Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 22.03.2009 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo za početak sma našao lijepu grešku u koef. kod Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionice...

Radi se o utakmici Liverpool - Aston Villa u kojoj je domaćin favorit, međutim to je nebitno za naš bet. Daju čak 2,75 da će biti napravljeno 6 izmjena na utakmici što je apsolutno nelogično jer se koef. obično kreće oko 1,40 za takve betove. Pa svi znamo da se u 70-80% utakmica naprave sve izmjene, a uz to ona ekipa koja je zadovoljna rezultatom radii izmjene kako bi umrtvila igru i dobila na vremenu,a druga ekipa probava nešto promjeniti i baciti sve u napad...

Mislim da je ovo za ovaj koef. vrijedno rizika i da bi se moralo odigrati. Benitez gotovo uvijek napravi 3 izmjene i mislim da će O'Neill odlučiti...

Mislim da je ovdje čak krivo postavljen koef. tj. da je to trebao biti koef. da neće biti 6 i više izmjena... (ako sam u pravu postoji mog. da storniraju okladu ali prije početka utakmice...)

danas mi se čini nekako isuviše lako...

u hnl vidim sve domaćinske pobjede, pa je očito rješenje odigrat hendikepe na hajduk i dinamo.

hajduk zato što su medić i štimac u dobrim odnosima, a i zagreb je, brate, ove godine prilično jadan

dinamo zato što je jurčić nabrijani freak i neće propustiti priliku da još malo napumpa momčad

za ta dva duela je samo pitanje s kojom razlikom, lutrija daje lijepe koeficijente za hendikepe 0:2, po 2.35 čini mi se, ali mislim i da je po 1.65 u dublu dosta ok

imam i neki info da bi hendikep mogao biti i u koprivnici, a na slaven lutrija daje 2.35 već na 0:1

pa eto, predobro je da bi bilo istinito, ali nekako mislim da neće biti problema, ozbiljni su ulozi u igri u sve tri utakmice, naslov prvaka i plasman u europu...

u hnl vidim sve domaćinske pobjede, pa je očito rješenje odigrat hendikepe na hajduk i dinamo.

hajduk zato što su medić i štimac u dobrim odnosima, a i zagreb je, brate, ove godine prilično jadan

dinamo zato što je jurčić nabrijani freak i neće propustiti priliku da još malo napumpa momčad

za ta dva duela je samo pitanje s kojom razlikom, lutrija daje lijepe koeficijente za hendikepe 0:2, po 2.35 čini mi se, ali mislim i da je po 1.65 u dublu dosta ok

imam i neki info da bi hendikep mogao biti i u koprivnici, a na slaven lutrija daje 2.35 već na 0:1

pa eto, predobro je da bi bilo istinito, ali nekako mislim da neće biti problema, ozbiljni su ulozi u igri u sve tri utakmice, naslov prvaka i plasman u europu...

ja na hajduk nebi odigrao hendi da igraju protiv neznam koga...gledao sam ih protiv cibalije obe tekme, jadni su da je to cudo jedno, neznam zastro ih svi dizu u nebesa, kad nemaju nikakvu igru, dinamo su dobili na "mišiće", a protiv svih ostalih se muce.....

Ja hendikepe ne igram vec duze vrijeme, osim ak je u pitanju Barcelona ili tak netko onda tu i tamo stavim, jer moze se dogodit 1:0 sto je dovoljno za 3 boda, vidli ste Bayern jucer.

Ah danas je dan malih koef i sve domacini... bit ce veselo  :P

U HNL mislim da se pored Dinamo, Hajduk, Belupo moze i Rijeka. Danas je bas taj "domaćinski" vikend hmmm.

Nisam jos pregledo ponudu jer sam u guzvi al mislim da Lpool i Lyon danas moraju tuci. Dok Barca Real ne znam za koga da se odlucim, iako bi komotno mogao stavit oba. Naravno tu je i Fiorentia kojoj bi bio red da pobjededi ak misli ocuvat mjesto za Europu

cibalia je danas u koprivnicu otputovala sa samo 15 igraca...

tri daleko najbolja i bnajvaznija igraca su kartonirani: mazalović, pavlićič, malčić,  a najvazniji obrambeni igrac i kapetan leutar je ozljedđen, kao i mesić i radotić koji su standardni u prvoj postavi kada su zdravi...tako da je danas u koprivnici jako izglčedna velika pobjeda belupa...

