Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 18.9.2019.


Goksim

Recommended Posts

prije 9 sati, Goksim said:

 

Očekujem zanimljivu utakmici gdje bi trebali vidjeti veći broj kartona. Atalanta igra ofanzivniji nogomet od većine talijanskih momčadi međutim unatoč tome solidnu su za kartone i za njih je otvaranje Lige Prvaka izuzetno bitna utakmica jer ni oni, kao ni Dinamo, nisu česti sudionici ovog natjecanja. 

Očekuje nas, nakon dugo vremena, ispunjen Maksimir i odlična atmosfera a to bi Dinamu samo trebalo dati vjetar u leđa i očekujem da dečki lete po terenu. 

Imamo odličnog suca za kartone. Gil Manzano je jedan od najstrožih sudaca La Lige. 

Koeficijent da grupu prolazi City je 1,03, dok se za Atalantu i Shakhtar koeficijent kreće oko 1,65 i 2,10. Na Dinamo je pa koeficijent velikih 10,00. Smatram da Dinamo nije baš toliki autsajder u grupi i da bi uz malo sreće mogao do treće pozicije a u nekim ludim scenarijima možda i do druge. 

Ako vas je strah igrati kartone unibet" rel="">unibet je u ponudu stavio zanimljivu razradu - broj prekršaja na utakmici.  Ovo sam često igrao za Svjetsko nogometno prvenstvo. Granica je svega 24,5 prekršaja što mi se ne čini previše. 

Evo i još nekih razrada. Koeficijent je 1,65 da će Dinamo na utakmici imati 4 i više udarca u okvir gola što mi je izuzetno realno. Mislim da bi granica trebala biti puno veća. 

2019-09-17-23-32-04-Unibet-Online-Bettin
2019-09-17-23-31-56-Unibet-Online-Bettin

Ne da nisu cesti sudionici nego im je ovo prvi put u povijesti kluba da su u LP. Gdje ces vecu motivaciju od toga?

Link to comment
Share on other sites

prije 42 minute, tihi372 said:

Vjerovatni početni sastav PSG-a: S.Rico – Meunier, T.Silva, Kimpembe, Kurzawa – Verratti, I.Gueye – Sarabia, Neymar, di Maria – Icardi

Vjerovatni početni sastav Reala: Courtois – Carvajal, Varane, Militao, Mendy – Casemiro, T.Kroos – J.Rodriguez, E.Hazard, Bale – Benzema

Za psg ne igra neymar zbog crvenog iz prosle sezone ima 3 utakmice suspenzije

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb U19 - Atalanta U19 | Pobjeda gosta u bilo kojem poluvremenu (1.72) bet365 (288sb)

Mlada ekipa Dinama će isto kao i prva momčadi u skupini C igrati protiv Atalante U19, Shakhtara i Manchester Cityja. Utakmica počinje danas u 15 sati kada juniorska momčad Dinama kreće na svoj europski put. Mlada ekipa Dinama je prošle sezone stigla do četvrtfinala ovog natjecanja za mlade, pa su u tom četvrtfinalu ispali od Chelseaja, no prije toga su bili bolji od Viitorula i Astane, pa i Lokomotive Moskve. Sada je stigla smjena generacija, nema tu više ni Horkaša, Ćužea i Gjire, koji su bili ključni za ekipu prošle godine. 

Atalanta na drugoj strani ima najjači omladinski pogon što pokazuju i rezultati. Oni su težak protivnik u prvoj utakmici Uefine Lige prvaka za mlade, dok su bili prvaci Italije u juniorskoj ligi. Treba biti oprezan ako se kladite na ovu utakmicu, jer je Atalantina mlada ekipa zaista fenomenalna.

Ove godine u ovoj Ligi prvaka za mlade mogu igrati i igrači rođeni 1. siječnja 2001. godine kao i mlađi od njih naravno. Međutim, svaki klub u 40 prijavljenih igrača može da prijavi i petoricu igrača koji su rođeni 2000. godine, ali u prvoj postavi mogu biti samo trojica. Trener Igor Jovićević će imati Bartola Franjića, Josipa Šutala i Leona Šipoša od ovih starijih igrača. Zvijezda Dinamove mlade ekipe je naravno i dalje Antonio Marin, dok su tu još Franjić, Gvardiol i Šutalo. Tu je također i vratar Josipović. Tu su i neke nove nade kao što su Jurišić, Krizmanić i Janković.

