Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.8.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI PUTA NA NAJVEĆU AVANTURU U SVOJOJ POVIJESTI Umjesto temperaturnog šoka, Modre će dočekati idealni uvjeti

ROSENBORG - DINAMO Modre u utorak u 21 sat čeka uzvratna utakmica playoff-runde Lige prvaka. Mnoštvo je zanimljivih podataka vezano uz gostovanje u Trondheimu.

Dinamova će ekspedicija prema Trondheimu krenuti danas oko devet sati charter-letom iz Zagreba, koji će trajati oko tri sata. Navečer će trenirati na stadionu Lerkendal, a prije treninga Nenad Bjelica i Nikola Moro odradit će i službenu press-konferenciju.

Povratak Modrih iz Trondheima odmah je nakon utakmice, dolazak u Zagreb predviđen je u srijedu rano ujutro. Nema puno vremena za gubljenje, jer već je u subotu pred Modrima veliki poljudski derbi.

Inače, Dinamo će ovoga utorka (21.00) četvrti put gostovati u Norveškoj u nekom od UEFA-inih europskih kupova. Sva tri dosadašnja gostovanja Modri su odradili u posljednjih desetak godina. Od Branna su 2007. izgubili u Bergenu 2007. godine, kod Moldea 2015. odigrali 3:3, a dvije godine potom u Skienu s Oddom 0:0. Nema još Dinamo pobjedu u šestoj najvećoj europskoj državi, pokušat će generacija pod vodstvom Nenada Bjelice prekinuti taj crni niz.

Nikad Dinamo u svojoj povijesti nije odigrao službenu europsku natjecateljsku utakmicu na sjevernijoj točki od Trondheima, grada domaćina uzvratnog dvoboja play-off runde Lige prvaka. Norveška je i dosad držala primat, Molde je smješten na 62,73 stupnja sjeverne geografske širine. Trondheim je nešto sjevernije, na 63,43 stupnja, a južnije je čak i Toftir, grad na Farskim Otocima kojim je Dinamo prohujao 1993. godine pod nazivom Croatia. Najsjevernija točka na kojoj je u UEFA-inim natjecanjima ikada igrao neki hrvatski klub jest Tromsö, norveški grad u kojem je trener BrankoTucak u listopadu 1997. potpisao kapitulaciju na klupi Zagreba u stresnoj uzvratnoj utakmici 1. kola Kupa pobjednika kupova nakon produžetka.

Najkraća kopnena ruta do Trondheima iz Zagreba duga je oko 2550 kilometara i da bi se stiglo do tamo automobilom, potrebno je više od jednog cijelog dana neprekidne vožnje. Zrakoplovom se udaljenost smanjuje na otprilike 2000 kilometara, a oni koji se u posljednji trenutak odluče na taj put (polazak iz Zagreba dan prije utakmice, povratak iz Trondheima dan poslije utakmice) avionske karte platit će oko 500 eura, s tim da bi u oba smjera imali po dva presjedanja. Smještaj za dvije noći tih dana može se naći i po 50 eura po osobi.

Temperaturni šok

U Norveškoj dinamovce ipak neće dočekati potpuno drugačije vremenske prilike od onih u Hrvatskoj. Proteklog tjedna, naime, u tom je norveškom gradu temperatura išla ispod deset Celzijevih stupnjeva, ali vrijeme je ovoga puta išlo Modrima na ruku.

Vremenska prognoza kaže da bi sutra uvjeti za igru trebali biti idealni, temperatura između 15 i 20 stupnjeva, vedro i suho.

Prosječna temperatura u kolovozu 2018. godine u Trondheimu je bila tek 13 celzija, a najhladniji dan u osmom mjesecu prošle godine bio je upravo 27. kolovoza, kad se živa spustila na nevjerojatno niska četiri stupnja.

