Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.6.2019.

IzudinB

Recommended Posts

UŽIVO OD 15.00: HRVATSKA U OSJEČKOJ VRUĆINI TRAŽI SLAVLJE PROTIV BALEA I DRUŠTVA Težak ispit za Dalićevu momčad, statistika na strani Vatrenih!

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom težak je ispit. U trećoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman na Euro suparnik Vatrenima je Wales koji utakmicu u Gradskom vrtu u Osijeku dočekuje pun optimizma, bez presinga nakon slavlja protiv Slovačke u svojoj jedinoj dosadašnjoj utakmici. Može li Hrvatska isprati gorak okus poraza od Mađara? Tekstualni prijenos okršaja iz Osijeka pratite UŽIVO na portalu SN s početkom od 15.00.

HRVATSKA - WALES (15.00)

HRVATSKA: Livaković; Barišić, Vida, Lovren, Jedvaj; Kovačić, Brozović; Perišić, Modrić, Brekalo; Kramarić

WALES: Hennessey; Roberts, Mepham, Lawrence, Davis; Allen, Smith; Wilson, Brooks, James; Bale

Obrana je slaba strana hrvatske reprezentacije, jer Dejan Lovren i Domagoj Vida su iskusni ali spori stoperi, oni teško izlaze na kraj s igračima koji okomito utrčavaju prema golu. Wales bi zato trebao izolirati njih dvojicu i zatim iskoristiti brzinu Garetha Balea i Daniela Jamesa, piše Wales Online u najavi dvoboja u Gradskom vrtu (subota, 15 sati).

Ako se na kraju klupske sezone mučio u potrazi za motivacijom, Zlatko Dalić u petak je iz Cardiffa dobio neočekivani medijski poguranac. Njegov mentor Ćiro Blažević iskoristio bi sličnu priliku da zidove svlačionice oblijepi diskvalificirajućim napisima velškog tiska - evo, sinovi, kako oni doživljavaju srebrne sa Svjetskog prvenstva - a momčad bi onda istrčala na travnjak s nožem u zubima i za pola sata riješila pitanje pobjednika. Dalić, međutim, više vjeruje u pedantni pristup, u peglanje linija na treninzima i uvježbavanje prekida koji su se tijekom njegova mandata pokazali kao Ahilova peta momčadi.

BODOVI SU NUŽNI

Dva puta je Hrvatska igrala s Walesom u Osijeku i oba puta trijumfirala sa 2-0, ali je put do pobjeda gradila neusporedivim metodama. Pod Slavenom Bilićem 2010. godine do vodstva su ‘vatreni’ stigli kopijom akcije s treninga Barcelone: u seriji kratkih dodavanja lopta je deset puta mijenjala adresu dok se momčad s centra spuštala prema kaznenom prostoru, da bi na koncu Ivan Rakitić udarcem sa 20 metara ostavio velškog vratara bez odgovora. Kada je dvije godine poslije projekt preuzeo Igor Štimac, momčadi je usadio crtu vlastitog direktnog karaktera i ona je do vodećeg gola stigla iz - jednog dodira. Bez akcije, ‘hurraaa pristupom’. Golman Hennessey je oklijevao s ispucavanjem, a Mandžukić u sprintu osvojio dvadesetak metara, presjekao njegovo dodavanje i poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Dalić vs Giggs

Zlatko Dalić

Samo je 609 dana prošlo otkako je preuzeo hrvatsku reprezentaciju, a čini se kao da je tu već godinama. Zlatko Dalić (52) odveo je Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, tamo napravio čudesan rezultat, no sada je ponovno na početku, brzo u nogometu stvari postaju prošlost. Podbacio je s momčadi u Budimpešti i zato u 23. utakmici na klupi Vatrenih nema izbora. Pobjeda je jedino rješenje za mir.

