Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.03.2009 (Listić dana)

Santa-Grubi

Recommended Posts

Danas je ponuda zanimljiva, u tijeku je možda i najbolji par dana a to je Newcastle Jets - Ulsan Hyundai 1 @ 2.30, Newcastle vodi 2-0, nadam se da će mi i ostali parovi proći pa da mi dan počne onako kako treba.

Opet imam jedan value bet, možete ga odigrati u Lutriji ili na netu. To je FK Austria Wien Amateure - Red Bull Salzburg Juniors u drugoj austrijskoj ligi. Naime, oba su kluba osuđena na ispadanje jer se ukida amaterizam u toj ligi. Očekuje se neopterećena utakmica s puno golova. Za preko 3 Lutrija nudi 2.35 što je odlično, a bet365 nudi čak 5.20 za preko 4,5. Mislim da to definitivno vrijedi probati jer je i h2h dosta povoljan. Ako niste avanturistički raspoloženi, možete probati i na manji zbroj, ali za nadati se da će golova biti.

Evo za danas mislim da sam našao jedan valuebet pa tko želi neka odigra...

Radi se o utakmici između Arsenala i Hulla. Arsenalu najviše izgleda ima osvojiti, ako išta osvoji, upravo FA Cup i Wenger je sam izjavio da će u ovom najtecanju dati 120%. U prvenstvu se bore za poziciju koja vodi u Ligu Prvaka dogodine, a u Ligi Prvaka su prošli na penale budući da su bili s(p)retniji od Rome...

Arsenal je imao velike probleme sa ozljedama ove sezone i tu leži najveći razlog loših rezultata, međutim dio igrača se je napokon počeo oporavljati a i optimizam se je vratio u ekipu nakon prolaza u Ligi Prvaka.  Za današnju utakmicu Wenger neće moći računati na Eduardo,Fabregasa, Silvestrea, Rosickyog i Adebayora međutim unatoč tim izostancima Arsenal i dalje ima jaku ekipu i veliki je favorit u ovom susretu. Kladionice daju koef. oko 1,30-1,40 na pobjedu Arsenala.

Hull se bori za opstanak u najjačoj europskoj nogometnoj ligi. Phil Brown neće moći računati na Bullarda, Marneya i Boatenga.

E sad malo o koeficijetima... Dakle koef. na pobjedu Arsenala je oko 1,35 a koef. da će Arsenal dati gol mizernih 1,05. Germanija daje 1,35 da će Arsenal dati 2 gola i više na utakmici.

SuperSport daje čak 2,50 da će Arsenal dati gol u oba poluvremena što nikako nije realan koeficijent kada u obzir uzmemo sve činjenice o utakmici ali i kad koeficijent usporedimo sa drugima. Npr. PSK daje 1,75 za isti bet i to je najveći koef. koji sam uspio igdje drugdje naći. Ako je koef. 1,05 da će Arsenal dati gol i ako se koef. na pobjedu kao i na to da će Arsenal dati 2 ili više golova kreće oko 1,35 onda se ovih 2,30 (2,50) da će arsenal dati gol u svakom poluvremenu nikako ne uklapaju ovdje...

Naravno da treba malo sreće da ovaj bet prođe (da nebi bilo 0:0/3:0) međutim za ovako visok koef. mislim da se ovo treba odigrati...

Btw. u međuvremenu je SS koef. smanjio na 2,30 međutim mislim da je i dalje isplativo za odigrati...

Moj tip: Arsenal daje gol u oba poluvremena 2,30 (bilo 2,50)

Više na http://svijetkladjenja.com/2009/03/17/arsenal-hull-city-fa-cup-17032009/

Opet imam jedan value bet, možete ga odigrati u Lutriji ili na netu. To je FK Austria Wien Amateure - Red Bull Salzburg Juniors u drugoj austrijskoj ligi.  Za preko 3 Lutrija nudi 2.35 što je odlično

4 gola i više - Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt daje 2,70...  ;)

tko želi odigrati ovaj tip neka ide na bet365, imaju najbolje koeficijente za broj golova na toj utakmici...

Ja sam danas odigro hokej, pošto nogometa baš i nema puno u ponudi...

Finska

Jyvaskyla - TPS   1   1,60   3:2

-zadnju domaći utakmicu su iznenađujuće izgubili , ali su u gostima nadoknadili taj poraz i sada ponovno kreću ispočetka...zato smatram da danas neće propustit priliku za pobjedu kod kuće

Hameenlinna - Kalpa   k1   1,60    0:4

-ukupan rezultat je 1:1 u pobjedama, oba dvije ekipe su dobili utakmice u gostima...kao i u onoj prvoj utakmici tako i ovdje očekujem novi početak i pobjedu domaćina na svom ledu

Lukko Rauma - Assat Pori   k1   1,50   1:0

-ovo je playout i svi su počeli igrat puno bolje nego prije, a prije početka sezone za Assat su predviđali kako će biti zaljepljen za dno ljestvice stoga očekujem pobjedu domaćina u ovoj utakmici, bilo kakvu pobjedu barem u produžecima

sve ove utakmice su počele u 17:30....žao mi je što nisam stigao prije postat pa da i drugi nešto uplate ali kakve sam sreće najvjerojatnije ću ih sve promašit ;D

Njemačka

Mannheim -Nurnberg   k1  1,50   3:2

-i u ovoj utakmici je 1:1 u pobjedama i u ovoj utakmici očekujem da će domaćin iskoristit prednost domaćeg leda pa zato igram k1 na domaćina

NHL

NJ Devils - Chicago   k1   1,60  3:2

-Vratar domaćina Martin Brodeur (cijelu karijeru igrao u NJD) je izjednačio rekord svih vremena u pobjedama (551) i danas traži novu pobjedu kako bi izbio sam na vrh...još jedan rekord je ozbiljno ugrožen Brodeur ima 100 odigranih utakmica u karijeri u kojima nije primio gol, a rekord je 103, ako ne ove sezone sigurno će ga oborit sljedeće sezone...ali obaranje prvog rekorda očekujem danas, http://www.nhl.com/ ovdje stalno bruje o tome i svi se pripremaju za obaranje rekorda...mislim da Chicago ne može pomrsiti račune Devilsima i Brodeuru kod kuće i da će ih navijači dodatno motivirati...

Danas mislim odigrati na cardiff i watford da obje ekipe daju gol,zato sto cardiffu pada forma ali ipak igra kod kuće gdje daje golove i bori se za doigravanje a watford može igrat rasterećeno a i daje dosta golova u zadnje vrijeme,koef. je 1.65,takodjer mislim na ajaxa oba daju gol jer ajax mora igrat na pobjedu a gosti če tražiti kontru za gol a kako svako da gol ajaxu moglo bi biti bar tri gola koef. je 1.70 a i pobjeda aberdeena nebi trebala biti upitna jer mu je ostao samo taj kup ako žele nešto osvojit

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use