Racing Santander - Valencia

Kod domaćina ozlijeđeni su Tchité i Munitis, a Žigić nema pravo nastupa jer je posuđen upravo iz Valencie. S druge strane gosti imaju nekoliko jako bitnih izostanaka, naime danas treneru Emeryu na raspolaganju nisu Villa, Silva, Joaquín, Miguel i Del Horno zbog ozljeda, a Carlos Marchena je suspendiran, dakle Valencia dolazi prilično oslabljena jer su Villa i Silva dva najbolja igrača i jako puno toga u igri Valencie ovisi upravo o njima.

Zadnjih 5 utakmica Racing ima po 2 poraza i remija i jednu pobjedu, ali ona je stigla u zadnjem kolu u vidu demoliranja Numancie 5:0, što je nekakav pokazatelj da ulaze u dobru formu. Što se tiče Valencie oni zadnjih 5 utakmica imaju 3 remija i 2 poraza, a zadnju utakmicu su odigrali sa Huelvom 1:1 kod kuće, a zadnju gostujuću utakmicu izgubili su kod Numancie 2:1 prije dva kola.

Također jako je zanimljiv podatak da u zadnjih 10 međusobnih utakmica Valencia nije niti jednom pobijedila Santandera od čega je Santander pobijedio čak 7 puta!!

Ove sezone igrali su tri puta, u prvenstvu kod Valencie, Santander je dobio 4:2, a u kupu obje utakmice su završile remijima 1:1, te je Valencija dobila nakon produžetaka. 

Postave:

Racing Santander: Tono - Valera, Pinillos, Garay, Moraton - Moral, Lacen, Luccin, Serrano, Colsa - Pereira

Valencia: Cesar - Alexis, Albiol, Maduro, Moretti - Albelda, Edu, Baraja, Vicente - Mata - Morientes

Još nisam ništa odlučio šta ću igrat, ali jedan par znam da ću odigrat a to je hendikep na dinamo....Osijek je često znao prolazit sa 5 komada u maksimiru (sada mi se nekako čini da je Dinamo sve bolji i da će danas napravit nešto slično, još ako su točne tvrdnje da Osijek ide tamo sa 3 špice od prve minute bit će puno mjesta za golove)

Još nisam ništa odlučio šta ću igrat, ali jedan par znam da ću odigrat a to je hendikep na dinamo....Osijek je često znao prolazit sa 5 komada u maksimiru (sada mi se nekako čini da je Dinamo sve bolji i da će danas napravit nešto slično, još ako su točne tvrdnje da Osijek ide tamo sa 3 špice od prve minute bit će puno mjesta za golove)

Vjerojatni sastavi Dinamo - Osijek, 15.30:

Dinamo: Butina, Bišćan, Kovač, Tomečak, Ibanez, Etto, Calello, Vrdoljak, Sammir, Mandžukić, Sivonjić

Osijek: Skender, Vida, Smoje, Ibriks, Luiz, Vidaković, Kurtović, Jugović, Miličević, Primorac, Barišić

Miličević, Primorac, Barišić....sva tri napadača...bez Kneževića (mislim da je ozljeđen, nisam siguran) mislim da Osijek apsolutno nema šanse i sretan sam što sam odigro hendikep na Dinamo 1,65 u SuperSportu (po mom mišljenju to je veći zicer danas od Real Madrida ili Fiorentine)

Ne bih ti htio kvarit veselje ali mi govorimo o HNL-u a ne Primeri... Pa derbi se najavljivo na sva zvona pa smo svjedocili nicem novom, sramotnoj utakmici koju ne dao Bog da netko iz europe vidi, punoj faulova gdje nikako igra nije mogla doci do izrazaja, tj. da je bar bilo neke igre, a Stimac je morao sad fino pojest svoje rijeci kad je rekao da mi igramo na stadionu tipa "Santiago Bernabeu" da bi i nas nogomet lijepo izgledo. Atmosfera je bil fantastica da je se El Classico ne bi posramio, al od nogometa i dalje jad i bijeda. Ne bi se cudio da Dinamo dobije 1:0 i kaze dobili smo teskog protivnika, 3 boda su tu, to je najbitnije.

