Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 24.8.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 18 minute, Silviyo1302 said:

Pa napustio je gol liniju u potpunosti prije upućivanja samog šuta...To je oduvijek nogometno pravilo i primijenjivalo se i prije VAR-a samo što suci nisu mogli prostim okom baš uvijek uočiti grešku, sa VAR-om to svaki put mogu i pošteno je...I da, nije skinuo penal iz dva pokušaja već iz jednog kada je i napravio grešku, 2. je primio !

Govorim da je prvi penal skinuo dva puta. Znaci kod samog izvođenja i nakon odbijanca. A s druge strane stvarno mi je debilno takvo pravilo jer 99% ( da ne govorim 100% ) golmana izleti barem pola metra van. Strogo gledajuci doslovno svaki obranjeni penal bi se trebao ponoviti.

prije 2 minute, fran said:

Govorim da je prvi penal skinuo dva puta. Znaci kod samog izvođenja i nakon odbijanca. A s druge strane stvarno mi je debilno takvo pravilo jer 99% ( da ne govorim 100% ) golmana izleti barem pola metra van. Strogo gledajuci doslovno svaki obranjeni penal bi se trebao ponoviti.

Šanse da golman obrani penal ako sa obje noge mora stajati na liniju u trenutku udarca su minimalne. Bilo koji udarac koji ide dovoljno brzo u jednu od strana može biti izuzetno teško branjen i također nisam fan ovog pravila. Izlaskom pola metra naprijed golmani su si smanjivali kut i naravno povećavali šanse da skinu penal a sa novom pravilima će postotak postignutih penala drastično narasti. Također vjerujem da će i broj penala u svim natjecanjima u kojima je uveden VAR biti puno veći nego ranije. Najbolji primjer utjecaja VAR-a na penale je prošlogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo a slično će biti i u nacionalnim prvenstvima koji su uveli VAR koji ima prednosti, međutim više se golovima ne možemo veseliti kao prije jer uvijek je tu mogućnost da isti iz xy razloga bude poništen, pa pravo veselje može početi tek nakon što igrači krenu sa centra jer se tada gol ne može poništiti a to više nije ono...

prije 4 minute, Goksim said:

Šanse da golman obrani penal ako sa obje noge mora stajati na liniju u trenutku udarca su minimalne. Bilo koji udarac koji ide dovoljno brzo u jednu od strana može biti izuzetno teško branjen i također nisam fan ovog pravila. Izlaskom pola metra naprijed golmani su si smanjivali kut i naravno povećavali šanse da skinu penal a sa novom pravilima će postotak postignutih penala drastično narasti. Također vjerujem da će i broj penala u svim natjecanjima u kojima je uveden VAR biti puno veći nego ranije. Najbolji primjer utjecaja VAR-a na penale je prošlogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo a slično će biti i u nacionalnim prvenstvima koji su uveli VAR koji ima prednosti, međutim više se golovima ne možemo veseliti kao prije jer uvijek je tu mogućnost da isti iz xy razloga bude poništen, pa pravo veselje može početi tek nakon što igrači krenu sa centra jer se tada gol ne može poništiti a to više nije ono...

Upravo to, a najveci pehisti su igraci Citiya kojima su poništena dva gola u dve utakmice i to od istog protivnika 

Pozdrav momci, 

Zao mi je sto u toku sedmice nisam uspio sa vama podjeliti i napisati nesto za mec Astana - Bate Borisov gdje sam bio ubjedjen u pobjedu domacina jer sam gledao Bate dva puta u prthodnom pretkolu i radi se o katastrofalnoj ekipi ali sta je tu je idemo danas nesto interesantno predloziti svima da se skine glatko nadam se...

Radnik Bijeljina - Mladost DK 1 1,60

Cekam od ponedjeljka da postave kvote za ovaj par i zadovoljan sam sa ponudjenim vjerujem da ce jos dosta kvota na domacina pasti. Radnik je od pocetka sezone igrao i vise nego dobro medjutim nisu imali srece gotovo u svim utakmicama gubili su bodove na samom kraju i propustali velike prilike. Mislim da je danas idealno vrijeme da trijumfuju i krenu ka vrhu tabele. To je ekipa koja je ove godine igrala kvalifikacije za EL i nisu se obrukali, ispali su na penale od puno mocnije Trnave. Jutros sam dosao i do nekih informacija iz tabora gostiju da nisu otputovala 3 glavna igraca i vjerovatno su i oni svjesni pritiska sa svih strana danas i gledaju vec na naredna kola. Po meni zicer dana uz Liverpool. 