Mislim da će smjena generacija utjecati na ovu ekipu, te vjerujem da najbolja ekipa u talijanskoj ligi za mlade, neće izgubiti ovaj susret. Blagi su favoriti protiv Dinama i zbog toga mi se čini da bi oni mogli pobijediti u bilo kojem poluvremenu. Znači, ako povedu u prvom poluvremenu već smo pogodili, ako ne, onda čekamo do kraja utakmice. Koeficijent je odličan. Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.7c2548e49f9c0edfe81c13773bd3b29d.png

button.png.351411794b852e41ac658a5f39ff8d3e.png   520233028_button(1).png.e74fa2926176cc8d838be65cbc6dee36.png

(Koeficijenti 18.9. u 12:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bayern München - Crvena zvezda - preko 3.5 kartona @1.83 bet365

Očekivao sam za jedan karton veću granicu. Škot Bobby Madden sudi, sada je sudio Finska - Italija u kvalifikacijama za EURO, i pokazao šest kartona, tako da vjerujem da on ne bi trebao ustručavati se kartona. Bez pretjerano duge analize, za ovakav susret gdje je Zvezda potpuni autsajder ova granica mi je mala s obzirom na sav napadački potencijal koji posjeduje Bayern. 


2W0vvE8.png

 

Link to comment
Share on other sites

Ako Dinamo želi dobiti Atalantu, on mora biti glavni igrač

1a12c6fc-514b-423d-8578-9fbdde91a35d-petkoviccindexfilter1200.jpg?width=765&height=402
Foto: Index

TAKTIKA i OBRANA. To su prve dvije stvari koje padaju na pamet kada igrate protiv talijanske ekipe. Morate biti spremni na taktičku bitku, puno nadmudrivanja te momčad koja će, ako ništa drugo, obrambeno vrlo solidno stajati, a prema naprijed igrati s devizom “što bude, bit će”. 

Ovoga puta nije tako. Atalanta je upravo suprotnost takvog poimanja nogometa. (Dinamo - Atalanta, 1. kolo LP; od 21 h).

Kao što smo nedavno pisali, čak i talijanska reprezentacija proživljava svojevrsnu metamorfozu filozofije igre, a što se lige tiče - tu su prije svih Napoli i Atalanta koji predvode novi val talijanskog nogometa.

A da bi se pitanje iz naslova moglo adekvatno odgovoriti, uoči otvaranja Dinama protiv Atalante u Ligi prvaka, prvo je potrebno odgovoriti na pitanja - kakva je to momčad Atalanta? Što rade dobro, a što loše? 

Atalanta, kockari s pokrićem

S obzirom na proračun momčadi, platežnu sposobnost te iznos za plaće igrače, Atalanta je prošle sezone bila jedno od najvećih iznenađenja u Ligama petice. Momčad čiji se budžet ne može uspoređivati ne samo onim Intera, Napolija ili Rome, već ni onim Fiorentine, okončala je sezonu Serie A na trećem mjestu. Ekipa iz Bergama našla se iza Juventusa i Napolija, dvaju klubova koji su posljednjih sezona na mjestu prvaka i viceprvaka.

Kada god klub ostvari plasman viši od očekivanog, posrijedi je neka vrsta moneyball optimizacije. Gotovo kompletnu postavu doveli su ispod cijene, a momčad je satkana od odbačenika drugih klubova ili igrača u kojima drugi nisu vidjeli potencijal.

fd79e162-0ccc-461b-bb83-3ca15c31d278-gas

Stil igre im je u najmanju ruku kockarski. Njihova 3-4-2-1 formacija postavljena je iznimno ofenzivno, a ako se pogleda njihova statistika, ona otkriva iznimno mnogo. Prošle su godine postigli najviše golova u Serie A, nešto više od dva po susretu. Od ekipa koje su bile u vrhu, primili su najviše golova. Međutim, zanimljiva je činjenica kako su upravo oni momčad koja je ujedno stvorila najviše prilika za gol te izgubila najviše lopti u ligi.

