Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Group C
6 September 2019, 18:00 CET - Tallinn (A. Le Coq Arena)
ESTONIA - BELARUS
Sudac: Alain Durieux (LUX)
2.thumb.png.fb307c05e5fe127d47943ac20285a5b1.png

Group I
6 September 2019, 18:00 CET - Nicosia (Stádio GSP)
CYPRUS - KAZAKHSTAN
Sudac: Mattias Gestranius (FIN)
1.thumb.png.342b40cd0dbf438002d7ed68e5df85aa.png

Group C
6 September 2019, 20:45 CET - Hamburg (Volksparkstadion)
GERMANY - NETHERLANDS
Sudac: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (POR)
3.thumb.png.1da6f0174a50167f5adef9b9588d6647.png

Group E
6 September 2019, 20:45 CET - Trnava (City Arena - Štadión Antona Malatinského)
SLOVAKIA - CROATIA
Sudac: Felix Brych (GER)
5.thumb.png.5087f55c712e04cd56b308bf49c3fecf.png

Group E
6 September 2019, 20:45 CET - Cardiff (Cardiff City Stadium)
WALES - AZERBAIJAN
Sudac: Trustin Farrugia Cann (MLT)
6.thumb.png.a9d3b27d12f0cf94eaa57f3f5e1e0002.png

Group G
6 September 2019, 20:45 CET - Salzburg (Red Bull Arena)
AUSTRIA - LATVIA
Sudac: Robert Hennessy (IRL)

Group G
6 September 2019, 20:45 CET - Ljubljana (Stadion Stožice)
SLOVENIA - POLAND
Sudac: Sergey Karasyov (RUS)

Group I
6 September 2019, 20:45 CET - Serravalle (San Marino Stadium)
SAN MARINO - BELGIUM
Sudac: Horațiu Mircea Feșnic (ROU)

Group I
6 September 2019, 20:45 CET - Glasgow (Hampden Park)
SCOTLAND - RUSSIA
Sudac: Anastásios Sidirópoulos (GRE)
4.thumb.png.0ce1eadf8c858f35cef039d8b631497b.png

(Koeficijenti 6.9. u 10:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

• Goksim pinned this topic

Poznat sudac utakmice u Slovačkoj: Diplomirani pravnik koji nosi sreću Hrvatskoj

Zanimljivo, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sudio je samo jednu utakmicu, nakon koje ga je FIFA poslala kući.

Utakmicu Slovačka – Hrvatska u kvalifikacijama za EURO 2020. godine sudit će iskusni njemački sudac Felix Brych (44).

Ovaj diplomirani pravnik već nam je sudio šest puta i niti jednom nismo poraženi. Tri puta je hrvatska vrsta slavila, a tri su susreta završila bez pobjednika.

Prvi put je bio pomoćni sudac u prijateljskoj utakmici između Hrvatske i Poljske u veljači 2003. u Splitu koja je završila bez pogodaka.

Kao glavni sudac hrvatskoj reprezentaciji prvi je put sudio na gostovanju protiv Bjelorusije u kvalifikacijama za SP 2010. godine, a Vatreni su slavili s 3:1.

Vodio je i dvoboj protiv Turske (3:0) u u kvalifikacijama za Euro 2012. godine, protiv Srbije u Beogradu kad je bilo 1:1 u kvalifikacijama za SP 2014., u pobjedi protiv Ukrajine (2:0) u kvalifikacijama za SP 2018. godine, te u remiju između Hrvatske i Engleske (0:0) na Rujevici u Ligi nacija.

Suđenjem se počeo baviti 1999. godine, od 2004. sudi utakmice njemačke Bundeslige, a FIFA-in znak nosi od 2007. godine.

Na posljednjem SP-u u Rusiji sudio je samo jednu utakmicu Srbija – Švicarska, nakon koje ga je FIFA poslala kući nakon žestokih kritika na njegovo suđenje u tom dvoboju.

Kruna karijere bilo mu je finale Lige prvaka 2017. između Real Madrida i Juventusa.

Izvor: https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/utakmicu-slovacka-hrvatska-sudit-ce-felix-brych-iz-njemacke---574062.html

Austrija - Latvija | Pobjeda Austrije u prvom poluvremenu + da će oba tima ukupno imati 5 kornera (1.41) bet365 (288sb)

Austrija će se suočiti sa konkurencijom za drugu poziciju sa Izraelom i Slovenijom, dok će Poljska sigurno biti na vrhu tabele. Austrija je sezonu započela sa dvostrukim porazom i zatim je osigurala dvije pobjede nakon poraza. Lazvija je trenutno na posljednjem mjestu na tabeli u prve četiri utakmice. 

