Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.6.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Guangzhou Evergrande - Shandong Luneng 1 (1.80) bet365

Čini se da je Evergrande spreman na svaki izazov koji se nalazi ispred njih i oni žele ostaviti svoj trag. Oni su na pobjendičkom nizu od šest utakmica i postigli su pet ili više golova u dva od posljednja tri meča. Iako možda nisu uspjeli zauzeti prvo mjesto u svojoj skupini, čini se da je momčad na vrhuncu u pravom trenutku, sa nokaut fazom kontinentalnog natjecanja koje je odmah iza ugla.

Shandong je imao nezgodan put do sada, gdje su se našli u istoj skupini sa braniteljima naslova, ali unatoč tome što su bili protiv njih, momčad je igrala dobro i završila na prvoj poziciji. Momčad je u posljednjoj utkamici , u sklopu ligaške kampanje, odigrala neriješeno protiv Chongqing Lifana, ali je izjednačujući pogodak koji je došao u 91 + 10 minuti je sigurno podigao raspoloženje u momčadi.

Evergrande je na pobjedničkom nizu od šest utakmica i postigli su ukupno 12 golova u posljednje tri utakmice. Ekipa je postigla pet ili više golova u dva od posljednja tri meča. Kod kuće su neporaženi u 12 od posljednjih 13 utakmica i zabilježili su dva ili više goova u 18 od posljendjih 25 utakmica. Također su pobijedili 18 od posljednje 22 utakmice na svom terenu, dok je Luneng ostvario samo četiri pobjede u posljednjih 14 gostujućih utakmica. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_20.thumb.png.940dfff92a9b82886b2dd704875782e8.png

button.png.1989ceda8188d4c6ca936cbfc2ec4ff0.png    1573409493_button(1).png.640b534c8a5fe52fa4ff924719ee7caf.png

(Koeficijenti 18.6. u 11:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Brazil - Venezuela | Pobjeda Brazila u prvom poluvremenu + prvi do pet kornera (1.79) bet365

Došlo je do sve većeg pritiska na Titea kao glavnog trenera brazilske reprezentacije, a igrači ove poznate nacije su se mučili da naprave nekih utjecaj na međunarodnu scenu na koju su navikli. Unatoč tome što su stigli samo do četvrtfinala Svjetskog prvenstva prošlog ljeta, Brazil je produžio ugovor svog menadžera, ali ništa manje od osvajanja Copa Amerike smatrat će se neuspjehom.Igrači su bili izviždani na poluvremenu njihove eventualne pobjede od 3-0 protiv Bolivije u prvoj utakmici Copa Amerike, a povijest bi mogla biti teška za ove igrače. Ovo je nacija koja je osvojila COpa Ameriku svaki put kada je bila domaćin, ali neugodno ispadanje na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu nikada neće biti zaboravljeno i cijeli tim će tražiti bolji početak druge utakmice u skupini.Brazil je imao jako drugo poluvrijeme i pobijedili su Bolviiju u svojoj prvoj utakmici na Copa Americi i to znači da su pobijedili 10 od svojih 11 utakmica otkako su ispali od Belgije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Neke od kritika dolaze zbog načina na koji su ostvarili te pobjede, jer Brazil nije bio tako dominantan kao što su navijači to željeli vidjeti. Što se tiče ozljeda, za Brazil neće biti Coste, Danila, Fabinha, Marcela i Neymara.

Jedina zemlja u Južnoj Americi koja još uvijek nije igrala na Svjetskom prvenstvu jeste Venezuela, a politički nemiri u toj zemlji su možda učinili nogomet manjim prioritetom za mnoge. To je nacija u kojoj je bejzbol i dalje kralj u smislu sporta, a Venezuela je ujedno i najgora zemlja u Copa Americi od svih u ovoj Konfederaciji.Postoje neki stvarni snimci pozitivnosti za Venezuelu, čiji je tim ispod 20 godina dosegnuo finale Svjetskog prvenstva na toj razini u 2017. godini, a neke od njih se sada dovode u seniorski tim. Oni su također postigli 29. mjesto na FIFA-inoj rang listi što je najbolji plasman do sada, ali su ipak završili utakmicu bez golova sa Peruom u njihovoj prvoj utakmici koja pokazuje da još uvijek ima nade za Venezuelu za moguće nadolazeće Svjetsko prvenstvo 2022. godine.Venezuela je imala neke šanse protiv Perua, ali oni moraju biti zahvalni na lošoj završnici svojih protivnika, što im je omogućilo da uzmu jedan bod. Moglo bi biti od vitalnog značaja da uspiju izaći iz ove skupine i uđu u četvrtifnale, ali Venezuela se sada suočava sa najjačom ekipom na ovom turniru, dok su pobijedili samo jednu utakmicu od posljednjih pet ulazeći u ovaj susret. Ta jedina pobjeda bila je u prijateljskoj utakmici protiv SAD-a.

