Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 2.6.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Verona - Cittadella 1 (1.85) bet365

Cittadella je napravila ogroman korak prema Seriji A, nakon što su pobijedili 2-0 u prvoj utakmici finala ovog doigravanja. Napadač Davide Diaw je bio junak utakmice nakon što su njegova dva gola napravila razliku između ova dva tima prije tri dana. Hoće li ova pobjeda biti baš dovoljna da dođu u Seriju A unatoč tome što su na kraju regularne sezone u Seriji B završili na osmoj poziciji? Pa nisam baš siguran.

Verona je pokušavala igrati samo jednu godinu u drugoj ligi u Italiji ove sezone, ali spomenuti poraz u četvrtak čini njihov povratak u Seriju A mnogo težim. Zanimljivo je da Verona nije bila baš nadigrana u četvrtak, ali stvarnost je da imaju jedan težak rezultat za drugi susret. Verona je pobijedila Cittadellu sa 4-0 kada su se momčadi sastajale u prvom dijelu sezone. To je utakmica koju će oni pokušati da ponove u ovoj uzvratnoj utkamici. Do sada su eliminirali Perugiu i Pescaru u play-offu, primajući samo jedan gol u tri utakmice u tom procesu. Ovdje je Veroni hitno potrebna pobjeda sa dva ili više golova razlike barem da sustignu taj deficit i zbog toga mislim da će ostvariti pobjedu, dok su odlični na svom terenu. Sretno!

Screenshot_49.thumb.png.62fe3d35ae2ba1f67707f572873e3f1b.png

1237412618_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.ca2d41b745da567f5cd62cd80dc40cb7.png

(Koeficijenti 1.6. u 16:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dijon - Lens 1 (2.40) bet365

Kwon Chang-Hoon je u četvrtak navečer postigao kasni gol za izjednačenje i time je Dijonu pružio psihološku prednost u uzvratnoj utakmici play-offa za Ligue 1 u nedelju navečer na stadionu Gaston-Gerard. Prva utakmica je ponudila ujednačeno natjecanje koje je završilo sa 1-1 ostvljajući i dalje širom otvoreno natjecanje za oba kluba.

Lens je tako zadržao svoj rekord bez poraza, a ta utakmica je bila njihova šest uzastopna bez poraza. Oni su u gostima porazili Troysa i Parisa kako bi došli do finalne utakmice ovog play-offa. Prednost domaćeg terena bi mogla imati veliku ulogu u ovoj utakmici za ekipu Antoinea Kombouarea. Dijon je uživao u odličnoj formi pred svojim navijačima u završnici regularne sezone. Oni ulaze u ovu utakmicu nakon tri uzastpne pobjede na vlastitom stadionu u Ligue 1. Oni su postigli sedam golova u tom procesu.

Obrambena linija Lensa će se suočiti sa ozbiljnim testom. Dobro su odigrali protiv Troyesa i Parisa u gostima, ali Dijon je na višoj razini i ima neke uzastopne pobjede i dobro samopouzdanje. Zbog toga mislim da bi Dijon trebao ostvariti pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_50.thumb.png.4d5735bb59f03f803f25ecf521dfe025.png

1170835986_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.05b5d3e5155311694bfd08d368e1c587.png

(Koeficijenti 1.6. u 16:58 CET) 

Tigre - Boca Juniors BTTS (1.83) bet365

Finale Superlige. Boca Juniors logično favorit pred ovaj susret. Tko osvoji ovaj naslov, ne samo da će podići trofej, nego će se i kvalificirati za grupnu fazu Copa Libertadoresa. Tigre je ekipa koja će igrati u B Nacional nogometu sljedeće sezone jer su žrvtva smiješnog argentinskog sustava za prosječne bodove, gdje momčadi ispadaju na temelju njihovih nastupa tijekom tri sezone. Ovo će biti njihova šansa da osvoje neki trofej i domognu se Copa libertadoresa.

U međuvremenu, Boca nije imamla sjajnu sezonu po svojim standardima, izgubivši finale Copa Libertadoresa od rivala River Platea i također izgubivši stisak nad domaćom krunom, završivši na trećem mjestu, oko 6 bodova iza eventualnih pobjednika. Gustavo Alfaro je balansirao ekipu od dolaska prošle godine, ali oni jedva da igraju svoj najbolji nogomet. Zbog toga mislim da će ovdje oba tima postići gol. Naime, to mislim jer su u posljednje četiri međusobne utakmice pali golovi na obje strane. Posljednja dva puta je Boca Juniors bila mnogo bolja, gdje smo vidjeli ukupno osam golova u dvije utakmice. Očekujem golijadu i ovdje, pogotovo jer se timovi bore za trofej, koji je vrlo važan. Tigre nakon ispadanja iz lige traži jedini trofej, dok Boca Juniors nakon gubljenja u finalu Copa Libertadoresa i nakon što su završili na trećoj poziciji u ligi traži osvajanje trofeja u Superligi. Sretno!