Austrija ima dvije pobjede i dva poraza, postigavši sedam golova u tom procesu. Bolji su u obrani od Latvije, jer su primili samo šest golova, dok je mreža Latvije probjena čak 13 puta u istom periodu. Latvija igra svoju treću utakmicu u gostima, dok je Austrija izgubila svoju prvu utakmicu kod kuće protiv Poljske, au drugo pokušaju su pobijedili Sloveniju. Latvija je izgubila u gostima protiv Poljske i Makedonije.

Po meni je ovdje Austrija mnogo kvalitetniji tim, a i favoriti su što se vidi i po koeficijentu na kojeg ne vrijedi igrati. Međutim, mislim da će Austrija već u prvom poluvremenu ostvariti pobjedu. S obzirom da očekujem da će Austrija napadati od početka utakmice i željet će pobjedu pred svojim navijačima, očekujem da će oni imati i pet kornera tijekom cijelog meča. Odigrao sam ovu kombinaciju na betbuilderu, nije ogroman koeficijent, ali za neke kombinacije sa više parova mi se čini okej. 

P.S Austrija je u prošloj utakmici protiv Makedonije imala sedam kornera, dok je čak i u utakmici protiv Izraela koju su izgubili imala sedam kornera. Očekujem slično i ovdje.

Screenshot_9.thumb.png.57d243c489a99fac1923a1f580382063.png

button.png.5c506bedbd1207cee56aa8a4406364cf.png   931398811_button(1).png.f2cda6bda11e2eed0af19dfbc94a072d.png

(Koeficijenti 5.9. u 19:46 CET) 

Nigeria vs Cote D'Ivoire - Nigeria -13.5 (Point Spread) @1.41 bet365

Nigerija u prošloj Južnoj Koreji ubacila 108 poena. Najbolji afrički tim sa ovog prvenstva kvalifikovat će se za OI u Tokiju sledeće godine, a borba će biti između Nigerije i Tunisa. Nigerija ima dobre igrače, trojicu iz NBA (Okogie, Aminu, Metu), a doskora je tamo bio u Ekpe Udoh koji je prešao u Beijing Ducks ovo ljeto. Hendikep 13.5 je dosta mali, tako da bi trebao lako doći. 

69590295_927802494220085_423188826237488

Argentina - Venecuela | Manje od 152.5 (1.90) bet365 (288sb)

Argentina u ovaj meč kreće neporažena, dok je u međuvremenu Venecuela uspjela proći dalje, iako su lako nadigrani od Poljske u meču prvog kola. Bilo je pomalo zabrinjavajuće nakon što su prvi put stavljeni pod pritisak kojeg nisu mogli izdržati. Ovdje nas očekuje jedna teška utakmica sa još težim rezultatom, pa mi se najviše sviđa oklada na manje od 152.5 poena.

Screenshot_10.thumb.png.3290794208708f334f9597f1628e6d98.png

(Koeficijenti 6.9. u 10:30 CET) 

Španjolska - Italija | Španjolska -5.5 (1.90) bet365 (288sb)

Ovo bi trebao biti uvjerljiv meč, s obzirom da je Španjolska bila besprijekorna kroz sva tri svoja meča do sada, dok je jedini poraz Italiji nanijela moćna ekipa Srbije. No, Španjolska je jedan od favorita kladionica da stigne do faze u kojoj bi mogli osvojiti neku medalju i vrijeme je da sada pojačaju svoju igru. Oni su favoriti u ovom meču i pobjeda bi ih skoro sigurno odvela do četvrtfinala. Mislim da Španjolska može pokriti hendikep od -5.5. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.e0195cad8ae473ada0e47f3fdbcd450c.png

(Koeficijenti 6.9. u 10:36 CET) 

Slovačka - Hrvatska // Over kartona 4,5 bet365 - 1,72

Danas se nastavljaju kvalifikacijske utakmice za europsko prvenstvo. Za oko mi je odmah zapao susret između Slovačke i Hrvatske. U ovoj grupi E su još Wales, Azerbajdžan i Mađarska. Slovačka je dobila Azerbajdžan i Mađarsku, a izgubili su od Walesa. Na te tri utakmice je pokazano čak 17 žutih kartona. Slovaci igraju izrazito prljavo i grubo i isti pristup očekujem i danas.

Hrvatska je sve tri utakmice završila identičnim rezultatom (2:1). Pobjede nad Azerbajdžanom i Walesom, te poraz od Mađarske. Na tim utakmicama pokazano je 9  žutih kartona. Ovaj susret je od velikog značaja za Hrvate i Slovake. Ekipa koja pobjedi će napraviti velik korak ka plasmanu na Euro.

