Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.7.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Utrecht - Zrinjski Mostar | Pobjeda Utrectha u prvom poluvremenu (1.57) bet365

Ovdje znamo već tko je veliki favorit. Velika je razlika u kvaliteti između ove dvije lige. Dok Utrecht dolazi iz neizmjerno talentirane Eredivizije, njihovi gosti su dio vrhunske lige u Bosni i Hercegovini, ali i dalje je to velika razlika. Zrinjski je prošle sezone završio na drugoj poziciji na tabeli i unatoč tome što su se trudili, završili su sa pet bodova iza Sarajeva. Štoviše, imali su slabije rezultate u gostima u odnosu na domaće utakmice, što je ozbiljno utjecalo na njihovu ligu.

Njihovi protivnici u ovom susretu su igrali protiv mnogo superiornijih timova kao što je PSV, Ajax i Feyenoord, dok su se još uvijek dobro držali. Pogotovo kada su igrali na svom terenu.

Prvo i najvažnije, Eredivizija je daleko superiorinija od bosanske lige kao što sam već i rekao, a povrh svega, Utrecth ima prednost domaćeg terena, gdje su bili posebno jaki. Neporaženi su na ovom terenu u sedam od posljednjih osam utakmica. Očekujem pobjedu Utrechta već u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.8ec2d3d1710c303eeb894c59a0d1ee19.png

button.png.3bd09305b4a2b1ea230c47c53609c515.png   1235732535_button(1).png.8bff8951252bd109ae3d4c5adb4ea1dc.png

(Koeficijenti 24.7. u 17:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Za danas sam odigrao jedan tiket koji bi bio realan da prođe. Biram isključivo domače timove favorite, jer gostujuči timovi dosta kalkulirajo i igrajo drukčije nego na svom terenu.  Jučer moja napomena prošla ali budala stavio još pobjedu CZ i više od 2 gola i ode sve u k....

Piast Gliwice-Riga FC  1 kv.1.53

Bez nekih analiza za ovu utakmicu. Prvak poljske lige ispao u LP od Bate Borisova. Tu nema dvojbe ko je favorit, tako da je tu čisti kec.

Rangers FC-FC Progrès Niederkorn više od 2.5 gola kv.1.36

Tu sam stavio prvo više od 3.5 gola ali sam uzeo ''sigurnija'' over 2.5 gola. Iako vjerujem da prođe i veča granica golova tu. Rangersi su to velik favorit i siguran sam da idu u 1.utakmici sa punom snagom, kako bi bila uzvratna utakmica samo formalnost.

Espanyol-Stjarnan više od 3.5 gola kv.1.83

Tu mislim da če Španjolci napuniti gol poluamaterkog tima i za mene super kvota.

Wolverhampton -Crusaders  više od 4.5 gola kv.1.9

Ovaj tip mi je još največi zicer. Engleski premierligaš neče imati problema sa amaterima. Prošle godine ih je u Ljubljani Olimpija ako se ne varam razbila 6-1. Tako da tu očekujem barem 6-0.

Domžale-Malmö FF  oba daju gol kv.1.83

I za kraj sam uzeo tim našeg kluba Domžale. Ovo je tim koji vrši konstantni pritisak i ne mjenja igre. Igrajo isto ali je dobar ili slab protivnik. U LE su več izbacili njemački tim Freiburg i uspješno igrali sa Marseillom gdje su im zabili gol. Tako da danas je za mene ovo isto dobar tip. Domžale imaju puno problema u obrani a sam siguran da napad imaju takav da  mogu zabiti gol skoro svakom timu na svom terenu.

Sretno :)

Chikhura - Aberdeen 2 (1.61) bet365

Chikhura je zabilježila značajan pad u odnosu na prošlu sezonu. Oni su bili u intenzivnoj borbi sa još tri ekipa za drugo mjesto do posljednjeg dana sezone, dok su ovog puta na šestom mjestu na tabeli u konkurenciji od deset timova. Do sada su pobijedili samo šest utakmica u 21 pokušaju i uspjeli su postići samo 28 golova. 

