Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 04.04 2009 (listić dana)

faca

Recommended Posts

Ja sam danas odigrao originalan a vjerujem i jedinstven listić... Nikad nisam igrao za ozbiljniji ulog prvi par, ali mislim da je koeficijent nerealno postavljen....

Zvijezde pjevaju - ispada 04.04.

Katja Kušec i Đani Stipanićev 2,50

Ovo je dosta rizičan bet, ali koef. IMO nije realno postavljen. Kao prvo ovo je u ponudi u HL-u gdje je koef.2,00 te u Fortuni gdje je koef. 2,50. Nisam još nikad, do večeras, gledao tu emisiju ali sam na netu pročitao pravila...

Uglavnom pola bodova donosi žiri a pola publika i onaj par sa najmanje bodova ispada. E sada kad pogledamo rezultate zadnja tri puta je po glasovima žirija navedeni par imao daleko najlošije rezultate http://www.hrt.hr/htv/emisije/zvijezdepjevaju/glasovanje.php međutim glasovi publike su ih izvlačili.

http://www.24sata.hr/show/clanak/zvijezde-pjevaju-mihovila-i-mariju-izbacili-gledatelji/109460/

Našao sam neki članak od prije par dana gdje se u negativnom kontekstu spominje Stipanić kao da je odabrao pjesmu prema njegovim predispozicijama, te da zato Katja ne djeluje dobro... Uglavnom, nakon toga sumnjam da će imati simpatije publike, a za očekivati je da će ponovo imati najgore ocjene žirija...

http://www.slobodnadalmacija.hr/Scena/Spektakli/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/48847/Default.aspx

Mislim da je koef. nerealno postavljen i da je realno negdje oko 1,50 i iz tog razloga sam navedeni par odigrao, a večeras ćemo viodjeti i kako će proći...

Arsenal - Manchester City 1

Tečaj: 3,88

Samo par malih ispravaka i savjeta Goksime...

Inače pratim tu emisiju već sad evo 3.godinu zaredom...za početak jedna mala ovdje nebitna ispravka, pjevač se zove Đani Stipaničev, ali dobro to nama nije bitno...

Uglavnom, to je istina da dobivaju konstantno najlošije ocjene žirija zato šta Katja Kušec stvarno nezna pjevat, ali oni su publici uz Zoricu Kondžu i Dreleta(oni zajedno pjevaju) najomiljeniji par, tako da mislim da će ih publika i ovoga puta izvući, a po mome mišljenju ispast će Kristina Krepela i Marko Tolja...i probao bi čak da će ispast Dražen Čuček i Natali Dizdar, koef. je 8! IMO valuebet, a publika ne voli baš pretjerano Čučeka...

po mome mišljenju ispast će Kristina Krepela i Marko Tolja...i probao bi čak da će ispast Dražen Čuček i Natali Dizdar, koef. je 8! IMO valuebet, a publika ne voli baš pretjerano Čučeka...

Kristina Krepela i Marko Tolja su glavni kandidati uz "moje" za ispadanje i koef. na njih se kreće oko 2,50-3,00 tako da vjerujem da će netko od njih ispasti. Nadam se da ću imati malo sreće pa da će ispasti, po mene, pravi...

Ako se sjecas u grubo kako idu glasovi publike? Tj. tko im je najomiljeniji i koliko bodova publike su do sada dobivali Kristina Krepela i Marko Tolja. Neka zlatna sredina ili dno?

Jer očekujem da će "moji" biti najgori po bodovima žirija, a valjda neće biti baš toliko omiljeni kod publike... ???

Žiri npr. dodjeli sve 8 znači imaš 4 ocjene po 8 što je kada se zbroji 32 i ako je taj zbroj najbolji onda je taj par prvi kod žirija i dobivaju 5 bodova (ovisno koliko je parova u igri, ako ima 6 parova prvi dobije 6 bodova...itd. mislim da je to jasno), poslje toga se gledaju glasovi publike i onaj par koji sakupi najviše glasova također dobiva 5 bodova (isto ovisno koliko ima parova, znači par sa najmanje glasova dobije 1 bod od publike)...e sad ako budu neki parovi npr. u izjednačenju 5 bodova od publike i 1 od žirija i drugi par dobije 1 od publike i 5 od žirija onda su izjednačeni ali su bitniji glasovi publike, tako da će ispasti oni koji su dobili 5 od žirija i 1 od publike....to je primjer)

Mislim da je dosta glupo i bez veze kladit se na takve stvari, bolje ići u ono što je provjereno ;D

Žiri npr. dodjeli sve 8 znači imaš 4 ocjene po 8 što je kada se zbroji 32 i ako je taj zbroj najbolji onda je taj par prvi kod žirija i dobivaju 5 bodova (ovisno koliko je parova u igri, ako ima 6 parova prvi dobije 6 bodova...itd. mislim da je to jasno), poslje toga se gledaju glasovi publike i onaj par koji sakupi najviše glasova također dobiva 5 bodova (isto ovisno koliko ima parova, znači par sa najmanje glasova dobije 1 bod od publike)...e sad ako budu neki parovi npr. u izjednačenju 5 bodova od publike i 1 od žirija i drugi par dobije 1 od publike i 5 od žirija onda su izjednačeni ali su bitniji glasovi publike, tako da će ispasti oni koji su dobili 5 od žirija i 1 od publike....to je primjer)

Mislim da je dosta glupo i bez veze kladit se na takve stvari, bolje ići u ono što je provjereno ;D

mislim da ću večeras baš pogledat to da vidim ko će ispast i eto držim ti fige da pogodiš... ;D ;)

Pa publici su najomiljeniji baš Katja Kušec - Đani Stipaničev i Zorica Kondža - Davor Dretar Drele...a neznam koliko su točno bodova od publike Krepela - Tolja dobivali dosad jer nikad se ne kaže kolko je ko dobio...ali one publici najomiljenije se lako prepozna, to ćeš vidjet večeras ako ćeš gledat, po reakcijama publike, a i po novinama se piše o toj emisiji pa tako znam tko je najomiljeniji...

