Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 18.3. 2009

tonivk

Recommended Posts

Mislim da je danas poklon koeficijent 2.10 na Hajduk u Vinkovcima. Hajduk igra u punom sastavu dok se trener cibalije pomirio sa ispadanjem iz kupa te u vec losu momcad uveo 4 juniora....Gledao sam prvenstvenu utakmicu i cibalija do gola,, nije mogla preci centar...jednostavno su losi......

Andrev

Hajduk

Evo moja razmišljanja za danas:

Nogomet

Cibalija - Hajduk   2   2,05    0:0

-najviše sam se odlučio za ovaj par zbog tonivkovog posta gdje je rekao da će Cibalija igrati sa 4 juniora u sastavu...ali i općenito mislim da Miše neće dozvolit nikakav poraz koji bi narušio dobru atmosferu u Splitskom klubu, sigurno će htjeti dokazati kako je Cibalija u Nedjelju slučajno došla do boda

Rennes - Rodez Aveyron   1   1,30    2:0

-u kupu su uvjek moguća iznenađenja...ali mislim da je Rennes dovoljno dobra ekipa da pobjedi trećeligaša na svom terenu u regularnih 90 min...uostalom Rennse često baš u kupu daleko dogura i sada imaju dosta laganu zadaću do polufinala. Koeficjent mi je baš onakav kak bi trebao biti :) i mislim da ga treba odigrat...

Hokej

Wilkes Barre - Philadelphia Phantoms   1   1,85

-Phantomsi se bore za ulazaka u playoff AHL lige dok Wilkes Barre imaju nešto bolju situaciju ali ni oni nisu 100% sigurno u playoffu...međutim ovo je derbi jer to su klubovi koji su usko povezani sa Philadelphia Flyersima i Pittsburgh Penguinsima iz NHL-a, a ta dva kluba su veliki rivali...u AHL-u većinom kao bolji iz tih dvoboja izlazi Wilkes Barre jer jednostavno imaju bolju ekipu, sada igraju kod kuće te očekujem da će opet pobjedit

Sparta P. - Karlovy Vary   k1  1,40    5:2

-Sparta na krilima Davida Vybornia, igrača koji je prije igrao u NHL-u igra kod kuće igra i više nego dobro, prošli su Plzen bez većih problema i sada je na redu drugi protivnik, malo jači ali ipak mislim ne dovoljno jak za Spartu...k1 znači bilo kakva pobjeda domaćina u ovoj utakmici (svakako ce povesti sa 1-0 u pobjedama, ako se mene pita) :)

Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks    k1   1,75

-Columbus pokazao kako zna igrat protiv velikih i jakih ekipa, kod kuće su super ekipa i sa mladim Masonom na golu vrlo lako se može dogodit i shootout. Chicago jučer izgubio od New Jerseya i danas idu u goste neugodnom Columbusu...kao što sam i rekao izgleda da im forma pada i da u playoffu neće napravit ništa značajno. Puno puta sam se opeko na NHL odigravši čistu jedinicu pa zato igram k1 jer to uključuje pobjedu i poslje regularnog vremena...

On 18. 03. 2009. at 21:49, digidoo said:

Citiraj

Citiraj

pa da ne povjerujes..

sjebe me koeficjent 1.10, žene rukomet

kud ćeš sa 1.10...

ma ono da se napumpa tečaj :)

Ma kakav tecaj  :P

Nemoj to radit, ne vrijedi riskirat zbog 1,10 1,20 itd... ako imas lijep listic. Ne dodavaj nist ak ne mislis igrat jps neki par, a ako igas bolje odigraj 1,60 pa si miran, ako pogodis dobitak ce ti bit puno veci nego da 1,10 riskiras koji i ako pogodis (AKO uvijek postoji NEMA sigurnog para) nece ti donjet neko posebno bogatstvo.

