Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Albanija - Island 2 (2.40) bet365 (288sb)

Prednost domaćeg terena neće baš ići u korist Albaniji, jer su oni vrlo loše krenuli ovu kampanju sa porazom na vlastitom terenu od Turske. Štoviše, Albanija nije uspjela pobijediti ovog protivnika u posljednje tri utakmice zaredom i izgubili su sa jednim golom razlike u sve tri te utakmice. 

Screenshot_34.thumb.png.0beef5c67bfee37050e794758277a812.png

Izvor: bet365

Na drugoj strani, Gosti pokazuju poboljšanje u ovom natjecanju i dišu za vratom Turskoj, kako bi pokušali obezbjediti kartu za Euro 2020. Uzimajući u obzir da Vikinzi imaju samo jedan poraz u posljednjih pet utakmica i to od Francuske, vjerujem da će oni ovdje ganjati samo pobjedu. Tri pobjede u nizu u kojima su primili samo dva gola, dok su postigli šest. Očekujem ofanzivnu igru Islanda u ovom susretu i možda pobjedu od 0-2, baš kao što su to uradili protiv Andore. Koeficijent je sa 2.60 na pobjedu Islanda pao na 2.40 i mislim da će do sutra pasti još više. Očekujem pobjedu Islanda. Odigrajte što prije, koeficijenti će sigurno pasti. Sretno!

Screenshot_33.thumb.png.63ccc4a39d97bfc8325ec05557be3100.png

button.png.107c7960f7c30fa1974cc725c5c94a29.png   680450761_button(1).png.212a1f58953cccd916be53febd6e6f84.png

(Koeficijenti 9.9. u 17:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Jučer, unatoč kiksu Hrvatske i zahvaljujući cashoutu i kasnije rezultatima drugih utakmica, odličan dan. Nadam se da nastavljamo u istom ritmu ;) 

Engleska - Kosovo

bet365 u ponudi, kada igra Engleska, uvijek ima specijalne razrade. Ovakve razrade očekujem i za Ligu Prvaka a oklada sa brojem udaraca u okvir gola često je zanimljiva i za odigrati i za pratiti. 10 udaraca u okvir na utakmici Engleske i Kosova nije puno. Engleska će dominirati i stvarati prilike. Očekujem i da će postići barem 2-3 gola ali i uputiti puno više udaraca u okvir. 

Kosovo će pak biti u podređenom položaju ali sigurno će, kada se približe golu, iz ne tako dobrih pozicija uputiti očajničke udarce. Nadam se samo da će par njih ići i u okvir. Generalno, granica mi se čini premala a biti će i zanimljivo pratiti utakmicu ;)

2019-09-10-08-01-42-bet365-Online-Sports

2019-09-10-08-01-35-bet365-Online-Sports

Francuska - Andora

Jadna Andora u ovoj utakmici.. Zadnje dane vidjeli smo da su se favoriti sa koeficijentima 1,01 itekako mučili, neki i sramotno kiksali. Nitko nije slavio uvjerljivo koliko se očekivalo. Mislim da sa Francuskom to neće biti slučaj i da će razmontirati protivnika. Andora je najslabija od "malih2 reprezentacija, Francuska igra fantastično i sa kojim god sastavom igrala ima perspektivne mlade igrače koji će se htjeti nametnuti. Uz to igraju doma. 

Za očekivati je barem 4-5 razlike za Francusku a ne vidim načina kako će Andora moći zaustavljati napade Francuske nego prekrišajima. Baš zato, over 2,5 kartona Andore kod 288sb

2019-09-10-07-58-27-bet365-Online-Sports

button.png button-1.png

Pozz svima

Danas mi pala u oko granica za igraca polske A.J.Slaughter over 11.5 bet365 daje kvotu 1.71

Kako prvenstvo istece kraju AJ uzima sve vise suteva u prosjeku uzima 10.8 suteva na utakmicu poslednju protiv rusije uzeo 15 a protiv argentine 11... u prosjeku zabija 11 na utakmicu pa zato ovaka granica... do sada je zabijo na 5 utakmica po 7 7 8 16 22 tako 3 puta izpod granice ali meni se danas ova granica cini mala i siguran sam da moze over, danas ce uzet on 10+ suteva najmanje ako ne 15 u prosjeku ima sut 39% tako da ocekujem barem 5 kosa iz igre neku trojku i tu smo onda slobodna bacanja tako da bi morao prolazit danas.granica po meni najmanje 13.5 danas ali 11.5 cu uzet.

