Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.7.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Attila Balazs - Laslo Djere 2 (1.50) bet365

Polufinale ATP Umag-a. Mislim da će ovdje Laslo Djere proći u finale. Djere je mnogo bolje rangiran od svog protivnika, nakon što drži 27. mjesto na ATP listi, a njegov protivnik Attilla Balazs se nalazi na 107. poziciji. Ova razlika u pozicijama nije nešto što trebamo zanemariti, pogotovo kada je teniser dobar i sposoban kao Djere. On je također favorit za pobjedu u ovom meču i imao je prilično dobru igru u prethodnim mečevima na ovom turniru. Očekujem još jedan dobar meč od njega u polufinalu. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.227a86f50af88af0eedf963869eb7776.png

button.png.cc2e4cb331de24f1b21882488bd954e7.png   1824429873_button(1).png.cb67486fdfcac3f00358858b64ea48cd.png

(Koeficijenti 20.7. u 09:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dušan Lajović - Salvatore Caruso 2 (2.50) bet365

Ova dva tenisera se do sada nikada nisu sastajali, tako da ne znaju snagu i slabost svog protivnika i zbog toga očekujem jedan vrlo zanimljiv meč. Kada pogledam rezultate njihovih prethodnih mečeva na ovom turniru bit će teško predvidjeti tko će pobijediti ovaj meč večeras. Mislim da su obojica imali prilično impresivan turnir do sada. Caruso je po mom mišljenju kvalitetniji igrač, jer je bolje rangiran, a nalazi se na 32. poziciji ATP liste.  Dušan Lajović se nalazi na 207. poziciji. Caruso je pobijedio posljednjih pet mečeva i mislim da će pobijediti i ovaj. Lajović je dobar igrač sa unikatnim stilom, ali mislim da on ne može dobiti Carusa. Lajović možda jeste favorit u ovom susretu, ali koeficijenti znaju zavarati. Očekujem pobjedu Carusa. Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.acc328bc77ce9e3d0aa0925a26bb6f78.png

button.png.fac5cf9ebd622cccd3f305bc8fed059b.png   210837760_button(1).png.d3a7afdbccabffaa08464fc119555670.png

(Koeficijenti 20.7. u 09:57 CET) 

prije 27 minute, IzudinB said:

Dušan Lajović - Salvatore Caruso 2 (2.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ova dva tenisera se do sada nikada nisu sastajali, tako da ne znaju snagu i slabost svog protivnika i zbog toga očekujem jedan vrlo zanimljiv meč. Kada pogledam rezultate njihovih prethodnih mečeva na ovom turniru bit će teško predvidjeti tko će pobijediti ovaj meč večeras. Mislim da su obojica imali prilično impresivan turnir do sada. Caruso je po mom mišljenju kvalitetniji igrač, jer je bolje rangiran, a nalazi se na 32. poziciji ATP liste.  Dušan Lajović se nalazi na 207. poziciji. Caruso je pobijedio posljednjih pet mečeva i mislim da će pobijediti i ovaj. Lajović je dobar igrač sa unikatnim stilom, ali mislim da on ne može dobiti Carusa. Lajović možda jeste favorit u ovom susretu, ali koeficijenti znaju zavarati. Očekujem pobjedu Carusa. Sretno!

button.png.fac5cf9ebd622cccd3f305bc8fed059b.png   210837760_button(1).png.d3a7afdbccabffaa08464fc119555670.png

Slažem se i također mislim da bi ovdje mogli vidjeti iznenađenje. Lajović se mučio protiv Bedenea jučer. Ono što se meni možda i više sviđa jest da Lajović neće imati više od 2,5 asa u meču. Prema viđenom ima osrednji servis i na zemlji koja dodatno usporuje loptice sumnjam da ćemo vidjeti veći broj aseva.

RIup036.png

prije 41 minute, IzudinB said:

Attila Balazs - Laslo Djere 2 (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Polufinale ATP Umag-a. Mislim da će ovdje Laslo Djere proći u finale. Djere je mnogo bolje rangiran od svog protivnika, nakon što drži 27. mjesto na ATP listi, a njegov protivnik Attilla Balazs se nalazi na 107. poziciji. Ova razlika u pozicijama nije nešto što trebamo zanemariti, pogotovo kada je teniser dobar i sposoban kao Djere. On je također favorit za pobjedu u ovom meču i imao je prilično dobru igru u prethodnim mečevima na ovom turniru. Očekujem još jedan dobar meč od njega u polufinalu. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.227a86f50af88af0eedf963869eb7776.png

button.png.cc2e4cb331de24f1b21882488bd954e7.png   1824429873_button(1).png.cb67486fdfcac3f00358858b64ea48cd.png

(Koeficijenti 20.7. u 09:48 CET) 

Apsolutno se slažem. I u intervjuima sa organizatorima rečeno je da vide Djerea u finalu. 