Al naravno sretno ti bilo! Tu smo da uzmemo kladionici novce, a ne oni nama  ;)

Lyon Sochaux oba daju gol

Sochaux se bori za bodove kako ne bi dopao u relegacijsku zonu, a ima dobar napad, naime postigli su skoro isto golova ko Lyon, gledo sam ih par puta, napadaci su im brzi dok Lyon ima velikih problema sa ozljedama u obrani i cak je moguce da stoperski duo bude Bodmer (on ce gotovo sigurno igrat stopera osim ak jedan pravi cudom ne ozdravi, a sam da napomene covjek je ofanzivni vezni, al moze nekad i zadnjeg, nest tipa ko Obi Mikel) te Toulalan (koji igra zadnjeg veznog inace). Ako samo jedan bude, a kamoli obojica u paru ko stoperi siguran sa da ce Lyon primit gol, a Lyonu treba pobjeda... Oba daju gol je 2,05 u HT

Barcelona Malaga over 2,5

Barcelona isto ima problema u obrani, dok im je napad najjaci u europi, moze bit 3:0 za Barcu ili 2:1, kako god bilo mislim da treba uzet over nego se znojit za 1,2

Liverpool Villa 1

Tu nema dileme, Lpool ak ovu priliku propusti mogu si slobodno dat nadimak "idioti stoljeca" jer Man Utd i Chelsea su izgubili, Rafa je potpiso novi ugovor, potopili su Real, zatim Man Utd, atmosfera ne moze biti bolja, oporavili su se Arbeloa i Alonso. Domacin mora pobjedit, nema druge,

Tecaj 4,31

e pa nemam riječi, češka i hrvatska liga no bet ove sezone. igram samo pristojne lige poput košarke u koreji  ;D čak je i bugarska liga logičnija od ovog smeća...

Evo za početak sma našao lijepu grešku u koef. kod Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt kladionice...

Radi se o utakmici Liverpool - Aston Villa u kojoj je domaćin favorit, međutim to je nebitno za naš bet. Daju čak 2,75 da će biti napravljeno 6 izmjena na utakmici što je apsolutno nelogično jer se koef. obično kreće oko 1,40 za takve betove. Pa svi znamo da se u 70-80% utakmica naprave sve izmjene, a uz to ona ekipa koja je zadovoljna rezultatom radii izmjene kako bi umrtvila igru i dobila na vremenu,a druga ekipa probava nešto promjeniti i baciti sve u napad...

Mislim da je ovo za ovaj koef. vrijedno rizika i da bi se moralo odigrati. Benitez gotovo uvijek napravi 3 izmjene i mislim da će O'Neill odlučiti...

Mislim da je ovdje čak krivo postavljen koef. tj. da je to trebao biti koef. da neće biti 6 i više izmjena... (ako sam u pravu postoji mog. da storniraju okladu ali prije početka utakmice...)

6 izmjena (2,75)

http://www.goal.com/en/match/20419/liverpool-vs-aston-villa/play-by-play

Hvala Dinamu što mi je odnio preko 1.000€. Baš su našli kada će sjebati... >:( >:( >:( >:( >:(

Lyon Sochaux oba daju gol

Sochaux se bori za bodove kako ne bi dopao u relegacijsku zonu, a ima dobar napad, naime postigli su skoro isto golova ko Lyon, gledo sam ih par puta, napadaci su im brzi dok Lyon ima velikih problema sa ozljedama u obrani i cak je moguce da stoperski duo bude Bodmer (on ce gotovo sigurno igrat stopera osim ak jedan pravi cudom ne ozdravi, a sam da napomene covjek je ofanzivni vezni, al moze nekad i zadnjeg, nest tipa ko Obi Mikel) te Toulalan (koji igra zadnjeg veznog inace). Ako samo jedan bude, a kamoli obojica u paru ko stoperi siguran sa da ce Lyon primit gol, a Lyonu treba pobjeda... Oba daju gol je 2,05 u HT

Barcelona Malaga over 2,5

Barcelona isto ima problema u obrani, dok im je napad najjaci u europi, moze bit 3:0 za Barcu ili 2:1, kako god bilo mislim da treba uzet over nego se znojit za 1,2

Liverpool Villa 1

Tu nema dileme, Lpool ak ovu priliku propusti mogu si slobodno dat nadimak "idioti stoljeca" jer Man Utd i Chelsea su izgubili, Rafa je potpiso novi ugovor, potopili su Real, zatim Man Utd, atmosfera ne moze biti bolja, oporavili su se Arbeloa i Alonso. Domacin mora pobjedit, nema druge,

Tecaj 4,31

Ja ne vjerujem, Lyon je stvarno igro sa veznim kao stoperom i Sochaux je mogo zabit gol al ne, zasto bi kad meni treba, bitno da su Auxerru prodali tekmu  >:(

Lpool i Barca ocekivano proslo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use