Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.8.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 23 sati, ikotipster said:

Pozdrav društvo evo da se i ja nakon dugo vremena javim. Jucer dan odlican prosli kartoni u sve tri utakmice kvalifikacija za ligu prvaka a takvo nesto ocekujem i danas al moj fokus ce biti danas na utakmicu dinama. 

Odigrat cu na kartone i kornere

zbroj žutih više od 3.5 kvota 1.45 

sudi talijan orseto meni drag sudac za kartone i mislim da me danas nece iznevjeriti jer vazna je utakmica za oboje.

Zbroj kornera vise od 8.5 1.45 kvota. Ovo igram iz razloga sto rosenborg ima prosjek od 7 kornera po utakmici i mislim da ce lako preci ovu granicu na utakmici.

Ovo cu odigrati u dublu kvota je 2.1 na veci ulog pa sta bude. Igram u domacoj kladionici jer ne igram u stranoj znam da je velk porez al svaki dobidak dobro dođe. 

Sretno ekipa i nadam se da ce proci ovo i da cemo zaraditi zajedno danas ??

Nadam se da ste ispratili i uzeli lovu sretno i dalje ???

prije sat vremena, Goksim said:

Ne znam što točno misliš pod istima parom na jednom listiću ali ako bi kombinirao npr. pobjedu momčadi, broj kornera ili kartona onda je bet365 online kladionica" rel="">bet365 ( 288sb za igrače iz Hrvatske ) najbolji izbor. Kod unibeta npr. te mnogih drugih kladionica ove kombinacije nisu moguće a neadvni listić za utakmicu Rijeka-Abeerden je bio odličan primjer ovoga gdje je skombinirana pobjeda momčadi u jednom poluvremenu, kartoni i korneri sa koeficijentom 5,00 a sve ista utakmica.

Po pitanju overa gemova Betfair" rel="">Betfair ovo ima u ponudi za sve jače teniske mečeve.

Drago mi je da je mnogima jučer bio odličan dan, ajmo i sa Europskom ligom, vikendom a onda i uzvratima tako ;)

Možeš kod unibeta kombinirat jer imaju bet builder

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use