Kockarski stil se najviše ogleda u njihovom ponašanju nakon što osvoje loptu. Na prvu, čini se da slijede onu krilaticu Zabranjenog pušenja “svi u napad”, a taj dojam samo ostaje pojačan kada se njihova igra dodatno proučava. Ako se pogleda njihov prvi pogodak protiv Torina u pretposljednjem kolu, vidi se da su spremni krenuti u tranzicijski napad s čak sedmoricom igrača, dok su protivnici u fazi obrane s dvojicom manje. Na račun napadačkog viška kojem teže u svakom iole bržem napadu, ostavljaju izloženu svoju obranu, ali to je cijena koju rado plaćaju.

fb5ef266-6abd-41a2-bd53-816ca13ae25a-pos

Kako je ipak riječ o ekipi koja priličnu količinu vremena drži loptu u svojim nogama, po čemu su bili treći u ligi, imaju plan i za pozicijski napad. Taj plan dobrim dijelom počiva na iskorištavanju individualnih kvaliteta trojice prednjih igrača te punom autoritetu koji imaju. Duvan Zapata tako je izgubio najviše lopti prošle godine u Serie A, dok su i Gomez i Iličić također u top 5. Dakle, vjeruju da svaki od njihovih prednjih igrača može napraviti višak ili stvoriti prostor za suigrače, čak i po cijenu iznimno frekventnog gubljenja lopte.

Gdje su jaki, gdje tanki?

Ekipa koja je postigla najviše golova u Serie A jača je što se više gleda naprijed. Duvan Zapata, kolumbijski reprezentativac, bio je drugi najbolji strijelac Serie A te je napadač koji i puno sudjeluje u svim elementima napada. Može zabiti s obje noge, a jak je i u igri glavom. Da bi stvar bila gora, odlično se kreće između braniča te zna igrati bez lopte. Papu Gomez koji da nije Argentinac bio bi napadački oslonac mnogih dobrih reprezentacija, prošle je sezone bio najbolje ocijenjeni igrač lige, dok je sezonu života odradio i Josip Iličić. Njih trojica trebali bi biti najveća opasnost za Dinamo.

Osim njih, tu su i Marten de Roon, Mario Pašalić i Remo Freuler, reprezentativci Nizozemske, Hrvatske i Švicarske koji konkuriraju za mjesto centralnog veznog. Doveden je i Ukrajinac Malinovskij koji je prošle sezone bio ključni čovjek veznog reda belgijskog prvaka Genka.

Na bočnim su pozicijama obično Gosens i Hateboer, dok u obrani igraju Masiello, Djimsiti i Toloi. Što se više gleda prema nazad, kvaliteta kadra i igre pada. Osnovni plan igre ove momčadi je postići gol više od protivnika, tako da su i njihovi braniči, a poglavito bočni igrači, oni koji će tražiti priliku za prodor i centaršut. Taj postulat vrijedi i za situacije kada Atalanta ima loptu, taji je, ali i onda kada je ima protivnik. Ovo je ekipa koja će po svaku cijenu pokušati igrati kontinuirano na protivničkoj polovici, neovisno koji rezultat stoji na semaforu.

Kako onda Dinamo može do pobjede?

U tri utakmice Serie A, koliko je dosad odigrala Atalanta, postigla je osam, a kasirala sedam golova. Time je sve jasno; ovo nije ekipa protiv koje se možete nadati postići jedan pogodak i onda tu prednost čuvati do kraja. Uostalom, Atalanta je već nadoknadila 0:2 zaostatak protiv SPAL-a, ali jednako je tako izgubila protiv Torina 3:2, a vodili su dvaput tijekom tog susreta.

a0a4769c-c527-44f8-b82b-88574b148f58-ATA

Kako brojke i pokazuju, Atalanta unatoč riziku koji preuzima tijekom susreta, nije ekipa kojoj se lako može zabiti pogodak iz kontranapada. Njihova transformacija obrana-napad i napad-obrana jedna je od najboljih u Europi i to ne smije biti element igre na kojem će se odlučivati ovaj susret. Međutim, također se vidi da Atalanta prima razmjerno puno golova iz prekida i mogu primiti jeftini pogodak ako ih protivnik uspije nadmudriti.

Tu je Dinamova najveća šansa. Modri u svom kadru imaju Brunu Petkovića, igrača koji je prava stijena, a nedavno je u utakmici protiv Slovačke pokazao koliko je dominantan duel igrač. Nakon utakmice protiv Rosenborga, norveški je trener priznao da nisu imali rješenja za njega. Tako mora biti i ovaj put.