Ryan Giggs

Legenda Manchester Uniteda na klupi Walesa je od prošle godine i u dosadašnjih 11 utakmica ima po pet pobjeda i poraza, uz jedan remi. Danas 45-godišnji Ryan Giggs nema puno trenerskog iskustva, ali igrači mu vjeruju i od njih on može izvući maksimum. Svjestan je što bi mu uspjeh u osječkom Gradskom vrtu donio, Wales si danas apsolutno može otvoriti vrata raja. Vrlo zanimljiv test je pred Giggsom.

Prije nego što je momčad iz Opatije poveo prema Osijeku, izbornik je najavio da bodove namjerava osvojiti kontroliranim presingom.

REJTING

Navijači ne trebaju očekivati uragansko otvaranje utakmice, ništa od tepih-bombardiranja gostujućeg kaznenog prostora, jer spušteni gard izaziva nevolje, barem u trenutku dok Dalić krpa bekovske pozicije igračima koji se ovog proljeća nisu naigrali u svojim klubovima. Tin Jedvaj je, za ilustraciju, vrhunac sezone dosegnuo onom blistavom partijom okrunjenom s dva gola Davidu de Gei u okviru dvoboja Lige nacija, ali se na drugoj strani nije naigrao u bundesligaškom domicilu. Rejting Borne Barišića u Glasgowu se urušio kada se s utakmice ‘vatrenih’ u Budimpešti vratio ozlijeđen u klupski kamp ‘rangersa’. Menadžer Steven Gerrard ga je zaboravio i od sredine ožujka do kraja sezone samo jednom je osječkog braniča poslao na teren. Zbog toga neće biti iznenađenje ako u subotu u Osijeku od prve minute zaigra debitant Dario Melnjak, trenutačno jedini zdrav kandidat koji je proljetos regularno brusio formu nastupima za Rizespor u turskoj ligi.

U trenutku kada me je roster izbušen otkazima uslijed ozljeda, umora ili zamora materijala, dobra vijest za Dalića je da se utakmica igra u Gradskom vrtu. Statistika, naime, kaže da u Osijeku hrvatska reprezentacija ne gubi, u jedanaest nastupa upisala je čak devet pobjeda uz dva remija, a Velšani priznaju da ih u pripremi meča žulja taj dokaz negostoljubivosti ‘vatrenih’.

Modrić vs Bale

Luka Modrić

Po 121. put će danas poslijepodne u Gradskom vrtu 33-godišnji veznjak madridskog Reala zaigrati u dresu A-reprezentacije Hrvatske i po 28. put će Vatrene predvoditi kao kapetan. Nije aktualnoj Zlatnoj lopti bilo lako u sezoni 2018./19. u redovima Real Madrida s kojim je upisivao neuspjehe na svim područjima, ali to je sada iza njega i da bi Hrvatska bila prava protiv Walesa i Luka Modrić mora biti pravi. Nebrojeno je puta to već učinio igrajući za Vatrene, morat će još jednom u važnom kvalifikacijskom sudaru.

Gareth Bale

Najbolji strijelac u povijesti reprezentacije Walesa želi ponoviti 2016. godinu kad je suigrače sjajnim predstavama odveo na Europsko prvenstvo u Francuskoj i tamo stigao do polufinala. Daleko je Gareth Bale bio od te forme u protekloj klupskoj sezoni, no on je i dalje igrač na kojeg itekako dobro treba paziti. Kapetan Velšana, nogometaš oko kojeg se u ofenzivnom dijelu sve vrti.

- Malo je komplicirano putovati do tamo. Razgovarajući s Kalinićem shvatio sam da Hrvatska taj stadion namjerno bira, jer se gosti tamo teško snalaze. Čeka nas prava kvalifikacijska utakmica, ozbiljna škola za moje mlađe suigrače koji tek ulaze u momčad - objašnjava Neil Taylor koji dijeli svlačionicu Aston Ville s vratarom Lovrom Kalinićem.