Današnji sudac je Nijemac, Brych. Odličan sudac i uvjeren sam u 5+ kartona. Kod Hrvatske nema Rakitića, tako da ne vjerujem da mogu do pobjede, a to znači više nervoze i samim time gruba igra.

55555555555.png.1f954a9000144b2dddfa27bdc9a8ee3a.png

button.png.5c506bedbd1207cee56aa8a4406364cf.png   931398811_button(1).png.f2cda6bda11e2eed0af19dfbc94a072d.png

Njemačka - Nizozemska // betbuilder bet365 - 2,07

U grupi C se sastaju Njemačka i Nizozemska. Tu su još u skupini Sj.Irska koja je vodeća, te Estonija i Bjelorusija. Očekivalo se da Njemačka i Nizozemska lagano uzmu prva dva mjesta i izbore nastup na Euru, ali se Sj. Irska iznenađujuće umiješala. Njemačka je odigrala tri utakmice i ostvarili su sve tri pobjede. Nizozemska je odigrala dvije utakmice i pobijedili su Bjelorusiju (4:0), te izgubili od Njemačke (2:3). U toj utakmici je viđeno 10 kornera. Danas očekujem novi dvoznamenkasti broj.

Obje ekipe gaje napadačku igru, te je ovdje za očekivati golove i samim time mislim da će korneri doći. Bitno je samo da obje ekipe imaju neki balans, a ne kao u prvoj utakmici kad je Nizozemska izvela 9, a Nijemci samo jedan korner. Mislim da se tako nešto neće ponoviti, očekujem izjednačenu igru golove sa ovbje strane i kornere. 

Z aprolazak će nam biti dovoljno devet kornera, a sa njima sam kombinirao golove uz pomoć betbuildera. Odličan koeficijent od 2,07 i mislim da ovo ima izgledne šanse za prolazak.

holand.thumb.png.8a203a6368070eee12d6531acf29307d.png

prije 48 minute, Matan21 said:

Sto kazete dns na kartone...dosta velike granice na utakmicama al dosta bitne za repke pojedine...jucer dobro islo i na kraju padnem Izrael-Makedonija za jedan karton...

On 04. 09. 2019. at 8:21, IzudinB said:

Group E
6 September 2019, 20:45 CET - Trnava (City Arena - Štadión Antona Malatinského)
SLOVAKIA - CROATIA
Sudac: Felix Brych (GER)
5.thumb.png.5087f55c712e04cd56b308bf49c3fecf.png

Trenutno mi se ovo čini kao najbolja utakmica za kartone. Obje selekcije su u potrebi za bodovima. Trenutno imaju isto bodova na toj drugoj i trećoj poziciji (6), dok Hrvatska ima nešto slabiju gol razliku i zbog toga su ispod Slovačke. Mađarska je tri boda iznad sa utakmicom više i itekako se može stići, tako da će se ovdje igrati za gol više. Granica od 4.5 mi se čini prilično primamljivom, upravo zbog važnosti utakmice. Hrvatska je protiv Velsa u prošloj utakmici dobila čak pet žutih kartona iako su igrali kod kuće. To im je bila vrlo važna pobjeda protiv Velsa i nije im bilo bitno koliko kartona su dobili, bitna su samo tri boda. U svakom slučaju po meni je ovo utakmica koja ima dobar potencijal za over. Sudac je samo dodatni plus, jer je Felix Brych uvijek na visini zadatka i vjerujem da će suditi korektno i kažnjavati sve što se treba kazniti. U svakom slučaju over ide za mene ovdje. Sretno!

ZLATKO DALIĆ SPREMIO OFENZIVNU HRVATSKU I NAGOVIJESTIO VAŽNU PROMJENU U NAPADU Sjajni dinamovac ipak na kraju ne ulazi u prvih 11?

SLOVAČKA - HRVATSKA (20.45)
SLOVAČKA: Dubravka - Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko - Kucka, Lobotka - Rusnak, Hamsik, Mak - Duda

HRVATSKA: Livaković - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Brozović, Modrić - Brekalo, Vlašić, Perišić - Rebić

Zlatko Dalić najavio je ofenzivnu Hrvatsku koja ide po pobjedu. Nikola Vlašić igrat će uz Luku Modrića i Marcela Brozovića u sredini terena. Premda je mogao učvrstiti defenzivnu komponentu u veznom redu s Milanom Badeljom, Dalić vjeruje u Vlašića, njegovu klasu i energiju, vidi ga adutom koji bi mogao Slovacima zavrtjeti glavu.