Sretno ko prati :)

prije 2 sati, Goksim said:

Jučer, unatoč kiksu Hrvatske i zahvaljujući cashoutu i kasnije rezultatima drugih utakmica, odličan dan. Nadam se da nastavljamo u istom ritmu ;) 

Engleska - Kosovo

bet365 u ponudi, kada igra Engleska, uvijek ima specijalne razrade. Ovakve razrade očekujem i za Ligu Prvaka a oklada sa brojem udaraca u okvir gola često je zanimljiva i za odigrati i za pratiti. 10 udaraca u okvir na utakmici Engleske i Kosova nije puno. Engleska će dominirati i stvarati prilike. Očekujem i da će postići barem 2-3 gola ali i uputiti puno više udaraca u okvir. 

Kosovo će pak biti u podređenom položaju ali sigurno će, kada se približe golu, iz ne tako dobrih pozicija uputiti očajničke udarce. Nadam se samo da će par njih ići i u okvir. Generalno, granica mi se čini premala a biti će i zanimljivo pratiti utakmicu ;)

2019-09-10-08-01-42-bet365-Online-Sports

2019-09-10-08-01-35-bet365-Online-Sports

Jel moguce da je granica sada 7.5 udarac po golu Engleska ? 1.83 kvota 

prije 8 minute, Arnel said:

Jel moguce da je granica sada 7.5 udarac po golu Engleska ? 1.83 kvota 

Moguće je, mislim da je koeficijent od početka od kada su izbacili ponudu 1,83. Ono što mi se također sviđa je i over 24,5 udaraca na gol ukupno na utakmici. Statistički Kosovo upućuje dosta udaraca prema golu kao i Engleska. Također, granica od samo 1,5 udaraca u okvir Kosova je po mom mišljenju premala. Za očekivati je da će barem dva puta zapucati u okvir gola Engleska, dovoljno je i jednom po poluvremenu da oklada prođe...

prije 2 minute, Goksim said:

Moguće je, mislim da je koeficijent od početka od kada su izbacili ponudu 1,83. Ono što mi se također sviđa je i over 24,5 udaraca na gol ukupno na utakmici. Statistički Kosovo upućuje dosta udaraca prema golu kao i Engleska. Također, granica od samo 1,5 udaraca u okvir Kosova je po mom mišljenju premala. Za očekivati je da će barem dva puta zapucati u okvir gola Engleska, dovoljno je i jednom po poluvremenu da oklada prođe...

Da tačno baš interesantno dobro pa si zapazio pratim svakako 

Luksemburg - Srbija // Over 9,5 kornera bet365 - 1,72

Luksemburg i Srbija bi večeras mogli odigrati jednu zanimljivu utakmicu ukoliko domaćini pruže dobru partiju, a znalo se to dešavati u posljednjih nekoliko godina više nego inače. Tako da se nadam jednoj dobroj partiji domaćina, teško je očekivati da će uzeti neki bod ali zašto ne odigrati jednu dobru utakmicu te ne izgubiti sa mnogo golova razlike.

Zato sam  ovdje odigrao kornere i po granici od 9,5 što bi trebalo proći s obzirom da Srbija u ovoj utakmici mora pobjediti, dok domaćini nemaju šta izgubiti te će sigurno htjeti nadigravati se sa gostima koji su ipak realno veliki favorit za pobjedu. Srbija ima samo 4 boda u dosadašnje 4 utakmice, jedan bod više ima Portugal na drugom mjestu sa utakmicom manje, dok selekcija Ukrajine ima 13 bodova iz 5 utakmica, te su oni nedostižni.

Srbija je u ove 4 utakmice dva puta išla preko ove granice kornera. Večerašnja utakmica je takva da bi trebalo biti mnogo šansi za gol, te vjerujem i dosta kornera. Luksemburg je u sve ćetiri utakmice do sada išao preko ove granice a nadam se i ovoga puta laganom prolasku.

srb.thumb.png.4c8ef983b5184c8b3367a23efe44d95c.png

button.png button-1.png

Hrvatska U21 - Škotska U21 1 (1.72) bet365 (288sb)

Mladi Škoti će otputovati na Balkan zbog jednog od najtežih izazova u kvalifikacijskoj kampanji za UEFA Europsko prvenstvo U21. Oni su započeli sa pobjedom od 2-0 protiv San Marina U21 koji je već pretrpio tri poraza (gol razlika od 0-10). Tom prigodom je gol postigao Glenn Middleton.

