Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 1.8.2019.

Goksim

Recommended Posts

NK Osijek-CSKA Sofija (0:1) čet 20:45  1@1.80  SS

U ljeto 1998. imali su euro-premijeru pred osječkom publikom i to s belgijskim Anderlechtom. „Kraljevski“ klub bio je apsolutni favorit zbog svoga rejtinga, ali je bačen na koljena. Bilo je 3:1.U gostima im je 2000., kao prvi u europskom nizu, bio respektabilni danski Brondby. Dobili su ga u Kopenhagenu (2:1) .Sljedeći je bio bečki Rapid, još jedno poznato ime, klub s pregršt osvojenih trofeja. I pao je u Gradskom vrtu (2:1) Tako je bilo iste sezone i protiv praške Slavije, još jednog suparnika bogate povijesti i tradicije. Nikada neće izblijediti onih 2:0 i fantastična atmosfera koju je stvorila „Kohorta“, a zdušno prihvatili i svi ostali gledatelji. Cijelim je gradom vladalo ono pozitivno „ludilo“, kada je nogomet bio najvažnija stvar i najčešća tema razgovora među našim sugrađanima. Bila je to jesen za pamćenje, koja će se još dugo prepričavati u gradu na Dravi. U srpnju i kolovozu 2017. jedan novi i po mnogočemu drugačiji NK Osijek vratio se na europsku pozornicu. Švicarski Luzern je osjetio da u inače mirnoj Slavoniji postoje strastveni „tifozi“ koji su proslavili pobjedu svojih miljenika (2:0), da bi nakon toga uslijedio senzacionalni trijumf nad slavnim PSV-om. Rugali su se Nizozemci, iako smo ih dobili usred Eindhovena, da su došli u „podrum Europe“. A znamo kako su prošli u uzvratu, kao i u 1.utakmici...0 - 1 za Osijek

prije 16 sati, Robica said:

NK Osijek-CSKA Sofija (0:1)   čet 20:45  1@1.80  SS

U ljeto 1998. imali su euro-premijeru pred osječkom publikom i to s belgijskim Anderlechtom. „Kraljevski“ klub bio je apsolutni favorit zbog svoga rejtinga, ali je bačen na koljena. Bilo je 3:1.U gostima im je 2000., kao prvi u europskom nizu, bio respektabilni danski Brondby. Dobili su ga u Kopenhagenu (2:1) .Sljedeći je bio bečki Rapid, još jedno poznato ime, klub s pregršt osvojenih trofeja. I pao je u Gradskom vrtu (2:1) Tako je bilo iste sezone i protiv praške Slavije, još jednog suparnika bogate povijesti i tradicije. Nikada neće izblijediti onih 2:0 i fantastična atmosfera koju je stvorila „Kohorta“, a zdušno prihvatili i svi ostali gledatelji. Cijelim je gradom vladalo ono pozitivno „ludilo“, kada je nogomet bio najvažnija stvar i najčešća tema razgovora među našim sugrađanima. Bila je to jesen za pamćenje, koja će se još dugo prepričavati u gradu na Dravi. U srpnju i kolovozu 2017. jedan novi i po mnogočemu drugačiji NK Osijek vratio se na europsku pozornicu. Švicarski Luzern je osjetio da u inače mirnoj Slavoniji postoje strastveni „tifozi“ koji su proslavili pobjedu svojih miljenika (2:0), da bi nakon toga uslijedio senzacionalni trijumf nad slavnim PSV-om. Rugali su se Nizozemci, iako smo ih dobili usred Eindhovena, da su došli u „podrum Europe“. A znamo kako su prošli u uzvratu, kao i u 1.utakmici...0 - 1 za Osijek

I na temelju svih tih informacija i navijaca ti kazes da je 1??? gdje su igraci , ko ce igrati? kakva je atmosfera u ekipi? ovaj forum je zaista propao..

Skender: Što trebamo? Zabiti jedan gol i ne primiti nijedan...

U prošloj su utakmici promijenili formaciju, ušli su nominalno u "našu formaciju", s trojicom iza. Mislim da sutra neće taktički iznenaditi, rekao je Skender pa dodao da nije bilo podcjenjivanja bugarske momčadi.

