Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 21.7.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Hajduk - Istra | Asian Hendikep Istra +1.50 (1.83) bet365

Gostujući tim je najgori tim u ligi. Barem su to bili prošle sezone, osim Rudeša koji je ispao. Istra je uspjela nekako da izbori opstanak. Međutim, mislim da oni neće baš tako lako izgubiti ovaj meč. Ovo je prvo kolo u novoj sezoni i domaćini su mnogo bolji tim, ali oni dolaze nakon teškog poraza (1-3) i ispadanja iz Europske lige od amaterskog tima iz Malte Gzire United. Stvari nisu tako sjajne u klubu i svašta se događa u ovom trenutku. Igrali su loše protiv Gzire i nadam se da će sada ponvoo odigrati lošu utakmicu, jer mi ne izgledaju kao da su u dobroj formi. Mislim da gosti neće izgubiti više od jednog gola razlike. Sretno!

Screenshot_20.png.aebc85ac0b6ad5047deb759a4d931421.png

button.png.3e6a31b41f11732ad069823b91dcaf9d.png   283500756_button(1).png.4bc13c3b28af3f5f4ae5ef194f102355.png

(Koeficijenti 20.7. u 17:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Mura - Bravo Ljubljana // Pobjeda Mure bet365 - 1,57

Mura je odigrala dvije odlične utakmice protiv Maccabi Haife. U prvom meču su poraženi sa 2:0 ali su i tu imali nekoliko prolika za postizanje pogodka, da bi u revanšu ponovo pružili dobar otpor i izgubili sa 2:3. Pokazali su da su kvalitetna ekipa i da će se ove sezone u Slovneiji ponovo boriti za najviše pozicije na tabeli. U prvom kolu su na gostovanju remizirali protiv neugodne ekipe Celja 2:2 što je jooš jedan pokazatelj da na njih treba ozbiljno računati.

Protivnik je ekipa FK Bravo, ekipa koja je zadnjih nekoliko godina napravila veliki iskorak i u par sezona su od treće lige došli do prve. Prošle godine su osvojili drugu slovensku ligu. U prvom kolu su poraženi od Olimpije a treba priznati da gostovanje u Murskoj Soboti neće biti ništa lakše od gostovanja kod Olimpije.

Očekujem sigurnu pobjedu Mure koja igra u odličnoj formi, unatoč ispadanju iz Europa Lige.

mura.thumb.jpg.bfff35c1839598baff9c3acd6af0673a.jpg

Hajduk - Istra // Hajduk 1/1 bet365 - 1,83

Tek je otvaranje prvenstva a ovo je već "must win" utakmica za Hajduk. Razočarali su odmah na otvaranju a najveći šamar u novijoj historiji kluba dao im je predstavnik iz Malte koji ih je porazio na Poljudu 3:2 i izbacio ih daljne faze takmičenja.  Po meni je to velika sramota za ovaj klubi, koji iz godine u godinu tine sv edublje i dublje. 

Klub je imenovao novog trenera, na klupi je sada Damir Bućur što može biti pozitivni šok za igrače, uslijed šokantnog ispadanja. Hajduk ima respektabilnu, kvalitetnu ekipu za HNL standarde i zaista je nevjerovatno kako ne mogu da konstantno igraju na visokom nivou.

Ipak, protiv protivnika kakva je Istra, vjerujem da ne bi trebali imati problema posebno nakon pomenutog poraza a drugi poraz u tako kratkom vremenu bio bi ravan katastrofi. Posebno ako uzmemo u obzir koliko je Istra i ove sezone slaba ekipa.

hajduk.thumb.jpg.4812dc8234f1621e8160e3c30b8a5e97.jpg

Balazs - Lajović // Pobjeda Lajović bet365 - 1,50

Kao što sam i rekao prvi dan turnira, Lajović je po meni bio jedan og glavnih kandidata za tiulu. Igrač koji igra fenomenalno na zamelji i koji je ove godine izgubio samo tri meča na ovoj podlozi, favorit je i u finalu i vjerujem da će bez većih problema doći do pobjede protiv odličnog i velikog iznenađenja na turniru, Mađara, Balazsa.

Lajović je jučer manje od sat vremena igra sa Italijanom Carusom, koji je predao meč nakon vodstva Lajovića u prvom setu i to bi mogao biti ključni segment s obzirom da u finalu fizička spremnost igra veliku ulogu. Balazsu će ovo biti šesti meč na turniru s obzirom da je igrao i kvalifikacije dok je npr. Balazs odigrao duplo manje mečeva.

Vjerujem da će Srbin rutinski uzeti ovo. Bet635 daje odličnu kvotu.

lajovic.thumb.jpg.638ef51309456887f168173c39feb2b9.jpg

prije 27 minute, crash1 said:

Hajduk - Istra // Hajduk 1/1 bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,83

Tek je otvaranje prvenstva a ovo je već "must win" utakmica za Hajduk. Razočarali su odmah na otvaranju a najveći šamar u novijoj historiji kluba dao im je predstavnik iz Malte koji ih je porazio na Poljudu 3:2 i izbacio ih daljne faze takmičenja.  Po meni je to velika sramota za ovaj klubi, koji iz godine u godinu tine sv edublje i dublje. 

Klub je imenovao novog trenera, na klupi je sada Damir Bućur što može biti pozitivni šok za igrače, uslijed šokantnog ispadanja. Hajduk ima respektabilnu, kvalitetnu ekipu za HNL standarde i zaista je nevjerovatno kako ne mogu da konstantno igraju na visokom nivou.

Ipak, protiv protivnika kakva je Istra, vjerujem da ne bi trebali imati problema posebno nakon pomenutog poraza a drugi poraz u tako kratkom vremenu bio bi ravan katastrofi. Posebno ako uzmemo u obzir koliko je Istra i ove sezone slaba ekipa.

hajduk.thumb.jpg.4812dc8234f1621e8160e3c30b8a5e97.jpg

Buric je vec bio trener Hajduka i nije dobro krenuo. U prvih 7 utakmica je primio 12 golova. Znakovito je da je baš od današnjeg protivnika Istre primio cak 4 komada. Nakon toga je stvari doveo u red i 8 utakmica Hajduk nije primio gol i taj rekord još dan danas niko nije skinuo.

Na Burica sam skroz zaboravio al danas sam se sjetio jer sam vidio clanak na Indexu. Sve u svemu nije bio loš trener al ja iskreno ne racunam da ce Hajduk lagano dobiti. Ipak je ovo ispadanje iz Europe preveliki šok cak bih rekao sramota. Po meni je Istra kvalitetnija od Gzire i ako su im oni uvalili 3 komada ne vidim kako ce Hajduk sačuvati praznu mrežu protiv Istre. Uglavnom kvota je odlična da Istra daje ( 2,0 ) bet365

Olimpija - Domžale // Over 2,5 golova bet365 - 1,72

Utakmica je u toku, 10 minut. Nisam imao vremena da ranije napišem ali se može odigrati kod bet365 kladionice jer imaju u ponudu u lajvu.  Ovdje očekujem golijadu i to golove sa obje strane. Olimpija i Domžale su uz Maribora najbolje ekip eu Sloveniji i ovo je svojevrsni derbi jer Domžale mjesto odmah uz Ljubljanu.  U zadnjih 5 utakmica je samo jednom završilo ispod 2,5 golova a taj susret je završen 1:1.

U zadnje četiri utakmice na njihovim međusobnim mečevima postignuto je čak 20 pogodaka.

333.thumb.jpg.7c0240c2687068d8ae5638e639032d76.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use