Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.6.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Azerbejdžan - Mađarska (2.15) bet365

Mađarska je dobila ogroman tračak nade u borbi za top dva mjesta u kvalifikacijskoj skupini E nakon velikog skalpa sa Hrvatskom u drugom kolu. Pobjeda od 2-1 nad viceprvacima Svijeta doslovno je došla niotkuda akon razočaravajućeg prvog kola i poraza od 2-0 protiv Slovačke. Ekipa Marka Rossija sada želi šest bodova protiv Azerbejdžana i Velsa.

Screenshot_45.thumb.png.ab4c9ddd9bc00d2c66297679bc281610.png

Izvor: bet365

Gosti neće imati nikakvih značajnih izostanaka u ovom vrlo važnom tjednu za njih. To znači da očekujemo da će Hoffenheimov talisman Adam Szalai voditi liniju. On je vođa ove generacije uz kapetana Balasza Dzsudzsaka. Domaćini su pokazali snažan otpor drugoplasiranim Hrvatima u prvom kolu. Ovdje mi je nekako teško zamisliti da će Azerbejžan moći napraviti neki uspjeh protiv Mađarske ekipe koja je motivirana. Gosti imaju na čemu graditi nakon što nisu primili gola protiv Estonije i Finske u Ligi nacija prije ovih kvalifikacija. Znači samopouzdanje će biti na vrhuncu i očekujem njihovu pobjedu u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_44.thumb.png.596cbcb958c045b87fbf53c610960b9c.png

1727704083_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.b3067f181113c56f3f2833bd7df30de6.png

(Koeficijenti 8.6. u 15:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Belgija - Kazahstan | Pobjeda Belgije u oba poluvremena (1.44) bet365

Kazahstan je krenuo sa kvalifikacijskom kampanjom sa šokantnom pobjedom nad Škotskom. Došlo je niotkuda, jer su Hawksi imali razočaravajući niz u Ligi nacija. Kazakhstan je završio na trećoj poziciji sa Gruzijom, Latvijom i Andorrom. Oni su propustili priliku da osiguraju svoje mjesto kroz Ligu nacija. Teško da će biti u top 2 u ovoj skupini bez obzira na spomenutu pobjedu protiv Škotske. Ekipa Michala Bileka je otkrla obrambenu ranjivost u sljedećem susretu protiv Rusije kod kuće gdje su poraženi sa 0-4.

Screenshot_47.thumb.png.de8c7eeaf5c7df6e1a14a699dc260a49.png

Belgija je pokazala snagu u par lakih pobjeda nad Rusijom i Kiprom na početku kvalifikacija. Uživali su u nevjerojatnoj napadačkoj formi sa 43 gola postignuta u 10 utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. S obzirom na to da će se boriti protiv momčadi koja je u ožujku primila četiri gola, tako da možeom ovdje očekivati samo golijadu i to od strane Belgije. Kazahstan je prošle kvalifikacije završio na dnu sa 17 golova primljenih u pet utakmica. Očekujem pobjedu Belgije već u prvom poluvremenu, a tako i u drugom. Mislim da će Belgija pobijediti oba poluvremena. Imaju mnogo kvalitetniji tim a igraju i kod kuće. Sretno!

Screenshot_46.thumb.png.94e0076a4c2dadfb7bd6d96a829b3b6c.png

(Koeficijenti 8.6. u 16:13 CET) 

Turska - Francuska 2 (1.66) bet365

Turska je domaćin Francuskoj nakon četiri uzastopne pobjede, gdje su pobijedili Albaniju i Moldaviju u prve dvije utakmice u skupini H, dok su taj uspjeh gradili nakon pobjeda u prijeteljskim utakmicama protiv Grčke i Uzbekistana. Senol Gunes će sada željeti da ostvari nova tri boda, ali protiv Svjetskih prvaka to će biti vrlo težak zadatak.

Screenshot_49.thumb.png.d943611627887ab30819ad90f1cfd63a.png

Izvor: bet365

Francuska je ipak najteži izazov u ovom natjecanju u ovom trenutku jer su prvaci Svijeta, a putuju na ovu utakmicu nakon četiri pobjede zaredom također. Francuska je pobijedila Urugvaja, Moldavijum Island i nedavno Boliviju, nakon što su postigli ukupno osam golova u prve dvije utakmice na EURU 2020. Oni zaista imaju smrtonosnu napadačku liniju sa Olivier Giroudom, Griezmannom, Mbappeom i Matuidiom. Mislim da će Francuska ovdje ostvariti pobjedu i da su mnogo jači od Turske koja vjerujem neće moći da im parira. Sretno!

Screenshot_48.thumb.png.69dcd95ece640372665a337ce550c767.png

464716791_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.d1616fb997f125059b0049e3cad9ee6a.png

(Koeficijenti 8.6. u 16:37 CET) 

prije 6 sati, crash1 said:

Armenija - Lihtenštajn // - 2.00 AH Armenija bet365 - 1,80

Armenija je u meču protiv BiH na gostovanju pokazala koliko su zapravo neugodni, Bosna je slavila sa 2:1 ali rezultat je mogao biti sasvim drugačiji da su Armenci iskoristili nekoliko izglednih prilika. Kada su takvu partiju pružili u gostima protiv jednog od favorita u grupi, vjerujem da kod kuće protiv najslabije reprezentacije u grupi mogu postići tri pogodka i slaviti u hendikepu.

-2.00 hendikep po koeficijentu od 1,80 je zaista prihvatljiv, ako uzmemo u obzir kvalitet reprezentacija. Armenci sujedna od boljih reprezentacija što se tiče "slabijih reprezentacija" na svijetu, tako da su za Lihtenštajn apsolutno spejs šatl :D 

1877843405_aharmen.jpg.faf486c2996ff5283f8a1c20b2fe9ad9.jpg

Postava Liechtensteina je izasla. Vrijedi mozda natrpat na golove, ekipu od Armenije ne znam osim Mihkitarijana, ali zato znam golmana od Liechtensteina koji je stvarno panji. Nismo igrali skupa, ali mi trenutno igra za bivsi klub kojeg dobro pratim. Tu i tamo ga pogodi neka lopta i to je to ? Mozda sam malo grub ali sam iskren. Jedan igrac koji danas igra je prije sa mnom studirao (nismo prijatelji) i igrali smo jedan protiv drugog prije par godina samo sto su mene cure i alkohol onda ubili ?? 

Momci graju za cast, nista vise. U ponedjeljak kad se vrate igraci na faks/posa ce im se kolegi samo rugati, sad je pitanje samo kakvi su igraci Armenije. Svidja mi se opcija od @crash1, isto tako vrijedi probat da ce Armenija postic minimum 3 gola po kvoti od 1.72

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use