Prognoza DHMZ-a za glavni grad Hrvatske u utorak kaže da će temperatura ići do 30 stupnjeva, ali Modre na kraju u Norveškoj neće dočekati pravi temperaturni šok.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/sjajne-vijesti-za-dinamo-uoci-puta-na-najvecu-avanturu-u-svojoj-povijesti-umjesto-temperaturnog-soka-modre-ce-docekati-idealni-uvjeti/9268385/

Ja sam vec danas kladio na utakmici Rosenborg - Dinamo više od 4.5 žuta kartona po kvoti 1.91 Lopoca kladionica

CZ - Young Boys vise od 4.5 žuta kartona kv. 1.68

Ovo je bez nekih analiza. Znam da je Dinamo dost grub tim i od njih ocekujem najmanje 3 ako ne 4 zuta kartona. bet365 imaju granicu vise od 5.5 po kvoti 1.90. Za utakmico CZ pa mislim da ce biti isto granica na vise od 5.5 kartona. Tako da ovo moram uzeti jer sutra ce biti promjenene kvote. 

prije 4 sati, Gandalf said:

Ja sam vec danas kladio na utakmici Rosenborg - Dinamo više od 4.5 žuta kartona po kvoti 1.91 Lopoca kladionica

Ovo je bez nekih analiza. Znam da je Dinamo dost grub tim i od njih ocekujem najmanje 3 ako ne 4 zuta kartona. bet365 online kladionica" rel="">bet365 imaju granicu vise od 5.5 po kvoti 1.90. Za utakmico CZ pa mislim da ce biti isto granica na vise od 5.5 kartona. Tako da ovo moram uzeti jer sutra ce biti 

I ne treba neka analiza, i ja isto mislim, bit ce napete tekme obje, i trebalo bi lagano proc. Ja se kladim u wwin, jos nema kartona u ponudi, bit ce ujutro, ne znam kako u drugim online kladarama, ali ovde ima dobra razrada za kartone, uvijek 5 opcija za ukupan broj kartona, npr.od 3,5 do 8,5 tako da se moze odigrat i 4,5 po malo manjoj kvoti a sigurnije, sve u svemu i ja cu ih sutra odigrat i sretno

prije 7 sati, Gandalf said:

Ovo je bez nekih analiza. Znam da je Dinamo dost grub tim i od njih ocekujem najmanje 3 ako ne 4 zuta kartona. bet365 online kladionica" rel="">bet365 imaju granicu vise od 5.5 po kvoti 1.90. Za utakmico CZ pa mislim da ce biti isto granica na vise od 5.5 kartona. Tako da ovo moram uzeti jer sutra ce biti promjenene kvote. 

Slazem se apsolutno.

Samo bi suce napomenuo.

Zvezdi sudi Taylor, engleski sudac koji je uz Olivera najbolji engleski sudac.Neuobičajeno dosta pokazuje kartona za engleske suce.Nisam nesto siguran u vezi njega jer nije dobijao neke jace utakmice nabijene emocijama ,a sigurno ce toga danas biti jako prisutno kod Zvezde i YB-a.Da se mene pitalo stavio bih ovdje Cakira,Rocchija ili druge neke iskusnjare no ajde valjda ce se i Taylor snaci.

Dinamu sudi Hategan, najbolji rumunjski sudac za kojeg ne treba pretjerano pisati.Najvise o rezultatu ovisi,sto bude neizvjesnije to ce i on imati veće potrebe hvatati se za dzep.

Anthony Taylor sada prije tri dana je sudio Liverpool - Arsenal (3-1), gdje je pokazao dva žuta, doduše nije ni bilo materijala za više. Ranije smo ga često spominjali na forumu, i uvijek je važio za suca koji se ne dvoumi kada treba izvaditi karton, kada sudi derbije kartona bude na sve strane. :) Bit će zanimljivo vidjeti kako će se on danas snaći u atmosferi, a ne sumnjam da će ga atmosfera ponijeti da izvadi koji karton više. Prekršaja sigurno neće nedostajati na obje strane. 