Utakmica protiv Škotske U21 bit će prva u kampanji za hrvatsku omladinsku reprezentaciju. Glavni su favoriti za napredovanje iz ove skupine. Mladi Vatreni reprezentativci, za razliku od Škotske U21, sudjelovali su na Europskom prvenstvu U21 u Italiji. Unatoč tome, Hrvati su uspjeli prikupiti samo jedan bod iz tri teške utakmice u grupnoj fazi, gdje su igrali protiv Rumunjske U21, Engleske U21 i Francuske U21.

Domaćini su također igrali u četvrtak protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata U23, gdje su ih pobijedili sa 3-0. Kvaliteta je bez sumnje na strani Hrvatske i prilično bi bio iznenađen ako oni ne ostvare pobjedu u ovom susretu.

Screenshot_37.thumb.png.f7cf6b838c5e1f683b3753e93c674c05.png

button.png.57779c27662890622c7aaa569c362a8b.png   659485547_button(1).png.f06d2ac1135571a8c5ed7d9d1955b8fc.png

(Koeficijenti 10.9. u 14:57 CET) 

prije 6 sati, jansavc said:

Pozz svima

Danas mi pala u oko granica za igraca polske A.J.Slaughter over 11.5 bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje kvotu 1.71

Kako prvenstvo istece kraju AJ uzima sve vise suteva u prosjeku uzima 10.8 suteva na utakmicu poslednju protiv rusije uzeo 15 a protiv argentine 11... u prosjeku zabija 11 na utakmicu pa zato ovaka granica... do sada je zabijo na 5 utakmica po 7 7 8 16 22 tako 3 puta izpod granice ali meni se danas ova granica cini mala i siguran sam da moze over, danas ce uzet on 10+ suteva najmanje ako ne 15 u prosjeku ima sut 39% tako da ocekujem barem 5 kosa iz igre neku trojku i tu smo onda slobodna bacanja tako da bi morao prolazit danas.granica po meni najmanje 13.5 danas ali 11.5 cu uzet.

Sretno ko prati :)

Vec u 3 cetvrtini zabio over ima 13 poena a uzeo vec 12 suteva lagano:)

Francuska - Andora | Više od 8 kornera (1.40) bet365 (288sb)

Ovdje nemam što mnogo pametovati. Francuska ogromni favorit i na samu pobjedu domaćina u ovoj utakmici se ne isplati igrati. Francuska je ostvarila četiri pobjede i jedan poraz u ovoj skupini i prvi su na tabeli u ovom trenutku. Oni imaju isto bodova kao i Turska i Island i ispade da će Francuska ovdje morati ipak da se bori za svoju prvu poziciju. Ta borba sigurno počinje sa ovom utakmicom, gdje im hitno treba pobjeda, a u prethodna dva puta sa Andorom su postigli po četiri gola. Očekujem nešto slično i ovdje, s obzirom da je Francuska u posljednjih pet utakmica u ovoj skupini postigla 16 golova. Andora još uvijek nije postigla gol i ima pet poraza zaredom, dok su prije toga odigrali 0-0 protiv Latvije na svom terenu. Andora zadugo nema pobjede, a i tu koju su ostvarili bila je protiv Lihtenštajna sa 1-0 i to u prijateljskom susretu. Po mom mišljenju, Francuska će deklasirati Andoru sa najmanje 4-0, ali to nije ono što sam kontao odigrati. Vidim da su Francuzi imali čak devet kornera u gostima protiv Andore koju su pobijedili sa 4-0 u tom susretu, dok vjerujem da će i ovog puta oba tima imati ukupno barem više od 8 kornera, gdje nam bet365 kladionica daje solidan koeficijent s obzirom na sve koeficijente koji su vrlo mali na ovu utakmicu. Sretno svima!

