Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.7.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Attila Balazs - Laslo Djere 2 (1.50) bet365

Polufinale ATP Umag-a. Mislim da će ovdje Laslo Djere proći u finale. Djere je mnogo bolje rangiran od svog protivnika, nakon što drži 27. mjesto na ATP listi, a njegov protivnik Attilla Balazs se nalazi na 107. poziciji. Ova razlika u pozicijama nije nešto što trebamo zanemariti, pogotovo kada je teniser dobar i sposoban kao Djere. On je također favorit za pobjedu u ovom meču i imao je prilično dobru igru u prethodnim mečevima na ovom turniru. Očekujem još jedan dobar meč od njega u polufinalu. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.227a86f50af88af0eedf963869eb7776.png

button.png.cc2e4cb331de24f1b21882488bd954e7.png   1824429873_button(1).png.cb67486fdfcac3f00358858b64ea48cd.png

(Koeficijenti 20.7. u 09:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dušan Lajović - Salvatore Caruso 2 (2.50) bet365

Ova dva tenisera se do sada nikada nisu sastajali, tako da ne znaju snagu i slabost svog protivnika i zbog toga očekujem jedan vrlo zanimljiv meč. Kada pogledam rezultate njihovih prethodnih mečeva na ovom turniru bit će teško predvidjeti tko će pobijediti ovaj meč večeras. Mislim da su obojica imali prilično impresivan turnir do sada. Caruso je po mom mišljenju kvalitetniji igrač, jer je bolje rangiran, a nalazi se na 32. poziciji ATP liste.  Dušan Lajović se nalazi na 207. poziciji. Caruso je pobijedio posljednjih pet mečeva i mislim da će pobijediti i ovaj. Lajović je dobar igrač sa unikatnim stilom, ali mislim da on ne može dobiti Carusa. Lajović možda jeste favorit u ovom susretu, ali koeficijenti znaju zavarati. Očekujem pobjedu Carusa. Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.acc328bc77ce9e3d0aa0925a26bb6f78.png

button.png.fac5cf9ebd622cccd3f305bc8fed059b.png   210837760_button(1).png.d3a7afdbccabffaa08464fc119555670.png

(Koeficijenti 20.7. u 09:57 CET) 

On 20. 07. 2019. at 7:59, IzudinB said:

Dušan Lajović - Salvatore Caruso 2 (2.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ova dva tenisera se do sada nikada nisu sastajali, tako da ne znaju snagu i slabost svog protivnika i zbog toga očekujem jedan vrlo zanimljiv meč. Kada pogledam rezultate njihovih prethodnih mečeva na ovom turniru bit će teško predvidjeti tko će pobijediti ovaj meč večeras. Mislim da su obojica imali prilično impresivan turnir do sada. Caruso je po mom mišljenju kvalitetniji igrač, jer je bolje rangiran, a nalazi se na 32. poziciji ATP liste.  Dušan Lajović se nalazi na 207. poziciji. Caruso je pobijedio posljednjih pet mečeva i mislim da će pobijediti i ovaj. Lajović je dobar igrač sa unikatnim stilom, ali mislim da on ne može dobiti Carusa. Lajović možda jeste favorit u ovom susretu, ali koeficijenti znaju zavarati. Očekujem pobjedu Carusa. Sretno!

button.png.fac5cf9ebd622cccd3f305bc8fed059b.png   210837760_button(1).png.d3a7afdbccabffaa08464fc119555670.png

Expand  

Slažem se i također mislim da bi ovdje mogli vidjeti iznenađenje. Lajović se mučio protiv Bedenea jučer. Ono što se meni možda i više sviđa jest da Lajović neće imati više od 2,5 asa u meču. Prema viđenom ima osrednji servis i na zemlji koja dodatno usporuje loptice sumnjam da ćemo vidjeti veći broj aseva.

