Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 31.5.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Šibenik - Istra bet365

U nešto siromašnijoj današnjoj ponudi vjerojatno i najzanimljivja utakmica dana igrat će se u Šibeniku gdje će Šibenik, drugoplasiranni u 2.HNL u prvoj utakmici kvalifikacija za 1.HNL ugostiti Istru, pretposljednju momčadi 1.HNL ove sezone. 

Uzvratna utakmica igrat će se u Puli sljedećeg tjedna a u provj utakmici za očekivati je izuzetno defanzivnu postavu Istre kojoj će glavni zadatak biti ne primiti gol. Zbog uloga, očekujem veliki oprez sa obje strane a realno napadačka kvaliteta je daleko ispod defanzivne kod obje momčadi i teško ćemo vidjeti golijadu ovdje.

Oklada na manje od 2,5 golova čini se kao odličan izbor za današnju utakmicu i mislim da je samo neki rani gol u prvih 20ak minuta može ugroziti. 

prije 1 sat, Goksim said:

Šibenik - Istra bet365 online kladionica" rel="">bet365

U nešto siromašnijoj današnjoj ponudi vjerojatno i najzanimljivja utakmica dana igrat će se u Šibeniku gdje će Šibenik, drugoplasiranni u 2.HNL u prvoj utakmici kvalifikacija za 1.HNL ugostiti Istru, pretposljednju momčadi 1.HNL ove sezone. 

Uzvratna utakmica igrat će se u Puli sljedećeg tjedna a u provj utakmici za očekivati je izuzetno defanzivnu postavu Istre kojoj će glavni zadatak biti ne primiti gol. Zbog uloga, očekujem veliki oprez sa obje strane a realno napadačka kvaliteta je daleko ispod defanzivne kod obje momčadi i teško ćemo vidjeti golijadu ovdje.

Oklada na manje od 2,5 golova čini se kao odličan izbor za današnju utakmicu i mislim da je samo neki rani gol u prvih 20ak minuta može ugroziti. 

Slažem se. Pošto dosta pratim naše obje lige, Šibenik i Istra su jako prljave momčadi koje igraju baš agresivno i dobijaju puno žutih kartona. Sjetite se samo izjave Cvitanovića gdje je pozvao igrače da se očiste od kartona, znači danas vrlo vjerojatno slijedi utakmica sa 40+ prekršaja. Najveći problem je što sudi Bebek koji će kao i inače pokušavati odsuditi utakmicu sa što manje kartona ali mislim da to danas nije moguće. U obje naše kladionice granica je 5.5 a koeficijent je 1,70. Da sudi Jović ili Pajač ovo je sure bet ali mislim i ovako da će granica biti premašena.

prije 12 minute, zviz said:

Slažem se. Pošto dosta pratim naše obje lige, Šibenik i Istra su jako prljave momčadi koje igraju baš agresivno i dobijaju puno žutih kartona. Sjetite se samo izjave Cvitanovića gdje je pozvao igrače da se očiste od kartona, znači danas vrlo vjerojatno slijedi utakmica sa 40+ prekršaja. Najveći problem je što sudi Bebek koji će kao i inače pokušavati odsuditi utakmicu sa što manje kartona ali mislim da to danas nije moguće. U obje naše kladionice granica je 5.5 a koeficijent je 1,70. Da sudi Jović ili Pajač ovo je sure bet ali mislim i ovako da će granica biti premašena.

Mislim da bi u ponedjeljak, za uzvratnu utakmicu kada će se sve i riješavati kartoni trebali biti najbolja opcija. Slažem se da ima preduvjeta za kartone i danas ali uzevši sve navedeno, odnosno suca i činjenicu da se radi o prvoj utakmici moja strategija će biti:

danas - under 2,5 golova

ponedjeljak - ovisno o rezultatu danas najvjerojatnije over kartona ;) 

Šibenik želi prvu ligu: Navijači će nas nositi, u Istri je 'nered'

Još je jedno mjesto ostalo 'prazno' u 1. HNL. Za to se bore Šibenik kao drugoplasirani iz 2. HNL i Istra kao pretposljednja momčad prve lige. Sve je spremno, a prolazi bolji iz dvije utakmice

Nakon što su u Varaždinu ispustili i zadnju priliku za ulazak u 1. HNL bez kvalifikacija, pred Šibenčanima je sad borba s Istrom 1961 koja je završila kao pretposljednja momčad elitnog ranga hrvatskog nogometa. Prva utakmica igra se na Šubićevu, a ulaz je besplatan.

