Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.8.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 3 minute, Goksim said:

Mislim da se @popo64 ne bi složio sa tobom.

Nevjerojatan je način na koji je Zvezda prošla dalje na penale protiv Kopenhagena (i ja sam imao okladu, zadnji par na listiću, da Kopenhagen ide dalje) ali sada su na korak do Lige Prvaka. Na iznenađenje svih ostvarili su pozitivan rezultat u prvoj utakmici i imaju prednost iz iste te prednost domaćeg terena. Opet, mislim da su sve opcije ovdje otvorene i da ćemo vidjeti prilika sa obje strane a samo je pitanje tko će biti s(p)retniji i koncentriraniji. 

Već je bilo govora o kartonima i meni je over kartona na ovoj utakmici kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 ( bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska ) i tip dana. Za razliku od Dinama gdje je pitanje prolaska vrlo vjerojatno riješeno, ovdje imamo itekako aktivan rezultat i vjerujem da ćemo imati aktivan rezultat do samog kraja utakmice, odnosno da će biti ili neriješeno ili da će jedna od momčadi imati Ligu Prvaka sa jednim golom prednosti. Samim tim za očekivati je ogromnu nervozu jer ulog je golem i igrači neće birati sredstva kako izboriti Ligu Prvaka. Zvezda zna igrati izuzetno prljavo kada je potrebno i vjerujem da će samo oni dobiti barem 3-4 kartona danas a Young Boys im neće ostati dužan. 

Također, utakmica se igra u 21:00 što sigurno ide na ruku većem broju kartona kao i prepun stadion i atmosfera...

U svakom slučaju očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmica! 

2019-08-27-14-32-15-bet365-Online-Sports

Što se tiče kartona u potpunosti se slažem sa tobom, vjerujem da će važnost ove utakmice da se odrazi na igrače koji će sigurno praviti dosta prekršaja u žaru borbe, uz to rezultat je aktivan za obje ekipe, mnogo je uloga za oba menadžera i bit će ovo jedna vrlo zanimljiva utakmica za gledati. Sudac mi se čini okej, ali ne vjerujem engleskim sucima nakon što su me oborili više puta. Međutim, sada postoji VAR i ne bi trebali imati propusta, tako da ću ispratiti kartone na bet365 kladionici, ali i prolaz Crvene Zvezde jer vjerujem da bi mogli proći. Sretno nam svima!

Montpellier-Lyon     2     1,90(PokerStars)

Dok vas se većina bavi Ligom prvaka i kartonima, meni se najviše svidja posljednja utakmica 3.kola francuske Ligue 1. S domaće strane imamo ekipu koja se odlično brani i slabo zabija. U prvom kolu su na svom terenu poraženi od sjajnog Rennesa s 0:1. Bila je to tijesna utakmica gdje je gost rano poveo, a Montpellier je bio prisiljen igrati otvorenije i to im nije pošlo za rukom iako je gost posljednjih 25 minuta igrao s igračem manje...Uz čak 24 pokušaja nisu uspjeli doći do zgoditka što pokazuje koliko su neefikasna ekipa ! U drugom kolu ih je dočekao jako loš Bordeaux koji nastavlja sa jako lošim igrama još od prošle sezone, a tijek igre za Montpellier je bila suprotna onoj u prvom kolu. Relativno rano su poveli i onda obrana, pa na kontre. Iz kontre nisu postigli ništa, a kazna za bunker uslijedila je u 70. minuti kada je Maja sa 16m lijepo zabio za konačnih 1:1, a uz posjed lopte od 35% ne možete očekivati pobjedu ! 

