Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 16.6.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Urugvaj - Ekvador // Pobjeda Urugvaja bet365 - 1,75

Što se mene tiče,  Urugvaj je reprezentacija koja jedina može pomrsiti račune Brazilu i Argentini. I prema kladionicama su treći favorit i realno, kada pogledam igrački kadar zaista vjerujem u ovu reprezentaciju. Koliko su dobri pokazale su pripremne utakmice koje se "vuku" još od kraja marta mjeseca kada je reprezentacija putovala u Kinu na turnir sa igračima koji nisu dobijali pretjerano šanse za igru. Napravila se selkcija igrača i mislim da će to biti ključni faktor u njihovom pohodu.

Prije nekoliko dana slavili su protiv Paname sa 3:0 a strijelci su bili Suarez, Valverde i Gomez. Trojac iz La lige koji iza sebe ima odličnu sezonu. 

Ekvador ima zanimljivu repku, ali ja ne mogu vjerovati u ekipu u kojoj samo tri igrača igraju u Evropi od kojih dvojica u Turskoj i Rusiji a jedan grije klupu u Manchesteru. Ne kažem da je nogomet u Meksiku i MLS-u loš, ali je daleko ispod evropskog, a okosnicu Urugvaja čine igrači koji dolaze iz Evrope.

Pobjeda Urugvaja na otavarnju ne bi trebala doći u pitanje.

urugvaj.thumb.jpg.f8d650a662912dfbe38cf44559059370.jpg

button.png.822c0e554b978a2294d2a9a18ad9cb34.png    733419964_button(1).png.44c27becce3204513304d218a465cfd2.png

Bayern - Alba | Pobjeda Bayerna u prvoj četvrtini (1.62) bet365

Bayern će ugostiti Albu u finalu Njemačkog basketa. Ova dva tima su već igrala u finalima u posljednje tri sezone zaredom i domaćini vode u osvojenim titulama. Već su igrali jednom ove sezone kod Albe, gdje je Bayern pobijedio sa 10 koševa razlike. Ova dva tima su dobra defanzivno i mislim da ćemo gledati zanimljiv meč. Bayern je favorit ulazeći u ovaj meč, ali ne treba otpisivati ni Albu. U svakom slučaju mislim da će Bayern imati rano vdstvo i da će u prvoj četvrtini voditi.

Screenshot_5.thumb.png.2b83620760b14a3986f25facfbbdb0d0.png

(Koeficijenti 15.6. u 09:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Paaragvaj - Katar 1 (1.70) bet365

Paragvaj nije igrao na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta i to je bilo veliko razočarenje za njih, dok su se njihovi loši rezultati nastavili i u prijateljskim utakmicama. Oni prošle godine nisu uspjeli pobijediti niti jednu ekipu, a ova godina im je započela na sličan način. Paragvaj je odigrao dvije utakmice u ožujku i izgubili su obje. Prvu utakmicu su igrali protiv Perua i drugu protiv Meksika.

Prije ovog natjecanja su željeli da igraju protiv nešto slabijih nacionalnih timova i zatim su remizirali protiv Hundurasa sa 1-1 i napokon su uspjeli pobijediti Guatemalu sa 2-0. Postigli su svoje golove u drugom poluvremenu i to je poboljšalo raspoloženje u momčadi. Najveći hendikep će za ovu reprezentaciju biti izostanak Sanabrije.

Katar će biti organizator sljedećeg Svjetskog prvenstva i ovaj tim želi da napravi nešto na tom natjecanju. Azijsko prvenstvo koje su igrali početkom ove godine je pokazalo da su oni na dobrom putu da to ostvare. Katar je igrao savršeno na Azijskom prvenstvu i na kraju su osvojili tu titulu, što je također za njih prvi trofej u povijesti ove reprezentacije. 

Način na koji su osvojili titulu je specijalna priča, jer su ostvarili pobjedu u svih sedam utakmica i primili su samo jedan gol u finalu, kada su pobijedili Japana sa 3-1. Prije Copa Amerike su igrali protiv Brazila i uprkos dobrom otporu su izgubili sa 2-0. Najveća zvijezda ovog tima je veznjak Al Haydos.