RIup036.png

On 20. 07. 2019. at 7:50, IzudinB said:

Attila Balazs - Laslo Djere 2 (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Polufinale ATP Umag-a. Mislim da će ovdje Laslo Djere proći u finale. Djere je mnogo bolje rangiran od svog protivnika, nakon što drži 27. mjesto na ATP listi, a njegov protivnik Attilla Balazs se nalazi na 107. poziciji. Ova razlika u pozicijama nije nešto što trebamo zanemariti, pogotovo kada je teniser dobar i sposoban kao Djere. On je također favorit za pobjedu u ovom meču i imao je prilično dobru igru u prethodnim mečevima na ovom turniru. Očekujem još jedan dobar meč od njega u polufinalu. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.227a86f50af88af0eedf963869eb7776.png

button.png.cc2e4cb331de24f1b21882488bd954e7.png   1824429873_button(1).png.cb67486fdfcac3f00358858b64ea48cd.png

(Koeficijenti 20.7. u 09:48 CET) 

Expand  

Apsolutno se slažem. I u intervjuima sa organizatorima rečeno je da vide Djerea u finalu. 

nCJFGth.png

Velež Mostar - Mladost Doboj Kakanj | Manje od 2.5 gola (1.80) bet365

Igraju se i prve utakmice u bosanskoj Premier ligi. Velež će ugostiti Mladost iz Kaknja. Mladost je dobar solidan tim koji je ostao na sredini tabele u prethodnih nekoliko godina, dok se Velež Mostar nakon četiri godine vratio u prvu Premier ligu Bosne i Hercegovine. U ovoj utakmici bi trebao da bude pun stadion sa 20.000 ljudi i vjerujem da će domaćini biti ekstremno motivisani i očekujem njihovu pobjedu u ovom prvom susretu i početak nove sezone u Premeir ligi sa pobjedom. Međutim, ne očekujem da će ova utakmica imati mnogo golova i mnogo sigurnija opcija mi je da će biti manje od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.80ee06470829428a5d37dba16c9c216f.png

(Koeficijenti 20.7. u 15:34 CET) 

Zvijezda 09 - Tuzla City 2 (1.44) bet365

Još jedna utakmica iz bosanske Premier lige. Zvijezda ugošćuje tim iz Tuzle, koji je favorit u ovom susretu. Po meni su oni mnogo kvalitetniji tim od Zvijezde i očekujem njihovu pobjedu u ovom susretu. Sa pravom su favoriti, nakon dobrih rezultata i nakon što je tim dokazao da ima velike ambicije za ovu sezonu. Oni dolaze u ovaj susret nakon pobjede u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Budućnost Banovića gdje su pobijedili sa 3-1, dok nisu izgubili niti jednu utakmicu u pripremnoj sezoni, a odigrali su ih šest. To je po meni prilično dobra pred sezone, a s obzirom da se Zvijezda nije baš pripremala tako, nakon što su odigrali samo dvije utakmice u tom periodu. Očigledno je da je Tuzla City jedna vrlo ozbiljna ekipa i po mom mišljenju kvalitetniji su i imaju dovoljno da ostvare pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.a6f79f202ea7aee73aaee82955196eb4.png

(Koeficijenti 20.7. u 15:42 CET) 

Rudar - Maribor // Pobjeda Maribora bet365 - 1,57

Maribor je sezonu otvorio tradicionalnim ljetnim kiksom, kada su kod kuće proaženi od ekipes Triglava. pa je ta utakmica malo poremetila ritam mariborčana koji su u kvalifikacijama za CL, bez većih problema odradili susret s islandskim Valurom.

