.thumb.png.36a2544fd8e999325983e848b8110a63.png

button.png.54328663317c22e3fd55c418711ae67e.png   351806529_button(1).png.3a75c7dbfd48bb1be318063f3f957552.png

(Koeficijenti 19.9. u 12:44 CET) 

prije 18 sati, IzudinB said:

18:55CET - Frankfurt am Main (Commerzbank-Arena)
Eintracht Frankfurt (GER) - Arsenal FC (ENG) | Group F bet365 online kladionica">bet365 (bet365 Hrvatska">bet365 Hrvatska)
Sudac: Davide Massa (ITA)
Screenshot_16.thumb.png.72319a11f284077dc9d903262edba79c.png

Arsenal se u posljednje vrijeme susreće sa problemima u obrani, uslijed određenih ozljeda na tim pozicijama. Golove su postigli u četiri od posljednjih pet gostujućih utakmica. Prethodno je njihov remi protiv Watforda bio rezultat slabe obrane u toj utakmici. Uz to, gosti su pobijedili u posljednjih pet domaćih utakmica, gdje su postizali prosječno po 1.8 golova po utakmici. Arsenal je također postigao gol u devet od posljednjih 10 gostujućih susreta. Zbog toga mi se čini da je oklada na to da oba tima postižu gol vrlo zanimljiva po koeficijentu 1.50.

Međutim, kada bacimo pogled na suca Davide Massu i granicu od 4.5 kartona na bet365 kladionici, mnogo bolja opcija mi se čini oklada na kartone. Davide Massa je sudac koji voli dijeliti kartone, što je i dokazao prošle sezone kada je imao prosjek od 5.2 kartona po utakmici, dok je ove sezone sudio jednu utakmicu u Seriji A i pokazao je čak šest žutih. Tu je i nekoliko utakmica iz Europske lige, gdje je znao pokazati sedam žutih i jedan crveni.

MASSA.png

prije 19 sati, IzudinB said:

18:55CET - Rennes (Roazhon Park)
Stade Rennais FC (FRA) - Celtic FC (SCO) | Group E bet365 online kladionica" rel="">bet365 (bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska)
Sudac: José María Sánchez Martínez (ESP)
Screenshot_17.thumb.png.41c39e41173bc2ccbf080df32d8be5cc.png

Još jedna odlična utakmica za kartone. S obzirom da skoro uvijek rezultati u Europskoj ligi budu vrlo čudni, teško je prognozirati pobjedu bilo kojeg tima, ali zato su tu kartoni koji skoro pa nikada ne iznevjere, pogotovo ako se kladite na njih u bet365 kladionici, koja je najbolja po tom pitanju, što sam spomenuo 100 puta, ali evo i 101 put.

U svakom slučaju, granica od 3.5 kartona me je privukla u ovom susretu, jer mi se čini da je prilično niska, s obzirom na to tko sudi ovaj susret i s obzirom da je ovo vrlo bitna utakmica za oba tima. Jose Sanchez je španjolski sudac koji je kao i skoro svi suci u La Ligi, vrlo rigorozan, barem je to bio prošle sezone kada je pokazivao u prosjeku po 5.67 kartona po utakmici. Zbog toga mi se ova granica od 3.5 kartona čini vrlo niskom i vjerojatno će biti lagano pređena, jer Jose Sanchez sigurno neće tolerisati nikakve prigovore. U prilog okladi ide i veliki broj izostanaka za Celtic, što će sigurno utjecati na njihovu igru u ovom susretu.

Jose-Sanchez-640x237.png

Wolves - Braga 1 (1.60) bet365 (288sb)

Veliki poraz protiv Chelseaja je jedini poraz za Wolves u posljednjih deset domaćih utakmica. Imali su niz od 17 utakmica bez poraza na domaćem terenu do posljednje domaće utakmice. Wolves je postigao prosječno 1.7 golova po susretu u posljednjih 10 utakmica na domaćem terenu. Čak su uspjeli zadržati mrežu netaknutom u pet utakmica u istom razdoblju. Potpomaže i činjenica da Wolves ima cijelu momčad na raspolaganu u ovom susretu i vjerojatno će težiti ka pobjedi.

U međuvremenu je Braga postigla po 1.3 gola po meču u posljednjih deset gostujućih utakmica. Gosti su postigli gol u sedam od posljednjih deset gostujućih utakmica i zbog toga koeficijent od 2.00 na to da oba tima daju gol ima stvarnu vrijednost. Međutim, u ovom susretu se očekuje pobjeda domaćina, koji je po mom mišljenju bolji tim u ovom trenutku od Brage. Wolves ovdje također ima prednost domaćeg terena, dok je koeficijent na njihovu pobjedu u padu i sada iznosi 1.60 u bet365 kladionici. Bragi će nedostajati Raul da Silva.