;)

Dubrava je ubila Zabok (92:66)  ;D

On 19. 03. 2009. at 8:37, digidoo said:

Citiraj

Citiraj

Citiraj

Citiraj

pa da ne povjerujes..

sjebe me koeficjent 1.10, žene rukomet

kud ćeš sa 1.10...

ma ono da se napumpa tečaj :)

super ces ga napumpati sa 1.10

na veći ulog i je nešt.

ja tako i dobijem, to je moja stvar :)

na 1000kn to je sto kn, ali ni to nije razlog za rizik sa tim koeficijentom.....a cisto sumljam da stavljas 1000kn,po tvojim parovima....igras taj zenski rukomet, a kladim se da neznas niti jednu igracicu koja je nastupila, neide to tako¨!

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Samo da napisem nekoliko recenica kolegama kojima mozda u realnom kladjenju nedostaje jedan par u svojim tiketima da malo podignu kvotu.  U nedelju u 18.00 casova igraju Juventus i Monza. Za predlog za kladjenje na tom mecu ne treba nikakva analiza, ali bih hteo da napisem samo nekoliko recenica.  Po meni, ako bi trebalo da analiziramo samo igre italijanskih klubova, Juventus nije ni medju prvih pet italijanskih klubova, ako gledamo samo kvalitet igre. U ovom trenutku bolju igru imaju i Inter, Napoli, Atalanta i Bologna a ja bih dodao i da Fiorentina igra bolje. Ali ako gledamo ukupnu organizaciju i moc kluba, onda je Juventus druga italijanska ekipa. U ovom trenutku u Juventusu je opsta mobilizacija, i oni prakticno svaku utakmicu igraju na zivot i smrt. U ovom trenutku Juventus zaostaje za Interom u organizaciji kluba barem za 100-200 miliona i oni to trenutno resavaju “dokapitalizacijom” odnosno ubacivanjem novca preko “sestrinskih” firmi. Za Juventus kao klub bi neucestvovanje sledece sezone u Ligi Prvaka bilo prava katastrofa, i zbog toga je u klubu potpuna mobilizacija. Naravno da Juventus nikada nece propasti, ali je u ovom trenutku ucesce kluba u Ligi Prvaka sledece sezone poput prikljucivanja teskog bolesnika na aparate. Monza je ispala jos pre nekoliko meseci, ali da Juventus izgubi makar i bod u nedelju, to bi bilo za njih poput gubitka titule Dortmunda kod kuce u onoj istorijskoj utakmici sa Meinzom. Ova jedinica na Juventus protiv Monze u nedelju se mogla naci ipre neki dan po kvoti od 1,20 trenutno je oko 1,18 dok ja mislim da ce na dan utakmice biti do 1,16 ako ne i manje. Mislim da bi vec sada trebalo da uplacujete tu jedinicu, iako mislim da ce Juve do nje doci u nekom hororu. Ja uopste ne mislim da Juventus dobro igra, ali stvarno se slazem sa celnicima  kluba da u ovom trenutku organizacijski toliko zaostaju za Interom, da bi eventualno neucestvovanje Juventusa u Ligi Prvaka bila prava katastrofa i istorijski fijasko. Mislim da ce biti nemoguce u petak pronaci kladionicu u kojoj ce jedinica na Juve biti kvotirana sa 1,20 ali ako to bude moguce, u 15.00 casova i 0,0000001 sekundi cu svakako pokusati da ubacim tu jedinicu kao svoj predlog. Da kazem i to, da u klubu postoji struja koja namerava da po svaku cenu sledece sezone dovede na klupu Antonia Contea i da u njemu vide jedinu i poslednju sansu da se klub vrati na stare staze. Da kazem i da je ta struja unutar kluba za sada u manjini. Jedinica protiv Monze je pod moranjem za Juventus i iz razloga sto je to jedina utakmica kod kuce u izuzetno teskom rasporedu, jer Juve sutra igra sa Parmom, pa docekuje Monzu, pa onda dva puta uzastopno gostuje i to ne bilo kome, vec Bologni i Laziju, majko moja.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use