Katar će se suočiti sa posve drugačijim izazovom, jer sudjeluju u latinoameričkoj verziji kontinentalnog prvenstva. Možda su ismijali azijsko izdanje, ali ovo natjecanje će se pokazati kao mnogo teža prepreka. U posljednjoj prijateljskoj utakmici su izgubili od Brazila i nisu uspjeli čak postići ni gol. Da budem iskren, momčad je izgubila živce, nakon što su promašili penal na kraju utakmice. Štoviše, kvaliteta ekipa protiv kojih Paragvaj redovno igra pripremit će ih da igraju protiv ovog protivnika, koji je zapravo manje iskusan u ovakvim natjecanjima. Južnoamerička momčad će također imati samopouzdanje, nakon što su odigrali remi protiv Brazila u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a pobijedili su čak i Argentinu na svom terenu. Očekujem da će iskoristiti Katarsko neiskustvo i pobijediti u prvom kolu.

Moguće postave

Paragvaj: A. Silva – Piris, Balbuena, Gomez, Alonso – Ortiz, Rojas – Iturbe, Almiron, Dominguez – Santander

Katar: Al Sheeb – Ismaeil, Hisham, Salman, Hassan – Khoukhi, Madibo – Al Haydos, Afif, Hatem – Ali

Screenshot_8.thumb.png.61f2b7684d826ef27e5593d1e282b7fc.png

button.png.97623ee29f986001c4564c784e16cbdf.png    1570144818_button(1).png.1723bee5d7d60d31fe3275f6e8c9a939.png

(Koeficijenti 15.6. u 14:51 CET) 

Švedska Ž - Tajland Ž | Švedska -5 (1.475) bet365

Tajland se nalazi na 34. mjestu u svijetu, ali su imali katastrofalan start Svjetskog prvenstva. Izgubili su 13-0 od SAD-a, što je 12 poraz u posljednjih 13 utkamica ovog tima, sa 25 golova primljenih u posljednje četiri utakmice. Taj poraz od SAD-a je mogao biti mnogo bolji, nakon što je američki tim stvorio 39 šansi za gol. Možda 13 pogodaka neće biti u ovoj utakmici protiv Švedske, ali i dalje vjerujem da će to biti visok rezultat barem 5-6 golova razlike.

Šveđanke su na devetoj poziciji u svijetu, a pobjeda u ovoj utakmici bi im trebala podariti nokaut fazu. Šveđanke imaju samo jednom nisu izašle iz svoje skupine i to 2011. godine kada su završile na trećoj poziciji. Šveđanke su pobijedile Čilea sa 2-0 u prvoj utakmici što je bila njihova treća pobjeda zaredom. Ovo bi sada za njih trebao biti vrlo lagan zadatak, a moja oklada će ići na azijski hendikep -5.0. Očeujem visoku pobjedu Šveđanki. Sretno!

Screenshot_9.png.440ba160dd502ebd965c669b33473bc7.png

button.png.069af8599e73d4f3632ecb50c49c299c.png    952264090_button(1).png.b0ecaaa6c7a9188711619a113d1e705d.png

(Koeficijenti 15.6. u 15:11 CET) 

Danas nešto veći ulog i samo dva para. Ulog je u stvari 200€ koje sam  uložio na jučerašnji listić koji je prošao. Cijeli dobitak ulažem dalje do cilja koji je bio 1.000€+ a ako prođe, onda opet igra sa nižim ulozima.

Ovo je uplaćeno kod unibet kladionice koja prvo još nije blokirana u Hrvatskoj, a ako bude sa VPNom će joj se lako pristupati a drugo zato jer imaju klizne granice na kartone i košarku sa najvećima marginama.

U finalu Njemačke košarke očekujem efikasnu utakmica a unibet je super jer daje čak 10 poena nižu granicu od granice koja je kod drugih kladionica. Naravno i koeficijent je nešto niži ali mislim sasvim prihvatljiv.

Paragvaj - Katar

Očekujem pobjedu južnoamerikanaca a odbarao sam sigurniju opciju gdje moraju pobjediti barem jedno poluvrijeme pa ako nešto pođe po krivu u prvom poluvremenu imamo drugo kao backup. Ako se pitate otkud Katar na Copa America, budući da su imali samo 10 zemalja morali su pozvati dva gosta na natjecanje a kako se igra i Gold Cup i uskoro Afrički kup koji će biti jako zanimljiv, nisu imali previše izbora. Kataru je ovo pak dio priprema za Svjetsko prvenstvo.

Slika-zaslona-2019-06-16-u-08-14-01.png

prije 3 sati, Goksim said:

Danas nešto veći ulog i samo dva para. Ulog je u stvari 200€ koje sam  uložio na jučerašnji listić koji je prošao. Cijeli dobitak ulažem dalje do cilja koji je bio 1.000€+ a ako prođe, onda opet igra sa nižim ulozima.