Liverpool - Arsenal Više od 10 kornera (1.83) bet365

Engleska liga je po mnogima najbolja jer se igra veoma brzo i dosta šansi se stvara iako ta igra nekad ne prolazi kada se igraju druga natjecanja, ali za oko je zaista lijepo gledati. Liverpool je krenuo veoma dobro, 2 pobjede u dva meča i danas se nadaju da ce nastaviti niz pred svojim navijačima. Ali ni malo naivan protivnik im dolazi, jer Arsenal je od potrosio najviše novca na pojacanja i dosta se od njih očekuje. Dosta je priče bilo ko ima bolji trio u napadu jer Arsenal sa Pepeom je znatno dobio i danas debituje da se tako kaže od prvog minuta, jer prije nije bio spreman za svih 90 minuta. Firmino-Salah-Mane protiv Pepe-Lacazette-Aubameyang i ovo je trio sa jedne i druge strane vrlo brz i ne mogu da zamislim ovaj meč bez velikog broja šansi sa jedne i druge strane. Takodje u prva dva meča jedna i druga ekipa su protivnicima dosta prostora davali i tako dozvoljavali dosta šuteva prema njihovom golu, granica nija mala ali kada imate ovakve napadače mislim da je više nego realno ovde probati na kornere jer teško je zaustaviti ovakve napadače.

Screenshot_26.thumb.png.ff0d5a5d740e832b95212885b0a838a4.png

button.png.13686e0ac3f768b1a893cff3f028795b.png    294921083_button(1).png.1c6bb264fe67ffb1a0193a72986619b1.png

(Koeficijenti 24.8. u 13:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Manchester United - Crystal Palace 1 + prvi do pet kornera (1.73) bet365

United je tim koji je u procesu obnove. Tijekom posljednjih nekoliko godina oni su izgubili taj faktor straha, ekipe ih se skoro pa više i ne boje. Čini se da uprava očajnički želi izmijeniti situacijum, a želja se u potpunosti prikazala ovog ljetnog prijelaznog roka. Sa dva dragulja u obrani, njihovi problemi bi trebali nestati. Zapravo, uz najskupljeg braničana svijetu, Manchester United se ne bi trebao više žaliti zbog primljenih golova. Ove sezone, oni su također započeli pozitivno sa pobjedom protiv Chelseaja. Vjerovatno će uraditiisto i protiv Crystal Palaca na Old Traffordu.

Palace još uvijek nema pobjede u ovom izdanju Premier lige, a u stvari su jedna od dvije ekipe koje još nisu postigle gola. Uzimajući u obzir ovosezonsku ligu, Palace je jedan od najgorih momčadi. Očekujem dominaciju Manchester Uniteda, mnogo šansi sa njihove strane, a logično je da uz sve to oni stignu i prvi do tri kornera. Moglo bi se odigrati i do pet kornera, ali koeficijent je samo za 0.03 veći tako da bi to bio rizik bez razloga. Ovo možete odigrati samo u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_27.thumb.png.3f0e2d390c81ce052f10adbfdc30e91f.png

Screenshot_28.thumb.png.9f4d4e5ca29998389df21f5575ba350a.png

Screenshot_29.png.baa0d3cb4a6b422fee3df2b6d7c36df9.png

button.png.68fa7b50f660cedab8fa39463953fad7.png   427324365_button(1).png.7c4b15473edf916e9fa291feab53ea3c.png

(Koeficijenti 24.8. u 14:45 CET) 

prije 4 sati, fran said:

Moja greška...

prije 4 sati, IzudinB said:

Manchester United - Crystal Palace 1 + prvi do pet kornera (1.73) bet365 online kladionica" rel="">bet365

United je tim koji je u procesu obnove. Tijekom posljednjih nekoliko godina oni su izgubili taj faktor straha, ekipe ih se skoro pa više i ne boje. Čini se da uprava očajnički želi izmijeniti situacijum, a želja se u potpunosti prikazala ovog ljetnog prijelaznog roka. Sa dva dragulja u obrani, njihovi problemi bi trebali nestati. Zapravo, uz najskupljeg braničana svijetu, Manchester United se ne bi trebao više žaliti zbog primljenih golova. Ove sezone, oni su također započeli pozitivno sa pobjedom protiv Chelseaja. Vjerovatno će uraditiisto i protiv Crystal Palaca na Old Traffordu.

Palace još uvijek nema pobjede u ovom izdanju Premier lige, a u stvari su jedna od dvije ekipe koje još nisu postigle gola. Uzimajući u obzir ovosezonsku ligu, Palace je jedan od najgorih momčadi. Očekujem dominaciju Manchester Uniteda, mnogo šansi sa njihove strane, a logično je da uz sve to oni stignu i prvi do tri kornera. Moglo bi se odigrati i do pet kornera, ali koeficijent je samo za 0.03 veći tako da bi to bio rizik bez razloga. Ovo možete odigrati samo u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_27.thumb.png.3f0e2d390c81ce052f10adbfdc30e91f.png

Screenshot_28.thumb.png.9f4d4e5ca29998389df21f5575ba350a.png

Screenshot_29.png.baa0d3cb4a6b422fee3df2b6d7c36df9.png

button.png.68fa7b50f660cedab8fa39463953fad7.png   427324365_button(1).png.7c4b15473edf916e9fa291feab53ea3c.png

(Koeficijenti 24.8. u 14:45 CET) 

Teško je biti navijač zadnjih godina......Žalosno mi je gledat u šta su pretvorili MuFc nakon odlaska Fergija.......

Ostaje nada u bolje dane ???

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use