Ante Rebić ima prednost na poziciji centarfora, bude li pravi, fokusiran na utakmicu, što bi trebao biti, starta on. Kako je još u ponedjeljak bio u Milanu radi potpisa ugovora, figurirala je opcija da se u prvih 11 nađe Bruno Petković, no Dalić je prije treninga u Trnavi konstatirao:

- Svi su zdravi, orni i spremni.

Sastav će biti ofenzivan
No izbornik je kazao i da očekuje puno od Petkovića, koliko god minuta dobio. Brekalo i Perišić hrvatska su krila. Dejan Lovren, iako bez minutaže na startu sezone, i Domagoj Vida stara su obrambena garda, a Jedvaj i Barišić već standardni bekovi. Dominik Livaković ima jedinicu.

- Sastav će biti ofenzivan, nećemo se ići braniti, čuvati svoj gol; pokušat ćemo zabiti. Sve smo pripremili, napravili. Na zadnjem sam treningu stavio da igraju mladi protiv starih da bi se relaksirali.

Vatreni prvi put igraju sa Slovacima dvoboj za bodove, ali Zlatko Dalić i Dražen Ladić, tada u obrnutim ulogama, već su jednom dobili vrlo bitnu utakmicu na njihovu tlu. Prije deset godina u kvalifikacijama za Euro U-21 slavili su u mjestu Zlate Moravce s 2:1, zabili su Domagoj Vida i Nikola Kalinić. Na terenu su bili i Lovren, Perišić, Rakitić, Badelj... U drugom ogledu, u Varaždinu, bilo je 1:1, za nas je gol dao Rakitić. I tada je za Slovačku branio Dubravka, a u postavi su bili Mak, Duriš... Pa i negdašnji dinamovac Jakub Sylvestr. Hrvatska je na kraju osvojila prvo mjesto u skupini.

Može biti problema
Poraz u Mađarskoj dao je posebnu dimenziju ovoj utakmici.

- Budimpešta je bila jako velika i dobra škola za nas. Nismo bili dovoljno motivirani, odgovorni ni agresivni. To se ne smije ponoviti. Očekujem sličnu utakmicu, moramo biti spremni odgovoriti na agresiju. Usto, treba nam čvrsta obrana. Svatko protiv doprvaka svijeta igra s velikom motivom, ako nismo na pravoj razini, možemo imati problema.

Intenzivno su raščlanjivali slovačke sheme igre.

- Radili smo puno na analizama protivnika i toga što nas čeka. Imaju vrlo opasnog Maka po lijevoj strani i jak vezni red koji predvodi Hamšik. Sve će ovisiti o našoj igri, a nema razloga da budemo loši. Smeta mi što smo imali samo dva dana za pripreme, svjesni smo situacije da moramo dati sve od sebe, napraviti dobar rezultat i ispraviti kiks.

Raspoloženi i motivirani
Nastojao je Dalić da što manje fokus odvlače priče o Rakitiću i atmosferi.

- Neću o tome razmišljati. Fokus na to imali su samo mediji, stalno netko pita... Što ću se vraćati na onoga koga nema? Ako krenemo s izostancima, nabrajat ću dva dana, od Mandžukića, preko Subašića, Ćorluke, Kovačića, Rakitića, Vrsaljka, Pivarića, Strinića... Bilo bi glupo s moje strane da se vadim na to. Bili bismo na krivom putu. Moramo dati podršku igračima koji su tu. Napravili smo dobar rezultat s Walesom i možemo i ovaj put. Nisam razgovarao s Dejanom Lovrenom o njegovim izjavama o atmosferi, mislim da nije mislio kako ste prenijeli i shvatili. Igrali su raspoloženi i motivirani, sjajno smo radili na treninzima.

U posljednjih 20 utakmica Hrvatska je samo triput mrežu sačuvala netaknutom. Prekidi su često bili boljka; već bi iskorak u tom segmentu bio golem zalog da Vatreni razvesele 2200 navijača, koliko ih je najavljeno na stadionu, i milijune u svijetu. Fluid važne utakmice je u zraku...

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/euro2020/zlatko-dalic-spremio-ofenzivnu-hrvatsku-i-nagovijestio-vaznu-promjenu-u-napadu-sjajni-dinamovac-ipak-na-kraju-ne-ulazi-u-prvih-11/9324164/

17:00 h Al Wasl - Ahli Al Fujirah   odg3+ koef. 1.80 PSK

Obzirom da sam bolestan na brojke i statistiku, evo jednog ''najstatističkijeg'' mogućeg para... :-)

U Liga kupu UAE sastaju se dva izrazita overaša, u realno nebitnoj utakmici.

