Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Sa ciljem pravovremenih informacija koje će svim članovima omogućiti brzu reakciju koja je ključna za uspjeh u klađenju, implementiran je sustav obavijesti koji je dostupan svim članovima foruma. Ukoliko još niste član SvijetKladjenja forumu OTVORITE RAČUN i besplatno se pridružite najvećoj kladioničarskoj zajednici u regiji. 

button-registriraj-se-na-forum.png

Pristupite postavkama obavijesti i omogućite obavijesti (notifikacije) preglednika. Odaberite za koje aktivnosti želite dobivati obavijesti u pregledniku a za koje email obavijesti. Preporuka je da postavite notifikacije kao na donjoj slici što će osigurati da dobivati i browser notifikacije i emailove za nove objave ili za objave članove koje pratite. 

button-sustav-obavijesti.png

2019-08-27-09-38-20-Postavke-Obavijesti-

2019-08-27-09-41-13-Postavke-Obavijesti-2019-08-27-09-40-32-Postavke-Obavijesti-

Postavke obavijesti uvijek možete modificirati. 

2019-08-27-09-53-57-Postavke-Obavijesti-

Praćenje članova foruma

2019-08-27-09-52-48-Utorak-27-8-2019-Dne2019-08-27-09-52-27-bjorn-Svijet-Kladjen

Kliknite na profil člana kojeg želite pratiti te u novom prozoru koji će se otvoriti odaberite "Follow" (Prati). Ovo će, uz upaljene obje opcije u postavkama obavijesti za "Netko koga pratim je objavio nove informacije (novi post)" osigurati da  dobijete obavijest o novom postu člana momentalno kako je post i objavljen. 

2019-08-27-09-57-28-Postavke-Obavijesti-

Praćenje teme

Osim praćenja članova foruma, možete pratiti i sve nove postove koji se objave o određenoj temi pa tako, ukoliko se u subotu planirate aktivnije kladiti i želite uloviti bolje koeficijente, možete pratiti navedenu temu na forumu te dobiti obavijest čim netko obavi novi post u istoj. Naravno, ovaj pristup se može primjeniti i za forume koje imamo otvorene za velika natjecanja poput Svjetskog ili Europskog nogometnog prvenstva, US Opena i sl. 

2019-08-27-10-07-21-Subota-31-8-2019-Dne

Predstavljamo listu članova foruma sa najviše objava, reputacije i dnevne leadere (na temelju dnevne reputacije). Ova lista trebala bi pomoći pri odabiru članova koje pratiti, odnosno za koje dobivati obavijesti kada objave nove informacije. 

Naravno, broj objava i reputacija nisu jedine metrike uspješnosti pa najbolji izbor možete napraviti konstatno prateći forum budući da ćete tako dobiti najbolju sliku te budući da ćete tako prepoznati novije članove foruma sa odličnim tipovima. 

button-prati-clanove-foruma.png

2019-08-27-13-16-28-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-16-57-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-14-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-32-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-55-Top-Members-Svijet-K

Premier liga

Everton - Wolves (15:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: 1.89
fTRdCZg.png

Arsenal - Tottenham (17:30) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.50
bNgvTrE.png

Primera

Valencia - Mallorca (17:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (4.11)
Prosjek ekipe 1: Valencia 
Prosjek ekipe 2: -
L9A6aEv.png

Atl. Madrid - Eibar (19:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.58)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.08
jWkJ9Ii.png

Espanyol - Granada (19:00) bet365
Sudac: César Soto Grado (-)
Prosjek ekipe 1: 2.39
3Lb4fpg.png

Villarreal - Real Madrid (21:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.74)
Prosjek ekipe 1: 2.95
Prosjek ekipe 2: 2.08
bAm2aSM.png

Serie A

Lazio - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Marco Guida (5.38)
Prosjek ekipe 1: 2.34
Prosjek ekipe 2: 2.29
Uh2thRB.png

Atalanta - Torino (20:45) bet365
Sudac: Daniele Doveri (4.53)
Prosjek ekipe 1: 1.66
HnSwhHe.png

Cagliari - Inter (20:45) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (5.60)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 1.92
lS32eWM.png

Genoa - Fiorentina (20:45) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.34
2n5ZzPx.png