U međuvremenu je Aberdeen bio najbolji u Škotskoj zajedno sa Kilmarnockom, zanemarujući dva velika titana, Celtica i Rangersa naravno. Njihova forma je bila pohvalna i dosljedna. Rijetko su gubili utakmice u kojima su smatrani favoritima.

Chikhura je bez pobjede u šest od posljednjih devet utakmica. Nedavno su imali pet utakmica bez pobjede, od kojih su četiri bile porazi. Kod kuće su pobijedili u pet od posljednjih osam utakmica i nisu uspjeli postići gol u dvije od posljednjih pet.

Aberdeen je u međuvremenu neporažen u posljednjih sedam utakmica, u kojima su imali pet pobjeda. Također su postigli dva ili više golova u pet od ovih sedam utakmica. U gostima, njihov rekord je još impresivniji. Tim je bez poraza u 15 od posljednjih 17 utakmica u gostima i imali su niz od sedam pobjeda. Očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.9f637bd425bc449f649f8a7f909d8770.png

button.png.ccec2104b68e3e7668faafc34c94b2e8.png   946073427_button(1).png.ce2eabb8ad000281d9a4a036c9f493fe.png

(Koeficijenti 25.7. u 11:15 CET) 

Struff - Carreno Busta, pobjeda Struffa 1,60

Struff me iznenadio prvo kolo s obzirom da je lakoćom došao do pobjede protiv igrača koji je u dobroj formi i osim što je čisti zemljaš, ove sezone je na solidnih 25/15. Očito mu godi "domaći" teren i ozračje u Hamburgu. Možda je to bila i svojevrsna osveta Struffa koji je ove godine u Munchenu izgubio od istog igrača i to sa stilom 6-1 6-1. Današnji protivnik još jedan klasični zemljaš, ali u daleko lošijoj formi (5/7) nego što je to Monteiro, koji je u prvom kolu svladao Hanfmanna za kojeg slobodno mogu reći da mu se nekad zna desiti "Čilić". Imao je Hanfmann iskorištenost break lopti 1/7, u tie breaku prvog seta 5-3 i, ako se ne varam servu. Iako se Struff sastao 4 puta s današnjim protivnkom (omjer 2/2) mislim da je u glavi spreman i da će mu pobjeda nad Monteirom dati elana za ovaj meč. Ono što kod njega volim je da se ne predaje, odigra muški i nije bez emocija. Nadam se pravom Struffu i pobjedi možda čak i u dva seta.

I.Dodig/M.Pavić-Puetz/Struff   1, koef 1,60

Neznam, ovo je više navijački nego logički. Dakle, daleko najbolji igrači u parovima, koji gotovo nikad ne igraju zajedno, a dolaze iz iste države. Van pameti? - Možda. Pavić impulzivan, Dodig smireni. Kombinacija za poželjet. Svi smo mogli pročitati komentar Maracha, bivšeg partnera Pavića, koji kaže da ga iznenadila odluka  o prekidu suradnje nakon što su već gotovo jednom nogom bili na Mastersu. Istina, nisu briljirali u zadnjih par nastupa i forma je bila polovična. Isto tako važi i za Dodiga, gotovo ista priča, promjena partnera na polovici sezone. Daleko najbolje bilo bi ostati s partnerom do kraja sezone, bez obzira na rezultate i pokušati preokrenuti formu osim, ako nije i neki međuljudski odnos, kao razlog prekida. Puetz/Struff, mogu iznenaditi nekom dobrom serijom ili dobrom servom, ali mislim da si Dodig i Pavić ne smiju dozvoliti neku blamažu i da je i njima u interesu pobjeda i odlazak do kraja turnira, tim više što su prvi nositelji.

Albot/Sitak-M.Arevalo/Reyes V  2, koef 2,30

Ovo je za neki sistemski listić ili za solo odigrati, a razlog je poprilično jednostavan. Albot i Sitak su odigrali svoj prvi službeni meč u 2019. godini, nakon što su zadnji put odigrali zajedno 2014., znači pet godina pauziranja, pobjedivši Kyrgiosa i Paula koji su prvi put nastupili zajedno. No i tada su odigrali samo 10 susreta s omjerom 8/2 na zemlji i 1 meč na tvrdoj podlozi. Njihovi današnji protivnici, daleko više odigranih susreta, više kemije u igri, solidan nastup na travi ove godine i nešto mečeva na hardu. Iako su klasični par za zemljanu podlogu i da je velika razlika u zemlji i hardu, mislim da imaju itekako dobre šanse pobjediti u ovom susretu, tim više što je koef 2,30. Previše, s obzirom da Albot i Sitak nastupaju zajedno prvi puta nakon 2014. g., i što u karijeri imaju jedan meč na tvrdoj podlozi.