Taylor je igrao 2010. u Osijeku i nema dobre uspomene. Dobio je završnih desetak minuta, prisjeća se da je odmah po ulasku pokušao uklizati Modriću i pritom se ozlijedio. Kući se vratio prazne prtljage i s velikom oteklinom na zglobu.

GOLF ILI NOGOMET?

Devet godina poslije Luka Modrić vlasnik je Zlatne lopte i nogometaš oko kojeg Dalić gradi igru. On je jamstvo da će ključevi utakmice biti u Dalićevim rukama, ali za otključavanje velške brave izborniku će trebati još barem jedan raspoloženi strijelac uz Andreja Kramarića. Nakon Svjetskog prvenstva u osam utakmica Kramarić je postigao tri gola, Jedvaj je dodao dva, a preostali strijelci zvali su se Perišić, Vida, Mitrović, Barišić i Rebić. Na suprotnoj strani sve se još uvijek vrti oko Garetha Balea, premda zlobnici sve češće podvlače da strijelca 31 gola za Wales već izvjesno vrijeme golf zanima više od nogometa...

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/reprezentacija/uzivo-od-1500-hrvatska-u-osjeckoj-vrucini-trazi-slavlje-protiv-balea-i-drustva-tezak-ispit-za-dalicevu-momcad-statistika-na-strani-vatrenih/8981939/

Pozdrav svima.. vec dugo pratim objave i mogu Vam se samo svima iskreno zahvaliti jer cesto ukazete na neke zanimljive cinjenice i objavama pomognete da se lakse dodje do love..

Ovo mi je prva objava i prvo javljanje, i odma bi zelio da ukazem na jednu zanimljivu ponudu sto mi je zapela za oko, i mislim da se mogu fine pare uzeti na ovomo:

-zemaljska kladionica, na prostoru Bih pod nazivom SportPlus ima ovo u ponudi i mislim da je greska:

utakmica Armenija-Lihtenstajn ima na ponudi sa opcijom oba poluvremena manje od 1,5 gola i oba poluvremena vise od 1,5 gola na utakmici, zanimljivo je sto je u oba slucaja kvota dosta velika (na manje od 1,5 gola je kvota 3,20 a na vise od 1,5 gola je kvota 3,70)

Nisam blizu da pokusam singlirati i jedno i drugo, tako da neznam moze li proci, ali ako moze ovo je odlican poklon kladionice gdje se sa ozbiljnijim ulogom moze uzeti fina lova.

Ako neko pokusa i uspije uplatiti neka samo javi, da znamo moze li ili nemoze.. hvala

BA POLUVREMENA MANJE OD 1,5 GOLA Description 

Armenija - Lihtenštajn (m15)1 3.202 1.30

OBA POLUVREMENA VIŠE OD 1,5 GOLA Description 

Armenija - Lihtenštajn (v15)1 3.702 1.22

prije 3 minute, Basske said:

Pozdrav svima.. vec dugo pratim objave i mogu Vam se samo svima iskreno zahvaliti jer cesto ukazete na neke zanimljive cinjenice i objavama pomognete da se lakse dodje do love..

Ovo mi je prva objava i prvo javljanje, i odma bi zelio da ukazem na jednu zanimljivu ponudu sto mi je zapela za oko, i mislim da se mogu fine pare uzeti na ovomo:

-zemaljska kladionica, na prostoru Bih pod nazivom SportPlus ima ovo u ponudi i mislim da je greska:

utakmica Armenija-Lihtenstajn ima na ponudi sa opcijom oba poluvremena manje od 1,5 gola i oba poluvremena vise od 1,5 gola na utakmici, zanimljivo je sto je u oba slucaja kvota dosta velika (na manje od 1,5 gola je kvota 3,20 a na vise od 1,5 gola je kvota 3,70)

Nisam blizu da pokusam singlirati i jedno i drugo, tako da neznam moze li proci, ali ako moze ovo je odlican poklon kladionice gdje se sa ozbiljnijim ulogom moze uzeti fina lova.