nCJFGth.png

Velež Mostar - Mladost Doboj Kakanj | Manje od 2.5 gola (1.80) bet365

Igraju se i prve utakmice u bosanskoj Premier ligi. Velež će ugostiti Mladost iz Kaknja. Mladost je dobar solidan tim koji je ostao na sredini tabele u prethodnih nekoliko godina, dok se Velež Mostar nakon četiri godine vratio u prvu Premier ligu Bosne i Hercegovine. U ovoj utakmici bi trebao da bude pun stadion sa 20.000 ljudi i vjerujem da će domaćini biti ekstremno motivisani i očekujem njihovu pobjedu u ovom prvom susretu i početak nove sezone u Premeir ligi sa pobjedom. Međutim, ne očekujem da će ova utakmica imati mnogo golova i mnogo sigurnija opcija mi je da će biti manje od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.80ee06470829428a5d37dba16c9c216f.png

(Koeficijenti 20.7. u 15:34 CET) 

Zvijezda 09 - Tuzla City 2 (1.44) bet365

Još jedna utakmica iz bosanske Premier lige. Zvijezda ugošćuje tim iz Tuzle, koji je favorit u ovom susretu. Po meni su oni mnogo kvalitetniji tim od Zvijezde i očekujem njihovu pobjedu u ovom susretu. Sa pravom su favoriti, nakon dobrih rezultata i nakon što je tim dokazao da ima velike ambicije za ovu sezonu. Oni dolaze u ovaj susret nakon pobjede u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Budućnost Banovića gdje su pobijedili sa 3-1, dok nisu izgubili niti jednu utakmicu u pripremnoj sezoni, a odigrali su ih šest. To je po meni prilično dobra pred sezone, a s obzirom da se Zvijezda nije baš pripremala tako, nakon što su odigrali samo dvije utakmice u tom periodu. Očigledno je da je Tuzla City jedna vrlo ozbiljna ekipa i po mom mišljenju kvalitetniji su i imaju dovoljno da ostvare pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.a6f79f202ea7aee73aaee82955196eb4.png

(Koeficijenti 20.7. u 15:42 CET) 

Rudar - Maribor // Pobjeda Maribora bet365 - 1,57

Maribor je sezonu otvorio tradicionalnim ljetnim kiksom, kada su kod kuće proaženi od ekipes Triglava. pa je ta utakmica malo poremetila ritam mariborčana koji su u kvalifikacijama za CL, bez većih problema odradili susret s islandskim Valurom.

Rudar je stara "stranka" Vila, te su tako dobila posljednjih 5 međusobnih susreta, ali još je strašnija gol-razlika 17: 3! "Velenčani" su dobro započeli prvenstvo, jer su donijeli bod iz Domžala, a još više mogu biti zadovoljni što će Žiga Škoflek nastaviti rešetati protivničke mreže i sebi tako definitivno pokušati podići cijenu. Darko Milanič, trener gostiju, vjerojatno će (opet) pomiješati sastav, jer su na Ljudskom vrtu trenutno europska natjecanja apsolutni prioritet, ali i takav sastav ne bi trebao imati problema sa Rudarom.

mb.thumb.jpg.c62e8c9129de73e5a1425fff718caa85.jpg

Željezničar - Borac 1 (1.50) bet365

U ovoj utakmici ću igrati na pobjedu Želje. Priznajem, pomalo sam Željin navijač, ali mislim da su oni dovoljno kvalitetni da ostvare prvu pobjedu u novoj sezoni na svom terenu. Domaćini su bili u formi nakon što su izgubili samo jednu u posljednjih pet utakmica, tako da očekujem njihovu pobjedu, dok imaju i prednost domaćeg terena što je veliki plus pogotovo u ovoj našoj ligi.

Što se tiče gostiju, oni nisu tim sa kojim se treba šaliti, ali mislim da u ovoj utakmici neće moći napraviti veći problem za domaćine, jer imaju nekih problema u obrani i kao tim nisu konstantni, tako da mislim da će domaćini ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.f31f0f5679d37d8a9e09b994af061884.png

(Koeficijenti 20.7. u 16:05 CET) 

Rijeka - Varaždin // -1,5 Rijeka bet365 - 1,80

Rijeka že prvenstvo otovriti na svom stadionu protiv ekipa Varaždina, koja je novajlija u ligi i koji nisu ni mogli zamisliti teži start osim gostovanja Dinamu. Dakle, Rijeka je veliki favorit u ovom meču i mislim da neće imate većih problema. Prošle sezone su igrali u kupu i Rijeka ih je dobila tek nakon produžetak ai vjerujem da su svjesni da se ne smiju opustiti da im se slučajno ne bi ponovila ista situacija. 