Zanimljiva oklada i vrijedi pokusat. 

Brazil U21 - Hungary U21 

Ovu su vrlo efikasna timova ali dosta golova je bilo prema slabijim ekipama. Imam okladu i na Sweđane over 29.5 gola ali mislim da oba tima ne pređeta granicu 30 gola. Bit če teška ali kvota je super :)

EDIT: Nadam se da je to mišljeno da oba tima postigneta barem 30 gola.

Screenshot_20190725_132140.jpg

prije 16 minute, Gandalf said:

Zanimljiva oklada i vrijedi pokusat. 

Brazil U21 - Hungary U21 

Ovu su vrlo efikasna timova ali dosta golova je bilo prema slabijim ekipama. Imam okladu i na Sweđane over 29.5 gola ali mislim da oba tima ne pređeta granicu 30 gola. Bit če teška ali kvota je super :)

EDIT: Nadam se da je to mišljeno da oba tima postigneta barem 30 gola.

Screenshot_20190725_132140.jpg

To znači da bilo koja ekipa postigne barem 30 gola

prije 19 minute, CharliHR said:

Cska Sofia- Osijek

Jel ima netko prijedlog za ovaj par, sjecam se kad su iznenadili i pobijedili PSV po meni jaci tim nego Cska, kvota 4.0 za pobijedu Osijeka nije losa mozda vrijedi pokusat?

Također mislim da koef.ima i te kako value..... CSKA je trenutno kao razštimani orkestar,atmosfera je tako tako šta i potvrđuje smjena trenera...Ili bolje zamjena jer je bivši trener sada pomoćnik Ljupku,koji je navodno i do sada bio "trener" svugdje,samo ne na papiru....Recimo v.d. trenera  ?. To bi značilo da bitnijih pomaka neće biti u igri.....

Wolves - Crusaders | Pobjeda Wolvesa u oba poluvremena (1.30) bet365

Domaćini su trenutno u nizu od dvije utakmice bez poraza i već su osvojili trofej u ovoj predsezoni. Ekipa je uspjela pobijediti Manchester Cityja u finalu Premier liga Asia Trophy kupa, koji je riješen nakon penala i nakon što je rezultat bio izjednačen. Prošle su godine imali i impresivnu sezonu, koja ih je dovela do sedmog mjesta na tabeli i tako su uspjeli rezervirati kartu za Europu.

Gosti su, sa druge strane, također neporaženi u posljednja dva susreta i rezervirali su svoje mjesto u četvrtfinalu nakon što su pobijedili Torshavna sa rezultatom od 5-2. Međutim, oni će zasigurno imati vrlo težak posao, jer su male vjerojatnoće da će engleska ekipa pokazati milost prema svojim kolegama na drugoj strani kada budu igrali po prvi put večeras. Wolvesi su prošle sezone pobijedili nekoliko velikih imena na svom stadionu, a neki od njih su Arsenal, Manchester United, pa čak i Liverpool u FA kupu. Ovdje očekujem potpunu dominaciju domaćina i pobjedu u oba poluvremena. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.afd1973ef8bd8e5fd37ed0825a8484b6.png

button.png.172f2737a3c69ff2ed9a0c904f6eadcd.png   69167715_button(1).png.07b486e911111a94e33ee6fd92bbdfc4.png

(Koeficijenti 25.7. u 17:18 CET) 

