Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 9.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Hrvatska je definitivno podbacila u današnjoj utakmici. Nakon 1-0 i promašene dvije 100%tne prilike, kada sam vidio da reprezentacija pada a da domaćini postaju sve opasniji napravio sam cashout a ispalo je super potez. 

2019-09-09-20-02-03-bet365-Online-Sports

2019-09-09-20-01-49-bet365-Online-Sports

2019-09-09-20-01-35-bet365-Online-Sports

U drugom poluvremenu u 50+minuti bet365 je davao 1,50 za over 2,5 kartona, kasnije je koeficijent bio i 1,80. To mi se činila fantasitčna opcija, sada mi je žao da nisam uplatio i više. 

2019-09-09-20-05-02-bet365-Online-Sports

Kada smo primili gol 288sb je davao 1,90-2,00 da će Hrvatska izboriti još dva kornera a do kraja je bilo 20 minuta (sa nadoknadom). Ovo sam uplatio nešto jače i prošlo je, iako puno teže nego što sam mislio. 

2019-09-09-20-05-26-bet365-Online-Sports

Večeras mi je glavna oklada pobjeda Njemačke. Bolji su i nekako sumnjam da će nakon debakla sa Nizozemskom opet kiksati. 

Također, čekam i Škotsku kartone, odnosno to da će dobiti barem dva kartona na utakmici. Granica je premala, očekujem solidan otpor Škota i dosta nervoze na terenu i muške igre.

2019-09-09-20-07-54-bet365-Online-Sports
2019-09-09-20-07-48-bet365-Online-Sports
2019-09-09-20-07-39-bet365-Online-Sports

prije 2 sati, Goksim said:

Hrvatska je definitivno podbacila u današnjoj utakmici. Nakon 1-0 i promašene dvije 100%tne prilike, kada sam vidio da reprezentacija pada a da domaćini postaju sve opasniji napravio sam cashout a ispalo je super potez. 

2019-09-09-20-02-03-bet365-Online-Sports

2019-09-09-20-01-49-bet365-Online-Sports

2019-09-09-20-01-35-bet365-Online-Sports

U drugom poluvremenu u 50+minuti bet365 online kladionica" rel="">bet365 je davao 1,50 za over 2,5 kartona, kasnije je koeficijent bio i 1,80. To mi se činila fantasitčna opcija, sada mi je žao da nisam uplatio i više. 

2019-09-09-20-05-02-bet365-Online-Sports

Kada smo primili gol bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska je davao 1,90-2,00 da će Hrvatska izboriti još dva kornera a do kraja je bilo 20 minuta (sa nadoknadom). Ovo sam uplatio nešto jače i prošlo je, iako puno teže nego što sam mislio. 

2019-09-09-20-05-26-bet365-Online-Sports

Večeras mi je glavna oklada pobjeda Njemačke. Bolji su i nekako sumnjam da će nakon debakla sa Nizozemskom opet kiksati. 

Također, čekam i Škotsku kartone, odnosno to da će dobiti barem dva kartona na utakmici. Granica je premala, očekujem solidan otpor Škota i dosta nervoze na terenu i muške igre.

2019-09-09-20-07-54-bet365-Online-Sports
2019-09-09-20-07-48-bet365-Online-Sports
2019-09-09-20-07-39-bet365-Online-Sports

Sve WIN! :)

Nastavljamo sutra ;)

prije 3 sati, jansavc said:

Evo moj pogled na danas:

U oko mi zapelo northern ireland over 1.5 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365 kvota 1.72

Oni sad drze 1 mjesto a znamo svi da imaju 4 utakmice 4 zmage ali protiv najlaksih suparnika... danas se ocekuje pobjeda njemacke al nece irci odmah skidat gace i sigurno ce igrat musko kako znaju i uvjek na granici faula...ako zele zaustavit njemce morat ce razbijat igru i ocekujem najmanje 15 do 20 njihovih faula... a ono sto mi daje najveci plus za prolaz ovig tipa je sudac orsato koji voli dajat kartone.

2. Tip je moja Slovenija

Kvota 1.8 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pobjedili smo Polsku i to sasvim zasluzeno odigrali smo musko utakmicu takticko smo bili super, kek je napravio ono sto najbolje zna vratio vjeru igracima da moze igrat i napravio kemiju u ekipi. Protiv izraela smo igrali dobro i 1 utakmicu a od tada puno smo bolji u svim segmentima igre... stadion ce bit napunjen a danas moramo pobjedit jer u slucaju kiksa ona pobjeda protiv Polske nista ne znaci, bolji smo tim i vjerujem da danas mozemo pobjedit i napravit korak blize euru.

I jos sam odigrao pobjedu njemacke ( ovdje necu puno pisat sve jasno)

a dobar mi se cini pik nizozemska over 0.5 kartona kvota 1.44 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Isto ocekujem pobjedu nizozemske ali jednostavno da dobije 1 karton u gostima mi je sasvim prihvatljivo... imaju igrace koji znaju pravit gluposti.

Poslednji par manji ulog Polska protiv Avstrije 1 bet daje 2.37 puno su jaci tim mislili su da je sve gotovo i da nece izgubit od nas ali sad znaju da moraju ozbilno ulazit danas u utakmicu i jos jedan kiks moze napravit probleme koje nisu ocekivali jaci su i imaju jake individualce u ekipi i vidim danas njihovu pobjedu.

Sretno svima sta god igrali

Evo 3 glavna prosla... ?polska pala ali super na kraju...

prije 16 sati, exercic said:

Goksim, pitanje.. Vidim da ti je jedan listic prosao, drugi pao..

1. zasto igras iste parove na vise listica? nije te strah? ipak su veliki ulozi (veliki za mene, tebi je mozda tih 200e kao meni 20 :D).

2. zasto igras tako male koeficijente? zbog sigurnosti ili? nikad ne igras singlove? ipak su vece sanse da sjebe mali koef (recimo sinoc Grcka x)

Ako sam dosta siguran u prolaz nekog tipa onda isti znam staviti na više listića. Nekad na 2,3,5 ovisno o "sigurnosti"...

Igram svašta :D Male koeficijente igram u NFLu, o tome sam i pisao u nedjelju, za drugo ne bi rekao da igram male koeficijente budući da često igram overe kartona gdje je koeficijent 1,85 ili overe u CFLu gdje su koeficijenti 1,85-1,85... 

prije 8 sati, exercic said:

Goksime, reci ti meni, ti zivis samo od kladionice, pretpostavljam? nemas regular job? :D

I ako nije tajna, koliki ti je mjesecni profit, neki prosjek?: D

I dalje se lijepo može zaraditi ako si discipliniran, gledaš ponudu unaprijed i pratiš forum. Brza reakcija je izuzetno bitna. 

Nekad se od kladionice i puno bolje živjelo kada nije bilo manipulativnih troškova i kada su kladionice imale smješne informatičke sisteme ali i danas je to itekako moguće. Tada je na dnevnoj bazi bilo desetak grešaka u ponudi a limitiranje se puno lakše moglo zaobici. Neću previše o ovoj temi jer bi mogao ispisati par stranica, bolje se okrenuti današnjoj ponudi :D 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use