S Petkovićem u glavnoj ulozi, Dinamo bi mogao Atalanti oduzeti dva važna aduta; dugim loptama na Petkovića spriječilo bi se osvajanje lopte u opasnim zonama po Dinamov gol i brzi tranzicijski napadi, a Talijani bi također bili izloženi na dijelu terena gdje su najranjiviji, u okolici gola. Iznimno bi tada bilo važno frekventno osvajati “druge” i “ničije” lopte, a tu se očekuje prije svih učinak Oršića i Olma. Osim toga, Petković osim pobjede u duelu može izboriti i prekršaj, s obzirom na to da bi prekidi također trebali biti jedan od načina kako Dinamo može do gola.

Dinamo je prošle i ove sezone najbolje prolazio protiv ekipa koja vole sporiji tempo i pozicijsku igru. Atalanta to nije i stoga je vrlo neugodan matchup za zagrebačke plave. Prošle sezone, Dinamo je imao problem protiv Young Boysa, ekipe koja igra dinamičan i brz nogomet. Upravo zato Dinamu će morati usporiti igru, iskoristi Petkovića kao mantinelu i uvijek duplirati pozicije kada loptu u nogama imaju Gomez ili Zapata.

Neće biti lako, ali misija nije nemoguća.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/ako-dinamo-zeli-dobiti-atalantu-on-mora-biti-glavni-igrac/2116909.aspx

Link to comment
Share on other sites

BJELICA BI VEČERAS MOGAO ŽRTVOVATI VAŽNOG IGRAČA Ovo je vjerojatnih 11 za Atalantu, Dinamo čak i u ovakvom sastavu može ostvariti bitnu prednost

Utakmicom protiv Atalante u srijedu na stadionu Maksimir, Dinamo će otvoriti svoj sedmi nastup u Ligi prvaka. U dosadašnjih šest nastupa "modri" niti jednom nisu prošli dalje, a u 36 odigranih utakmica ostvarili su četiri pobjede, pet remija i 27 poraza uz 22-82 razliku pogodaka. Utakmicu između Dinama i Atalante možete pratiti UŽIVO od 21.00 sati na portalu Sportskih novosti.

DINAMO - ATALANTA (UŽIVO OD 21.00)

DINAMO: Livaković - Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac - Ademi - Olmo, Moro, Gojak, Oršić - Petković

ATALANTA: Gollini - Toloi, Gjimshiti, Masiello - De Roon, Freuler - HAteboer, Gomez, Gosens - Zapata, Iličić

Dinamo%20za%20Atalantu%20postava.jpg

U prošle tri sezone Atalanta je ostvarila sedmo, četvrto i treće mjesto u Serie A. Za upućenije pratitelje nogometa to je više nego dovoljno da bi se shvatila dimenzija kvalitete momčadi koju vodi Gian Piero Gasperini.

Trener (61) koji je slične razine vrhunske forme iskazivao u Genoi, u Atalanti je pronašao najbolje uvjete za razvoj svoje doktrine. Da to nije lako, sugerira podatak da je u početku projekta bio na rubu otkaza. Gazda kluba Antonio Percassi (66), nekadašnji igrač kluba, a tijekom svoje vrlo uspješne poduzetničke karijere (milijardu dolara godišnjeg prihoda) drugi put vlasnik kluba (od 2010.), poslušao je svoj razum a ne srce.

 
Atalanta%20za%20Dinamo%20postava.jpg

Ostavio ga je i to se sada vraća s debelim kamatama. Atalanta je u euforiji, jer debitira u Ligi prvaka, što joj donosi najmanje 23 (neočekivanih) milijuna eura prihoda i omogućuje dodatni razvoj. On se ogleda i u gradnji stadiona, ali i novom ponašanju u prijelaznom roku. Zadržavaju se najvažniji igrači i pojačava kadar. I pojačavaju se ambicije.

Gasperini i Atalanta su gostovanje u Zagrebu označili kao ključnu utakmicu za minimalistički cilj, treće mjesto, odnosno veliki plus u borbi za drugo mjesto u skupini C. Zato će na Maksimiru igrati posebno motivirani, iako im ciljevi neće utjecati na pristup. Gasperini je trener koji bilo gdje, s bilo kim, igra “svoju igru”.

To znači hrabro ofenzivno, s visokim i agresivnim presingom, borbu za loptu odmah tamo gdje se izgubila, s brzim otvaranjima kad imaju posjed i stalno napadanje praznih prostora. Reklo bi se spektakularno, no i nerijetko avanturistički. Naime, ta igra može biti, i često je, efikasna, no kad se naleti na kvalitetnijeg suparnika, ona postaje ranjiva. To je i jedan od razloga što Gasperini nije uspio u velikom klubu, a konkretnu šansu imao je u Interu.