Lecce - Verona (20:45) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (4.67)
Prosjek ekipe 1: -
0H0eRWS.png

Sassuolo - Sampdoria (20:45) bet365
Sudac: Luca Pairetto (5.17)
Prosjek ekipe 1: 2.29    
Prosjek ekipe 2: 2.37
Ye0xIEQ.png

Udinese - Parma (20:45) bet365
Sudac: Marco Piccinini (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.16
FvqPvZ0.png

Bundesliga

W. Bremen - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: Sören Storks (2.91)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.62
B5kqYeu.png

E. Frankfurt - F. Dusseldorf (18:00) bet365
Sudac: Frank Willenborg (2.58)
Prosjek ekipe 1: 1.71 
Prosjek ekipe 2: 1.97
b1mUkUt.png

Francuska liga

Reims - Lille (15:00) bet365
Sudac: Eric Wattellier (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.85

Rennes - Nice (15:00) bet365
Sudac: Johan Hamel (3.07)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.82

Strasbourg - Monaco (17:00) bet365
Sudac: Willy Delajod (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.26

Marseille - St. Etienne (21:00) bet365
Sudac: Benoît Millot (4.13)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.64

(Koeficijenti 30.8. u 19:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 20 sati, IzudinB said:

Lazio - AS Roma (18:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Marco Guida (5.38)
Prosjek ekipe 1: 2.34
Uh2thRB.png

Ovdje očekujem više kartona. Kao i svaka utakmica Lazija i Rome, mislim da će i ova biti propraćena kartonima. Mislit ćete da je ovo visoka granica na bet365 kladionici, međutim, kada pogledate da je prošle sezone u posljednjoj utakmici koju su ova dva tima igrala bilo devet žutih kartona i jedan crveni, ova granica i ne izgleda baš tako velika. Oba tima žele pobijediti i sigurno će se krvavo boriti na terenu, dok vjerujem da će Marco Guida sudac koji u prosjeku pokazuje 5.38 kartona po utakmici, kažnjavati sve što se bude trebalo kazniti u ovom susretu. Ispod vidite kako Marco Guida zna pokazati sedam ili osam žutih pa tu i tamo poneki crveni. Ova je utakmica savršena za crveni karton, ali ako ga bude to je samo plus za nas jer se u bet365 kladioncii računa kao dva žuta. U svakom slučaju očekujem jednu veliku borbu između ova dva tima i mnogo kartona. Uživat ću gledajući ovaj susret. Sretno!

1351534092_MarcoGuida.png.61e127d84924f85b6ee9038bb4c25aa5.png

Frankfurt - Dusseldorf 1 (1.66) bet365 (288sb)

Frankfurt je imao solidan početak nove sezone, koju su započeli sa pobjedom od 1-0 nad Hoffenheimom u njihovom uvodnom meču. Izgubili su drugi susret protiv Leipziga sa 2-1. 

Dusseldorf je pokazao istu formu. Prvu utakmicu su pobijedili protiv Bremena sa 1-3. Dok su drugi susret sa Leverkusenom izgubili sa 1-3.

Ove dvije momčadi imaju mnogo zajedničkih stvari nakon dvije utakmice u ligi. Obje imaju istu formu. Frankfurt je zabilježio pobjedu na domaćem terenu i domaćin su u ovoj utakmici što im daje prednost. Dusseldor je dobio prvu gostujuću utakmicu i to također dodaje i povećava koeficijent.

Frankfurt je bio u prvih sedam ekipa prošle sezone i trenutno igraju u Eurppskoj ligi. Bili su desetak bodova iznad Dusseldorfa prošle sezone. Pobijedili su posljednje tri utakmice i neporaženi su protiv Dusseldorfa na svom terenu. Očekujem pobjedu Frankfurta. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.ecb15279a5a54bb1d027340ae0a96399.png

button.png.0d0982abde10ebe5ed0643e978a03af4.png  2015799790_button(1).png.4dc4c3ec7dc1e4f79a1ad8dbf61422eb.png

(Koeficijenti 31.8. u 15:30 CET) 

prije 20 sati, IzudinB said:

Arsenal - Tottenham (17:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.50
bNgvTrE.png