Nogometaše Osijeka u četvrtak od 20.45 igraju susret drugog pretkola Europske lige protiv CSKA. Bugari imaju prednost 1-0 iz prve utakmice, ali trener Dino Skender ne očajava. Pred Osječanima je bitna utakmica.

- Otkako sam ja došao svaka je utakmica povijesno. Pa tako i ova - nasmijao se trener Skender.

- Ušli smo u Sofiji pametno u utakmicu, tako ćemo i sutra, a nadam se da ćemo ovaj put imati i malo više sreće. Ipak, drugačija je situacija, CSKA ima prednost iz prve utakmice. Njima će biti lakše, a mi moramo loviti rezultat. Ne smijemo srljati jer oni naprijed imaju baš opasne igrače. Ne bi bilo smisla da nam prerano sve padne u gol.

Srpski strateg Ljupko Petrović u prvoj je utakmici neočekivano promijenio formaciju.

- U prošloj su utakmici promijenili formaciju, ušli su nominalno u "našu formaciju", s trojicom iza. Pretpostavili smo to. Mislim da sutra neće taktički iznenaditi - rekao je Skender pa dodao da nije bilo podcjenjivanja bugarske momčadi.

- Malo mi je bilo čudno kako se kroz prizmu dva-tri lošija rezultata o CSKA stekao jedan lošiji dojam. Mene njihovi lošiji rezultati nisu niti malo prevarili, oni su ozbiljna momčad. To je bila neka njihova sitna krizica koju su prošli. 

Skender apsolutno vjeruje u prolaz svoje momčadi.

- Bez obzira na poraz u Sofiji, dobio sam potvrdu da mi to možemo proći i nadam se da ćemo to sutra pokazati na terenu. 

Većih izostanaka ne bi trebalo biti.

- Vedran Jugović nije spreman, sutra uopće biti u zapisniku. Stalno imamo nekih manjih problema, pokušavamo nešto zakrpati, osvježiti. Nažalost njega nismo osposobili. Neće biti puno promjena u veznom redu. 

Ni igrači Osijeka ne planiraju se predati.

- Kad sam ušao u svlačionicu nakon poraza od CSKA vidio sam tugu u očima igrača, ali i odlučnost - rekao je Skender pa otkrio plan igre:

- Što mi moramo napraviti? Zabiti jedan gol u 90 minuta i ne primiti niti jedan. E, onda smo nešto napravili - završio je duhovito trener prvoligaša s Drave.

Izvor: 24sata

Osobno me u prvoj utakmici CSKA nije impresionirao- Očekivao sam puno više od njih a možda i malo podcijenio Osijek koji je danas na svom terenu i pred vjerojatno prepunim tribinama sigurno favorit. Ono što im nikako ne ide u prilog jest činjenica da nikako ne smiju primiti gol jer bi isto rezultiralo time da moraju postići barem tri. 

U prvoj utakmici nismo vidjeli puno prlika i utakmica je bila poprilično dosadna i zatvorena. Vjerujem da bi lako mogli vidjeti under, odnosno slučnu utakmicu gdje će CSKA biti orjentiranija na obranu. Naravno, ovdje sve pada u vodu ako vidimo gol u prvih pola sata igre pa mi je oklada na Osijek, na temelju prikazane igre iz prve utakmice, ipak draži izbor. 

prije 6 sati, adexon89 said:

I na temelju svih tih informacija i navijaca ti kazes da je 1??? gdje su igraci , ko ce igrati? kakva je atmosfera u ekipi? ovaj forum je zaista propao..

te info stižu danas a ne tjedan prije al pošto si ti informiran onda ih netrebam objaviti,,blago forumu na kojem si ti

prije 6 sati, Goksim said:

Osobno me u prvoj utakmici CSKA nije impresionirao- Očekivao sam puno više od njih a možda i malo podcijenio Osijek koji je danas na svom terenu i pred vjerojatno prepunim tribinama sigurno favorit. Ono što im nikako ne ide u prilog jest činjenica da nikako ne smiju primiti gol jer bi isto rezultiralo time da moraju postići barem tri. 

U prvoj utakmici nismo vidjeli puno prlika i utakmica je bila poprilično dosadna i zatvorena. Vjerujem da bi lako mogli vidjeti under, odnosno slučnu utakmicu gdje će CSKA biti orjentiranija na obranu. Naravno, ovdje sve pada u vodu ako vidimo gol u prvih pola sata igre pa mi je oklada na Osijek, na temelju prikazane igre iz prve utakmice, ipak draži izbor. 