Rudar je stara "stranka" Vila, te su tako dobila posljednjih 5 međusobnih susreta, ali još je strašnija gol-razlika 17: 3! "Velenčani" su dobro započeli prvenstvo, jer su donijeli bod iz Domžala, a još više mogu biti zadovoljni što će Žiga Škoflek nastaviti rešetati protivničke mreže i sebi tako definitivno pokušati podići cijenu. Darko Milanič, trener gostiju, vjerojatno će (opet) pomiješati sastav, jer su na Ljudskom vrtu trenutno europska natjecanja apsolutni prioritet, ali i takav sastav ne bi trebao imati problema sa Rudarom.

mb.thumb.jpg.c62e8c9129de73e5a1425fff718caa85.jpg

Željezničar - Borac 1 (1.50) bet365

U ovoj utakmici ću igrati na pobjedu Želje. Priznajem, pomalo sam Željin navijač, ali mislim da su oni dovoljno kvalitetni da ostvare prvu pobjedu u novoj sezoni na svom terenu. Domaćini su bili u formi nakon što su izgubili samo jednu u posljednjih pet utakmica, tako da očekujem njihovu pobjedu, dok imaju i prednost domaćeg terena što je veliki plus pogotovo u ovoj našoj ligi.

Što se tiče gostiju, oni nisu tim sa kojim se treba šaliti, ali mislim da u ovoj utakmici neće moći napraviti veći problem za domaćine, jer imaju nekih problema u obrani i kao tim nisu konstantni, tako da mislim da će domaćini ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.f31f0f5679d37d8a9e09b994af061884.png

(Koeficijenti 20.7. u 16:05 CET) 

Rijeka - Varaždin // -1,5 Rijeka bet365 - 1,80

Rijeka že prvenstvo otovriti na svom stadionu protiv ekipa Varaždina, koja je novajlija u ligi i koji nisu ni mogli zamisliti teži start osim gostovanja Dinamu. Dakle, Rijeka je veliki favorit u ovom meču i mislim da neće imate većih problema. Prošle sezone su igrali u kupu i Rijeka ih je dobila tek nakon produžetak ai vjerujem da su svjesni da se ne smiju opustiti da im se slučajno ne bi ponovila ista situacija. 

Žele domaći odmah na startu upisati tri boda i mislim da će to učiniti rutinski pred domaćom publikom. U prilog im ide i izostanak tru važna igrača u ekipi Varaždina: Vuk, Turčin i Đurasek.

dijeka.jpg.42f05c62a3236eabf81e26310d5a17fd.jpg

Genk - Mechelen // Genk daje gol u oba poluvremena bet365 - 2,10

Ekipa Genka je osvojila titulu prošle sezone a i ove će uz Anderlecht, koji se pojačao, ponovo biti glavni kadnidati za trofej. Genk ima fantastičnu ekipu i bez većih problema su lani stigli do titule u Belgiji. Sezonu žele otvoriti osvajanjem Super Kupa a za protivnika imaju prosječnu ekipu u Belgiji koja je prošle sezone osvojila belgijski kup i koji su završili kao prvi u drugoj ligi. Ipak, treba napomenuti da su upravo oni jedni od glavnih optuženih ekipa za namješnjate utakmica u Belgiji u zadnje dvije godine.

Genk je odradio odlične pripreme, slavili su su sva četiri prijateljska meča a posebno je ipresivna pobjeda od 12:0 protiv ekipe Beringena. I prošle sezone su bili iznimno efikasni a takav meč očekujem i protiv Mechelena. Mislim da bet365 ima odličnu kvotu na tip da će Genk postići gol u oba poluvremena protv ekipe koja je lani igral au drugoj ligi, to ne bi trebao biti problem.

genk.thumb.jpg.e7c532adae1d499a3c56f6d3abe3527a.jpg

On 20. 07. 2019. at 7:59, IzudinB said:

Dušan Lajović - Salvatore Caruso 2 (2.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Expand  

Lajovic je bolje rangiran krivo si napisao

Genk - Mechelen 1 (1.36) bet365

Čelnici lige su očigledni favoriti za pobjedu u ovoj utakmici. Gosti su dobro prošli u svojoj ligaškoj sezoni i bili su impresivni tijekom svojih utakmica u Belgijskom kupu. Domaći su, međutim, bili jedna od najboljih momčadi u Belgiji prošle sezone i nije bilo iznenađenje kada su okrunjeni kao lideri lige. Svakako možemo očekivati da će postići gol u ovoj utakmici i teško da će se zaustaviti samo na jednom. Njihovi protivnici, koji su postigli sedam golova u posljednje tri utakmice u Belgijskom kupu, će vjerojatno također postići barem jedan gol, ali to neće biti tako lako. Ipak, očekujem da će Genk ostvariti pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.96d81f029a1e1cc2187afaed4fccdd0c.png

button.png.4a4d2c2bfb65bc5185d3199f485fb846.png   885364408_button(1).png.f13d167a6710c3b011006c9bd4cdca50.png