Ranjivi u prekidima

Za njegovu verziju totalnog nogometa, u kojem se stalno trči gore-dolje, igra čovjek na čovjeka po cijelom terenu, presudna je raspoloživost igrača. To je igra koja silno troši energiju, traži koncentraciju u svakom trenutku utakmice, trčanje za “svojim” igračem kamo god ide i ultimativno iziskuje kolektivni pristup. Tamo gdje su igrači individualno moćnog statusa, a to je u većim klubovima, teško se nametne takav dril. U Genoi, Atalanti je lakše, jer ako netko nije “za”, jednostavno ga se otpiše...

Gasperini će temeljno poslati na teren formaciju 3-4-3, koji se mijenja ovisno o defenzivi (u 541) ili ofenzivi (3421) pomicanjem bočnih igrača i dva ofenzivna vezna. Visoko će napasti, agresivno i tražiti brzu okomicu i dolazak u šansu. Takav suparnik ima nekoliko problema. Prvi je da su zbog sustava igre (zgušnjavaju se u sredini) tanki na bokovima, a drugi da zbog velike potrošnje energije padaju u trci u finišu.

Dinamo tu može napraviti bitne stvari, jer mu je igra po boku forte čak i ako bude igrao samo Oršić, odnosno ako se žrtvuje Hajrović za jednog veznog. Drugi faktor moguće Dinamove prednosti je kombinatorika. Brza predaja lopte igraču između linija izbacit će “pola momčadi” Atalante iz igre, a onda Modri mogu doći u završnicu s viškom igrača. Kako se gosti puno troše u trci, Dinamov posjed, brz i precizan, može brže izmoriti Gasperinieve igrače i lakše izigrati njihov blok. Treća Ahilova tetiva Atalante je što su vrlo ranjivi u prekidima igre. U talijanskom prvenstvu su uz SPAL najslabiji u branjenju na slobodne udarce suparnika.

Uspije li Dinamo nametnuti posjed, spustiti ritam igre i strpljivo graditi svoj napad, uz maksimalni fokus u defenzivi, što se više utakmica kreće prema kraju, to će biti opasniji po gol Atalante. Zrelost igre tijekom 90 minuta je ključna da se taj plan ostvari.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/bjelica-bi-veceras-mogao-zrtvovati-vaznog-igraca-ovo-je-vjerojatnih-11-za-atalantu-dinamo-cak-i-u-ovakvom-sastavu-moze-ostvariti-bitnu-prednost/9370217/

Link to comment
Share on other sites

prije 29 minute, bjorn said:

Bayern München - Crvena zvezda - preko 3.5 kartona @1.83 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Očekivao sam za jedan karton veću granicu. Škot Bobby Madden sudi, sada je sudio Finska - Italija u kvalifikacijama za EURO, i pokazao šest kartona, tako da vjerujem da on ne bi trebao ustručavati se kartona. Bez pretjerano duge analize, za ovakav susret gdje je Zvezda potpuni autsajder ova granica mi je mala s obzirom na sav napadački potencijal koji posjeduje Bayern. 


2W0vvE8.png

 

Igrati ovdje kartone je čista lutrija,što naravno ne mora značiti da neće proći. Ali po meni ovdje ima ulogu jedna stvar,a to je da se očekuje lagana pobjeda Bayerna,a kad je tako čisto sumnjam da će Madden tako lako dijeliti kartone. Dao je puno žutih na utakmici Finska-Italija,jer je bila egal utakmica i puno prljavština,ali Bayern po meni nije neka prljava ekipa,pa je sve na Zvezdi,ako se budu držali do poluvremena,moguće da prođe,ali za mene je to no bet oklada,a tebi sretno sa tim parom.

Link to comment
Share on other sites

prije 26 minute, Koki22 said:

Igrati ovdje kartone je čista lutrija,što naravno ne mora značiti da neće proći. Ali po meni ovdje ima ulogu jedna stvar,a to je da se očekuje lagana pobjeda Bayerna,a kad je tako čisto sumnjam da će Madden tako lako dijeliti kartone. Dao je puno žutih na utakmici Finska-Italija,jer je bila egal utakmica i puno prljavština,ali Bayern po meni nije neka prljava ekipa,pa je sve na Zvezdi,ako se budu držali do poluvremena,moguće da prođe,ali za mene je to no bet oklada,a tebi sretno sa tim parom.

