Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.8.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Sa ciljem pravovremenih informacija koje će svim članovima omogućiti brzu reakciju koja je ključna za uspjeh u klađenju, implementiran je sustav obavijesti koji je dostupan svim članovima foruma. Ukoliko još niste član SvijetKladjenja forumu OTVORITE RAČUN i besplatno se pridružite najvećoj kladioničarskoj zajednici u regiji. 

button-registriraj-se-na-forum.png

Pristupite postavkama obavijesti i omogućite obavijesti (notifikacije) preglednika. Odaberite za koje aktivnosti želite dobivati obavijesti u pregledniku a za koje email obavijesti. Preporuka je da postavite notifikacije kao na donjoj slici što će osigurati da dobivati i browser notifikacije i emailove za nove objave ili za objave članove koje pratite. 

button-sustav-obavijesti.png

2019-08-27-09-38-20-Postavke-Obavijesti-

2019-08-27-09-41-13-Postavke-Obavijesti-2019-08-27-09-40-32-Postavke-Obavijesti-

Postavke obavijesti uvijek možete modificirati. 

2019-08-27-09-53-57-Postavke-Obavijesti-

Praćenje članova foruma

2019-08-27-09-52-48-Utorak-27-8-2019-Dne2019-08-27-09-52-27-bjorn-Svijet-Kladjen

Kliknite na profil člana kojeg želite pratiti te u novom prozoru koji će se otvoriti odaberite "Follow" (Prati). Ovo će, uz upaljene obje opcije u postavkama obavijesti za "Netko koga pratim je objavio nove informacije (novi post)" osigurati da  dobijete obavijest o novom postu člana momentalno kako je post i objavljen. 

2019-08-27-09-57-28-Postavke-Obavijesti-

Praćenje teme

Osim praćenja članova foruma, možete pratiti i sve nove postove koji se objave o određenoj temi pa tako, ukoliko se u subotu planirate aktivnije kladiti i želite uloviti bolje koeficijente, možete pratiti navedenu temu na forumu te dobiti obavijest čim netko obavi novi post u istoj. Naravno, ovaj pristup se može primjeniti i za forume koje imamo otvorene za velika natjecanja poput Svjetskog ili Europskog nogometnog prvenstva, US Opena i sl. 

2019-08-27-10-07-21-Subota-31-8-2019-Dne

Predstavljamo listu članova foruma sa najviše objava, reputacije i dnevne leadere (na temelju dnevne reputacije). Ova lista trebala bi pomoći pri odabiru članova koje pratiti, odnosno za koje dobivati obavijesti kada objave nove informacije. 

Naravno, broj objava i reputacija nisu jedine metrike uspješnosti pa najbolji izbor možete napraviti konstatno prateći forum budući da ćete tako dobiti najbolju sliku te budući da ćete tako prepoznati novije članove foruma sa odličnim tipovima. 

button-prati-clanove-foruma.png

2019-08-27-13-16-28-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-16-57-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-14-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-32-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-55-Top-Members-Svijet-K

Slavia Praha – CFR Cluj bet365 ( 288sb )
Referee: Gianluca Rocchi (ITA)

Prvu utakmicu vidjeli smo nevjerojatnih 44 prekršaja i 6 žutih kartona. Sudac za ovu utakmicu je dobar za kartone međutim otegotna okolnost je rezultat iz prve utakmice koji nikako ne ide na ruku Cluju. Slavija je slavila sa 1:0 a favorit je i u drugoj utakmici pred svojim navijačima. 

Zbog toga ovo ne bi preporučio za maksimalne uloge, ali za neki niži/srednji ulog oklada može doći u obzir. 

2019-08-27-13-44-42-bet365-Online-Sports

Club Brugges - LASK Linz | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (2.30) bet365 (288sb)

Domaćin je ostvario minimalnu pobjedu protiv LASK Linza u gostima u prvoj utakmici između ovog dvojca. U svakom slučaju, pobjeda je u gostujućoj utakmici dala veliko samopouzdanje Club Bruggesu, a uz vodstvo jednog gola, mnogo lakš će domaćini igrati na svom terenu. Gosti su postigli gol iz penala u prvoj utakmici. Štoviše, domaća momčad nije izgubila utakmicu kod kuće u svojoj ligi. Imaju prednost domaćeg terena i sami će pokušati povećati tu prednost kako bi što prije riješili ovu utakmicu. Domaćin je također imao prednost u statistici u prvoj utakmici. IMali su 12 udaraca na gol, od kojih je pet išlo u okvir gola. Dominirali su u prvom poluvremenu i to sigurno možemo očekivati i ovdje. vjerujem da će Club Brugges voditi već u prvom poluvremenu ove utakmice.