Espanyol - Stjarnan | EH -3 (1.95) bet365

Gosti se žale zbog toplote. Toplotni talas vlada u Španjolskoj, ali za njihovo područje nije neobično, dok je Espanyol navikao na takve uslove, ali gosti nisu. Žalio se trener gostiju da je dosta zagušljivo i da nisu mogli normalno da treniraju, ali im je drago što mogu igrati protiv ovakvog kluba. Espanyol poslije dužeg vremena opet na europskoj sceni i nadaju se dobroj sezoni. Velika je ovdje razlika u kvaliteti i Stjarnan van Islanda igra vrlo loše, dok su imali sreće protiv Levadie gdje su postigli gol u 122 minuti i prošli dalje. Ovdje je kvalitet na strani domaćina i želeće da riješe meč već u prvih 90 minuta, dok gosti na ove uslove nisu navikli i sigurno će se to osjetiti u njihovoj igri. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.dca4622df52632327a90106265f4014d.png

button.png.ae5d543add90e41bfcc94445eb47c79f.png   93997640_button(1).png.882272db783bfc3cf70bd8dba1d29c9c.png

(Koeficijenti 25.7. u 17:24 CET) 

CSKA Sofia - Osijek 1X (1.25) bet365

Vrlo interesntne vijesti. Uprkos činjenici da su uradili dobar posao protiv Titograda u prvoj kvalifikacijskoj rundi, oni su dali otkaz svom treneru. Dibromir Mitov je proveo posljednjih 10 dana dobivajući kritike svih navijača kluba, medija, kladioničara, članova odbora tima i u nedelju je informiran da je dobio otkaz, odmah nakon poraza kod kuće protiv Cherno More. CSKA je imala dvije vrlo teške utakmice u bugarskom šampionatu, njihove dvije prve utakmice ove sezone, dok nisu baš igrali protiv nekih tako jakih timova, međutim, uspjeli su da ostvare samo jedan bod iz te dvije utakmice. Netko je morao platiti i sada je sva odgovornost pala na trenera koji je dobio otkaz.

Što je još interesantnije što se tiče ove priče, njegov nasljednik nije neki random lik, nego Ljupko Petrović. Ovi mlađi sigurno neće znati o kome se radi, ali ovo je čovjek koji je vodio Crvenu Zvezdu iz Beograda do titule Europskog kupa 1991. godine.

Kao CSKA, Osijek nije igrao u prvoj kvalifikacijskoj rundi. Prošlog vikenda su odigrali prvi oficijalni meč ove sezone protiv Slaven Belupa, gdje su pobijedili sa 2-0 kod kuće. Mislim da srpski trener u Sofiji neće mnogo toga promijeniti u svojoj prvoj utakmici sa ovim timom, ali mentalno, očekujem da domaćini izgledaju mnogo agresivnije, jer sada moraju impresionirati novog trenera. Budite oprezni sa klađenjem na Osijek, moj pik je ovdje dupla šansa na Sofiju. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.7f18887b596695de9e1dec30b08103f7.png

button.png.fa0963aa1213c15d363da4d55d3e6b5b.png   637512433_button(1).png.9417c05a21b9a64ce715570ca1082979.png

(Koeficijenti 25.7. u 17:36 CET) 

Torino - Debrecen | Pobjeda Torina bez primljenog gola (1.57) bet365

Budući da se Milan ove sezone suočio sa zabranom sudjelovanja u Ligi Europe, zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja, Torino je preuzeo svoje mjesto u Europi. Momčad je prošle sezone završila na sedmoj poziciji u ligi, a sezonu su završili sa pobjedom protiv Lazija sa 3-1 kod kuće. Do sada su dobro igrali u svojim prijateljskim utakmicama i nadaju se da će uspjeti doći do pozitivnog starta u svom okršaju protiv Mađarske ekipe.

Debrecen je u prethodnom kolu savladao Kukesija sa 3-0, ali su u uzvratu odigrali remi od 1-1. U toj finalnoj utakmici je sigurno došlo do pada standarda u odnosu na gostujuću stranu, što im je omogućilo da imaju manje posjeda lopte i manje pokušaja na gol.

Talijanska ekipa će večeras vjerojatno imati lagan zadatak, jer sve osim pobjede bi mi bilo iznenađenje. Učinak gostujućeg tima u posljednjim gostujućim utakmicama ističe njihovu nedosljednost u održavanju pobjedničke forme. Bili su loši u posljednjih pet utakmica u gostima i nisu ostvarili pobjedu niti u jednoj od tih tekmi. DOmaćini su neporaženi u posljednjih pet utakmica na domaćem terenu i ovdje očekujem pobjedu bez primljenog gola. Sretno svima!