Screenshot_38.thumb.png.a180e815550c400a7c6d95e0f67558b1.png

button.png.8af30306aec3d8782056e9bd60108123.png   1017134111_button(1).png.0744762fdc5d4292bea31dbfe780512f.png

(Koeficijenti 10.9. u 17:00 CET) 

Engleska - Kosovo | Pobjeda Engleske u prvom poluvremenu (1.50) bet365 (288sb)

Još jedna zanimljiva utakmica, ali svi znamo ko je ogroman favorit za pobjedu u ovom susretu. Englezi su primili samo jedan gol u tri utakmice, dok su postigli čak 14 golova u tom periodu. Imaju jedan bod više od Kosova, koji se iznenađujuće nalazi na toj drugoj poziciji sa utakmicom više od Engleske, sa dvije pobjede i dva remija. Kosovo još uvijek nema poraza, što je samo po sebi veliko iznenađenje, međutim, pobjede koje su ostvarivali su bili preokreti i imali su malo i sreće.

Izbornik Kosova Bernard Challandes je vodio svoju momčad odlično do sada i to se vidi na rezultatima, ali mislim da je vrijeme da okuse i poraz u ovoj skupini. Engleskoj je ovo odlična prilika da ostvari nova tri boda i pobjegne od ostatka tabele sa utakmicom manje, dok Gareth Southgate ima mnogo iskusniju momčad, dok imaju i prednost domaćeg terena. Očekujem dominaciju Engeleza u ovom susretu, pogotovo jer jure bodove, a kiks protiv Kosova bi zaista bio sramota za jednu tako veliku naciju koja ima ogromne ambicije. Mislim da će Englezi već u prvom poluvremenu voditi. Po meni je ovo odlična kvota u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_39.thumb.png.a12e85d1b845782209b64102313248e2.png

button.png.cc0f00f88dd89d3c87f2ea766fdc1a86.png   1883536589_button(1).png.540ef38ffd658445fdc1219c88dc712c.png

(Koeficijenti 10.9. u 17:20 CET) 

Crna Gora - Češka BTTS (1.72) bet365

Crna Gora se nalazi na četvrtoj poziciji skupine A, s dva remija i dva poraza nakon četiri gola i gol razlikom od 3-10. Izjednačeni su sa bodovima sa Bugarskom, ali imaju utakmicu manje od njih. Sa novim čovjekom na klupi, Farukom Hadžibegićem, Crna Gora je prije nekoliko dana napravia preokret protiv Bugarske u prijateljskoj utakmici i sada će ugostiti Čehe, tim koji ih je pobijedio prije tri mjeseca.

Trećeplasirana Češka ima rekord od dvije pobjede i dva poraza do sada. Pobijedili su obje utakmice kod kuće protiv Bugarske i Crne GOre, ali nisu uspjeli isto u gostima, nakon što su izgubili sa 5-0 u Engleskoj i sa 2-1 u Prištini. Sada su dva boda iza Kosova i u svim preostalim utakmicama oni moraju imati imperativ pobjede. Češka je sa lakoćom savladala Crnu Goru u lipnju, iako je tada domaćin imao privremenog trenera na klupi. Crna Gora je sada pod vodstvom novog trenera i žele da naprave neki značaj od svojih preostalih utakmica. Ovdje očekujem jedan vrlo otvoren i zabavan meč i zbog toga očekujem golove na obje strane. Sretno!

Screenshot_40.thumb.png.2ca8aa4d0f68bb6ee9cb4d12a691a4fe.png

button.png.0cc6e8db6583afaf537f089280924812.png   426124353_button(1).png.b7497d5f9680f46fd51051cfe609d011.png 

(Koeficijenti 10.9. u 17:43 CET) 

Sve počinje u 20:45;

Luksemburg-Srbija preko 3,5 kartona

Albnija-Island preko 4,5 kartona

Crna Gora-Češka preko 4,5 kartona

Dakle,sve balkanske momcadi igramo.Evo i zasto:

Luksemburg uopce nije ekipa za napucavanje,Srbija nije ekipa za nabijanje razlike,cak stovise,mogu zakomplicirati mec nenormalno,uostalom vidjeli smo jucer na primjeru Hrvatske kako Balkanska krv kompliciranja tece jos uvijek ex-yu narodima.Tako da ocekujem zanimljivu utakmicu,a samim time i utakmicu sa kartonima,nesto tipa Latvija-Makedonija jucer.Sudi Orel Grinfield,dosta kompliciran sudac koji tesko da ce u buducnosti dobijati neke elitne utakmice buduci da se nije nesto pokazao.Prosjcan sudac,prosjecno dijeli.

