Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 26.6.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Egipat - Kongo // Pobjeda Egipta bez primljenog pogodka bet365 - 2,10

Selektor Aguirre je zadovoljan pobjedom u prvom kolu od 1:0 protiv Zimbabvea ali je također od igrača zahtijevao bolju partiju protiv reprezentacije Konga koja je na fifinoj rang list za 60 mjesta bolje pozicionirana nego Zimbabve. Faraoni će u ovom meču morati biti maksimalno ozbiljni i angažovani, kako se ne bi doveli u situaciju da u trećem kolu moraju tražiti prolazak protiv neugodne reprezentacije Ugande.

Reprezentacija Egipta za afričke standarde zaista ima vrhunsku reprezentaciju. Ključni igrači reprezentacije igraju standardan ili vrhunski nogomet u Premier ligi što je za druge reprezentacije pojam. Takav slučaj je i sa reprezentacijom Konga. Vjerujem kako oni apsolutno nemaju nikakve šanse protiv Egipta i mislim da ovaj tip ima value sve dok koeficijent ne padne ispod 2,00 a do početka utakmice bi trebao pasti.

egipt-640x135.jpg

Egipat - Kongo 1 (1.40) bet365

Kongo će vjerojatno doživjeti svoj drugi uzastopni poraz na ovogodišnjem izdanju Afričkog Kupa Nacija kada budu igrali protiv Egipta. Egipat trenutno impresionira na svim natjecanjima i oni su bez poraza u posljednje tri utakmice. Momčad Javier Aguirrea je jedna od najjačih momčadi na ovom turniru i nastojat će završiti svoju skpinu bez poraza.

Screenshot_2.thumb.png.e3f425892598479ecdf93b609bfcb627.png

Izvor: bet365

Momčad Florenta Ibengea nije uspjela ostvariti uvjerljivu izvedbu ni u jednoj od posljednjih pet utakmica, dok imaju samo jednu pobjedu u spomenutom nizu. Također nisu uspjeli zadržati mrežu netaknutom u dva od posljednja tri susreta. Tako da definitivno možemo računati na Egipćane u ovom susretu. Oni su favoriti za osvajanje natjecanja na svom tlu i sve osim pobjede bi mi ovdje bilo veliko iznenađenje. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.00c64ebadbdeb2700f91d24bdb3ff768.png

button.png.e9893418853c38af782737d58d946217.png   693816188_button(1).png.4eff547813c89c2a4e4e994b2cd19011.png

(Koeficijenti 25.6. u 13:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Nigerija - Gvineja | Pobjeda Nigerije bez primljenog gola (2.75) bet365

Nigerija je pobijedila Burundija sa 1-0 zahvaljujući izvrsnom pobjedničkom golu Odion Ighaloa, nadvaldavši teške okolnosti kako bi pobijedili tu utakmicu. Samuel Kalu nije se uspio pojaviti nakon što se srušio na treningu zbog dehidracije.Dobra vijest za Gernot Rohrovu Nigeriju jeste da su početna izvješća o Kaluovom stanju pretjerana i daje on sada stabilan. Samuel Chukwueze je impresionirao na krilnoj poziciji u njegovoj odsutnosti tijekom pobjede protiv Burundija, dok je Ola Aina bio istaknuti igrač na lijevoj strani obrane.Nigerija je dominirala sa posjedom lopte 65% u svojoj prvoj utakmici i na kraju su uspjeli ostvariti tri boda. Očekuje se njihova pobjeda i u ovoj utakmici nakon što su favoriti sa koeficijentom 1.80.

Gvineja je zaprepaštena Madagaskarom, remizirajući u toj prvoj utakmici sa 2-2 zbog drugog poluvremena u kojem su doživjeli kolaps. Naby Keita je uveden sa klupe kasno nakon što se borio sa kondicijom kako bi u potpunosti bio spreman za Afrički Kup Nacija, ali to nije napravilo veliku razliku.Gvineja je teško u idealnoj formi i kao takvi, oni moraju igrati protiv jedne od najtalentiranijih i najuspješnijih timova u Africi. Barem Gvineja ima Sory Kabu i Francois Kamana koji dolaze u ovaj meč nakon što su postigli golove u prvoj utakmici.Gvineja je sada bez pobjede u šest utakmica, ali su također veliki favoriti za nastavkom tog niza bez pobjede, jer su veliki autsajder protiv Nigerije u ovom susretu.

Talentirana i dobro balansirana Nigerija bi trebala izvući još jednu pobjedu nakon što su to uradili protiv Burundija. Oni su sada pod mnogo manjim pritiskom nego u prvoj utakmici i vjerujem da će se sada to samopouzdanje i pokazati. Imaju mnogo talentiraniji tim i mnogo su uspješniji od Gvineje tako da se ovdje očekuje pobjeda. Međutim, s obzirom da je Nigerija primila samo tri gola u posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima, vjerujem da oni ponovo neće primiti gola protiv Gvineje u ovom susretu.

Screenshot_6.thumb.png.c1ddc849dd50594a2ec3084fa5219470.png

button.png button-1.png

(Koeficijenti 25.6. u 14:11 CET) 

Panama - SAD | Pobjeda SAD-a bez primljenog gola (2.40) bet365

Teško da će Panama prouzročiti bilo kakav problem u pobjedničkom nizu SAD-a i vjerojatno će se Panamin niz od dvije utakmice bez poraza ovdje završiti. Panama je igrala protiv Gvanaje i Trinidad i Tobaga u prve dvije utakmice koje su pobijedili sa 2-0 i 4-2.