Screenshot_2.thumb.png.55d119396e250c124cb207714912eb8a.png

button.png.fab809b5afb725d4eb055e967ef180e4.png   404528355_button(1).png.9857d3dc7cf2c1b081a5945c72977784.png

(Koeficijenti 19.9. u 14:09 CET) 

prije 17 minute, Kobila49 said:

Dynamo Kiev - Malmo | zbroj žutih kartona 4.5 više (1.95) Supersport

Gledao sam statistiku ovog suca u kontinentalnim natjecanjima i zaista voli dijelit žute kartone. Čini mi se dobar par. Molio bih mišljenja.

Da ja mislim da je ako ne naraste razlika u golovima. Ali meni je veči zicer pobjeda Dinama po kvoti 1.90. Ne mogu vjerovat šta ima Malmo da imaju domači kvotu od 1,90. Za domače bi bila potrebna kvota 1.40 i ništa više. Malmo mislim da nije neki tim koji bi mogao ugrozit domače. Ja ču odigrat i hendikep na dinamo kijev jer mislim da mogu sa 2 gola razlike pobijedit Šveđane. Ako su Domžale i Zrinjski na domačem terenu bili bolji ili barem mogu biti i Dinamo Kijev koji je barem za klasu bolji tim od ovih . Domžale, koje su promjenili skoro kompletan prvi tim, su bile statističko bolje u obe utakmice ali su bolji rezultat izvukli šveđani.  Tako da nema dvojbe ko je tu favorit.

prije 5 minute, Gandalf said:

Da ja mislim da je ako ne naraste razlika u golovima. Ali meni je veči zicer pobjeda Dinama po kvoti 1.90. Ne mogu vjerovat šta ima Malmo da imaju domači kvotu od 1,90. Za domače bi bila potrebna kvota 1.40 i ništa više. Malmo mislim da nije neki tim koji bi mogao ugrozit domače. Ja ču odigrat i hendikep na dinamo kijev jer mislim da mogu sa 2 gola razlike pobijedit Šveđane. Ako su Domžale i Zrinjski na domačem terenu bili bolji ili barem mogu biti i Dinamo Kijev koji je barem za klasu bolji tim od ovih . Domžale, koje su promjenili skoro kompletan prvi tim, su bile statističko bolje u obe utakmice ali su bolji rezultat izvukli šveđani.  Tako da nema dvojbe ko je tu favorit.

Mislim da ih muči trenutna forma Dinama u ne baš jakoj ligi ...... Po meni i nisu baš toliki favorit i ako igraju doma......

kkk.png

Posto zadnjih dana nista ne prolazi, ili uvijek bude neki par koji bi trebao biti siguran, a na kraju padne.. posto je kladjenje ipak samo sreca (uglavnom).. odlucio sam odustati od tih "sigurica".. 

i preci na mali ulog, vise parova over 1,5 , 2,5 ili oba daju gol, i ako prodje prodje, ako ne, koga hebe.. 

mislim da je danas odlicna ponuda za to, pa od cijele ponude sastaviti 3-5 listica , nesto ce valjda proci :D

Basilashvili - Maden 

Evo jedan underdog par s ATP turnira u Metzu. Gruzijac Basilashvili je drugi nositelj ovog turnira no na startu ga čeka neugodan suparnik, njemački kvalifikant Yannick Maden. 

Uvjeti u dvorani u Metzu su brzi i to bi mogao biti problem za Basilashvilija koji je imao pauzu od US Opena. Gruzijac i nije neki preveliki specijalist za ovakvu podlogu pa bi kvalifikant koji je ovdje već odigrao tri meča (dva u kvalifikacijama i jedan u glavnom turniru) trebao imati dobre šanse da ovdje ostvari pobjedu. 

Maden je u 1. kolu bio bolji od domaćeg tenisača Ugo Humberta i mislim da nije bez šanse u ovome meču. Tečaj na pobjedu njemačkog kvalifikanta je u stalnom padu i to je nadam se dobar pokazatelj za prolazak ovog para. 

TIP: Maden 2,25 

FC Copenhagen- FC Lugano    1     1.72 (PokerStars)

Bez prevelike analize, Kopenhagen je po meni tu puno veći favorit nego što to koeficijent govori...Klasična domaćinska ekipa koja je već rutiner u Europi.