Žele domaći odmah na startu upisati tri boda i mislim da će to učiniti rutinski pred domaćom publikom. U prilog im ide i izostanak tru važna igrača u ekipi Varaždina: Vuk, Turčin i Đurasek.

dijeka.jpg.42f05c62a3236eabf81e26310d5a17fd.jpg

Genk - Mechelen // Genk daje gol u oba poluvremena bet365 - 2,10

Ekipa Genka je osvojila titulu prošle sezone a i ove će uz Anderlecht, koji se pojačao, ponovo biti glavni kadnidati za trofej. Genk ima fantastičnu ekipu i bez većih problema su lani stigli do titule u Belgiji. Sezonu žele otvoriti osvajanjem Super Kupa a za protivnika imaju prosječnu ekipu u Belgiji koja je prošle sezone osvojila belgijski kup i koji su završili kao prvi u drugoj ligi. Ipak, treba napomenuti da su upravo oni jedni od glavnih optuženih ekipa za namješnjate utakmica u Belgiji u zadnje dvije godine.

Genk je odradio odlične pripreme, slavili su su sva četiri prijateljska meča a posebno je ipresivna pobjeda od 12:0 protiv ekipe Beringena. I prošle sezone su bili iznimno efikasni a takav meč očekujem i protiv Mechelena. Mislim da bet365 ima odličnu kvotu na tip da će Genk postići gol u oba poluvremena protv ekipe koja je lani igral au drugoj ligi, to ne bi trebao biti problem.

genk.thumb.jpg.e7c532adae1d499a3c56f6d3abe3527a.jpg

prije 7 sati, IzudinB said:

Dušan Lajović - Salvatore Caruso 2 (2.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Lajovic je bolje rangiran krivo si napisao

Genk - Mechelen 1 (1.36) bet365

Čelnici lige su očigledni favoriti za pobjedu u ovoj utakmici. Gosti su dobro prošli u svojoj ligaškoj sezoni i bili su impresivni tijekom svojih utakmica u Belgijskom kupu. Domaći su, međutim, bili jedna od najboljih momčadi u Belgiji prošle sezone i nije bilo iznenađenje kada su okrunjeni kao lideri lige. Svakako možemo očekivati da će postići gol u ovoj utakmici i teško da će se zaustaviti samo na jednom. Njihovi protivnici, koji su postigli sedam golova u posljednje tri utakmice u Belgijskom kupu, će vjerojatno također postići barem jedan gol, ali to neće biti tako lako. Ipak, očekujem da će Genk ostvariti pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.96d81f029a1e1cc2187afaed4fccdd0c.png

button.png.4a4d2c2bfb65bc5185d3199f485fb846.png   885364408_button(1).png.f13d167a6710c3b011006c9bd4cdca50.png

(Koeficijenti 20.7. u 17:28 CET) 

Gorica - Inter Zaprešić 1 (2.20) bet365

Po meni bi ovdje Gorica trebala ostvariti pobjedu pred svojim navijačima u prvoj utakmici u novoj sezoni. Mislim da su oni jedan kvalitetniji tim od Intera i vjerujem da će željeti da krenu u novu sezonu sa pobjedom pred svojim navijačima. Gorica je tim koji se borio za mjesta koja vode na europska natjecanja prošle sezone i siguran sam da će se boriti za isto i ove. Ovo je odlična utakmica za njih kako bi krenuli sa pozitivnim rezultatom.

Inter Zaprešić se prošle sezone borio za opstanak. Imali su šest bodova više od Istre na kraju sezone, ali u svakom slučaju njihova forma i nije bila baš za pohvaliti. Imali su četiri poraza u posljednjih pet utakmica u ligi, a sada će se  vjerujem to i nastaviti. Nisu imali neke pripreme za pohvalu, dok se Gorica mnogo bolje pripremala od njih. Sada očekujem pobjedu Gorice i slavlje na domaćem terenu. Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.78d9eae012cee3715372ec6f8b1528df.png

button.png.6d9fb0375f4216df90b31c8a92e95dc3.png   376121513_button(1).png.e159c7a6176b4e511265d061c6e07a40.png

(Koeficijenti 20.7. u 17:51 CET) 

Vojvodina - Macva 1 (1.36) bet365

Vojvodina je imala sezonu za zaborav iza sebe, ali sada se drugačija slika očekuje i ova Vojvodina će biti na vrhu. Po meni najveće pojačanje je povratak trenera Lalatovića koji je prošlu sezonu vodio Radnički Niš. Naravno bilo je tu još pojačanja kao što su: Covic (Proleter),Gemovic (Macva),Kokir (Partizan),Bojic (Mladost Lucani),Djurisic (Dinamo Vranje),Drincic (Radnicki Nis),Filipovic (Atyrau),Vucic (Zemun) i Djuric (Cukaricki). Može se reći da je ovo sada potpuno druga ekipa i tijekom priprema su izgledali dosta dobro i ono što je vidljivo jeste da vlada dobra hemija između igrača i očekujem da to danas i pokažu na terenu.

Screenshot_21.thumb.png.d67bc4bfb16c8ffb2d664a3e2d461e7b.png

button.png.c188b9ebdc426608a44e01adc243ccb6.png 1555058687_button(1).png.8c74bbcd2288737f86b39df95f59425f.png

(Koeficijenti 20.7. u 18:03 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use