Screenshot_51.thumb.png.7ca00062c16af944495b9ebab901d8b6.png

(Koeficijenti 1.6. u 17:41 CET) 

Triple

Tsitsipas - Wawrinka 1 1.72 

Svi nekako misle da se Wawrinka moze podici u formi kao ranih godina, ali to se nikad nedesi nego uvijek odigra lose pa ne vidim razlog zasto se to nebi desilo i danas protiv Tsitsipasa koji je ipak puno bolji igrac u zadnje 2 godine. Tako da je realno za ocekivati poraz Wawrinke.

Nishikori - Paire 2  2.37

Ovdje igraju dva idiota na koja se i nije bas pouzdano kladit, ali sad kad igraju medjusobno ipak dajem prednost Paire koji je ipak u boljoj formi od mrtvaca Nishikoria ako sve bude kako treba onda se ocekuje da mrtvac posalje svaku drugu loptu u out ili mrezu. Od Pairea ocekujem dobar servis i solidnu igru i to bi za japanskog idiota trebalo biti dovoljno.

Toronto - Golden State 2  2.15

Toronto je poveo, ali cisto sumnjam da mogu povesti s dva razlike, prvenstveno se ocekuje Golden odigra puno bolju obranu nego u prosloj utakmici di obrana je bila izrazito losa, i iskreno ocekujem sudacki poguranac u korist Goldena s obzirom na pad gledanosti i svega mislim da nikom tamo neodgovara da Toronto povede s dva razlike.

Dijon - Lens over 4,5 kartona bet365

Nakon finala Lige Prvaka pred nama su preostale utakmice kvalifikacija za više lige pa tako uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Ligue 1 igraju Dijon i Lens, Dijon koji je bio sudionik Ligue 1 ove sezone i Lens koji se bori kako bi se vratio u natjecanje u kojem je bio čest sudionik.

Prva utakmica završila je rezultatmo 1:1 i danas će se jasno sve odlučivati. Prva utakmica završila je miroljubivim rezultatom a u prvih 25minuta vidjeli smo čak 3 kartona, da bi utakmica završila sve sa 4 žuta kartona.

Utakmica danas sudi Rudy Buquet sudac koji voli biti u centru pažnje te davati kartone. Mislim da što se izbora suca tiće nismo mogli puno bolje proći budući da je Buquet ekscentričan sudac koji je za over kartona obično odličan izbor.

Slika-zaslona-2019-06-02-u-08-34-03.png

Slika-zaslona-2019-06-02-u-09-13-56.png

Koeficijent od 1,85 koliko bet365 daje u trenutku pisanja teksta čini mi se primamljiv i odlična uvertira za utakmicu Istra-Šibenik sutra o kojoj više informacija možete očekviati kasnije na forumu ;) 

DIREKTAN LINK NA PONUDU

Gorica - Tabor Sežana // X2 bet365 - 1,90

Gorica je prvu utkamicu izgubila sa 2:1 i moe se desiti da prvi puta Gorica u svojoj historiji napusti društvo najboljih.To je bilo teško za očekivati posebno nakon prvog dijela prvenstva gdje su se čak borili i za Evropu ali su u drugom dijelu doživjeli totalni krah i blizu su ispadanja. Nekoliko godina ovaj klub je čak bio prvak SLovneije ali u zadnje vrijeme čini se da su svi digli ruke od kluba te kako je pitanje vremena kada će se desiti egzodus u drugu ligu.

Sa druge strane stoji ekipa Tabora, koja je imala najbolju odbranu u drugoj ligi i koja će pokušati sačuvati prednost iz prvog meča. Ja mislim da su sposobni da naprave tako nešto.