(Koeficijenti 20.7. u 17:28 CET) 

Gorica - Inter Zaprešić 1 (2.20) bet365

Po meni bi ovdje Gorica trebala ostvariti pobjedu pred svojim navijačima u prvoj utakmici u novoj sezoni. Mislim da su oni jedan kvalitetniji tim od Intera i vjerujem da će željeti da krenu u novu sezonu sa pobjedom pred svojim navijačima. Gorica je tim koji se borio za mjesta koja vode na europska natjecanja prošle sezone i siguran sam da će se boriti za isto i ove. Ovo je odlična utakmica za njih kako bi krenuli sa pozitivnim rezultatom.

Inter Zaprešić se prošle sezone borio za opstanak. Imali su šest bodova više od Istre na kraju sezone, ali u svakom slučaju njihova forma i nije bila baš za pohvaliti. Imali su četiri poraza u posljednjih pet utakmica u ligi, a sada će se  vjerujem to i nastaviti. Nisu imali neke pripreme za pohvalu, dok se Gorica mnogo bolje pripremala od njih. Sada očekujem pobjedu Gorice i slavlje na domaćem terenu. Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.78d9eae012cee3715372ec6f8b1528df.png

button.png.6d9fb0375f4216df90b31c8a92e95dc3.png   376121513_button(1).png.e159c7a6176b4e511265d061c6e07a40.png

(Koeficijenti 20.7. u 17:51 CET) 

Vojvodina - Macva 1 (1.36) bet365

Vojvodina je imala sezonu za zaborav iza sebe, ali sada se drugačija slika očekuje i ova Vojvodina će biti na vrhu. Po meni najveće pojačanje je povratak trenera Lalatovića koji je prošlu sezonu vodio Radnički Niš. Naravno bilo je tu još pojačanja kao što su: Covic (Proleter),Gemovic (Macva),Kokir (Partizan),Bojic (Mladost Lucani),Djurisic (Dinamo Vranje),Drincic (Radnicki Nis),Filipovic (Atyrau),Vucic (Zemun) i Djuric (Cukaricki). Može se reći da je ovo sada potpuno druga ekipa i tijekom priprema su izgledali dosta dobro i ono što je vidljivo jeste da vlada dobra hemija između igrača i očekujem da to danas i pokažu na terenu.

Screenshot_21.thumb.png.d67bc4bfb16c8ffb2d664a3e2d461e7b.png

button.png.c188b9ebdc426608a44e01adc243ccb6.png 1555058687_button(1).png.8c74bbcd2288737f86b39df95f59425f.png