https://us.soccerway.com/referees/orel-grinfeeld/92533/matches/

Albaniji igra ovdje samo pobjeda.Mislim da je to dovoljno za napisati jer kad je tako oni igraju ko da je zivot i smrt,a takve ih i danas protiv Islanda ocekujem,koji isto tako igra za plasman na EP.Sudi Kruzliak,slovak koji dosta rijetko izdaje ,a mislim da nece izdati veceras.

https://us.soccerway.com/referees/-kruliak/93045/matches/

Crna Gora  i Češka isto igraju bitnu utakmicu,Kosovo im je odmaklo na 2.mjestu pa ga moraju stizati.Sudi turčin A.Palabiyik,tipičan turski sudac.Dosta prastanja dok ne krene davati,ali s obzirom na vaznost utakmice,ovo uzimam.

https://us.soccerway.com/referees/ali-palabiyik/92833/matches/

Litva - Portugal // Manje od 4 kartona bet365 - 1,75

Iako ne volim igrati manje kartona ova kvota mi se cini jako dobrom. Meč mačke i miša, domacin Litva iza sebe ima jos jedne kvalifikacije za zaborav, opet ce biti posljednji ili predposljednjii u grupi, dok se od Portugala ocekhuje da zavrsi prvi. Oni su svoj dio posla odradili za vikend u Beogradu gdje su dobili Srbiju i tako se vec sad 70% plasirali na EP. Danas trebaju zavristi zapoceto protiv lose reprezentacije koja je prije 3 dana izgubila sa 3- 0 od Ukrajine.

Mislim da ce ovdje bas lagano Portugalci izac na kraj sa Litvancima pa tako ne ocekujem grubu utakmicu. Mec sudi holandjanin Nijhuis koji je underas i ne poseze za kartonima. Na posljednjih 5 meceva presao je samo 1 ovu granicu pokazavsi 3 zuta i crveni karton. Dosta tolerise startove pa mislim da bi ovdje lagano trebalo proci ispod kartona a i ne očekujem pretjerano grubu igru na meču.

4.png.0378970e534eb4ae63a8c1fed588cc3a.png

button.png.8af30306aec3d8782056e9bd60108123.png   1017134111_button(1).png.0744762fdc5d4292bea31dbfe780512f.png

Moldavija - Turska // Over 2,5 golova bet365 - 2,00

Turska je iznenadila vec u ovim kvalifikacija jer su kuci dobili Francuze sa 2:0 i tako spustili francusku reprezentaciju na zemlju i pokazali im da imaju svakako jos mnogo toga za nauciti kao i raditi na svojoj igri. Turska je zatim ipak izgubila od Islanda a Island od Francuza tako da sve ekipe imaju taj skor od 4 pobjede i jednog poraza. Večeras očekujem da Turci naprave dobar posao i da vidimo na ovom meču barem 3 gola.

Dvoumio sam se između hendikepa i golova i ipak uzeo ovu drugu opciju. Utakmica bi svakako trebala biti nesto otvorenija te vjerujem da ce gostujuca reprezentacija krenuti od prve minute po gol kako bi probali popraviti svoju gol razliku a ko zna mozda i Moldavija dođe do nekog gola preko neke kontre jer ce svakako posjed biti na gostujucoj strani.

U posljednoj utakmici Turska je razocarala sve gledatelje fudbala odigravsi sa Andorom 1:0 i taj gol su postigli u samom finisu utakmica i to u 89.minutu. Očekujem večeras puno bolju predstavu i barem tri gola na ovoj utakmici.

tur.thumb.png.9831034ec4f86d6d362a192feb0a835e.png

prije 58 minute, exercic said:

zato sto smo mi balkanci mesari, to je poznato.  :D 

probat cu neki triple s time, ako prodje prodje

btw bet365 online kladionica" rel="">bet365 uopce ne nudi kartone na neke utakmice, zasto?

i Betfair" rel="">Betfair ne nudi na niti jednu?

heheh,pa normalno...juce odigrao sloveniju,makedoniju i madarsku(i nju cemo dodat,slican mentalitet je to :D) sve proslo,prije neki dan i bih armenija se tukli,am sve vec poznato,igramo u kost i nema druge

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use