Ne igram često undere, ali ovo mi se čini kao odlična utakmica na under kartona. Ovo su dva tima koja dobijaju najmanje kartona u Premier ligi i čak iako je ovo londonski derbi mislim da neće biti više od 4.5 kartona. Prije svega to mislim jer je Martin Atkinson zaista nezahvalan sudac, što se vidi ispod. Njegov prosjek po utakmici je 3.14 kartona i vidimo da većinom dijeli po dva kartona. Jednom je podijelio pet i to kada su igrali Manchester United i Chelsea. Gledao sam par puta kada je sudio Martin Atkinson, zaista dosta toga pušta i vidim da su i članovi na forumu pisali da netko mora slomiti nogu da bi on pokazao žuti karton. Znači po meni ovdje ide under pa da probamo! Sretno! 

Screenshot_12.png.f17bcb1dcda2c0ffd2e1317202f13324.png

Ovaj vikend je stvarno vikend nogometnih derbija. Granice žutih kartona su vrlo visoke i stvarno treba nam i dosta sreće da se pogodi sve ovo.  Derbije ču za sad ostaviti za kasnije. Vidim da je ponuda na žute kartone na portugalskoj ligi između Braga-Benfica, koju još nisam kladio.

Braga-Benfica više od 5.5 kartona kv.1.80 i  Braga više od 2.5 kartona 1.66 bet365

Kad sam vidio ponudu za ovu utakmicu odmah sam rekao da tu je vrlo moguči over. Domaćin i ima dosta visoko kvotu na pobjedu iako mislim da če biti vrlo izjednačena utakmica.  Braga je prilično grub tim. Izborili su grupnu fazu LE i vjerojatno se več osječa umor. Očekujem dosta prekršaja domačina i ako če biti do poluvremena ugodan rezultat za domaćine je vrlo moguće da cemo vidjet over. Utakmicu če suditi https://us.soccerway.com/referees/nuno-almeida/93013/ koji ima 4.82 kartona po utakmici. Na poslednjih pet utakmica kad je bio domaćin Braga smo vidjeli 10,5,5,6,9 i crveni karton.

Rangers FC-Celtic   manje od 6.5 žutih kartona kv.1.66 bet365

Danas se igra največi škotski derbi između Rangersa i Celtica. Vjerojatno od kad su Rangersi došli u premiership su prvi put u ulogi favorita. Tu sam se odlučio da ču kladit manje od 6.5 žuta kartona. Utakmicu če suditi najbolji škotski sudac B. Madden koji ima prosjek samo 3.47 kartona po utakmici. Dosta niska granica da sam se odlučio več zbog toga da kladim manje. Na poslednjih 5 međusobnim utakmica gdje je bio domaćin Rangers smo vidjeli 4,4,6+1crveni, 3 i 4 kartona. Tako da mislim da na početku sezone neče biti dosta kartona.

Arsenal - Tottenham 

Kvota na pobjedu Arsenala u derbiju sjevernog Londona je 2.50. U mojim očima to izgleda kao ogromni poklon što može značiti da je to navlakuša, ali ako padnem po tečaju 2,50 neću biti previše žalostan. 

Dakle, igra se derbi 4.kola Premier League i Arsenal na svom terenu dočekuje Tottenham. Topnici su u zadnjem kolu bili deklasirani kod Liverpoola i još se jednom potvrdilo koliko su Liverpool i Manchester City rang više od ostatka premierligaškog društva. Bio je to prvi poraz Arsenala ove sezone koji je u prva dva kola upisao dvije pobjede

Tottenham je u zadnjem kolu također doživio poraz i to iznenađujući. Na domaćem terenu nisu uspijeli slomiti Newcastle koji je došao u London s očitom namjerom da ne izgubi, ali momčad Steve Brucea je iskoristila jednu nepažnju domaće obrane i preko Joelintona došla do gola za pobjedu. Bilo je dosta teško gledati Spurse prošle nedjelje u utakmici gdje nisu imali nikakvu ideju razbiti protivnički bunker. Danas ih neće čekati takav suparnik no očito je kako u Spursima nisu sve stvari sjele na svoje mjesto, a pitanje ostanka/odlaska glavnog kreativca Christiana Eriksena nesumnjivo remeti raspoloženje u momčadi. 