(Koeficijenti 20.7. u 18:03 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Barcellona vs Inter, najava meca, promocija igre "prolazi dalje" Neka svako za sebe odigra sta hoce iz ovog meca. Imamo u ponudi golove, duple sanse, kornere, posede, udarce na gol, kartone ... a ja cu da promovisem igru "prolazi dalje". Kao prvo, u ovoj ponudi, nema X-a, neresenog ishoda, samo jedna ekipa ide u Finale. Kao drugo, kvote su sasvim pristojne, 1,44 na prolaz dalje Barcellone i 2,62 na prolaz Intera. Kao trece, kod ove opklade treba da se proceni koja ekipa je jednostavno bolja, ili koja ima vise sansi da prodje dalje, ili koja zasluzuje da prodje dalje, ili da se odlucite za koju ekipu ima vise rezona, ako to uopste i postoji, da prodje dalje. Prednost kladjenja na igru "prolazi dalje" je i u tome sto smo svi gledali cele sezone Barcellonu i Inter pa ipak mozemo da donesemo neku procenu, za razliku od, recimo kladjenja na drugu, vijetnamsku ligu. I na kraju, imamo i procenu kladionica, koja mozda moze da pomogne, a to su njihove kvote na konacnog pobednika Lige Prvaka. Ja cu da napisem nekoliko recenica o obe ekipe, a vi mozete da procitate ako hocete, a ako necete, niko vas ne tera.  Moj entuzijazam za igru "prolazi dalje" dolazi iz toga sto su ovo dve potpuno razlicite ekipe koje nemaju nista zajednicko. Dolaze iz dve potpuno razlicite lige, koje nemaju nista zajednicko, imaju dva potpuno razlicita stila igre, struktura klubova takodje nema nista zajednicko, rosteri su kreirani na potpuno razlicit nacin, treneri imaju razlicite poglede, i na kraju igra Barcellone i Intera nema ama bas nista zajednicko. Zato i dolazi taj adrenalin koga podrzati za prolaz dalje kada su ekipe toliko razlicite, plus sto ni kvote nisu lose, plus sto nema X-a. Barcellona Ako za neku ekipu moze da se kaze da zasluzuju Finale Lige Prvaka, onda je to svakako Barcellona. Prvi su u spanskom prvenstvu, osvojili su spanski kup, dosli do same zavrsnice Lige Prvaka, u grupnoj fazi su bili odmah iza Liverpoola gde su dali najvise golova i imali najvecu gol razliku "u plusu", a ako cemo posteno igraju i za srce i za dushu (za one koji to vole). Ako racunamo sve zvanicne utakmice u svim takmicenjima u ovoj sezoni, Barcellona je dala neverovatnih 144 gola, a ako racunamo i one dve revijalne utakmice Supercupa kod arapa gde su u dve utakmice dali jos sedam golova, dolazimo do cudesnih 151 golova u sezoni, a pred njima je jos sedam sigurno, a mozda i devet ili deset utakmica. Ako u zivotu slusate srce, a ne razum, tesko da vam se ne moze svideti Barcellona. Igraju lepo, lako daju golove, igraju sa mladim igracima, imaju i igrace iz svoje cuvene skole, a cak im je ove godine i mlada ekipa postala prvak Evrope. Ove sezone jos nisu izgubili od Real Madrida, a u tri utakmice ove sezone sa madridjanima, ugurali su im jedanaest golova. U ligi Prvaka bodove im je uzeo Monaco jos 18.09. Atalanta im je uzela bod, a izgubili su u eliminacionoj fazi i od Dortmunda. Ali su zato potopili Bayerna sa 4:1 kod kuce, pa u spanskom prvenstvu u gostima dobili Reala i Atletica sa po 4:0 i 4:2 a u sezoni su imali pobede gde su dva puta davali po sedam komada, a neverovatnih osam puta u sezoni su davali po pet komada na svojim utakmicama. Znaci za one koji vole ovakve stvari, Barcellona je zapravo poezija od tima, a ovi Mbappè i Vinicijusi pravi cirkusanti koji nicemu ne doprinose svom timu. Na kraju, imamo i poslednji utisak koji nas drzi, a to je ona spektakularna utakmica sa Realom u spanskom kupu, gde smo svi mogli da vidimo koji je to