Screenshot_5.thumb.png.3528ed1b606db09749805e34c649ff3c.png

button.png.fb83a20e2563bbf256101ff80e386100.png   129847307_button(1).png.3b3a85bbf2c6ef87e3f95a91f9700d0b.png

(Koeficijenti 25.7. u 17:47 CET) 

Rangers - Progres Niederkorn | Pobjeda Rangersa u oba poluvremena (1.53) bet365

Steven Gerrard je u prošlom kolu napravio ogroman rezultat od 10-0 protiv Josepha, a sada se nadam sličnom ukupnom rezultatu i protiv ove ekipe. Više od polovice tih golova je uslijedilo u posljednjem okršaju na domaće terenu, a konačan rezultat je bio 6-0. 

Njihove kolege iz Luksemburga su se plasirale u ovaj krug natjecanja unatoč tome što su izgubili u drugoj utakmici sa 2-1 protiv Cork Cityja. Sastav je uradio dovoljno u prvoj utakmici, gdje su dva gola u gostima bili ključni. Sa takvom vrstom forme u kojoj su domaćini u ovom trenutku, sve osim pobjede bi ovdje bilo iznenađenje. Rangers je igrao sjajno u svojim nedavnim utakmicama, dok su održali mrežu netaknutom u četiri od posljednjih pet utakmica. Zbog toga vjerujem da će oni ovdje ostvariti pobjedu bez primljenog gola, ali mi je koeficijent vrlo nizak. Rangers je mnogo kvalitetniji tim i mislim da će željeti da već sve riješi u ovoj prvoj utkamici, tako da mi se čini da bi mogla pasti pobjeda u oba poluvremena u ovom susretu. Koeficijent je mnogo bolji, a vrlo je izgledno da će se to dogoditi. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.478710fddd780403815d6f81d80fa506.png

button.png.4868076bff8ca50cf21da90cd9104eb0.png   1970705800_button(1).png.ae1bce24d3964d1c316864ef137a1442.png

(Koeficijenti 25.7. u 18:00 CET) 

Budućnost - Zorya | Više od 1.5 gola (1.44) bet365

Ekipa iz Crne Gore je bila veliki favorit za pobjdu protiv Narve i oni su uspjeli da ostvare pobjedu u gostima od 2-0, a zatim 4-1 kod kuće. Međutim, oni nikada nisu obijedili dvije ekipe u istoj sezoni u ovom natjecanju i sada nisu favoriti.

Zorya ima mnogo više iskustva u Europi. Igrali su u grupnoj fazi Europske lige u 2016 i 2017. godini, ali to je bilo zbog dobrih nastupa u domaćoj ligi, tako da oni do sada nikada nisu bili uspješni kroz kvalifikacije. Prošle sezone su pobijedili Bragu zbog golova u gostima, prije nego što su izgubili od Leipziga. Bez obzira na rezultat ove utakmice, čini mi se da je oklada na golove ovdje najbolja opcija. bet365 kladionica nam daje koeficijent od 1.44 na više od 1.5 gola na utakmici, mislim da  su ova dva tima sposobna da postignu barem po jedan gol i donesu nam neke novce večeras. Sretno!

Budućnost Podgorica:

Formation: 4-2-3-1

Dragojević – Boljević, Damjanović, Milić, Vučić – Bozović, Mijić, Bakić – Ivanović, Perović, Mirković

Zorya Luhansk:

Formation: 4-2-3-1

Shevchenko – Mykhailichenko, Lazio, Lytvyn, Tymchyk – Arveladze, Silas – Khomchenovskyi, Luniov, Yurchenko – Budkivskyi

Screenshot_7.thumb.png.d027744564a718756bf697f17661e0e5.png

button.png.17a871f3092b1a4e3eddc71bc89ceef9.png   1095066182_button(1).png.7be2102d3da86a10f54336771eb57274.png

(Koeficijenti 25.7. u 18:12 CET) 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use