To je jedan i od razloga zašto ovdje tipujem na pobjedu domaćina. Arsenal je prošle sezone stvorio na Emiratesu "tvrđavu" i kod kuće su igrali tradicionalno jako dobro. Ionako jak napad Emery je pojačao dovođenjem Pepea i Ceballosa i Topnici bi u ovome susretu trebali se naplatiti u dvoboju sa Spursima koji ne mogu se pohvaliti granitnom obranom. Spursi su primili gol u sve tri prvenstvene utakmice. 

Kad kritiziram obranu Spursa, moram biti realan i kritizirati zadnje red domaće momčadi koji je uvjerljivo najslabiji dio momčadi Unaija Emerya. David Luiz doveden je kao igrač koji bi trebao donjeti neku sigurnost na Emirates i vidjeti ćemo hoće li se to ostvariti. Obrana Arsenala izgleda neuvjerljivo, ali u ovom dvoboju protiv Spursa koji se muče s kreacijom i  mislim da bi trebali odarditi pristojan posao. 

Arsenal u ovome trenutku se nalazi u boljem raspoloženju. Situacija u momčadi je bolja, bez velikih pitanja odlaska i to bi se trebalo vidjeti na terenu. Topnici su na Emiratesu pod Emeryem prakitički nepobjedivi i vjerujem u njihovu pobjedu i u ovom derbiju po ovom odličnom tečaju.

Sretno tko prati

TIP: Arsenal 2,50

prije 47 minute, fran said:

MONACO VIŠE OD 2,5 KARTONA unibet">unibet 1,72

Monaco je u sve tri prvenstvene utakmice imao 2 žuta i 1 crveni karton. Moglo bi lako proci pogotovo ako prime gol Jedino me muci sudac koji ima samo 3 karona po utakmici

Slažem se uz ovaj par koji mi osobno upao u oko još prije nekoliko dana.

Osobno ću složiti bet builder = Pobjeda domaćina, više kartona, više kartona domaćina, više kartona gosta. 

Sinoć na Unibetu bio koeficijent od 8-17 ovisno o kombinaciji granica.

Smatram da cu u Strasu malo zanemarili prvenstvo radi Euroligaških obaveza. Dok Monaco gubi nekoliko utakmica u kojoj ulaze kao favoriti. Dosta prekršaja rade obje momčadi, uz dosta nervorzne stopere koje se ne srame udariti kad je potrebno. 

Uz sve to realnost bi trebala biti oko 7-9 kartona. Ali i pobjedu domaćina, dobra atmosfera kod kuće, čvrstine mora bit uz nadam se gol domaćina samim time pobjede.

Jedinu malu manu nalazim u sucu i zbog toga ne igram niži koeficijent do 3.pa jači ulog. Ovako uz niži srednji (više niži) ulog imamo odličan povrat.

Sretno svima!

Ps.

Noćas igrao odličan listić onako na prvu. Uz ovaj par ali ga nažalost ruši klaun

IMG_20190901_124200.png

Arsenal - Tottenham | Prvo poluvrijeme 1+ golova (1.28) bet365

Unai Emery je malo čudan tip trenera, na gostovanjima igra povučeno i na kontre, a kod kuće otvoreno i napadački. Iako Arsenal ume da bljesne na momente i pokaže suhi kvalitet, meni se ne sviđa kako taj čovek vodi ovaj klub. Maltretira igrače konstantnim mijenjanjem taktike, a takav pristup utiče na to da je teško održati kontinuitet dobrih igara. Kako god bilo, očekujem Lacazetta i Aubameyanga na terenu od starta, njih dvojica u napadu funkcionišu savršeno. Iza njih će biti Dani Ceballos, budući najbolji playmaker na svetu. Sa druge strane imamo Tottenham koji pokazuje dosta slabosti u defanzivi, a bogme i u napadu im ne ide baš najbolje, muče se. Od njih očekujem da u današnjem severnolondonskom derbiju konačno prorade. Tempo meča će biti jak i dinamičan, a iz takve igre očekujem da vidimo 1+ gol u nečijoj mreži tokom prvog poluvremena.