nivo igre, gde smo mogli da vidimo zelju za pobedom, takticku perfekciju i sliku u glavu da Barcellona veoma lako moze do svih trofeja u kojima je ostala u igri. Inter Ako se drzimo poslednjeg utiska, Interu bi mozda bilo pametnije da veceras preda utakmicu, i izvuce odlican rezultat od 0:3 za zalenim stolom. U najgorem trenutku sezone su se raspali, tri poslednje utakmice izgubili bez postignutog gola, ispali su iz italijanskog kupa od nikad goreg Milana, a i u italijanskom prvenstvu su im sanse za titulu ravne onoj da kolega @pena29 preokrene sezonu u drugoj, amaterskoj u svoju korist. Osim sto su se raspali, Inter je poceo da prima golove kao da je Psv, na poslednjih sedam utakmica kod kuce primili su svaki put golove, ukupno jedanaest, golove kod kuce su poceli da im daju i Monza, Cagliari i Udinese, a u gostima Parma i Bologna. Znaci, ako gledamo trenutni utisak, odnosno ono poslednje sto smo zapamtili, ova kvota od 1,44 na prolaz dalje Barcellone je za rasprodaju imovine i podizanje kredita.  Ali, ja ne bih bas preporucio da se zaboravi kakvu je celu sezonu imao Inter, a pogotovo kako je igrao Ligu Prvaka. Preporucio bih i da se ne zaboravi da je celu grupnu fazu prosao sa samo jednim primljenim golom (od Leverkusena), a igrao je i sa gradjanima, Arsenalom ili Leipzigom. Preporucio bih i da se ne zaboravi da je izbacio Bayerna, i to ne samo izbacio vec nije ni izgubio od njih. Preporucio bih i da se ne zaboravi da je u sezoni 2022/2023 Inter igrao veliko Finale sa gradjanima, a da Barcellone u finalima Lige Prvaka nema nigde vec deset godina.  Barcellona ili Inter, sta ja mislim Kao prvo, kada se sinoc nisam polio benzinom i samozapalio nikada necu. Juce sam deset sati pisao analizu za mec Arsenal vs Psg, gde sam u postu hteo da predlozim svim kolegama sa Foruma da odigramo prolaz dalje Psg-a, nakon sto prethodno rasprodamo imovinu i sve ulozimo u njihov prolaz dalje. I onda samo nekoliko sekundi pre nego sto sto cu pustiti post, se uplasim kao neka pi*#*#cka i odustanem. I to se ne uplasim Arsenala, nego se uplasim kolega sa ovog smesnog Foruma, uplasio sam se da ce mi se smejati gori od mene, ako Arsenal pobedi ubedljivo, majko moja. I ne samo to. Sinoc, neposredno pred utakmicu Arsenal vs Psg jedan kolega sa Foruma mi je poslao poruku sa pitanjem, sta mislim za utakmicu Arsenal vs Psg, i ja se naravno opet uplasim kao neka pi*#*#ka i opet odustanem da predlozim kladjenje na prolaz dalje francuza, vec predlozim ili gol Arsenala na utakmici ili duplu sansu 1X na domacina, majko moja. Znaci, ja mislim da ovakve ekipe poput Barcellone nikada, ili veoma retko osvajaju Ligu Prvaka. ne bih mogao da se setim kada je neka ovako mlada i ultra-ofanzivna ekipa osvojila Ligu Prvaka. Osvajali su je gradjani i Real Madrid, ali to svakako nisu bile mlade ekipe. Mislim i da se Liga Prvaka osvaja tako sto se prvo stane u red i ceka, bas kao sto je Chelsea stajao u red i cekao, pa je osvojio kada niko to od njih nije ocekivao. Ili kao sto su gradjani cekali na titulu deset godina. Mislim da bajke ne postoje, narocito sa srecnim krajem, a ako bi Barcellona osvojila titulu, to bi bila prava bajka i ekstaza za sve one koji vole napadacki fudbal i poeziju. Ako bi trebalo da poslusamo teoriju i trenerske knjige, onda ipak Inter (a i Psg) vise lici tom modelu takmicarskije i prakticnije ekipe sa deset puta boljom odbranom od Barcellone, plus su izbalansiraniji tim, plus su iskusniji, zreliji, i dolaze iz takmicarskije lige, i plus dovoljno dugo cekaju u redu za osvajanje Lige Prvaka. Ali, ima