Jedna od zanimljivijih utakmica što je sudio svakako je Leeds - Derby, 15. maja, doigravanje za Premiership. Pokazao čak devet žutih kartona i dva crvena. 

Pozdrav ekipa evo mene opet da nastavimo uspjesno novi tjedan kao sto je prosli bio. Sto se danasnjeg dana tice fokus je naravno na utakmicu dinama i rosenborga. Moj prijedlog je danas isti kao i prosli tjedan kad su igrali a to je. 

Zbroj kornera vise od 10.5 kvota 1.95

zbroj zutih kartona vise od 4.5 kvota 1.65.

na prosloj utakmici je bilo 4 kartona i 13 kornera. Ovo je uzvratna utakmica i mislim da bi ovo moglo vrlo lako proci jer znamo da uvijek u uzvratnim utakmicama bude vise kartona a sto se tice kornera to netreba napominjati da rosenborg nema neku igru nego samo napucavaju loptu i teze ka kornerima jer su opasni u skok igri kao sto se vidilo i u prvoj utakmici. To je to od mene danas i sretno nam bilo danas. ???

prije 4 minute, ikotipster said:

Pozdrav ekipa evo mene opet da nastavimo uspjesno novi tjedan kao sto je prosli bio. Sto se danasnjeg dana tice fokus je naravno na utakmicu dinama i rosenborga. Moj prijedlog je danas isti kao i prosli tjedan kad su igrali a to je. 

Zbroj kornera vise od 10.5 kvota 1.95

zbroj zutih kartona vise od 4.5 kvota 1.65.

na prosloj utakmici je bilo 4 kartona i 13 kornera. Ovo je uzvratna utakmica i mislim da bi ovo moglo vrlo lako proci jer znamo da uvijek u uzvratnim utakmicama bude vise kartona a sto se tice kornera to netreba napominjati da rosenborg nema neku igru nego samo napucavaju loptu i teze ka kornerima jer su opasni u skok igri kao sto se vidilo i u prvoj utakmici. To je to od mene danas i sretno nam bilo danas. ???

Baš sam to htio napisat. Rosenborg je u prvoj utakmici imao cak 8 kornera i to im je glavni forte da nešto naprave. Danas moraju napadat pa mislim da ce proci granicu od 5,5 kornera kv. 1,72

Sa ciljem pravovremenih informacija koje će svim članovima omogućiti brzu reakciju koja je ključna za uspjeh u klađenju, implementiran je sustav obavijesti koji je dostupan svim članovima foruma. Ukoliko još niste član SvijetKladjenja forumu OTVORITE RAČUN i besplatno se pridružite najvećoj kladioničarskoj zajednici u regiji. 

button-registriraj-se-na-forum.png

Pristupite postavkama obavijesti i omogućite obavijesti (notifikacije) preglednika. Odaberite za koje aktivnosti želite dobivati obavijesti u pregledniku a za koje email obavijesti. Preporuka je da postavite notifikacije kao na donjoj slici što će osigurati da dobivati i browser notifikacije i emailove za nove objave ili za objave članove koje pratite. 

button-sustav-obavijesti.png

2019-08-27-09-38-20-Postavke-Obavijesti-

2019-08-27-09-41-13-Postavke-Obavijesti-2019-08-27-09-40-32-Postavke-Obavijesti-

Postavke obavijesti uvijek možete modificirati. 

2019-08-27-09-53-57-Postavke-Obavijesti-

Praćenje članova foruma

2019-08-27-09-52-48-Utorak-27-8-2019-Dne2019-08-27-09-52-27-bjorn-Svijet-Kladjen

Kliknite na profil člana kojeg želite pratiti te u novom prozoru koji će se otvoriti odaberite "Follow" (Prati). Ovo će, uz upaljene obje opcije u postavkama obavijesti za "Netko koga pratim je objavio nove informacije (novi post)" osigurati da  dobijete obavijest o novom postu člana momentalno kako je post i objavljen. 