Screenshot_13.thumb.png.6f8b40cce0a8f28a8c1dcc395666ebdf.png

(Koeficijenti 1.9. u 13:20 CET) 

Notodden - KFUM Oslo |1+ golova prvo poluvrijeme (1.25) bet365 (288sb)

Norveška II liga. Na 90% mečeva ovih ekipa bilo je golova u prvih 45+ minuta igre. Oba tima preferiraju otvoren i ofanzivan nogomet. Ako sudimo po statistici, sasvim je logično očekivati da ovaj moj tip bude dobitan bez većih problema.

Screenshot_14.thumb.png.7db784fb9f3c720ce1b9a469f127950d.png

(Koeficijenti 1.9. u 13:22 CET) 

Lazio - Roma | 1+ golova u prvom poluvremenu (1.30) bet365

Lazio je u novu sezonu ušao savršeno, već sam pisao za kartona, a sada nešto sigurniju opciju. Gledao sam ih i na prijateljskim utakmicama, ofanzivna linija odrađuje odličan posao, sa lakoćom ulaze u šanse. Ciro Immobile je rasan strijelac, ne treba mu puno prostora ni pokušaja da bi postigao pogodak. Isto to važi i za Edina Džeka koji je klasa. Roma ima izuzetan napadački potencijal. Po krilima su brzi i tehnički potkovani, jaki na lopti. Biće ovo uzbudljiv derbi meč. Verujem u 1+ gol u prvom poluvremenu, sve što nam treba je preciznost igrača, a prilika će biti..

Screenshot_15.thumb.png.23bba2ce952cf0606da1fb688bd1d2a5.png

(Koeficijenti 1.9. u 13:28 CET) 

20:45 Cagliari - Inter 2 , 1.60
Danas prebogata ponuda, puno derbija, puno nogometa, počelo SP u košarci, neki zanimljivi rukometni i teniski dueli. Inače se uvijek pribojavam ovakvih dana, pa sam često oprezan sa ulozima, jer jednostavno milion kombinacija se vrti po glavi, stoga preporčujem oprez danas, sezona je tek počela.
Ovdje za vas objavljujem utakmicu drugog kola Serie A. Cagliari se prošle sezone spasio ispadnja sa 3 boda iznad crte, a po svemu sudeći i ove ih sezone očekuje borba za opstanak, ili u najboljem slučaju sredina tabele. U prvom kolu su poraženi na svom terenu od ekipe Brescie koja je novi prvoligaš.
Glavni razlog zbog kojeg igram ovaj par je ekipa Intera. Conte je preuzeo Inter i moje mišljenje je da će ih preporoditi i dovesti u top 2 ako ne ove sezone, onda sljedeće sigurno. Prvo kolo Inter je pregazio Lecce sa 4-0, a igra Intera me u najmanju ruku oduševila. Inter u formaciji 3-5-2 sa dva napadača Martinezom i Lukakuom djeluje moćno. Neki igrači koji su bili otpisani kod Spalettija prošle sezone sada izgledaju preporođeni (Ranoccia i Candreva). U sredini terena je sada tu Sensi, koji uz Brozovića i Vecina radi odličan posao u sredini. Sve u svemu po meni čista dvica na Inter koji ove sezone ima velike mogućnosti da konačno napravi nešto vrijedno pomena i renomea kluba.

