Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 18.3. 2009

tonivk

Recommended Posts

Mislim da je danas poklon koeficijent 2.10 na Hajduk u Vinkovcima. Hajduk igra u punom sastavu dok se trener cibalije pomirio sa ispadanjem iz kupa te u vec losu momcad uveo 4 juniora....Gledao sam prvenstvenu utakmicu i cibalija do gola,, nije mogla preci centar...jednostavno su losi......

Andrev

Hajduk

Evo moja razmišljanja za danas:

Nogomet

Cibalija - Hajduk   2   2,05    0:0

-najviše sam se odlučio za ovaj par zbog tonivkovog posta gdje je rekao da će Cibalija igrati sa 4 juniora u sastavu...ali i općenito mislim da Miše neće dozvolit nikakav poraz koji bi narušio dobru atmosferu u Splitskom klubu, sigurno će htjeti dokazati kako je Cibalija u Nedjelju slučajno došla do boda

Rennes - Rodez Aveyron   1   1,30    2:0

-u kupu su uvjek moguća iznenađenja...ali mislim da je Rennes dovoljno dobra ekipa da pobjedi trećeligaša na svom terenu u regularnih 90 min...uostalom Rennse često baš u kupu daleko dogura i sada imaju dosta laganu zadaću do polufinala. Koeficjent mi je baš onakav kak bi trebao biti :) i mislim da ga treba odigrat...

Hokej

Wilkes Barre - Philadelphia Phantoms   1   1,85

-Phantomsi se bore za ulazaka u playoff AHL lige dok Wilkes Barre imaju nešto bolju situaciju ali ni oni nisu 100% sigurno u playoffu...međutim ovo je derbi jer to su klubovi koji su usko povezani sa Philadelphia Flyersima i Pittsburgh Penguinsima iz NHL-a, a ta dva kluba su veliki rivali...u AHL-u većinom kao bolji iz tih dvoboja izlazi Wilkes Barre jer jednostavno imaju bolju ekipu, sada igraju kod kuće te očekujem da će opet pobjedit

Sparta P. - Karlovy Vary   k1  1,40    5:2

-Sparta na krilima Davida Vybornia, igrača koji je prije igrao u NHL-u igra kod kuće igra i više nego dobro, prošli su Plzen bez većih problema i sada je na redu drugi protivnik, malo jači ali ipak mislim ne dovoljno jak za Spartu...k1 znači bilo kakva pobjeda domaćina u ovoj utakmici (svakako ce povesti sa 1-0 u pobjedama, ako se mene pita) :)

Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks    k1   1,75

-Columbus pokazao kako zna igrat protiv velikih i jakih ekipa, kod kuće su super ekipa i sa mladim Masonom na golu vrlo lako se može dogodit i shootout. Chicago jučer izgubio od New Jerseya i danas idu u goste neugodnom Columbusu...kao što sam i rekao izgleda da im forma pada i da u playoffu neće napravit ništa značajno. Puno puta sam se opeko na NHL odigravši čistu jedinicu pa zato igram k1 jer to uključuje pobjedu i poslje regularnog vremena...

pa da ne povjerujes..

sjebe me koeficjent 1.10, žene rukomet

kud ćeš sa 1.10...

ma ono da se napumpa tečaj :)

Ma kakav tecaj  :P

Nemoj to radit, ne vrijedi riskirat zbog 1,10 1,20 itd... ako imas lijep listic. Ne dodavaj nist ak ne mislis igrat jps neki par, a ako igas bolje odigraj 1,60 pa si miran, ako pogodis dobitak ce ti bit puno veci nego da 1,10 riskiras koji i ako pogodis (AKO uvijek postoji NEMA sigurnog para) nece ti donjet neko posebno bogatstvo.

;)

Dubrava je ubila Zabok (92:66)  ;D

pa da ne povjerujes..

sjebe me koeficjent 1.10, žene rukomet

kud ćeš sa 1.10...

ma ono da se napumpa tečaj :)

super ces ga napumpati sa 1.10

na veći ulog i je nešt.

ja tako i dobijem, to je moja stvar :)

na 1000kn to je sto kn, ali ni to nije razlog za rizik sa tim koeficijentom.....a cisto sumljam da stavljas 1000kn,po tvojim parovima....igras taj zenski rukomet, a kladim se da neznas niti jednu igracicu koja je nastupila, neide to tako¨!

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use