Bet365 još uvijek drži vrlo visoku kvotu na Tabor.

x3.thumb.jpg.eb76e3fbf6b713325a66b40d64b3085d.jpg

EHF - Final Four

Danas se igraju utakmice za treće mjesto a kasnije i finale. Vardar je napravio čudo preorenuvši vodstvo od 7 razlike Barcelone te slaveći 29-27 ušao je u finale. Očekujem utakmica za treće mjesto sa velikim brojem golova. Ovo se već tradicionalno događa a pogotovo nakon ovakvog pada Barcelone ne očekujem da igraju ozbiljnu obranu već mislim da će biti trke po terenu na obje strane. Granice za over su u rastu...

bet365 je super jer nudi klizne granice pa tako umjesto overa od 63,5 možete odigrati over po npr. granici od 60,5 golova. Koeficijent je manji ali sigurno će se i lagodnije gledati utakmica... ;)

Slika-zaslona-2019-06-02-u-09-56-53.png

Sturm Graz - Rapid Beč // Oba tima daju gol bet365 - 1,53

Rapid ima mnogo problema ove sezone ali i uopšteno u posljednje vrijeme. Nekada su bili najbolji klub u Austriji ali od dolaska RB u Salzburg sve se promjenilo. Tako se može desiti da ova ekipa nakon nekog vremena ostane bez plasmana u Evropu bez obzira što su završili ispred Sturma na tabeli sa tri boda više. Proaženi su u prvoj utakmica sa 2:1 i danas će Sturm pred punom Merkur Arenom pokušati zadržati tu prednost i plasirati u EL.

Vjerujem da će Sturmu uspjeti taj poduhvat, ali kako smo navikli u Austriji, ja očekujem otvorenu utakmicu, gosti iz Beča se neće predati. Prognoza: 3-1

15022783_turm.thumb.jpg.45dfac570c856cde46a79f4f0c8de029.jpg

Vardar - Veszprem // Pobjeda Veszprema bet365 - 1,50

Finale rukometne Lige prvaka. Ekipa Vardara je napravila čudo u polufinalu i tako če imati priliku da odbrane naslov osvajača LP koji bi mogao biti i posljednji barem u skorijoj budućnosti s obzirom da su investitori koji su zaslužni za uspjeh makednosnkog kluba odlučili povući ulaganja i napusitti klub po završetku sezone. Dakle, klub se raspada, mnogi igrači će napustiti Vardar...

Sa druge strane je Veszprem koji je konstantan već godinama. Imaju sjajnu ekipu, iskusnu ekipu koja je ove sezone igrala fantastičan rukomet  i zasluženo su u finalu i mislim da će doći da titule ovdje.

Vjerujem kako će Veszprem doći do pobjede ovdje a bet365 kladionica na pobjedu Vesprema u opciji "1X2" nudi koeficijent od čak 1,50! Po meni je to dobra kvota jer zaista mislim da Vardar ovdje nema nikakve šanse.

958394523_150.thumb.jpg.a6c4ef3205ee99090855817916dd2b01.jpg

Barca - Kielce // -2,5 Barcelona bet365 - 1,85

Barcelona je bila jedan od glavnih favorita za titulu, da su oni u finalu umjesto Vardara bila bi to drugačija priča ali su sebi dopustitli nevjerovatan poraz nakon 7 golova prednosti iz prvog meča, nešto slično što su nogometaši napravili protiv Liverpoola. Sada im ne ostaje ništa nego da "zapnu" u meču za treć emjesto i ubjedljivo slave te tako barem malo ublaže gnjev koji zasigurno vlada među navjačima.

Barca je veliki favorit, bet365 na njih drži kvotu od svega 1,28 a zatim na hendikep za pobjedu od 3 gola razlike nude koeficijent od čak 1,85.

Malo mi se to čini nelogičnim, jer Barca je ogroman favorit i ukoliko slave vjerujem da će to biti preko 2,5 golova razlike.

barca.thumb.jpg.e2993df84d5eb8635d99c9ec717126d1.jpg

prije 17 minute, crash1 said:

Vardar - Veszprem // Pobjeda Veszprema bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,50

Finale rukometne Lige prvaka. Ekipa Vardara je napravila čudo u polufinalu i tako če imati priliku da odbrane naslov osvajača LP koji bi mogao biti i posljednji barem u skorijoj budućnosti s obzirom da su investitori koji su zaslužni za uspjeh makednosnkog kluba odlučili povući ulaganja i napusitti klub po završetku sezone. Dakle, klub se raspada, mnogi igrači će napustiti Vardar...

Sa druge strane je Veszprem koji je konstantan već godinama. Imaju sjajnu ekipu, iskusnu ekipu koja je ove sezone igrala fantastičan rukomet  i zasluženo su u finalu i mislim da će doći da titule ovdje.