11.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
    • A ti @mesrine dobro me slusaj, imam poruku i za tebe. Danas ce u prenosu utakmice Partizan vs Barcellona kamera sigurno drzati u kadru i srpske seljake u skupim odelima i lakovanim cipelama u prvim redovima, tik uz teren. Ti kadrovi su namenjeni bas tebi da mislis da se tako zivi u Srbiji. Ja cu ti postaviti ovde jednu fotografiju, da ti objasnim, da pored seljaka postoje i gospoda. Ovo ovde na fotografiji je veliki Bill Gattes, covek koji je promenio svet, a za koga ti u svom tuznom zivotu, nisi ni cuo. I on bi mogao da zivi kao Faraon samo kada bi to hteo. Ali nece. Ovde na fotografiji stoji u obicnom dzemperu i u obicnim pantalonama, u redu, kao i sav obican svet, ispred kioska brze hrane nekog meksikanca. Promenio je ceo svet, a zivi kao i svaki normalan covek, jer je gospodin, a ne seljak.
    • Partizan vs Barcellona, Euroleague, najava meca (drugi deo) Juce sam zapoceo najavu ove utakmice Euroleague, napisao deset stranica teksta, a jos nismo ni blizu analize ili konacnog predloga za kladjenje. Razlog je Faraon u Srbiji, na njemu sam izgubio najvise vremena, i zbog njega nikako da dodjemo do analize i predloga za kladjenje. Faraon u Srbiji, (nastavak od juce) Pravi Faraoni nisu postojali u Skandinaviji, vec u primitivnim civilizacijama, jer da biste bili Faraon, potrebni su seljaci oko vas da vas okruzuju i da prihvataju vas bozanski status. Po mojoj proceni, Partizan je, od kada je Faraon dosao u klub potrosio oko 120 miliona eura necijeg novca, ako racunamo samo onaj deo "na belo", a ako racunamo i deo sto se nigde ne vodi, dakle "na crno" ili ispod stola, onda cak i 150 miliona eura. Za taj novac niste dobili nista, osim iluzije kako se u Srbiji oduvek igrala kosarka, i kako Beograd zasluzuje dva euroligasa. Toliki potroseni novac za nista, treba da stvori iluziju da su Jones, Lundberg, Ntilkina, Davies, Brown, Bonga, Washington srpska prezimena i da se u Srbiji odlicno radi sa mladim srpskim crnim igracima. Moje uopsteno, teorijsko misljenje jeste da se protiv svake budale, svakog psiha, svakog diktatora, loseg vladara, svake vlasti, svake religije ili svakog zla treba boriti samo istinom. Treba uvek i na svakom mestu samo govoriti istinu i nista drugo, to je jedini put, jer nijedan los i zao covek ne voli da cuje istinu. Kada na ovom smesnom Forumu objavite dve analize, i one, na primer ne prodju, vi ne mozete da prodjete bez uvreda ili ponizenja, ili da vam kazu, da ste cirkusant, klovn, ili kao sto je meni kolega @Marko15 rekao da se verovatno yebem sa muskarcima, a ne sa zenama. To je zato sto se podrazumeva neka odgovornost za ono sto kazete, predlozite ili radite. Zeljko Obradovic je direktno po svojoj odluci otpustio sve igrace iz prosle sezone, proglasio ih neznalicama, pa zatim doveo petnaest crnaca po svom ukusu i afinitetu, proglasio ih srpskim igracima, i nakon jos jednog fijaska, proglasio i ove neznalicama. A pri tome, niko u medijima nista ne sme da mu kaze, a kamoli napise, generalni sponzori ne smeju nista da mu kazu, jer ce da se naljuti, a navijaci, kao i svaka sekta, veruju da ce prvog dana bez njega, doci smak sveta. I pri tome jos zivite u kafani, trubaci vam sviraju na uvo, maloletnice sede u krilo, a kafane se zatvaraju samo za vas, a kolege sa Foruma , poput onog @mesrine vam se jos dive, aplaudiraju i jedva cekaju da jednoga dana dodju da vas gledaju uzivo. Sekta Dve reci koje obozavam jesu funkcionalna nepismenost. To znaci da vi znate da citate, ali ne razumete sta to znaci, ili ne razumete sta hoce da kaze budala koja je nesto lupila. Ako psiho kaze da ce za dve godine iznad Srbije leteti leteci automobili, funkcionalno nepismena osoba ne razume zasto psiho to govori. Tako funkcionisu sve religije, tako funkcionise svaka sekta, tako funkcionise svaka propaganda. Zeljko Obradovic nema nameru da ode iz Srbije dokle