Šta se tiče ocjena žirija, Katja Kušec i Đani Stipaničev će 100000000% dobit najmanju ocjenu od njih, a Krepela i Tolja će mom mišljenju biti isto negdje pri dnu, a pošto ih publika baš i ne obožava mislim da oni ispadaju, iako kao šta sam reko isplati se probat i Čuček-Dizdar da će ispast jer prošlu emisiju su skoro ispali unatoč dobrim ocjenama žirija, što znači da ih publika ne voli baš i nek se zalomi malo lošija ocjena žirija oni su out garant...

Hvala na odgovorima...

Sad si me lagano zabrinuo jer nisam znao da su "moji" favoriti za ispadanje toliko omiljeni kod publike...  A to mi je zapelo za oko jer sam primjetio solidnu razliku u koef. u navedene dvije kladionice, a i iako je vrlo dobra ponuda nisam htio igrati nogomet sa vecim ulozima jer je bila stanka zbog rep. a nakon toga često bude dosta iznenađenja jer najbolje ekipe imaju najviše reprezentativaca i često podbace nakon rep. ogleda...

A valjda će biti sreće nakon što sam pao na više listića u različitim danima i to sve po jedan par:

Portugalu (X);

Italiji (X) - zadnje minute;

formule - iako ispadne 6 vozača po pravilima ih je ispalo 4  >:( ;

tenis... Roddick - Monfils - trajanje meča 97 i više minuta - rezultat 96minuta (falilo mi 6 sekundi :'() ;

jučer u rukometu trebam 61 gol i naravno bude 60;

snooker Sullivan - izgubi 5:4...;

i jučer Federer...

Na svim listićima sam pao po samo jedan par a eventualni dobici su svugdje bili između 1.000-7.000kn... :'( :'( :'(

Eto to je moj "nizic" unazad tjedan dana... Nadam se da nećete doživjeti slično  :(

Hvala na odgovorima...

Sad si me lagano zabrinuo jer nisam znao da su "moji" favoriti za ispadanje toliko omiljeni kod publike...  A to mi je zapelo za oko jer sam primjetio solidnu razliku u koef. u navedene dvije kladionice, a i iako je vrlo dobra ponuda nisam htio igrati nogomet sa vecim ulozima jer je bila stanka zbog rep. a nakon toga često bude dosta iznenađenja jer najbolje ekipe imaju najviše reprezentativaca i često podbace nakon rep. ogleda...

A valjda će biti sreće nakon što sam pao na više listića u različitim danima i to sve po jedan par:

Portugalu (X);

tenis... Roddick - Monfils - trajanje meča 97 i više minuta - rezultat 96minuta (falilo mi 6 sekundi :'() ;

i jučer Federer...

Na svim listićima sam pao po samo jedan par a eventualni dobici su svugdje bili između 1.000-7.000kn... :'( :'( :'(

Eto to je moj "nizic" unazad tjedan dana... Nadam se da nećete doživjeti slično  :(

Nisi jedini, i to i jos malo duze  :'(

Hvala na odgovorima...

Portugalu (X);

i jučer Federer...

Ima nas takvih sa "nizicevima"  ;D

Nadam se da će ti proć listić, možda se ljudima više neda zvat za ove tolko :D

Sretno!

Ispali Giuliano i Dolores Lambaša...

Goksim nadam se da si dobio bar nešto na nekom drugom listiću :)

.    Dont ask.. Cekam ispadanja u formuli i to bas moram dobiti, a lovu kojy sam stavio na zv.pj. Sam htio staviti na arsenal, l'pool ibarcu i mislim si kao nakon reprezentacija ce biti dostaiznenadzenja a na kraju ku***.    Niz se nastavlja (lol)

Da fakat ništa iznenađenja nije bilo osim Bayerna...kojeg sam naravno ja stavio na listić!

Pogodim: Arsenal, Bolton, HSV, Lille, Lyon, Sivasspor, Sevillu, Legiu W., Leeds i padnem samo Bayern!! A naravno bio sam prepohlepan da bi stavio sistem...nevjerojatno koje sve koef pogodim i onda samo jedan par za***e, mrzim to...al šta ću sad, ide se dalje, sutra je novi dan i dobra ponuda

Ja sam izgubio volju za kladit se,mislim da ću odustat na neko kraće vrijeme 2-3 tjedna.

Makar bih sutra mogo odigrat ali ne vjerujem

Reggina - Genoa 2

Atl.Madrid - Osasuna 1

Werder - Hannover 3+

Ima nas vise ovdje takbih, ja sam mislio također uzet pauzu do kraja mjeseca. Treci mi je bio odlican, usitinu dobar, al ovaj 4.-ti sam masio i Boga i vraga da je to za rubriku verovali ili ne  :-X

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use