2019-08-27-09-57-28-Postavke-Obavijesti-

Praćenje teme

Osim praćenja članova foruma, možete pratiti i sve nove postove koji se objave o određenoj temi pa tako, ukoliko se u subotu planirate aktivnije kladiti i želite uloviti bolje koeficijente, možete pratiti navedenu temu na forumu te dobiti obavijest čim netko obavi novi post u istoj. Naravno, ovaj pristup se može primjeniti i za forume koje imamo otvorene za velika natjecanja poput Svjetskog ili Europskog nogometnog prvenstva, US Opena i sl. 

2019-08-27-10-07-21-Subota-31-8-2019-Dne

Pozdrav svima,dosta teske utakmice,ali ovaj triple mislim da ima sanse.

Zvezda-YB      1.poluvrijeme manje od 2,5 žuta  (1,33)

Krasnodar-Olymp               Krasnodar vise kornera    (1,37)

Rosenborg-Dinamo                   1.poluvrijeme vise od 4,5 kornera    (1,83)

Ocekujem u prvom mecu da ce Zvezda pokusati da umrtvi utakmicu,te da ce izaci dosta visoko.Najvise igre ocekujem na sredini terena i 3 zuta u prvom mi je zaista puno.Sudac nam ide na ruku i vjerujem da ce pokazati max.2 kartona.

Krasnodar polomljen u prvom mecu,ali sada u Rusiji nemaju sta da brane.Ocekujem da ce napasti od starta i ovdje izvesti vise kornera od Grka.Olympiakos je dosta tanak na strani i ovdje ocekujem da ce preko kontri pokusati ugroziti domacine,naravno sa time da Krasnodar drzi inicijativu i shodno tome izvede vise udaraca iz ugla.

Rosenborg također od starta mora krenuti agresivno i ocekujem da ce do 20-25 minute imati 3-4 kornera.Dinamo ako se bude branio moglo bi ga kostat i sumnjam da cemo ih gledati takve.Dinamo ima sa cime napasti i od njih ocekujem barem 2 kornera u prvih 45minuta.

Predstavljamo listu članova foruma sa najviše objava, reputacije i dnevne leadere (na temelju dnevne reputacije). Ova lista trebala bi pomoći pri odabiru članova koje pratiti, odnosno za koje dobivati obavijesti kada objave nove informacije. 

Naravno, broj objava i reputacija nisu jedine metrike uspješnosti pa najbolji izbor možete napraviti konstatno prateći forum budući da ćete tako dobiti najbolju sliku te budući da ćete tako prepoznati novije članove foruma sa odličnim tipovima. 

button-prati-clanove-foruma.png

2019-08-27-13-16-28-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-16-57-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-14-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-32-Top-Members-Svijet-K2019-08-27-13-17-55-Top-Members-Svijet-K

Crvena Zvezda - Young Boys | Prolazak Crvene Zvezde (1.57) bet365 (288sb)

Crvena Zvezda je u prvoj utakmici remizirala protiv Young Boysa sa rezultatom 2-2. Momčadi su se dobro borile u prvoj utakmici, jer su oba poluvremena bila zanimljiva i golovi su postizani. Domaćin će držati prednost od dva gola u gostima u slučaju drugog remija, osim ako ne prime tri gola u drugoj utakmici. 

Momčad Young Boysa postigla je dva gola u prvoj utakmici, dok je jedan stigao u posljednjim minutama drugog poluvremena. Napravili su 26 pokušaja na gol, od kojih je išlo sedam u okvir. 

Ekipa Zvezde postigla je dva uzastopna gola. U prvoj utakmici su napravili samo 12 pokušaja, do kojih je dva išlo u okvir, ali su iskoristili svoje šanse maksimalno. S ove statistike se vidi da će momčad Zvezde sigurno da iskoristi svoje šanse i na domaćem terenu i zbog toga vjerujem da će oni ostvariti pobjedu. Međutim, u slučaju da utakmica ode na produžetke ili ako timovi odigraju 1-1, time će Zvezda proći i zbog toga mi se mnogo sigurnijom okladom čini prolazak Crvene Zvezde, gdje je koeficijent prilično dobar. Sretno!