Ovo je uplaćeno kod unibet" rel="">unibet kladionice koja prvo još nije blokirana u Hrvatskoj, a ako bude sa VPNom će joj se lako pristupati a drugo zato jer imaju klizne granice na kartone i košarku sa najvećima marginama.

U finalu Njemačke košarke očekujem efikasnu utakmica a unibet" rel="">unibet je super jer daje čak 10 poena nižu granicu od granice koja je kod drugih kladionica. Naravno i koeficijent je nešto niži ali mislim sasvim prihvatljiv.

Paragvaj - Katar

Očekujem pobjedu južnoamerikanaca a odbarao sam sigurniju opciju gdje moraju pobjediti barem jedno poluvrijeme pa ako nešto pođe po krivu u prvom poluvremenu imamo drugo kao backup. Ako se pitate otkud Katar na Copa America, budući da su imali samo 10 zemalja morali su pozvati dva gosta na natjecanje a kako se igra i Gold Cup i uskoro Afrički kup koji će biti jako zanimljiv, nisu imali previše izbora. Kataru je ovo pak dio priprema za Svjetsko prvenstvo.

Slika-zaslona-2019-06-16-u-08-14-01.png

Sviđa mi se ovaj dubl,mada mislim da ce Paragvaj imati dosta muka sa Katarom,upravo kao Peru sinoc sa Venecuelom,a vidim da je Izudin gore stavio da  nece biti ni Sanabrije,i imace svakako veci pritisak nego Katar.Po meni izjednacen mec,najblize X ishod ili minimalna pobjeda Paragvaja,ali bi naravno volio da prodjes najvise zbog odlicne uplate :D

Guangdong Tigers - Liaoning 1 (1.57) DNB1 (1.23) bet365

Guangdong je pre dve sezone igrao u trecoj ligi ali su uspeli da zavrse na trecem mestu i da u doigravanju prodju u drugu ligu. Prosle sezone su igrali dovoljno dobro da obezbede opstanak u ligi. Ove sezone su krenuli mnogo bolje i nakon 12 kola zauzimaju peto mesto sa 21 bodom. U prethodna pet kola imaju 2 pobede, 2 poraza i remi ali su imali tezak raspored. U ovom mecu igraju protiv ekipe koja je u zoni ispadanja i koja igra znatno slabije u odnosu na proslu sezonu. Liaoning je do sada ostvario samo tri pobede. Prosle sezone  Guangdong Tigers je savladao ovog protivnika 6:0 i 1:2. Mislim da ce i u ovom mecu pobediti ali se isplati odigrati i DNB u kombinaciji sa jos jednim parom.

Okzhetpes - Kairat Almaty 2 (1.75) DNB2 (1.36) bet365

Kairat Almaty je slabo poceo sezonu ali su sada u usponu forme i u nizu su od 3 pobede pa se nalaze na 5 mestu sa 25 boda. Za prvoplasiranim timom zaostaju 7 boda ali imaju mec manje do njih pa ako pobede u ovom mecu ta razlika ce biti 4 boda sto je itekako dostizno. Kairat je dosta kvaitetniji od protivnika tako da ocekujem pobedu gostiju ali odigracu DNB jer ako se mec zavrsi bez pobednika vratice nam ulozeno. Da Kairat igra na svom terenu odigrao bih cistu pobedu ali posto igraju u gostima odlucio sam se za sigurniju opkladu. Okzhetpes nije u formi.

Paragvaj - Katar // Katar over 0,5 golova bet365 - 1,70

Katar je daleko od toga da su reprezentacija za podcijeniti posebno u ovom meču protiv Paragvaja koji već godinama nije ni sjena reprezentacije kakvu su nekada imali. U reprezentaciji trenutno nemaju ni jednog igrač aza kojeg bi se moglo reći kako je zvijezda, jer to su igrači koji većinom igraju za prosječne europske, meksičke i brazilske klubove.

Sa druge strane samaa pozivnica Katra dovoljno govori o tome koliko jak uticaj imaju u FIFA-i i mislim da će oni učiniti sve kako bi do SP-a u njihovoj zemlji stvorili respektabilnu selekciju na sličan način kako su to radili i u drugim sportovima.

Doveli su nekoliko vrhunski sportskih radnika i mislim da bi mogli možda i iznenaditi večeras. 