god bude u mogucnosti da zivi kao Faraon, a i zasto bi odlazio, zar ne? Ubedio je sektu da trofeji i rezultati nisu bitni, ubedio je sektu da za fijasko nije on kriv, vec igraci, ubedio je kolegu @mesrine da se u Srbiji zivi onako kako vidite u direktnom prenosu, prve redove tik uz teren, Ubedio je sektu da on nije u Partizanu zgog rezultata, vec da donese stalnu euroligasku licencu, jer se ljubi u usta sa Bodirogom, direktorom Euroleague. Ubedio je sektu, da je kosarka profitabilan sport, i da Partizan nije drzavni projekat kao i Zvezda, i da je Partizan u stanju da kupi petnaest crnaca od prodaje ulaznica i dresova. Ubedio je sektu da nije tacno da Partizan igra Euroleague samo zato sto nema ruskih klubova, i da nije tacno da se pozivnice placaju milion eura po sezoni. I pri tome niko ne sme da te pita "mislis li da podneses ostavku" i ne samo da ne sme, vec sekta misli da ce se Partizan ugasiti ako Faraon ode. U jednom Real Madridu, jednom Ancelotti-ju koji je Realu doneo tri titule Lige Prvaka, nakon sto te Barcellona demolira sa 0:4 u sred Madrida, odmah se zaljulja klupa, dok Faraonu ako kazes da nema pojma, odmah te proglase da rusis Partizan Istina Prava istina jeste da je Obradovic trenercina koja u Partizanu nema nikakve rezultate, ima zapravo jedan obican fijasko. Istina je i da je Zeljko Obradovic gospodin koji je dosao do statusa Faraona iskljucivo svojom zaslugom i nicijom drugom. Istina je i da je kao osoba i trener postovan u celoj Evropi, osim na utakmicama kada je Zvezda domacin gde ga vredjaju i polivaju govnima i urinom. Istina je da je jedini trener u Evropi koji kada dodje u Zagreb na utakmicu, jos sa aerodroma prvo ode na groblje i polozi cvece na grobove Kresimira Cosica, Mirka Novosela i Drazena Petrovica. Istina je i da je veliki humanitarac i da je ogromne svote novca davao u humanitarne svrhe. Istina je da nikada nije isao "na prvu" tamo gde je novac, istina je da nikada nije bio pohlepan, niti se ikada prema novcu odnosio kao seljak, vec kao gospodin. Istina je i da je tip trenera koji ce uvek pomoci svakom mladom treneru u bilo kom smislu. Kada polupismeni crnac odluci da iz Usa dodje u Evropu da igra kosarku, on u svom mozgu smatra da time nekome cini uslugu. Za crnog polupismenog amera odlazak iz Usa u Srbiju, je kao kada biste vi, kolege sa Foruma trebali sa svojom porodicom da se preselite u Ganu ili Sudan. U Usa nema ispadanja, klubovi ne zive od rezultata, u Usa se i igraci i publika zabavljaju na utakmicama uz kokice i pivo, igraci grese, prave sou, sve je opusteno, a nakon poraza sutra je uvek novi dan. Sa takvim pogledom na sport, a pogotovo na zivot, polupismeni crnac u jednom trenutku dolazi u Srbiju kod trenera koji je tvrd, krut, sa egom i znanjem, i treba da se prilagodi treneru koji ne dozvoljava gresku, koji pravi pritisak jer tako kaze trenerska teorija. Polupismeni crnac koji je u Usa navikao da se debeli ameri od dvesta kilograma dizu na noge ako zakuca ili doda iza ledja, sada u jednom trenutku svoje karijere treba da se prilagodi da poraz u Srbiji od Zvezde znaci i gradjanski rat, da za jednu gresku u dodavanju ides na klupu, i da te na utakmicama u Srbiji gadjaju kesama urina ako igras za protivnicki klub. Da ne govorimo o tome da se u Euroleague igra odgovorna kosarka, da kosarka nije zabava vec rat, da igraci na utakmicama ne mogu da rade sta hoce, vec kako kaze Faraon, pa makar to ne donosilo rezultate. Predlog za kladjenje Necete verovati, dosli smo i do analize, iako imam utisak da sam tek poceo, i da bih najradije sutra napisao i treci deo posta. Moj entuzijazam za ovaj post jesu kvote za koje mislim da su fenomenalne, i to sto u kosarci nema neresenog ishoda. Entuzijazam vidim i u tome sto na ovaj mec gledam kao na rulet. Treba samo da procenite da li da stavite na "crveno" ili "crno", na "par" ili "nepar" Dva dana posta sam ulozio samo radi toga da vas