Ozljeda Neymara je bila samo nekoliko dana prije početka Copa Amerike i to je malo oštetilo Brazilce, ali navijače ne zanimaju izgovori, već nastupi, jer su oni domaćini, a povijest govori da je Brazil osvojio ovo natjecanje svaki put kada je bio domaćin.Loše prvo poluvuvrijeme je utjecalo na navijače i zbog toga su izviždali svoje ljubimce, međutim, drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje i oni će se nadati da će započeti ovu utakmicu upravo tamo gdje su stali sa Bolivijom.Venezuela bi mogla biti jedna od momčadi koje se poboljšavaju posljednjih godina, ali to još uvijek nije na nivou Brazila i morat će igrati mnogo bolje u obrani kako bi imali šanse protiv jedne od najboljih selekcija na svijetu. Peru nije iskoristio svoje šanse protiv njih, ali Brazil će sigurno iskoristiti, tako da će ovo biti vrlo teška utakmica za Venezuelu.

837803108_PoluvrijemeBRazil.thumb.png.afb8e213fcb95524ebd8a7cd24f6c5b6.png

Vjerujemo da će Brazil krenuti od prve minute u ovom susretu i vjerujemo da bi trebali odigrati mnogo bolje prvo poluvrijeme, nego protiv Bolivije. Zbog toga se nadamo da će Brazil ostvariti pobjedu u prvom poluvremenu kako ponovo ne bi bili izviždani od svojih navijača, dok uz tu dominaciju očekujemo i dosta kornera od strane Brazilaca. Oni su protiv Bolivije napravili čak osam kornera, a imali su 20 šuteva. Zbog te činjenice očekujemo da će Brazil uz pobjedu u prvom poluvremenu, stići i prvi do pet kornera. Ova oklada se može kombinirati samo u bet365 kladionici koja nam nudi i mnogo drugih razrada na ovu utakmicu.

Moguće postave

Brazil: Alisson; Alves, Marquinhos, Silva, Luis; Casemiro, Fernandinho; Richarlison, Coutinho, Neres; Jesus

Venezuela: Farinez; Hernandez, Chancellor, Villanueva, Rosales; Savarino, Herrera, Moreno, Rincon, Murillo; Rondon

Brazil.thumb.png.ace1033910cd678d6a4eda4f83148d84.png

715754962_UkupnoBrazil.png.7634b29c987b20b69dfabd011c1ac56b.png

button.png.3381d6d085151507722ded44a727dccd.png    1974595272_button(1).png.df63298ac1947007de68b2412efebc9a.png

(Koeficijenti 18.6. u 13:44 CET) 

Rumunjska U21 - Hrvatska U21 X2 (1.30) bet365

Na papiru Hrvatska ima jači tim. Ja ne znam šta se dešava više sa ovim dvoznacima, mislim da sam ih u posljednjih mjesec dana promašio 75%. Počinje jeza i strah da me hvataju svaki put kada stavim duplu šansu na okladu. Hrvatska sa veoma respektabilnim sastavom. Tu su Vlašić, Halilović, Brekalo... sve dobri igrači. Rumunjska mi je nepoznanica. Neka ostani nepoznati i nakon ovog meča.

Screenshot_23.thumb.png.95687e57c6c887676fd19e2a5ca4e9c3.png

(Koeficijenti 18.6. u 13:48 CET) 

Engleska U21 - Francuska U21 | AH1 +0.5 (1.475) bet365

Ovaj tip je isto što i 1X, samo je na bet365-u kvota na azijski hendikep veća. Ja ovo moram uzeti jer sam mišljenja da je Francuska u deficitu što se tiče individualnog kvaliteta igrača. Naravno da je nogomet timska igra, ali čini mi se da će u ovom meču odlučivati suhi talenat pojedinaca i zato prednost dajem Englezima. 

Screenshot_25.png.b68d488c503497424edee6d8b963be8d.png

(Koeficijenti 18.6. u 14:03 CET) 

SAD - Gvajana | Pobjeda SAD-a u oba poluvremena (1.30) bet365

Muška nacionalna nogometna reprezentacija Sjedinjenih Država će se nadati da će ove godine započeti svoj Gold kup sa pobjedom. Oni igraju protiv Gvajane, koja debitira na ovom turniru u Minnesoti. Nakon što su već osvojili prethodno izdanje, SAD će sada biti zainteresiran za obranu titule, što je tek Meksiko postigao do sada u povijesti ovog turnira.