i ono "ali", sve ovo je obicna teorija, sta im sve to vredi, kada su se raspali kada je najvaznije. Za kraj rekao bih ovako, a to je i moje konacno misljenje. Izmedju Barcellone i Intera, rekao bih da Psg svakako prolazi dalje, a mozda i osvaja titulu. A ako mora da se odluci ili ce da se umre, izmedju Barcellone i Intera, onda bih rekao da bi za jednu trenercinu poput velikog Mourinha ili Atamana, izbacivanje Barcellone bila prava decja igra. Ja mislim da Barcellona igra suludo i iracionalno i da tu ima prostora da im napadnete slabu tacku, a da je Inter idealna ekipa za trenerske minijature, a da Inter nema takvog trenera. Za namazane trenercine poput Mourinha i Atamana, ovakve utakmice da igrate protiv Barcellone na koju svrsava ceo svet, su pravo uzivanje kada daju sve najbolje od sebe. Tako je, na primer Mourinho izbacio najjacu Barcellonu u istoriji sveta sa Guardiolom, sa parkiranim ne autobusom, vec avionom ispred svog gola, a tako je i odigrao nista-nista sa Romom protiv "onog" Leverkusena i to tako sto se efektivno igralo 15 umesto 90 minuta. Na zalost, Inter na klupi nema ovakvog trenera.  Znaci, ovako, ako do pocetka utakmice Inter na klupu dovede Mourinha ili Atamana, a moze i Zeljka Obradovica, onda igrajte prolaz dalje Intera, a ako se to ne desi, odigrajte sta hocete. Hej @mesrine Juce sam bio opterecen FinalFourom Euroleague, a danas cu poludeti od utakmica Barcellona vs Inter i Efes vs Panathinaikos, pa (opet) nisam u stanju da napisem motivacioni govor samo za tebe. Mozda sutra, ali u svakom slucaju, samo napredddddddddd.  Za kraj evo i slike Ashley Graham. Kada biste znali koliko je ona lose gradjena, koliko ima lose i neskladno telo, i koliko ima ruzne noge, ne bi vam bilo dobro. Pa opet, muskarci lude za njom, a i ja cu poludeti od nje, koliko mi se svidja.  
    • Au koliko sreće, 21 udarac od kojih među posljednjih 5, 3 su bila iz ofsajda plus 2 koja su završila kod korner zastavice.
    • Barcelona - Inter 1 i oba daju (2.87) bet365 Katalonci lete visoko - tek što su ugrabili Kup kralja nakon ludnice protiv Reala (3-2), sad ganjaju i tu čuvenu trostruku krunu. Iako su u revanšu s Dortmundom fasovali 3-1, ukupno su ih prošli 5-3, pa dolaze s legit samopouzdanjem. S druge strane, Inter… pa, iskreno, malo su u banani. Jest da su izbacili Bayern zahvaljujući dobroj prvoj tekmi (4-3 ukupno), ali zadnje tri su sve redom izgubili, pa će morat dobro zagrabit ako misle izvuć nešto iz ove noći na Camp Nouu. Barca se nada da će im se Balde vratiti, al ako ne bude mogao, mladi Gerard Martin će opet uskočit. Nema ni Bernala ni Casada u sredini. Kod Intera problem u odbrani - Pavard je povrijedio zglob, dok bi se Dumfries i Zielinski mogli vratit nakon povreda. Barcelona: Szczesny; Kounde, Cubarsi, Martinez, Martin; De Jong, Pedri; Yamal, Olmo, Raphinha; Torres Inter: Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Thuram Barca na domaćem terenu ne zna za poraz, a s ovakvim momentom i navijačima iza sebe, teško da će ih Inter zaustavit. Očekuje se otvorena tekma, puni gas s obje strane, ali prednost definitivno ide domaćinu. Dobra opcija je pobjeda Barcelone + oba tima daju gol – kvota 2.87 kod bet365. (Koeficijenti 29.4. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21:00 CET - Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys) FC BARCELONA (ESP) - FC INTERNAZIONALE (ITA)  Sudac: Clement Turpin FRA
    • Uvijek su upitne dugorocne oklade.Tesko je predvidjeti kroz sezonu uspon i pad momcadi...
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use