- Nadam se da će tribine biti pune te da će biti naš 12. igrač. U protivničkoj je momčadi 'nered', a mi imamo tu dobru atmosferu u svlačionici i mislim da smo svi za jednoga, a jedan za sve. To trebamo prenijeti na teren i pobijediti utakmicu - rekao je stoper Šibenika, Karlo Bilić

U posljednjem prvenstvenom kolu Šibenik je kod kuće remizirao s drugom momčadi Dinama (2-2) te tako završio ligu pet bodova (46) iza prvoplasiranog Varaždina (51). Zadnju je utakmicu Šibenik u 1. HNL igrao 12. svibnja 2012 kad su protiv Lučkog završili utakmicu bez golova (0-0).

- Prošli tjedan sam spominjao fokus i nakon utakmice Dinama pohvalio igrače da smo se uspjeli 'prešaltati'. Pokazao je to i ovaj tjedan - zaboravili smo Varaždin i koncentrirani smo na Istru, osjeća se 'dobra vibra'. Igrači su u iščekivanju utakmice i jedva čekaju da počnemo. Svi očekujemo dobar susret - objasnio je trener Šibenčana Borimir Perković i dodao:

- Rekao bih da smo prikupili dosta materijala i jako dobro proanalizirali Istru. Znamo im prednosti i mane, imaju individualnu kvalitetu i širinu, ali su u ligi pokazali da su ekipa koja se muči s zabijanjem golova, a s druge strane, dosta su ih i primali. No, u svemu je najbitnije kako ćemo se mi postaviti.

Prva utakmica doigravanja na rasporedu je u petak, 31. svibnja, s početkom u 19 sati na Šubićevcu. Uzvrat se igra u ponedjeljak, 3. lipnja, s početkom u 19 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/sibenik-zeli-prvu-ligu-navijaci-ce-nas-nositi-u-istri-je-nered-632107

Šibenik - Istra 1X (1.44) bet365

S obzirom da igraju pred domaćom publikom, mislim da Šibenik ne bi trebao izgubiti ovu utakmicu. Ulaznice su kao što se navodi u tekstu iznad potpuno besplatne i vjerujem da će doći veliki broj ljudi da podrži Šibenik. Istra igra zaista loše u posljednje vrijeme, dosta golova primaju i kao što je rekao stoper Šibenika, Karlo Bilić, Istra je u neredu, dok oni imaju dobru atmosferu u svlačionici. Nisu favoriti u ovom ssuretu, ali mislim da će težiti ka što boljem rezultatu pred svojom publikom pred uzvrat u ponedjeljak. Zbog toga očekujem barem minimalnu pobjedu domaćina, ali s obzirom da međusobni omjeri ne idu u korist Šibeniku, odigrat ću dvoznak na Šibenik. Mislim da oni neće izgubiti ovu utakmicu. Sretno!

Screenshot_30.thumb.png.9642432b0e6c405bdad2a1d1644bc02b.png

461152341_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.2c0fcff3e6cbb49e29e95efad1114125.png

(Koeficijenti 31.5. u 13:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Bohemians - Finn Harps 1 (1.44) bet365

Finn Harps je kao što sam već i ranije govorio, nadaleko najgora momčad u ovoj ligi. Oni su posljednji na tabeli i imaju 12 bodova manje od sigurne zone, dok su osvojili samo 10 ove sezone. Momčad Finn Harpsa je izgubila od Derry Cityja sa ogromnih 0-4 u posljednjoj utakmici, a prije toga protiv Shamrocka sa 0-3.

Screenshot_32.thumb.png.e4f1b9747eca920b6f7a056479bf6b73.png

Bohemians u međuvremenu posjeduje jedno od prva tri mjesta i njima je ova utakmica must win ako žele ostati na toj trećoj poziciji koja vodi u Europsku ligu. Povrh toga, oni imaju prednost domaćeg terena, što će biti iskorišteno siguran sam. Također, oni prolaze kroz tešku formu i iskoristit će ovu utakmicu kao povratak na pobjedničke staze nakon četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Sretno!

Screenshot_31.thumb.png.af3edddbef28040e1efbaaa5478d191e.png

466534285_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.006d8189487fb69df3f61ef91a430dd3.png

(Koeficijenti 31.5. u 14:12 CET) 

prije 2 sati, IzudinB said:

Šibenik želi prvu ligu: Navijači će nas nositi, u Istri je 'nered'

Još je jedno mjesto ostalo 'prazno' u 1. HNL. Za to se bore Šibenik kao drugoplasirani iz 2. HNL i Istra kao pretposljednja momčad prve lige. Sve je spremno, a prolazi bolji iz dvije utakmice

Nakon što su u Varaždinu ispustili i zadnju priliku za ulazak u 1. HNL bez kvalifikacija, pred Šibenčanima je sad borba s Istrom 1961 koja je završila kao pretposljednja momčad elitnog ranga hrvatskog nogometa. Prva utakmica igra se na Šubićevu, a ulaz je besplatan.