Istina, ali mislim da će Zvezda ovdje uraditi posao za over :) Uz to ne igra standardni lijevi bek Rodić, a umjesto njega Jander koji je mnogo ofanzivniji, defanzivno veoma loš i vrlo vjerovatno će on napraviti dosta faula. Ali sve i da ne igra on, opet bih išao sa overom iz prostog razloga - Zvezda generalno pravi dosta faula protiv jačih ekipa, ponajviše zbog dva spora centralna vezna. Prošle sezone Zvezda je imala manje više isti tim, protiv Liverpoola u gostima na 4-0 Zvezda je imala pet žutih kartona. Protiv Napolija i PSG-a po tri u gostima, protiv PSG-a kući četiri. Ovdje ako bih Bayern eventualno dobio jedan žuti mislim da bi ovo trebalo lako proći, a da ne spominjem ako Bayern ne bi dao gol do poluvremena, u drugom poluvremenu bi padali kartoni samo tako. 

Edit: Uz sve ovo, Bayern ima ogromnih problema sa odbranom, ne igra Alaba, a pitanje je u kakvoj će formaciji Kovač početi, standardno 4-2-3-1  sa Pavardom i Hernandezom, ili možda 3-4-3, pa tako da nije nemoguće da i Bavarci jedan žuti naprave :)

Link to comment
Share on other sites

prije 54 minute, bjorn said:

Bayern München - Crvena zvezda - preko 3.5 kartona @1.83 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Očekivao sam za jedan karton veću granicu. Škot Bobby Madden sudi, sada je sudio Finska - Italija u kvalifikacijama za EURO, i pokazao šest kartona, tako da vjerujem da on ne bi trebao ustručavati se kartona. Bez pretjerano duge analize, za ovakav susret gdje je Zvezda potpuni autsajder ova granica mi je mala s obzirom na sav napadački potencijal koji posjeduje Bayern. 


2W0vvE8.png

 

U ovoj utakmici bas sve ovisi o Bayernu, ako uspiju zabiti u prvih 25-30 min, moze se dogoditi i katastrofa Zvezde, a samim time mogucnost za kartone je mala
S druge strane, ako ce Zvezda uspjeti odoljevati tokom utakmice, nervoza ce rasti i kartona ce biti sve vise.

po meni se isplati uzeti Under 4 gola i over 3 kartona, koef u bet365 3.85

Jednostavno, Zvezda se nece otvoriti ni ako (kad) Bayern povede i vjerujem da moze ostati 2:0, 3:0 rezultat
 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, tihi372 said:

Vjerovatni početni sastav PSG-a: S.Rico – Meunier, T.Silva, Kimpembe, Kurzawa – Verratti, I.Gueye – Sarabia, Neymar, di Maria – Icardi

Vjerovatni početni sastav Reala: Courtois – Carvajal, Varane, Militao, Mendy – Casemiro, T.Kroos – J.Rodriguez, E.Hazard, Bale – Benzema

Neymar nema pravo nastupa,radi suspenzije.

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, bjorn said:

Istina, ali mislim da će Zvezda ovdje uraditi posao za over :) Uz to ne igra standardni lijevi bek Rodić, a umjesto njega Jander koji je mnogo ofanzivniji, defanzivno veoma loš i vrlo vjerovatno će on napraviti dosta faula. Ali sve i da ne igra on, opet bih išao sa overom iz prostog razloga - Zvezda generalno pravi dosta faula protiv jačih ekipa, ponajviše zbog dva spora centralna vezna. Prošle sezone Zvezda je imala manje više isti tim, protiv Liverpoola u gostima na 4-0 Zvezda je imala pet žutih kartona. Protiv Napolija i PSG-a po tri u gostima, protiv PSG-a kući četiri. Ovdje ako bih Bayern eventualno dobio jedan žuti mislim da bi ovo trebalo lako proći, a da ne spominjem ako Bayern ne bi dao gol do poluvremena, u drugom poluvremenu bi padali kartoni samo tako. 