Ako neko pokusa i uspije uplatiti neka samo javi, da znamo moze li ili nemoze.. hvala

@Basske dobrodošao na forum i hvala na pohvalama svim aktivnim članovima! Svrha foruma je upravo to, pomoći jedni drugima, razmjeniti kvalitetne informacija, lijepo se družiti i zajedno što više zaraditi!

Koeficijenti na navedene oklade su lijepi međutim mislim da se ne radi o surebetu jer oklada 1 i 2 ne uzimaju sve scenarije u obzir. Ne znam kako kladionica tretira druge scenarije, ali ako bi npr. prvo poluvrijeme bilo manje od 1,5 golova na utakmici a drugo poluvrijeme više od 1,5 golova na utakmici onda bi obje oklade bile gubitne. Trebalo bi vidjeti koje se sve opcije nude kod te razrade te kako se tretira scenarij koji sam naveo - kao storno ili kao gubitne oklade za obje situacije. 

prije 46 minute, crash1 said:

Grčka - Italija // Over 3,5 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,61

Samo da nadodam da SuperSport daje 1,65 za over 4,5 kartona što nikako naravno ne bi preporučio međutim mislim da je dobar pokazatelj da je ova granica i koeficijent dobar za odigrati. Ja ću vezati i sa underom 2,5 golova. 

SP žene: Milijun prodanih ulaznica za događaj godine

Francuska je od sedmog lipnja pa do sedmog srpnja domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva za žene.

Djevojke nastupaju! Počevši od petka pa idućih mjesec dana pratit ćemo zbivanja sa Svjetskog nogometnog prvenstva za žene koje će se održati u Francuskoj. Upravo će domaće djevojke biti jedne od favorita, a također će po tradiciji i otvoriti prvenstvo i to protiv reprezentacije Južne Koreje. 

Ovo će biti osmo Svjetsko prvenstvo za žene (prvo je održano 1991. godine), a najtrofejnije su Amerikanke s tri naslova. Upravo će one biti i braniteljice naslova, titula koju su osvojili prije četiri godine u Kanadi. Amerikanke predvode Megan Rapinoe, Alex Morgan te 36-godišnja Carli Lloyd kojoj će ovo biti vjerojatno i posljednji SP, za reprezentaciju je zabilježila nevjerojatna 274 nastupa čime je uvjerljiva rekorderka. SAD će biti ponovno jedan od favorita.

Francusku predvodi ponajbolja igračica Europe, Amandine Henry koja je nedavno s Lyonom osvojila još jedan, četvrti po redu trofej najbolje u Ligi prvaka. Lyon nudi čak sedam reprezentativki. Francuska nikada nije bila svjetski prvak u ženskom nogometu, a ukoliko uspiju u nakani pred svojom publikom tada će istovremeno držati najvažnije nogometne trofeje u muškom i ženskom nogometu što se do sada još nije dogodilo.

Od ostalih reprezentacija pozornost treba usmjeriti prema Njemačkoj (dvostruke prvakinje), Japanu, Kanadi, Australiji, Brazilu i Engleskoj. Što se tiče stadiona, postoji devet gradova koji će ugostiti reprezentacije, to su: Pariz, Lyon, Grenoble, Nica, Montpellier, Rennes, Le Havre, Valenciennes te Reims. Finale će se održati u Lyonu. 

Na prvenstvu sudjeluju 24 reprezentacije podijeljene u šest skupina po četiri. Po dvije najbolje prolaze u osminu finalu gdje će im se pridružiti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Domaćin tvrdi kako je prodano više od milijun ulaznica tako da možemo očekivati odličnu atmosferu na stadionima.