Screenshot_11.thumb.png.70f9714f7695e20896969bfaf6bd567b.png

Izvor: bet365

Pet od šest golova koje je SAD postigla u prethodnoj utakmici, kao i tri od četiri gola u njihovoj prvoj utakmici došli su u drugom poluvremenu. Ekipa Greegga Berhaltera je dosljedna kada je u pitanju postizanje golova i završetak utakmice u stilu. Svakako možemo očekivati da će to ponovo uraditi protiv ekipe Julija Valdesa koji će morati neprestano braniti svoj gol u ovom susretu. Utakmica će sigurno imati mnogo golova, a Amerikanci će tražiti da zabilježe treću uzastopnu pobjedu bez primljenog gola. Oni su favoriti za osvajanje ove skupine i najbolji su tim u ovoj skupini. Postigli su 10 golova a nisu primili niti jedan u prve dvije utakmice. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.12053aeeefcc67256c60a4a21dcfba4a.png

(Koeficijenti 26.6. u 13:11 CET) 

Uganda - Zimbabve | Manje od 2.5 gola (1.40) bet365

Drugo kolo Afričkog kupa nacija. Ekipa Ugande je odlično krenula ovo natjecanje sa pobjedom protiv favorita Konga. Prije toga su igrali prijateljski susret protiv Obale Bjelokosti kojeg su pobijedili također sa 1-0. Uganda nije primila gola u posljednje dvije utakmice, što znači da imaju prilično dobru obranu. Uganda zaista izgleda odlično u napadu kao i u obrani i teško će Zimbabve bilo što uraditi u ovom susretu barem je to neko moje mišljenje.

Obje ove momčadi su postigle manje od 2.5 gola u posljednja tri meča, tako da očekujem nešto slično ovdje. Možda pobjeda Ugande, ali za one koji žele manje riskirati očekujte manje od 2.5 gola. Uganda je favorit, ali treba biti oprezan. Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.083a281ce82baccb292294309cee1627.png

button.png.a78c14e9ba6b04189d98886f03fedc31.png   1384147744_button(1).png.7e75b53282ee8a3d3fef480c3e839804.png

(Koeficijenti 26.6. u 13:33 CET) 

prije 2 sati, TazMan said:

Dns igraju frendly

Cluj vs Osijek

Na stranicama Osijeka piše 2x60 min....

E sad,ako se odigra ta tekma ,recimo over ili oba i 3+, hoće li klade to stornirat?

ja sam na wwinu natrpao over 2,5 jos kada je bila 1,60 pa na 1,40 napravio sam more kombinacija po meni jako dobra oklada je bila na bet365 kornera kvote od 1,20 do 2,50 ali nazalost maknuli su iz ponude,u najgorem slucaju moze biti void

prije 37 minute, bexon said:

ja sam na wwinu natrpao over 2,5 jos kada je bila 1,60 pa na 1,40 napravio sam more kombinacija po meni jako dobra oklada je bila na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kornera kvote od 1,20 do 2,50 ali nazalost maknuli su iz ponude,u najgorem slucaju moze biti void

Cluj - Osijek | više od 3.5 gola (1.81) unibet

Pronašao sam okladu u unibet kladionici i imaju klizne granice na golove.  Da se radi o nekim drugim ekipama ovo bi bio odličan tim, ali kada su Cluj i Osijek u pitanju, dosta je teško juriti njih na golove. Ali ovo je prijateljski meč i daje se šansa svakome, tako da može biti dosta propusta u obrani, a igraju 2x60 min i mislim da svakako vrijedi da se proba iako se radi o dosta tvrdim ekipama. Sretno!

Screenshot_15.png.26f49b0343ecdc206ae3eb7964e42043.png

prije 2 minute, IzudinB said:

Cluj - Osijek | više od 3.5 gola (1.81) unibet" rel="">unibet

Pronašao sam okladu u unibet" rel="">unibet kladionici i imaju klizne granice na golove.  Da se radi o nekim drugim ekipama ovo bi bio odličan tim, ali kada su Cluj i Osijek u pitanju, dosta je teško juriti njih na golove. Ali ovo je prijateljski meč i daje se šansa svakome, tako da može biti dosta propusta u obrani, a igraju 2x60 min i mislim da svakako vrijedi da se proba iako se radi o dosta tvrdim ekipama. Sretno!

Screenshot_15.png.26f49b0343ecdc206ae3eb7964e42043.png

upravo sam htio napisati za kornere ako nece golovi korneri vala moraju 8,5 fina granica a i kvota predobra a ja evo zadnjih 10 min trpam na to nista se jos nije blokiralO :D

prije 2 minute, bexon said:

upravo sam htio napisati za kornere ako nece golovi korneri vala moraju 8,5 fina granica a i kvota predobra a ja evo zadnjih 10 min trpam na to nista se jos nije blokiralO :D

Ne samo to,igrat će garant sa po 2 momčadi,svaka 60min,vjerujem da im je cilj i uigravanje pa bi jedna trebala biti dosta jača od druge.....

Trinidad i Tobago - Gvajana // Oba tima daju gol bet365 - 1,70

I jedni i drugi su već ispali, izgubili su mečeve protiv USA i Paname. Trinidad i Tobago je pomalo razočarao posebno što još uvijek nisu postigli pogodaka a primili su ih čak osam komada. Ista situacija je i sa Gvajanom, koja je primila također osam golova ali su dva komada postigli protiv Paname.

Ipak, ruku na srce, ovo su dvije amaterske reprezentacije i teško je bilo očekivati neku bolju predstavu od njih. Trinidad i Tobago je daleko od one reprezentacije koja je 2006 igrala SP ali po mom mišljenju su ipak kvalitetniji od Gvajane, koja je opetr postigla dva pogodka Panami.

Dakle, mislim da će u jednom opuštenom meču oba tima postići pogodak.

oba.thumb.jpg.2dc8e177ee5888960c9f062d063f3276.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use