Edit: Uz sve ovo, Bayern ima ogromnih problema sa odbranom, ne igra Alaba, a pitanje je u kakvoj će formaciji Kovač početi, standardno 4-2-3-1  sa Pavardom i Hernandezom, ili možda 3-4-3, pa tako da nije nemoguće da i Bavarci jedan žuti naprave :)

Slažem se,naravno ne isključujem tu mogućnost da Zvezda sama dobije 4 kartona,nego mene najviše muče ti škotski suci,to je najgori šljam,znači Collum,Madden i Clancy  sude europske utakmice,za njih su englezi male bebe,prije bi igrao danas 4.5 over Psg gdje sudi Taylor,nego ovo,ali kažem sretno sa overom,valjda će proći :) Još bi nadodao da oni što misle igrat over kod Atletico-Juve da dobro razmisle,jer onaj Makelie je posebna sorta sudaca,zna mu se ponekad omaći kao i Hateganu jučer da ode u over,ali definitivno bi to igrao prije under 5.5,nego over 3.5,iako su mesarske ekipe,ali džaba sve kad je sudac onaj koji odlučuje....

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, IzudinB said:

Club Brugge - Galatasaray 1 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365 (bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska)

Club Brugges je do sada neporažen ove sezone i bili su inspirativni u domaćoj ligi. Prvo mjesto im je nadomak ruke, a imaju jedan bod manje od St. Liegea uz utakmicu manje, tako da im je i sljedeća utakmica u ligi vrlo bitna. Kladionice sugeriraju da će oni lagano osvojiti svoju ligu ove sezone. U svakom slučaju ovaj tim je sezonu krenuo odlično i sada će željeti da to nastave raditi i u Ligi prvaka. Club Brugges ima prednost domaćeg terena, gdje su neporaženi u posljednjih šest mjeseci.

Njihov protivnik Galatasaray je bez pobjede u tri od posljednjih pet utakmica, dok su izgubili na pet od prethodnih sedam gostovanja. Povrh toga, u prethodna dva desetljeća su bez pobjede protiv Club Bruggea, dok su primili dva ili više golova u šest od posljednjjih sedam međusobnih mečeva. Domaćini se ovdje sa pravom smatraju favoriti. Za Club Brugge je pod upitnikom samo nastup Vossena, svi ostali su spremni. Na drugoj strani za Galatu će izostati Belhanda, dok je Akbaba pod znakom sumnje. Koeficijent na domaćina je u padu. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.ba12a1840448ee7779f8b0a791a41e25.png

button.png.e5eee194619156b7db61d8b4c46d1dbf.png   1258531465_button(1).png.2087f4c09bbf4abe320bf0ba29d1d2d8.png

(Koeficijenti 18.9. u 01:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Ne znam...Nekako se ne mirim s činjenicom da Galata ima puno jače imena, a vjerujem i kvalitetnije igrače...Jasno je meni i za Brugeov niz od 6 mjeseci i odličnu igru na svom terenu, ali kad pročitam imena Falcao, Lemina, Seri, Babel, Nzonzi, Nagatomo, Mariano i vidim kvotu 2.00 da Galata neće izgubit, jednostavno to moram odigrat...Iako me muče malo rezultati Galate u domaćem prvenstvu tu ligu sam uvijek smatrao jako zahtjevnom zbog grubosti, nešto kao argentinska liga !

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, Silviyo1302 said:

Ne znam...Nekako se ne mirim s činjenicom da Galata ima puno jače imena, a vjerujem i kvalitetnije igrače...Jasno je meni i za Brugeov niz od 6 mjeseci i odličnu igru na svom terenu, ali kad pročitam imena Falcao, Lemina, Seri, Babel, Nzonzi, Nagatomo, Mariano i vidim kvotu 2.00 da Galata neće izgubit, jednostavno to moram odigrat...Iako me muče malo rezultati Galate u domaćem prvenstvu tu ligu sam uvijek smatrao jako zahtjevnom zbog grubosti, nešto kao argentinska liga !