Gosti su loše napadali u prvoj utakmici. Njihova neslavna obrana napravila je grešku i dosuđen im je penal, to jest protivničkoj ekipi koja je postigla gol u 10-oj minuti susreta. Zabilježili su 15-ak udaraca na gol, ali samo jeda je išao u okvir gola. Možemo očekivati da će domaći tim nadmašiti nešto slabije goste u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_24.thumb.png.2ca36c0b2a33047c170c315b2d06a16f.png

button.png.fb860bb19a1c7897cb736691f7d4b8d8.png   1067645214_button(1).png.c28658e4f58604c5d70c6c6140bbb7f8.png

(Koeficijenti 27.8. u 17:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Zrinjski - Zvijezda | Zrinjski više od 2.5 (1.90) bet365

Mora se priznati da je Zrinjski imao odlican uspjeh u Evropi jer dosli su do 3 kola a ne zaboraviti da su izbacili Utrech i Malmo koje su dobili na ovom stadionu, ali nije bilo dovoljno za prolaz. Zbog obaveza u Evropu ispastalo je prvenstvo i tako dozvolili Sarajevu da napravi razliku i sada zaostaju 6 bodova i ovde je jasno da ne smiju kiksati. U zadnjem kolu je Borac stradao 4:0 jer po prvi put su igrali u najacem sastavu. Ja sam se ovde odlucio da igram da ce Zrinjski postici 3 gola, a to je za Balkan veoma tesko i zato i ovakva kvota. Ali mislim da dosta razloga ovde ima da se ovo proba. Svakako glavni razlog je sto Zrinjski nema prava na gresku, igra kod kuce gde je veoma jak i jos u jakom sastavu a za to ima odlicnog protivnika koji jos uvijek nema pobjedu.

Screenshot_9.png.626f4c95258c69102ce22c30de729bff.png

(Koeficijenti 27.8. u 17:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 16 minute, lpd said:

Prijedlog

QPR - Porstmouth odg3+ 2.10

Newcastle - Leicester obagol 1.85

@lpd dobrodošao na forum!

Može neko obrazloženje zašto sugeriraš ove tipove?

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ;  (Pravila Foruma)

Meni su interesanti kartoni veceras na mecu Ajax - Apoel. Prvi razlog, gledao sam prvu utakmicu u Nikoziji i ono sto je sigurno je da Ajax nece biti ni sjenka proslogodisnje ekipe. Cini mi se da su im velikani pokupili sve sto je bas valjalo. Krilo Apoela Al-Tamari je u 5-6 navrata cjepalo odbranu Ajaxa i nevjerovatno je kako nisu imali srece da im zabiju bar jedan gol. Pisem ovo iz razloga sto mislim da mogu pruziti otpor i veceras sto je preduslov za veliki broj kartona. Drugi razlog Felix Zwayer, imam ga u lijepom sjecanju kao overasa, puno zahvalniji npr od Brycha. Nije mi ponuda na rangu jucerasnje i ja cu Ajax - Apoel probati sa manjim ulogom. Sretno momci!

Hvala Djokovicu, ali hrvatskom, na grubom faulu u 95. minuti!!!

On 27. 08. 2019. at 13:45, Goksim said:

Slavia Praha – CFR Cluj bet365 online kladionica" rel="">bet365 ( bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska )
Referee: Gianluca Rocchi (ITA)

Prvu utakmicu vidjeli smo nevjerojatnih 44 prekršaja i 6 žutih kartona. Sudac za ovu utakmicu je dobar za kartone međutim otegotna okolnost je rezultat iz prve utakmice koji nikako ne ide na ruku Cluju. Slavija je slavila sa 1:0 a favorit je i u drugoj utakmici pred svojim navijačima. 

Zbog toga ovo ne bi preporučio za maksimalne uloge, ali za neki niži/srednji ulog oklada može doći u obzir. 

2019-08-27-13-44-42-bet365-Online-Sports

prije 13 sati, Josma said:

Meni su interesanti kartoni veceras na mecu Ajax - Apoel. Prvi razlog, gledao sam prvu utakmicu u Nikoziji i ono sto je sigurno je da Ajax nece biti ni sjenka proslogodisnje ekipe. Cini mi se da su im velikani pokupili sve sto je bas valjalo. Krilo Apoela Al-Tamari je u 5-6 navrata cjepalo odbranu Ajaxa i nevjerovatno je kako nisu imali srece da im zabiju bar jedan gol. Pisem ovo iz razloga sto mislim da mogu pruziti otpor i veceras sto je preduslov za veliki broj kartona. Drugi razlog Felix Zwayer, imam ga u lijepom sjecanju kao overasa, puno zahvalniji npr od Brycha. Nije mi ponuda na rangu jucerasnje i ja cu Ajax - Apoel probati sa manjim ulogom. Sretno momci!

Odličan tip i ja sam razmišljao i ispratio isto. Na kraju baš lagano prošlo budući da je Apoel pružio solidan otpor. Bilo je kartona i da over prođe na dvije utakmice :D

Prošali kartoni i na Slavija - Cluj, kao i sa Zvezdom dan ranije najslađe - u sudačkoj nadoknadi. Nadam se da i danas sa Europskom ligom nastavljamo u istom tempu a danas ćemo saznati i skupine Lige Prvaka i protivnike Dinamu i Zvezdi. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use