Ako ništta, bet365 nudi koeficijent na to da će postići pogodak od čak 1,70 što se po meni, zaista mora iskoristiti.

par.jpg.ef9e13baa855733c409f8db01f93aa8f.jpg

Albacete - Mallorca // Under 2,5 golova bet365 - 1,61

Mallorca je u prvom meču slavila sa 2:0 te je potrebno da samo zadrže tu prednost, baš kao što je i jučer to uradio Deportivo, koji se plasirao u finale razigravanja. Ukoliko Mallorca slavi mogli bi gledati veliki derbi ekipa koje su prije 15-ak godina imalo vrlo važnu riješ u Španskoj ligi, pogotovo Deportivo koji je bio i prvak a čini mi se da je te sezone Mallorca završila kao četvrta.

Uglavnom, Albacete ima solidnu sezonu iza sebe, završili su četvti, ispred Mallorce ali kao što je običaj u Španiji plasman od treće do sedme poziciji apsolutno ništa ne znači, jer svi imaju podjednake šanse za plasman u La ligu. To je pokazao i Deportivo koji je u zaadnji čas izborio plasman u playoff.

Gosti bi trebali čuvati prednost tako da vjerujem daa neće srljati i mislim da bi mogli gledati sličan meč kao i sinoć između Malage i Deportiva. Under po kvoti od 1,61 moram uzeti ovdje.

under.thumb.jpg.222d0fd3584461ae55a8670a450e44e5.jpg

button.png.97623ee29f986001c4564c784e16cbdf.png    1570144818_button(1).png.1723bee5d7d60d31fe3275f6e8c9a939.png

Molde - Ranheim // Oba tima daju gol bet365 - 1,90

Molde je trenutno lider na tabeli ponaajviše zahvaljujući što imaju dvije odigrane utakmice više od Odda i Bodo Glimta te bi u slučaju kiskaa izgubili lidersku poziciju. Ranheim na ovo gostovanje dolazi u vrlo dobroj formi, upisali su četiri pobjede na zadnjih 6 utakmica i imaju samo 9 bodova manje od lidera Moldea. Domaćini imaju mnogo uspješni međusobni skor ali su na zadnjih 7 međusobnih obračuna samo jednom uspjeli saačuvati mrežu.

moldee.thumb.jpg.9522746f65ecb0728d08c3d76149707f.jpg

Izvor: bet365

S obzirom na to kako igra Ranheim u zadnje vrijeme vjerujem da mogu zabiti barem jedan dok u pobjedu Moldea ne sumnjam.

molde.thumb.jpg.36798c79e95780dc4fb643949f24e1a4.jpg

Rosenborg - Valerenga // Oba tima daju gol bet365 - 1,80

Ovdje ponovo igrama na golove, zbog toga što Rosebnorg igra katastrofalno ove sezone i mislim da su do sada dokazali da apsolutno protiv svakoga mogu primiti pogodak dok sa druge strane stoji ekipa koja igra vrlo dobro ove sezone i koaj ima ambicije da dođe do titule prvaka.

Ipak, bez obzira što Rosenborg ima 10 bodova manje od lidera Modlea, mislim daa njih još uvijek ne treba otpisivati jer imaju daleko najjači kadar ako gledamo imena nogometaša te mislim kako je ova loša forma prolazna.

Rosebnorg je već primio 14 pogodaka dok je Valerenga postigla 17 i jedni su od najefikasnijih u ligi. Rosebnorg će pokušati slaviti ovdje, i pogodak sa njihove strane također ne bi trebo doći u pitanje.

rosebnborg.thumb.jpg.a55518ff4da64e1eff4da9235ee78c97.jpg

Albacete - Mallorca

Double vrijedan rizika. Ulog je ogroman...La Liga

Sudac je malo poznati Jorge Fifueroa koji inaće sudi u Segundi.

2019-06-16-17-33-59-Spain-Jorge-Figueroa

Prvu utakmicu Mallorca je slavila 2:0. Očekujem svašta na ovoj utakmici ukoliko Albacete povede. Ako Mallorca prva zabije onda je vjerojatno pitanje prolaska riješeno. Ono što je super jest da bet365 daje kombinirati tko postiže prvi gol i broj kartona na utakmici. 

Uz pretpostavku da Albacete prvi zabija očekujem i lijepu kartonijadu na utakmici jer bi pitanje prolaska trebalo biti otvoreno što će rezultirati nervozom, zadržavanjima i sl. 

2019-06-16-17-29-40-bet365-Online-Sports

unibet ima granicu od 5,5 kartona za ovu utakmicu ali na žalost ne daju kombinirati ovakve tipove oklada na istom listiću

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use