Njemačka Ž - Kina Ž 1 (1.25) bet365

Njemice su dvostruke prvakinje i one su ogromni favoriti u ovom susretu. Njemice su već dugi niz godina vodeći kandidati iz UEFA Konfeeracija i osvojili su Svjetsko prvenstvo 2003. i 2007. godine. Od tada su Njemačku pobijedili u četvrtfinalu 2011.. i polufinalu 2015. godine. Oni su odigrali četiri prijateljske utakmice 2019. godine i sve protiv timova koji će se natjecati na Svjetskom prvenstvu, a Njemačka je uspjela pobijediti tri od te četiri utakmice, dok su remizirali četvrtu. Mislim da bi oni trebali biti previše dobri za ovu ekipu Kine. Početak prvenstva sa pobjedom je glavni cilj Njemačke! Sretno!

Screenshot_39.thumb.png.298b7948b50a9a40f36de288e0b45f06.png

(Koeficijenti 8.6. u 12:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 minutu, IzudinB said:

Njemačka Ž - Kina Ž 1 (1.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Njemice su dvostruke prvakinje i one su ogromni favoriti u ovom susretu. Njemice su već dugi niz godina vodeći kandidati iz UEFA Konfeeracija i osvojili su Svjetsko prvenstvo 2003. i 2007. godine. Od tada su Njemačku pobijedili u četvrtfinalu 2011.. i polufinalu 2015. godine. Oni su odigrali četiri prijateljske utakmice 2019. godine i sve protiv timova koji će se natjecati na Svjetskom prvenstvu, a Njemačka je uspjela pobijediti tri od te četiri utakmice, dok su remizirali četvrtu. Mislim da bi oni trebali biti previše dobri za ovu ekipu Kine. Početak prvenstva sa pobjedom je glavni cilj Njemačke! Sretno!

Screenshot_39.thumb.png.298b7948b50a9a40f36de288e0b45f06.png

Meni su ovdje u oči upale razrade na kartone. Jasno je da bi Njemačka trebala slaviti i sve napisano stoji. Ono što je ko kartona zanimljivo jest da je granica svega 1,5 kartona.

Od Njemica se ne očekuju kartoni dok je za Kinu kao momčad granica 1,5 kartona, isto kao i ukupni zbroj kartona na utakmici. E sad, koeficijent je i 1,90 da će Kina dobiti više kartona od Njemačke što nije baš logično odnosno koeficijent bi trebao biti puno manji.

Također, uzevši u obzir izuzetno nisku granicu koeficijent 6,00 da neće biti kartona na utakmici se čini previsok međutim to je uvijek jako riskantna oklada...

Vrijeme igranja utakmice Hrvatska - Wales ne ide previše na ruku kartonima jer bi tempo igre zbog vrućine trebao biti nešto niži međutim sudac koji će voditi utakmicu je jako dobar za overe...

Evo komentara o njegovom suđenju a ujedno pozivam sve članove da prokomentiraju suđenje utakmica koje gledaju u za to predviđenom podforumu (svaki sudac ima svoj topic)

Island - Albanija 1 (1.65) bet365

Island će se nadati da će kvalifikacije za Euro 2020 započeti sa pobjedom protiv Albanije. Domaćini su u ožujku pretrpjeli težak poraz od 4-0 protiv Francuske, poraz koji je slijedio laganu i očekivanu pobjedu od 0-2 u Andori.

Screenshot_41.thumb.png.c78c35c5b9d8e85e7d417b5e4cdbf4c0.png

Izvor: bet365

Albanija ima identičan rekord nakon dva kola, ali su igrali vrlo loše protiv Turske gdje su izgubili sa 0-2. To je bio poraz koji je ozbiljno ugrozio njihove ambicije da završe skupinu kao drugoplasirana ekipa. Ekipa Ervina Bulkua sada treba pobjedu kako bi nadoknadili taj poraz od Turske.

Island je ušao u povijest u posljednja dva velika natjecanja. Oni moraju pobijediti u ovoj utakmici i moraju pobjeđivati timove poput TUrske i Albanije ako žele da napreduju dalje kao što su to učinili na tri uzastopna velika događaja. Glavni trener Erik Hamren ima skupinu iskusnih igrača koji već neko vrijeme igrjau zajedno. Domaćini će imati veliku šansu da ostvare pobjedu. Albanija nije baš igrala dobro u napadu i nemaju igrača u reprezentaciji koji su postigli više od šest golova osim Armanda Sadikua.