U pravu si što se toga tiče, sve se slažem, ali mi nisu nikako ubjedljivi uprkos svim tim imenima. Imali su slabašne rezultate u novoj sezoni, gdje su protiv jednog Denizlispora, koji je tek ušao u ligu izgubili sa 2-0, a zatim remizirali kod kuće protiv Konyaspora. Međutim ostvarili su dvije pobjede nakon toga, iako su mi to pomalo bile nesigurne pobjede. Jedva su pobijedili tima koji je imao dva crvena kartona, a zaitim su 94 dobio i treći crveni, čak iako su oni imali crveni karton u toj utakmici, mislim da je to vrlo loše za tim koji je doveo ovako velika imena, iako su to sve igrači u godinama po mom mišljenju. U svakom slučaju sretno nam, a čini mi se da bi ovdje bilo dobro odigrati i na kartone, jer vidim da Galata ne maša utakmicu bez barem nekoliko žutih, gdje je granica od 4.5 u bet365 kladionici zaista fenomenalna po mom mišljenju. Tu je nekoliko i crvenih kartona od početka sezone za Galatu, a svi znamo da je to veliki plus kada igramo u bet365 koji rečuna crveni kao dva žuta.

18:55CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge KV (BEL) - Galatasaray (TUR) | Group A
Referee: Slavko Vinčič (SVN)
1.thumb.png.f018e51d8c11b7bf495a5a2081136a06.png

Link to comment
Share on other sites

prije 11 minute, IzudinB said:

U pravu si što se toga tiče, sve se slažem, ali mi nisu nikako ubjedljivi uprkos svim tim imenima. Imali su slabašne rezultate u novoj sezoni, gdje su protiv jednog Denizlispora, koji je tek ušao u ligu izgubili sa 2-0, a zatim remizirali kod kuće protiv Konyaspora. Međutim ostvarili su dvije pobjede nakon toga, iako su mi to pomalo bile nesigurne pobjede. Jedva su pobijedili tima koji je imao dva crvena kartona, a zaitim su 94 dobio i treći crveni, čak iako su oni imali crveni karton u toj utakmici, mislim da je to vrlo loše za tim koji je doveo ovako velika imena, iako su to sve igrači u godinama po mom mišljenju. U svakom slučaju sretno nam, a čini mi se da bi ovdje bilo dobro odigrati i na kartone, jer vidim da Galata ne maša utakmicu bez barem nekoliko žutih, gdje je granica od 4.5 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici zaista fenomenalna po mom mišljenju. Tu je nekoliko i crvenih kartona od početka sezone za Galatu, a svi znamo da je to veliki plus kada igramo u bet365 online kladionica" rel="">bet365 koji rečuna crveni kao dva žuta.

18:55CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge KV (BEL) - Galatasaray (TUR) | Group A
Referee: Slavko Vinčič (SVN)
1.thumb.png.f018e51d8c11b7bf495a5a2081136a06.png

Pratim @IzudinB

Mislim da su klubovi dobri za kartone i nadam se da ćemo vidjeti kartona kao i u jučerašnjim utakmicama koje su bile u ranim terminima. 

2019-09-18-17-14-20-bet365-Online-Sports

Za druge utakmice većinu toga ću uplatiti kad izađu sastavi, ali mislim da je već puno toga rečeno na forumu. Kod Dinama mi se najviše sviđa over kartona, kako sam i pisao, kao i oklada da će imati barem 4 udarca u okvir gola što pred prepunim Maksimirom ne bi trebao biti problem.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, Goksim said:

Pratim @IzudinB

Mislim da su klubovi dobri za kartone i nadam se da ćemo vidjeti kartona kao i u jučerašnjim utakmicama koje su bile u ranim terminima. 

2019-09-18-17-14-20-bet365-Online-Sports

Za druge utakmice većinu toga ću uplatiti kad izađu sastavi, ali mislim da je već puno toga rečeno na forumu. Kod Dinama mi se najviše sviđa over kartona, kako sam i pisao, kao i oklada da će imati barem 4 udarca u okvir gola što pred prepunim Maksimirom ne bi trebao biti problem.

Bet365 ima opciju kladjenja udarca na gol? Ili ima samo unibet?

Link to comment
Share on other sites

PSG - Real Madrid - oba tima daju gol @1.50 bet365

Mali milion izostanaka kod oba tima, odlična prilika da vidimo vatromet. Real bez Asensija, Isca, Marcela, Modrića i Ramosa. PSG bez Cavanija, Draxlera, Kehrera, Mbappea i Neymara. Sreća po njih nisu u teškoj skupini, sa njima su još Brugge i Galata. U zadnja tri međusobna duela PSG-a i Real Madrida oba tima su postizala gol. 

button.png.e5eee194619156b7db61d8b4c46d1dbf.png 1258531465_button(1).png.2087f4c09bbf4abe320bf0ba29d1d2d8.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use