S druge strane Lugano koji muku muči u domaćem prvenstvu gdje imaju 4 boda u 6 kola, a ne vjerujem da je njihova liga puno kvalitetnija od danske. Valja napomenuti da su Europa ligu izborili na nevjerojatan način , jer su na kraju prvenstva s 46 bodova zauzeli 3. poziciju zbog bolje gol razlike od Thuna, Luzerna i St.Gallena koji su imali isto 46 bodova.

Espanyol - Ferencvaros 1 (1.40) bet365 (288sb)

Ovdje je sve vrlo jasno. Espanyol je tim koji se natječe u mnogo superiornijoj ligi nego Ferencvaros. Koeficijent od 1.40 na njihovu pobjedu ih čini ogromnim favoritima, dok se ni Ferencvaros nije baš dokazao ove sezone na europskim natjecanjima, pogotovo ne u gostima. Espanyol je u posljednje tri utakmice na domaćem terenu u kvalifikacijama ostvario pobjede i postigli su 15 golova u tom procesu, dok su primili samo jedan.

Espanyol je pun samopouzdanja pred ovaj susretu, pogotovo jer igraju pred svojima navijačima, gdje su okusili poraz samo dva puta u posljednjih deset utakmica. U svakom slučaju, ako se budete kladili na Espanyol budite na oprezu jer im nedostaju Piatti, Lopez, Corchia, Iturraspe i Ferreyra.

Ferencvaros se može pohvaliti samo jednom pobjedom u posljednjih pet utakmica u gostima. Gosti nisu pobijedili niti u jednoj utakmici u Europi, a sve te utakmice su igrane protiv manje konkurentnih ekipa od Espanyola, što nam govori da će domaćin dominirati vjerojatno od prve minute ovog susreta.

Screenshot_3.thumb.png.5f992d36911fa3cee1dc0de9f0f3b325.png

button.png.f64112763fafc1465305a9af47c1ad8a.png  952849706_button(1).png.05947ae3a448da71a4c89dc15522926b.png 

(Koeficijenti 19.9. u 16:52 CET) 

prije 22 sati, IzudinB said:

21:00CET - Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - Feyenoord (NED) | Group G
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (SPA)
Screenshot_4.thumb.png.f83158f850f63c6748480b330e8e4fe2.png

Još jedan susret u kojem je over 4.5 kartona u bet365 kladionici vrlo izgledno. Prije svega, utakmicu će suditi Lahoz koji je nepredvidiv i zna imati vrlo odvratne kriterije, baš kao što je @Goksim to rekao, gdje za očite startove nekada ne daje kartone, dok nekada to pokaže tri četiri kartoa u razmaku od 10-15 minuta. Zbog toga budite oprezni sa ulozima, međutim, mislim da utakmica ima sve predispozicije za over. Pogledajte samo statistiku suca ispod.

U svakom slučaju su timovi vrlo zahvalni kada su kartoni u pitanju, pogotovo Rangers koji zna često dobiti i crveni karton, koji se u bet365 kladionici računa kao dva žuta, što je ogroman plus u ovoj vrsti oklade. Imamo tu i nekoliko izostanaka u obje momčadi i siguran sam da će i to utjecati na igru u ovom susretu. Kao što vidite ispod, Lahoz je već ove sezone znao pokazati osam žutih i koji crveni tu i tamo.

Lahoz.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • E ovako treba da se pisu analize na ovom smesnom Forumu.  
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
    • A nisi blizu ni  gola na terenu u Doboju, pa ne znas da li ce biti golova na mecu. Hej @mesrine pusti ove kolege iz BiH, ja cu da ti kazem nesto oko ovog meca. U Doboju je trenutno oko 17 stepeni i oblacno je. Pre podne se ocekuje oblacno vreme sa mogucim slabom kisom, dok se popodne ocekuje kisa. Utakmica se igra u 13.00 casova. Teoretski bi Borac morao pobediti, jer ce se najverovatnije igrati sve dok Borac ne povede. Sudije su vec namestene, Borcu ce suditi bas ko i treba da sudi ovakve meceve. Strane kladionice su ovu dvojku najpre kvotirale sa 1,35-1,40 dok su BiH kladionice dvojku kvotirale ispod 1,20 pa se sada i strane kladionice koriguju. Oko golova stvarno ne znam kako su se ovi iz Republike Sumske dogovorili sa sudijama.
    • Zato kolega sto ja nisam blizu Doboja i ne znam kako je tamo vrijeme..
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use