Mislim da bi i opcija pobjeda Osijeka i Osijek prvi do 5 kornera kod bet365 mogla doći u obzir. Osijek ima negativni rezultat iz prve utakmice i na svom terenu mora preuzeti inicijativu i napadati tako da je oklada sa kornerima poprilično logična. Za prolaz im trebaju dva gola pa i u slučaju vodstva ne bi trebali stati a CSKA će igrati defanzivnije i na kontre. 

Ovo će biti u live ponudi kod bet365 30ak minuta prije utakmice i naravno za vrijeme utakmice pa ispratite ako želite. Sretno tko prati! ;)

UŽIVO OD 20:45 OSIJEK - CSKA Krcati Gradski vrt sanja prolaz dalje

OSIJEK  od 20:45 u Gradskom vrtu igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europa lige protiv bugarske CSKA Sofije. 

OSIJEK - CSKA, OD 20 SATI

Bugari su pobijedili u prvom dvoboju 1:0, ali igrači trenera Skendera imat će veliku podršku svoje publike. Očekuje se da će stadion u Osijeku biti krcat. Pobjednik ovog dvoboja ide vjerojatno na ukrajinsku Zoryju, koja uvjerljivo vodi protiv podgoričke Budućnosti.

Osječani su bili bolji u prvom susretu u Sofiji, ali promašili su puno sjajnih prilika i bili su kažnjeni jednim golom u svojoj mreži.

"Treba nam više sreće

"Bez obzira na poraz u Sofiji, dobio sam potvrdu da mi to možemo proći i nadam se da ćemo to sutra pokazati na terenu. Ušli smo u Sofiji pametno u utakmicu, tako ćemo i sutra, a nadam se da ćemo ovaj put imati i malo više sreće. Ipak, drugačija je situacija, CSKA ima prednost iz prve utakmice. Njima će biti lakše, a mi moramo loviti rezultat. Ne smijemo srljati jer oni naprijed imaju baš opasne igrače", rekao je trener Skender.

CSKA ne igra u najboljoj formi na početku ove sezone. U prva tri kola bugarskog prvenstva upisali su po jednu pobjedu, remi i poraz. Skender ipak naglašava da se radi o ozbiljnoj momčadi.

"Malo mi je bilo čudno kako se kroz prizmu dva-tri lošija rezultata o CSKA-u stekao jedan lošiji dojam. Mene njihovi lošiji rezultati nisu niti malo prevarili, oni su ozbiljna momčad. To je bila neka njihova sitna krizica koju su prošli."

Osim ozlijeđenih Jugovića i Dugandžića, Osijek nema problema u kadru i ostali igrači će biti spremni za utakmicu.

Trener Bugara je Ljupko Petrović, najbolji strijelac Osijeka svih vremena i čovjek koji je Zvezdu odveo do naslova prvaka Europe.

"Prije svega, moram reći da sam nakon dugo vremena došao u Gradski vrt po nekoj službenoj dužnosti i da osjećam tremu. Pred svoju momčad postavio sam jednu zadaću, da izađu napadački i pobijede", rekao je Petrović  na konferenciji za medije uoči utakmice. 

Petrović oduševljen Osijekom

Petrović je nakon toga istaknuo snage osječke momčadi.

"Ne smijemo podleći atmosferi koja će nositi domaćina. Osijek je dobra momčad koja zaslužuje respekt. Po meni imaju tri najbolja stopera u Hrvatskoj, dva odlična centarfora, sjajne bekove, ali i mađarskog reprezentativca Klenheislera. Moramo biti spremni i na promjenu formacije u kojoj će igrati Osijek", rekao je Petrović pa komentirao mogućnost penala u Gradskom vrtu: 

"CSKA je prošlo prvenstvo izgubio kad nije iskoristio najstrožu kaznu protiv Ludogoreca i odigrao zbog toga neodlučeno umjesto da je pobijedio, ali opet kažem, nismo vježbali penale. Došli smo pobijediti, a ako ne uspijemo, dobar će nam biti baš svaki rezultat s kojim idemo dalje", zaključio je Petrović.

Izvor: Index.hr

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use