Gvajana, kao što je već spomenuto, prvi put igra na ovom turniru. Da bi stvari bile još gore, oni su u lošoj formi, sa samo jednom pobjedom u posljednjih pet gostujućih utakmica. S druge strane, SAD je neporažen u pet utakmica. Unatoč nedavnom padu forme, ekipa Gregg Berhaltera je i dalje jedan od favorita za osvajanje turnira. Sada žele da se vrate na pobjedničke puteve. DOmaćini će u sljedećem meču igrati protiv Trinidad i Tobaga i oni će se nadati da će ove prve dvije utakmice biti pobjede. Mislim da imaju mnogo kvalitetniji i bolji tim od Gvajane. Osim toga, Gvajana je izgubila sva četiri prethodna gostovanja. Također su primili ukupno devet golova u te četiri utakmice i nisu uspjeli postići više od tri gola. Mislim da će SAD u ovom susretu pobijediti u oba poluvremena. Sretno!

Screenshot_26.thumb.png.b6f9fc422ddb087cd92f2592e5e30966.png

(Koeficijenti 18.6. u 14:26 CET) 

prije sat vremena, IzudinB said:

Rumunjska U21 - Hrvatska U21 X2 (1.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Na papiru Hrvatska ima jači tim. Ja ne znam šta se dešava više sa ovim dvoznacima, mislim da sam ih u posljednjih mjesec dana promašio 75%. Počinje jeza i strah da me hvataju svaki put kada stavim duplu šansu na okladu. Hrvatska sa veoma respektabilnim sastavom. Tu su Vlašić, Halilović, Brekalo... sve dobri igrači. Rumunjska mi je nepoznanica. Neka ostani nepoznati i nakon ovog meča.

Screenshot_23.thumb.png.95687e57c6c887676fd19e2a5ca4e9c3.png

(Koeficijenti 18.6. u 13:48 CET) 

Hrvatska jos nema pobjedu na ovim prvenstvima do 21 godine. Bod na prvenstvu je do sada bio vrhunac. 

Ove godine su ocekivanja opet jako velika i svi se nadaju barem drugom mjestu i eventualnom playoffu za Olimpijske igre. Na OI idu prve 4 reprezentacije sa turnira, dakle prvaci skupina i najbolja druga koji takodjer idu i u polufinale. Play off ce se igrati ako Engleska udje u polufinale jer oni nemogu ici na OI (na OI nastupa Velika Britanija).

Rumunji imaju odlicnu momcad, cak 7 A reprezentativaca nastupaju ovdje. U kvalifikacijama su bili u skupini sa Portugalom i nisu dozivjeli niti jedan poraz.

Taj podatak vec zvoni kao alarm. 

Koeficijenti su mi dosta nerealno postavljeni tako da sam morao uzeti X2 na Rumunje, nek bude X i svi sretni. 

Iako uopce necu biti tuzan ako padnem, dapace...

Bolivija - Peru 2 (1.40) bet365

Bolivija se uvijek mučila da napravi utjecaj u južnoameričkom nogometu protiv dominantnijih zemalja Brazila, Argentine i Urugvaja. Bolivija je bila šampion Copa Amerike samo jednom i to 1963. godine, i natjecali su se samo u finalu tri Svjetska kupa, sa posljednjim koji se igrao u Americi 1994. godine, tako da nikada nisu imali neke šanse pred ove turnire.Bio je to najteži mogući početak za ekipu Eduarda Villegasa, koji se suočio sa domaćinima turnira Braziom u prvoj utakmici. Poraz od 3-0 za ovu selekciju znači da je ostvarila samo jednu pobjedu u posljednjih 17 utakmica, ali će pokušati uzeti sva tri boda na Marakani, gdje nisu favoriti sa koeficijentom od 8.00 u bet365 kladionici. Bolivija ima samo tri igrača u svojoj momčadi koji igraju van svoje države. U ovom susretu im se ne piše dobro, jer imaju mnogo problema sa ozljedama. Čak šest igrača neće igrati zbog ozljede, a to su Campos, Candia, Cardozo, Raldes, Sagredo i Valverde.

Peru je osvojio srca mnogih nogometnih navijača na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta u Rusiji svojim živahnim navijačim poduhvatom i napadačkom igrom, ali nisu uspjeli da se izbore za nokaut fazu tog natjecanja. Forma je od tada i dalje nesigurna, jer je menadžer Ricardo Gareca pokušao uvesti neke nove talente pred ovogodišnji Copa America turnir.Unatoč očekivanjima da će nadmašiti Venezuelu u uvodnom susretu, Peru je odigrao utakmicu bez golova u Porto Alegreu. Iako se ne očekuje da će uzeti bodove od Brazila u posljednjoj utakmici grupne faze, Peru zna da im je ovo posljednja šansa da uzmu bodove i završe barem kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa na ovom natjecanju i tako se kvalificiraju dalje.