Screenshot_17.thumb.png.41f7ec7fef0c585c44384c283e227acf.png

button.png.18a856f18e6cf1d7c91a02b51dcf34a0.png     1082996510_button(1).png.b6770fa5d050a57a682bb2caa6214768.png

(Koeficijenti 27.8. u 14:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 2 minute, IzudinB said:

Crvena Zvezda - Young Boys | Prolazak Crvene Zvezde (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365 (bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska)

Crvena Zvezda je u prvoj utakmici remizirala protiv Young Boysa sa rezultatom 2-2. Momčadi su se dobro borile u prvoj utakmici, jer su oba poluvremena bila zanimljiva i golovi su postizani. Domaćin će držati prednost od dva gola u gostima u slučaju drugog remija, osim ako ne prime tri gola u drugoj utakmici. 

Momčad Young Boysa postigla je dva gola u prvoj utakmici, dok je jedan stigao u posljednjim minutama drugog poluvremena. Napravili su 26 pokušaja na gol, od kojih je išlo sedam u okvir. 

Ekipa Zvezde postigla je dva uzastopna gola. U prvoj utakmici su napravili samo 12 pokušaja, do kojih je dva išlo u okvir, ali su iskoristili svoje šanse maksimalno. S ove statistike se vidi da će momčad Zvezde sigurno da iskoristi svoje šanse i na domaćem terenu i zbog toga vjerujem da će oni ostvariti pobjedu. Međutim, u slučaju da utakmica ode na produžetke ili ako timovi odigraju 1-1, time će Zvezda proći i zbog toga mi se mnogo sigurnijom okladom čini prolazak Crvene Zvezde, gdje je koeficijent prilično dobar. Sretno!

Screenshot_17.thumb.png.41f7ec7fef0c585c44384c283e227acf.png

button.png.18a856f18e6cf1d7c91a02b51dcf34a0.png     1082996510_button(1).png.b6770fa5d050a57a682bb2caa6214768.png

(Koeficijenti 27.8. u 14:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Mislim da se @popo64 ne bi složio sa tobom.

Nevjerojatan je način na koji je Zvezda prošla dalje na penale protiv Kopenhagena (i ja sam imao okladu, zadnji par na listiću, da Kopenhagen ide dalje) ali sada su na korak do Lige Prvaka. Na iznenađenje svih ostvarili su pozitivan rezultat u prvoj utakmici i imaju prednost iz iste te prednost domaćeg terena. Opet, mislim da su sve opcije ovdje otvorene i da ćemo vidjeti prilika sa obje strane a samo je pitanje tko će biti s(p)retniji i koncentriraniji. 

Već je bilo govora o kartonima i meni je over kartona na ovoj utakmici kod bet365 ( 288sb ) i tip dana. Za razliku od Dinama gdje je pitanje prolaska vrlo vjerojatno riješeno, ovdje imamo itekako aktivan rezultat i vjerujem da ćemo imati aktivan rezultat do samog kraja utakmice, odnosno da će biti ili neriješeno ili da će jedna od momčadi imati Ligu Prvaka sa jednim golom prednosti. Samim tim za očekivati je ogromnu nervozu jer ulog je golem i igrači neće birati sredstva kako izboriti Ligu Prvaka. Zvezda zna igrati izuzetno prljavo kada je potrebno i vjerujem da će samo oni dobiti barem 3-4 kartona danas a Young Boys im neće ostati dužan. 

Također, utakmica se igra u 21:00 što sigurno ide na ruku većem broju kartona kao i prepun stadion i atmosfera...

U svakom slučaju očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmica! 

2019-08-27-14-32-15-bet365-Online-Sports

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use