S gostujuće strane imamo Lyon koji je prošle godine igrao lijep, otvoren nogomet s puno šansi, ali i puno propusta i nonšalantnosti...Kao da im se nije dalo i kao da su pojedini igrači igrali preko ku...volje, primjerice Fekir kojeg više nema. Vjerujem da je razlog tomu bio i  trener Bruno Genesio koji nije bio u najboljim odnosima s upravom, pa i s nekim igračima poput Depaya. No ove sezone Lyon igra kako se od njega i očekuje. Uz novog trenera Sylvinha kao da su svi problemi nestali, a najbolji pojedinci igraju odlično poput Depaya, Aouara, Traorea...Iako im je otišla važna karika u sredini Ndombele, Mendes iz Lillea ga je sjajno nadomjestio, a sjajni stoper Denayer je ipak ostao u klubu što je sjajno za njih.

Dakle, ako Lyon povede, a hoće ako Montpellier misli igrati bunker protiv momčadi koja je u 2 kola utrpala ukupno 9 komada Monacu i Angersu, za razliku od Rennesa Lyon se neće povući, već će pokušati riješiti utakmicu što ranije ! Mislim da forma i stil igre jedne i druge momčadi, te efikasnost Lyona i neefikasnost Montpelliera dosta govori o tome tko je ovdje veliki favorit !

Krasnodar - Olympiakos | Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu (1.33) bet365 (288sb)

Krasnodar nema što da čeka i da kalkuliše, moraju napasti jako od starta jer su u deficitu od četiri gola. Olympiakos ih je totalno nadigrao u prvoj utakmici. Ukoliko grčka ekipa postigne gol na ovom meču, mislim da će svi snovi ruskog tima biti srušeni. Očekujem ultra ofanzivnu igru domaće ekipe što će otvoriti dosta prostora za kontranapade gostiju koji su izuzetno opasni u tranizciji iz obrane u napad. Skoro svi prvotimci Olympiakosa su odmarali za vikend, tako da će svježi čekati ovaj duel. Krasnodar je sve, samo ne bezopasan sastav, dat će rusi sve od sebe ne bi li napravili čudo. Očekuje nas meč gde Krasnodar mora da juri rezultat, a siguran sam da se grci neće samo braniti. Dolazim do zaključka da je sasvim realno da vidimo pogodak u nečijoj mreži tokom prvog poluvremena.

Screenshot_25.thumb.png.e25b136906aad6af8a908f5217907a0c.png

button.png.d8831272b9b3f82b15909f8ab56f9e52.png   1187915419_button(1).png.5536634e6c19e049fd75abfcee07aec9.png

(Koeficijenti 27.8. u 17:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 7 sati, Goksim said:

Mislim da se @popo64 ne bi složio sa tobom.

Nevjerojatan je način na koji je Zvezda prošla dalje na penale protiv Kopenhagena (i ja sam imao okladu, zadnji par na listiću, da Kopenhagen ide dalje) ali sada su na korak do Lige Prvaka. Na iznenađenje svih ostvarili su pozitivan rezultat u prvoj utakmici i imaju prednost iz iste te prednost domaćeg terena. Opet, mislim da su sve opcije ovdje otvorene i da ćemo vidjeti prilika sa obje strane a samo je pitanje tko će biti s(p)retniji i koncentriraniji. 

Već je bilo govora o kartonima i meni je over kartona na ovoj utakmici kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 ( bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska ) i tip dana. Za razliku od Dinama gdje je pitanje prolaska vrlo vjerojatno riješeno, ovdje imamo itekako aktivan rezultat i vjerujem da ćemo imati aktivan rezultat do samog kraja utakmice, odnosno da će biti ili neriješeno ili da će jedna od momčadi imati Ligu Prvaka sa jednim golom prednosti. Samim tim za očekivati je ogromnu nervozu jer ulog je golem i igrači neće birati sredstva kako izboriti Ligu Prvaka. Zvezda zna igrati izuzetno prljavo kada je potrebno i vjerujem da će samo oni dobiti barem 3-4 kartona danas a Young Boys im neće ostati dužan. 

Također, utakmica se igra u 21:00 što sigurno ide na ruku većem broju kartona kao i prepun stadion i atmosfera...

U svakom slučaju očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmica! 

2019-08-27-14-32-15-bet365-Online-Sports

Slika zaslona 2019-08-27 u 21.53.07.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use