pozovem da se kladite na ovaj mec. Sve cu uraditi, cak i potpuno besplatno, samo da vas pozovem da se kladite na danasnji mec, a poziv da gledate danasnju utakmicu se podrazumeva. Podrska ako se odlucite da odigrate jedinicu na mecu Partizan ima jedan od najgorih startova u Euroleague, dakle imaju dve pobede i sest poraza, a da prakticno uopste nisu imali tezak raspored, iako su isli Fenerbahceu. Ekipa je nova, losa i neuigrana, i kada nisu iskoristili relativno lak raspored, sada mogu samo da se yebu, ili ginu na utakmicama. Danas im dolazi Barcellona, pa Armani, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Olympiacos, Zalgiris i Panathinaikos, prvak Evrope. Znaci skoro mesec dana nece izlaziti iz Beograda, nece gubiti vreme na putovanja, moci ce da treniraju koliko hoce. Iako su katastrofalno startovali, osim Fenerbahcea, niko ih nije potopio, dva ili tri poraza imaju na jednu loptu. Svaki rad uvek mora da donese rezultate, to kaze svaka teorija, a posebno rad sa trenerom tipa Obaradovica. Partizan je na dve utakmice, protiv Virtusa u Beogradu i Parisa u gostima imao utakmice u rukama, imao posed lopte i napade za pobede, i nije dobio nijednu utakmicu, Da jesu, sada bi ovde pisao bajke o Obradovicu, i niko ne bi imao nista protiv sto zivi kao Faraon. Sa dve pobeda, nad Barcellonom i raspalim Armanijem, Partizan veoma lako moze da se vrati u igru, pre svega na mentalnom nivou. U Beogradu nikada nije lako igrati, iako ja mislim ako si pravi igrac, onda ti je svejedno da li igras pred jednim gledaocom ili pred 100.000. Dvorana u Beogradu je rasprodata, svaki crnac, cak i ako je nepismen, voli da igra kada te publika nosi, i ako Partizan misli, ili je u stanju da se vrati, ovo danas je prava prilika, cak mislim da je za Partizan danas bolje da igra sa Barcellonom, nego sa Asvelom ili Albom. Publika u Beogradu obozava Obradovica iako zivi kao Faraon, vlast u Srbiji jedva ceka da srusi Obradovica jer je kriticki nastrojen prema svakom zlu, ali ne smeju da ga diraju jer znaju da rizikuju gradjanski rat, tako da budite sigurni da Barcellonu veceras ceka pakao. Dakle, ako je vasa odluka jedinica na mecu po 1,86 podrzao bih vas recima, samo napred, sada ili nikada vise. Podrska ako se odlucite da odigrate dvojku na mecu Najbolja podrska za dvojku jesu reci kolege @Joker93 koji je kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi postavio klizni handicap na Barcellonu; "... Jednostavno ne vidim koga bi ovaj Partizan mogao pobijediti u Euroleague a gdje razbiti sa 10+ razlike s izuzetkom Albe..."  Tacno tako. Mozete vi da pricate sta hocete, mozete da lupetate da je Obradovic osvojio devet Euroleague, sopstvene oci kazu da Partizan nista ne igra, zapravo da igraju kao qurci, da nisu dobili nijednu utakmicu koju bi morali da dobiju, i tacka. Uostalom, Barcellona sigurno ima bolji i kvalitetniji sastav, nosioci igre su vec tri ili vise godine zajedno, cak i kladionice gotovo da nikoga nisu proglasile za favorita, a nijedna trenerska knjiga ne kaze, da mozete da pobedjujete u serijama, ako ne izlazite iz kafane, ili ako vam je vaznije da vam maloletnice sede u krilu, nego kako vam igra ekipa. Sta ja mislim? To je, ipak najvaznije Mislim da je prakticno nemoguce u ovom trenutku da Partizan bude potopljen u sred Beograda uz onakvu podrsku Obradovicu, jer sekta u svojim glavama misli da ako dirate Faraona, zelite da srusite Partizan. Dakle, svi moguci klizni handicapi na domacina u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi. Ne kazem da klizni handicapi na Partizan prolaze ako vam je vaznije da vam trubaci sviraju na uvo, nego kako vam igraci ubacuju loptu iz auta, ali u ovom slucaju, ja sam samo spreman da padnem, ako Barcellona danas potopi Partizan.  
    • NCAAB 00:30h  Kansas Jayhawks  1,40  4/10 bet365 Edit: Won (Koeficijenti 12.11.2024.g. u 21:08 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use