Screenshot_40.thumb.png.7214b2895745bd0f8bb878287fbb7c14.png

(Koeficijenti 8.6. u 12:21 CET) 

prije 2 minute, fran said:

Šta kažete na over 3,5 kartona za Hrvatska - Wales? Sofa kaže da sudac ima prosjek od 5,5 kartona, a ako Hrvatskoj ne krene po planu plus nervoza zbog vručine...

Sudac je odličan za kartone a mene samo brine kakav će biti tempo igre. Da se igra u večernjim satima ovo bi igao sa većim ulogom, ovako još razmatram...

Tko misli da će Hrvatska kiksati over kartona se nameće sam po sebi pa X2 i over 3,5 kartona itekako imaju smisla. Osobno očekujem, kako sam već i napisao, kilavu pobjedu 1-0 ili 2-0, lošu igru i vjerojatno 4-5 kartona. 

prije 1 sat, fran said:

Šta kažete na over 3,5 kartona za Hrvatska - Wales? Sofa kaže da sudac ima prosjek od 5,5 kartona, a ako Hrvatskoj ne krene po planu plus nervoza zbog vručine...

Meni se svidja navedeni tip.

Da ce Hrvatska dobit 2+ kartona kvota je 1,72 i mislim da ce dobiti barem 2 kartona jer Balea se na drugi nacin nego sa faulom ne moze zaustaviti ako ide brza kontra Walesa. Jos neka jedan zuti "zaluta" nekako i eto 2 kartona za Hr. 

Sa druge strane granica na Walesu je 2,5 po kvoti od 2.37. Od Walsea isto ocekujem minimum 2 kartona..

Kvalifikacije su tek pocele ali isto mislim da je ovo jedna od najvaznih utakmica za obe ekipe, jos vise za Hr posto iz 2 utakmice imaju 3 boda, Wales iz jedne ima toliko, tako da Hr nema pravo "kiksati" jos jednom.

Estonija - Sjeverna Irska 2 (2.00) bet365

Irska je počela vrlo dobro ove kvalifikacije s obzirom da su uspjeli pobijediti obje svoje prve utakmice. U pomoć prednosti domaćeg terena, Sjeverna Irska je dominirala protiv Estonije, ali to nije mogla pretvoriti u golove, nakon što su tek u drugom poluvremenu, nakon velikih napora, stigli do prvog gola, a nedugo nakon toga i do drugog čime su zaključili pobjedu od 2-0.

Screenshot_43.thumb.png.23612821076d6f2f28ae9fe7e955c7db.png

Izvor: bet365

Sjeverna Irska je drugu utakmicu igrala kod kuće, međutim, oni su pobijedili Bjelorusiju sa 2-1. Postigli su rani gol u toj utakmici, ali gosti nisu bili preplašeni i izjednačili su rezultata na 1-1. To je bilo tri minute nakon što su domaćini postigli gol, međutim, tek u 87 minuti Megannis je postigao gol za pobjedu i nova tri boda. Do sada je Irska igrala odlično, barem rezultatski, a isto tako su imali i najbolju obranu do sada, s tim da su primili samo jedan gol, dok su ekipe poput Njemačke primile čak dva u jednoj utkamici. Estonija je bez pobjede u osljednjih pet domaćih utakmica i nisu uspjeli postići gola u tri od posljednja četiri meča također. U međuvremenu, Irska je na pobjedničkom nizu od dvije utakmice zaredom protiv Estonije, dok su posljednji put izgubili od ovog tima 2011. godine. Očekujem pobjedu Sjeverne Irske. Sretno!

Screenshot_42.thumb.png.80768c020be1e46c8fc91edbd1a2eeea.png

548457810_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.10af80e89a47103c91d836232bced279.png

(Koeficijenti 8.6. u 15:43 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use