Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 13.09.2019

crash1

Recommended Posts

Dinamo - Istra // betbuilder bet365 - 2,10

Oavj susret će biti uvertira za meč sa Atalantom koji se igra u srijedu. Ekipa Dinama će vjerovatno ovdje nastupiti u najjačoj postavi, imat će dovoljno vremena za oporavak do susreta sa Italijanima a možda čak i nemaju pravo na koks jer su u dosadašnjih 6 kola već dva puta gubili bodove što je z aovu ekipu veliko razočarenje.

Dinamo je remizirao sa Osijekom, izgubili su od Hajduka i vjerovatno će upravo protiv Istre odigrati dobar meč (kao i inače) te tako podoći samopouzdanje pred meč sa Atalantom. Dinamo je u zadnjih 7 utakmica protiv Istre postigao čak 25 pogodaka i ja vjerujem da će u tom ritmu nastaviti i u petak.

Kod bet365 kladionice sam uz pomoć betbuildera sastavio koeficijent od 2,10 koji pop meni ima velike šanse za prolaz. Dinamo mora postići barem tri meča, što im nije strano u zadnjim međusobnim susretima sa Istrom, a da pri tome moraju postizati golove u oba poluvremena. Ukoliko postignu tri gola, a vjerujem da hoće, velike sušanse da će i u prvom i u drugom postići barem po jedan gol. 

12.thumb.png.86549c52299d2cfa9ef3133e1411c199.png

button.png.94fbd333c04358b03c633c56fe3b0fe2.png   1349722930_button(1).png.f629b19947b931e0f00c409cf6664973.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use