Pokušavam shvatiti taj format natjecanja, ali mi nekako ne ide, samo vidim da je kup tek počeo, zahuktavaju se ekipe, a overi se i inače u tom podneblju podrazumijevaju... :-)

Domaćin Al Wasl je malo bolje krenuo u natjecanje, s jednom pobjedom (4-3!!!), dok su gosti Al Fujirah do sad odigrali dvije utakmice, po jedan poraz i remi...

Domaćin je u toj jednoj utakmici zabio dva gola i pobjedio 2-0, dok je Fujirah u dvije odigrane utakmice uspio ostvariti gol razliku 3-5 (doma 2-2, u gostima izgubili 3-1)...dakle, gostujući tim od početka natjecanja očito igra otvoreno i na gol više, pa kako završi...;-)

Međusobni omjer ova dva kluba u zadnjih 7 mečeva govori da je postignuto 37 golova, dakle više od 5 golova po utakmici?!

Eto i navedenih rezultata:

image.png.fc0aa8cebc7bb9ef231ab7f5f1928793.png

Al Wasl kao domaćin u zadnjih 9 utakimica samo jednom nije odigrao 'odg', a od tih osam 'odg' utakmica na čak sedam je prošao i tip ''odg3+''...

Fujirah je još ''jači'' u ovom pogledu...oni u zadnjih deset odigranih utakmica doma/gosti imaju sveukupno prosjek od točno četiri gola po utakmici, s kime god da igrali, doma ili u gostima oni ne mijenjaju svoj stil igre, očito...

Na zadnjih devet gostujućih utakmica prosjek golova po utakmici je 3,90, što je isto vrhunski za ovaj tip...

Oni sami kao gosti su zabili minimalno jedan gol na zadnjih 5/6 utakmica u gostima, a na zadnje tri gostujuće su zabili ukupno devet golova...;-)

Koeficijent utakmice kaže da je domaćin osjetni favorit (1.50 na pobjedu), ali to u ovakvim utakmicama i u ovakvim ''divljim'' ligama ne znači skoro pa ništa...

Pokušao sam izguglati nešto glede sastava i izostanaka, ali nisam uspio, uz najbolju volju...iako, naglasio sam da je ovo čisto statistički tip i ovdje po meni

sastavi i izostanci neće biti neki presudan faktor, nego će ekipe nastaviti u dobro poznatom tonu, barem se nadam...:-))))

Eto, sretno svima koji poprate...

Pozzz

Matteo Berretini osvaja set 2.25 protiv Nadala (bet365)

Di da pocnem sa analizom,tamo di san dobia na njemu protiv gasquetsa ili di sam brutalno spušia protiv rubleva.Zašto mislim da bi Matteo Beretini moga osvojiti minimalno set protiv velikog Nadala ? Za početak me neodoljivo podsica na mladog Juan Martina Del Potra sa svojim parajućim forehandima,koliko sam ga gleda u 3 meča na ovom US Openu(protiv Gasquetsa,Rubleva i Monflisa) stalo prakticira slice udarac(što ujedno se radi kad se oće lomiti suparnikov ritam igre) ali obozava drop shot koji mu i stvarno prolazi na US Openu.Da se vratimo na slice udarac jako jako ga često koristi i što je jako jako dobro jako jako ga duboko šalje što protivnik se triba sagniti da bi mu vratia tu lopticu ali loša stvar je za protivnike je taj da se takve loptice uvik vraćaju dosta visoko što odgovara njegovom razornom forehandu,dobra stvar isto je da nije napadacki igrač jer ne izlazi dosta na mrižu nego sve voli riješavati sa osnovne linije a sa malo dignutom lopticu i najbolji defazivni igrač na svitu nadal će imati problem sa vraćanjem tih loptica u teren,čak bi se usudia reći da je jako jako dobar na mriži Berretini tako da mislin neće imati problema sa Nadalovim dropshotovima koji ovaj baš ne prakticira.Sad se ujedno pitate uz te sve razloge zašto ne igram na pobjedu Berretinija?Zato jer ima neki problem sa psihom(mslm nije mentalno bolestan) koji se rezultira time da kad triba riješiti meč zablokira,počne lošije igrati primjerice oba meča protiv Rubleva i Monflisa kad bi servira za meč prvi poen odservira fenomenalno čak ga i sa Aceom završi ali nakon tog raspad sistema,a Nadal je tip igrača koji ide na svaku lopticu i cisto sumnjan da bi mu moga dopustiti takvog lufta

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use