Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Berrettini - Monfils 2 bet365 ( 288sb )

Gledao sam Berrettinija prošlo kolo i nije me impresionirao te sumnjam da može dalje. Iskusni Monfils trebao bi detektirati i iskoristiti Berrettinijeve slabosti. 

U trećem setu prošlog meče servirao je za meč ali i izgubio servis te je set otišao u tie brejk gdje je sretno slavio 8:6. Da je tie brejk otišao u drugom smjeru pitanje bi li Berrettini bio danas ovdje. U prošlom meču imao je jako puno sreće, mreža mu je definitivno bila saveznik. 

Koeficijent na Monfilsa je u blagom padu. Nadam se da ovo prolazi bez previše nerviranja sa laganih 3:0 ili 3:1 za Monfilsa. 

2019-09-04-07-48-38-bet365-Online-Sports
2019-09-04-07-48-26-bet365-Online-Sports

• Goksim pinned this topic

Angola - Filipini 1 (1.45) bet365 (288sb)

Koeficijenti su se malo izmijenili, Filipini su bili blagi favoriti, dok to jutros nisu, ali nade oba ova tima za napredak u sljedeću fazu iz skupine D su gotovo srušene, a Srbija i Italija su se uspostavile na prvim pozicijama. Mislim da su Filipini, unatoč tome što imaju jedan od najiskusnijih sastava, razočarali i zbog toga dajem prednost Angoli, koja će vjerujem napraviti probleme favoritima, a prednost su im dale i kladionice sa smanjenim koeficijentom. Vjerujem da će Angola pobijediti u ovom meču, sa pravom su favoriti. Živi bili pa vidjeli. Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.2dbdec73ce93c2cc74f1a396d8953af2.png

(Koeficijenti 4.9. u 08:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Obala Bjelokosti - Poljska | Obala Bjelokosti +17.5 (1.45) bet365 (288sb)

Poljska bi mogla proći neporažena kroz skupinu A sa pobjedom nad Obalom Bjelokosti, gdje se očekuje da će pobijediti ovaj susret na vrlo lagan način. Maciej Lampe je do sada bio zvijezda Poljske na ovom Svjetskom prvenstvu, ali mislim da će AJ Slaughter vjerojatno dobiti više vremena na terenu, jer Poljska daje Lampeu malo vremena da se oporavi prije sljedeće faze turnira. Mislim da će Poljska pobijediti ovaj meč, ali da neće prekoračiti 17.5 poena razlike, što smatram da je dobra ponuda. Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.6f82dd17b767576f3afaedc97f5b1b66.png

(Koeficijenti 4.9. u 08:38 CET) 

Puerto Rico - Tunis 1 (1.66) bet365 (288sb)

Možda najvažniji meč dana. Puerto Rico će započeti kao favorit protiv Tunisa, s tim da će ovaj meč odlučiti tko se pridružuje Španjolskoj, koja se već kvalificirala iz skupine C. Prvi put da se ove dvije ekipe susreću, međutim, ja mislim da će Puerto Rico pobijediti, jer imaju i veću dubinu svoje momčadi. Mislim da će David Huertas biti ključan igrač u ofanzivnom dijelu terena, a možda konačno vidimo koliko je dobar Isaiah Pineiro, gdje je draft Sacremento Kingsa imao ograničenu minutažu do sada na Svjetskom prvenstvu. 

Screenshot_20.thumb.png.d8d6bf5fca2d781fa29037db49c0c945.png

(Koeficijenti 4.9. u 08:52 CET) 

Italija - Srbija | Srbija -9 (1.45) bet365 (288sb)

Italija je pobijedila Filipine na otvaranju Svjetskog prvenstva, a tako i Angolu u drugoj utakmici, ali pritisak na obranu će biti povećan kada budu igrali protiv drugog favorita za osvajanje ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, Srbije. Azzurijevi talenti Luigi Datome i Danilo Gallinari će morati da se potrude protiv visokih Srba. Očekujem da će Srbija sa Nemanjom Bjelicom pobijediti ovaj susret, oni su zaista dominantni, a to su dokazali i protif Filipinaca koje su pobijedili sa 61 poen razlike. Ovdje se jednostavno ne može kladiti protiv Srbije. Sretno!

Screenshot_36.thumb.png.e8447ed85f9f3a953ccb9a2c46793c03.png

(Koeficijenti 4.9. u 09:02 CET) 

Rusija - Argentina | Više od 80 poena u prvom poluvremenu (1.83) bet365 (288sb)

Argentina i Rusija će se boriti za prvu poziciju u skupini B. S obzirom da će ovaj meč imati malo utjecaja na to tko će se kvalificirati dalje iz skupine, očekujem da će momčadi biti rotirane, tako da ne očekujem da će obrana biti na nekom velikom nivou. Sviđa mi se oklada da će u prvom poluvremenu biti više od 80 poena, gdje je koeficijent 1.83. Sve u svemu, mislim da će Argentina biti ta kaja će preuzeti prvu poziciju i stvoriti pravi pomak na turniru - svidjelo mi se ono što sam do sada vidio kod njih. Očekujem više od 80 poena u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_37.thumb.png.34a57a65e1a31aec8ecaf1248235171d.png

(Koeficijenti 4.9. u 09:06 CET) 

prije 5 sati, Goksim said:

Berrettini - Monfils 2 bet365 online kladionica" rel="">bet365 ( bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska )

Gledao sam Berrettinija prošlo kolo i nije me impresionirao te sumnjam da može dalje. Iskusni Monfils trebao bi detektirati i iskoristiti Berrettinijeve slabosti. 

U trećem setu prošlog meče servirao je za meč ali i izgubio servis te je set otišao u tie brejk gdje je sretno slavio 8:6. Da je tie brejk otišao u drugom smjeru pitanje bi li Berrettini bio danas ovdje. U prošlom meču imao je jako puno sreće, mreža mu je definitivno bila saveznik. 

Koeficijent na Monfilsa je u blagom padu. Nadam se da ovo prolazi bez previše nerviranja sa laganih 3:0 ili 3:1 za Monfilsa. 

2019-09-04-07-48-38-bet365-Online-Sports
2019-09-04-07-48-26-bet365-Online-Sports

da, ali kad pogledas kako je federer sinoc izgubio, nista nije sigurno...

Matteo Berrettini - Gael Monfils over 3.5 sets (1.52) unibet

Iako kladionice vide Monfilsa kao favorita, Berretini ima sasvim solidne šanse da stigne do GS polufinala i najvećeg uspjeha u karijeri. U jako dobroj je formi u ovom drugom dijelu sezone, odlično je odradio sezonu na travi (W Stuttgart, 1/2 Halle i 1/8 Wimbledon). Hard mu je omiljena podloga, iako je neočekivano ispao od Londera u prvom kolu Cincinattija, dok je na USO do četvrtfinala stigao preko Gasqueta, Thompsona, Popyrina i Rubleva, a u tri seta je slavio jedino protiv Rubleva.

Monfils je u četvrtfinale stigao preko Ramosa, Copila, Shapovalova i Andujara, jedino je meč protiv Shapovalova otišao u pet setova, dok je ostale protivnike savladao u tri seta. Ipak, Francuz je teniser kojem konstantnost nije jače oružje i zna dosta da oscilira u igri, tako da ne vjerujem da će "pregaziti" Berretinija u tri seta, iako Italijan nije naročito impresionirao u dosadašnjem dijelu turnira, te može se reći da ga je poslužio žrijeb. Ulog je veliki, polufinale GS, i vjerujem da će to imati uticaja na igru obojice na ovom meču.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use