Bolivija u ovaj susret ulazi u vrlo lošoj formi, nakon što su u posljednjih 17 utakmica uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu. Izgubili su posljednja četiri meča i uspjeli su zadržati mrežu netaknutom u šest od 20 posljednjih utakmica. Imaju šest poraza zaredom na COpa Americi i primili su gol u svakoj od posljednjih sedam utakmica na ovom natjecanju. U posljednje 24 utakmice na Copa Americi, Bolivija je uspjela pobijediti samo jednu utakmicu.Na drugoj strani Peru ulazi u ovaj susret sa dvije pobjede u posljendjih pet utakmica. Pobijedili su tri od posljendjih 10 utakmica. U posljednjih šest utakmica na Copa Americi, Peru nije primio gola u pet tih utakmica. Peru je bez poraza u posljednjih osam utakmica protiv Bolivije i vjerujem da će Peru ostvariti pobjedu u ovom susretu. Koeficijent na Peru je pao od jučer sa 1.50 na 1.40. Sretno nam bilo!

Screenshot_27.thumb.png.4443b8bed18000ae600abcd277ff206b.png

button.png.06490ba498d3879111e1708be7cfc6c4.png    631302364_button(1).png.8e7b219a3ccf6c864d5a1c84f0c2ddad.png

(Koeficijenti 18.6. u 16:06 CET) 

Brazil - Venezuela // AH - 2.00, -2,5 bet365 - 2,00

Brazil je u prvom meču protiv Bolivije pokazao zbog čega su prviu favoriti turnira. Slavili su bez većih problema sa 3:0 a slična utakmica ih čeka i večeras protiv Venecuele, koja je ako nije slabija od Bolivije, onda je barem u istom rangu. Imao je Brazil sreću prilikom žrijeba i jedino im Peru može napraviti određene problema ali ukoliko slave u ovom meču i sa porazom protiv Perua bi bili prvi.

Dakle, upravo zbog toga mislim da će Brazilci tražiti što sigurniju i veću pobjedu a mislim da Venecuela nema načina da zaustavi toliki broj kvalitetnih nogometaša.

brazil.jpg.7b5cf0bf05a65763bb72c45d8ddc57fb.jpg

button.png.06490ba498d3879111e1708be7cfc6c4.png    631302364_button(1).png.8e7b219a3ccf6c864d5a1c84f0c2ddad.png

Bolivija - Peru // Under 2,5 golova bet365 - 1,90

Bolivija je u prvom kolu visoko poražena od Brazila, dok je Peru samo remizirao sa Venecuelom, što je još jedna potvrda da Peru, bez obzira što su simpatiča reprezentacije, nema taj kvalitet da bi napravili veće stvari i pomrsili račune većim reprezentacijama. Peru se nada prolasku dalje, priznajem, najbolja reprezentacija su iza Brazuila u grupi i danas im je prijeko potrebna pobjeda kako bi uspjeli da obezbjede plasman, jer u zadnjem kolu igraju protiv Brazila i u tom meču nemaju rpeviše šansi.

Bolivija apsolutno nema nikakve šanse za plasman, jer su daleko najlošija reprezentacija u J. Americi. S obzirom da je ovo važan meč za jedne i druge i s obzirom da obje ekipe postižu mali broj golova, očekujem meč ispod 2,5 pogodka.

bolivija.thumb.jpg.fb0c4f24ac704793e774a8593272b22b.jpg

Panama - Trinidad i Tobago // Pobjeda Paname bet365 - 1,83

Ovdje me također iznenadio visok koeficijent na Panamu, jer bez obzira što ne znam puno o reprezentaaciji TT mislim da je Panama mnogo kvalitetnijaa selekcija. Igrali su na SP prošle godine, imaju simpatičnu reprezentaciju ali ipak nisu usspjeli slavidi na 10 prijateljskim mečeva poslije SP-a što ej rezultiralo otkazom selektoru a na njegovo mjesto po treći put je došao Julio Dely Valdés i odmah nakon njegovog dolaska ekipa je proigrala mnogo bolje.

U prijateljskom meču su remizirali sa reprezentacijom Brazila što je bio i jedini pozitivnio rezultat naakon priprema za SP, a zadnju pobjedu su ostvarili upravo protiv Trinidad Tobaga.

Panama u reprezentaciji ima nekoliko dobrih igrača, ističu se Hárold Cummings, Román Torres i Michael Murill i mislim da bi trebali slaviti ovdje večeras.

Trinidad i Tobago na zadnjih pet mečeva uopšte nije postigao pogodak.

panama.thumb.jpg.605ef9bdf6d490a54124215d4623d6ba.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use