Vjerujem kako će Veszprem doći do pobjede ovdje a bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica na pobjedu Vesprema u opciji "1X2" nudi koeficijent od čak 1,50! Po meni je to dobra kvota jer zaista mislim da Vardar ovdje nema nikakve šanse.

958394523_150.thumb.jpg.a6c4ef3205ee99090855817916dd2b01.jpg

To je samo dodatna motivacija za Vardara..igraci nisu plačani, a biče plače nakon F4 imaju i bonusa od drugih sponzora ako osvoje F4. Klub se ne raspada ostaju neki igrači koji nemaju klubova, Kristopans i Skube ostaju jos jednu sezonu. Veszprem ima ogromnu rotaciju to je velik plus ali i ne iskusnog trenera, Vardar igra pametno i ima Kristopansa a vratio se i Dissinger. Problem je povreda Karacica ali mislim da Igor igra danas, juce je igrao sa vrocinu 39 cjeli mec.

prije 9 sati, Goksim said:

EHF - Final Four

Danas se igraju utakmice za treće mjesto a kasnije i finale. Vardar je napravio čudo preorenuvši vodstvo od 7 razlike Barcelone te slaveći 29-27 ušao je u finale. Očekujem utakmica za treće mjesto sa velikim brojem golova. Ovo se već tradicionalno događa a pogotovo nakon ovakvog pada Barcelone ne očekujem da igraju ozbiljnu obranu već mislim da će biti trke po terenu na obje strane. Granice za over su u rastu...

bet365 je super jer nudi klizne granice pa tako umjesto overa od 63,5 možete odigrati over po npr. granici od 60,5 golova. Koeficijent je manji ali sigurno će se i lagodnije gledati utakmica... ;)

Slika-zaslona-2019-06-02-u-09-56-53.png

WIN! :)

Francuska - Bolivija under 3,0 kartona bet365

Utakmica počinje u 21. Radi se o prijateljskoj utakmici revijalnog karaktera gdje je koeficijent na Francusku 1,05-1.10. Dakle očekuje se visoka pobjeda od 3-4 gola razlike i ne vidim zašto je ovako visoka granica za kartone za prijateljsku utakmicu. 

Koef je 1,90 da kartona neće biti u prvih 38 minuta utakmice što također može biti dobar izbor. 

prije 3 sati, Goksim said:

Francuska - Bolivija under 3,0 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365

Utakmica počinje u 21. Radi se o prijateljskoj utakmici revijalnog karaktera gdje je koeficijent na Francusku 1,05-1.10. Dakle očekuje se visoka pobjeda od 3-4 gola razlike i ne vidim zašto je ovako visoka granica za kartone za prijateljsku utakmicu. 

Koef je 1,90 da kartona neće biti u prvih 38 minuta utakmice što također može biti dobar izbor. 

Goksim svaka čast kako si primjetio ovaj par.

Spojio sam to sa Verona daje min 2 gola.

Hvala ?

prije 9 minute, fran said:

Goksim svaka čast kako si primjetio ovaj par.

Spojio sam to sa Verona daje min 2 gola.

Hvala ?

Gledao sam i ja Veronu i razmišljao o pobjedi i tome da prvi idu do 5 kornera jer su morali ganjati rezultat. Nažalost francuzi su podbacili. Užasno dosadna utakmica bez imalo tempa i žara, kao da u igri nije bio nastup u Ligue 1 sljedeće sezone...

Toronto - Golden State // over 213 bet365 - 1,90

Nekoliko stvari je prevagnulo u prvom meču finala na stranu Raptorsa. Prije svega odlična igra startera, posebno onih na koje Warriorsi nisu obraćali mnogo pažnje (Siakam i Gasol), ali i zaustavljanje tzv. igrača iz drugog plana Warriorsa. Leonard je igrao „smanjenim“ intenzitetom, međutim i dalje dovoljno dobro da ubaci 23 poena i skupi 8 skokova i 5 asistencija. Zato je Siakam imao skoro savršen meč – 32 poena (šut 14/17) i također 8 skokova i 5 asistencija uz dvije blokade.

Svi sada čekaju odgovor Warriorsa, posebno što ne smiju dozvoliti da dođu na 0:2 u finalu, a uz to je još nesiguran povratak Duranta. Toronto je dodatno dobio na samopouzdanju nakon pobjede u prvom meču i neće stati na tome. Zato bi ovaj meč trebao biti još otvoreniji i napadački raspoloženiji.

IMG_20190602_233732.thumb.jpg.e8fcfee5b4d1236f3aa6394e4a1abf03.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use