- Nadam se da će tribine biti pune te da će biti naš 12. igrač. U protivničkoj je momčadi 'nered', a mi imamo tu dobru atmosferu u svlačionici i mislim da smo svi za jednoga, a jedan za sve. To trebamo prenijeti na teren i pobijediti utakmicu - rekao je stoper Šibenika, Karlo Bilić

U posljednjem prvenstvenom kolu Šibenik je kod kuće remizirao s drugom momčadi Dinama (2-2) te tako završio ligu pet bodova (46) iza prvoplasiranog Varaždina (51). Zadnju je utakmicu Šibenik u 1. HNL igrao 12. svibnja 2012 kad su protiv Lučkog završili utakmicu bez golova (0-0).

- Prošli tjedan sam spominjao fokus i nakon utakmice Dinama pohvalio igrače da smo se uspjeli 'prešaltati'. Pokazao je to i ovaj tjedan - zaboravili smo Varaždin i koncentrirani smo na Istru, osjeća se 'dobra vibra'. Igrači su u iščekivanju utakmice i jedva čekaju da počnemo. Svi očekujemo dobar susret - objasnio je trener Šibenčana Borimir Perković i dodao:

- Rekao bih da smo prikupili dosta materijala i jako dobro proanalizirali Istru. Znamo im prednosti i mane, imaju individualnu kvalitetu i širinu, ali su u ligi pokazali da su ekipa koja se muči s zabijanjem golova, a s druge strane, dosta su ih i primali. No, u svemu je najbitnije kako ćemo se mi postaviti.

Prva utakmica doigravanja na rasporedu je u petak, 31. svibnja, s početkom u 19 sati na Šubićevcu. Uzvrat se igra u ponedjeljak, 3. lipnja, s početkom u 19 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/sibenik-zeli-prvu-ligu-navijaci-ce-nas-nositi-u-istri-je-nered-632107

Šibenik - Istra 1X (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

S obzirom da igraju pred domaćom publikom, mislim da Šibenik ne bi trebao izgubiti ovu utakmicu. Ulaznice su kao što se navodi u tekstu iznad potpuno besplatne i vjerujem da će doći veliki broj ljudi da podrži Šibenik. Istra igra zaista loše u posljednje vrijeme, dosta golova primaju i kao što je rekao stoper Šibenika, Karlo Bilić, Istra je u neredu, dok oni imaju dobru atmosferu u svlačionici. Nisu favoriti u ovom ssuretu, ali mislim da će težiti ka što boljem rezultatu pred svojom publikom pred uzvrat u ponedjeljak. Zbog toga očekujem barem minimalnu pobjedu domaćina, ali s obzirom da međusobni omjeri ne idu u korist Šibeniku, odigrat ću dvoznak na Šibenik. Mislim da oni neće izgubiti ovu utakmicu. Sretno!

Screenshot_30.thumb.png.9642432b0e6c405bdad2a1d1644bc02b.png

461152341_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.2c0fcff3e6cbb49e29e95efad1114125.png

(Koeficijenti 31.5. u 13:31 CET) 

Malo se bojim kuhinje u ovom dvoboju. Po Sibeniku se vec mjesecima prica da uprava ne zeli prvu ligu jer bi u tom slucaju morali uloziti velike novce koji oni jednostavno nemaju i da je trenutno druga liga vrhunac. Funcuti se nervozni i trenutno si nisu bas dobri sa upravom. Te price su krenuli u trenutku kad je Sibenik pao sa prvog na drugo mjesto ljestvice.

S druge strane, Istra nije dobila licencu za drugu ligu, dakle ukoliko izgube od Sibenika, oni idu u trecu ligu. Bila su dva kruga licenciranja i to je konacna odluka.

Zalgiris - Stumbras | Zalgiris EH -1 (1.83) bet365

Zalgiris je u posljednja tri meča doživio dva poraza i zako izgubio prvo mjesto i sada zaostaju pet bodova. To je vrlo loše za njih, jer su ove sezone doveli veoma dobre igrače i žele titulu. Danas će pred svojim navijačima morati da jure pobjedu jer nemaju više prava na kiks.

U goste im dolazi Stumbras ,ekipa koja ima ime u Litvaniji pa je zato nešto veća kvota na Zalgiris, ali su u velikom padu forme i posljednjih pet utakmica nisu dobili nikog i ta serija se može sada poprilično produžiti. A razlog tome su finansije, jer su dotakli dno i sada više neće moći da igraju domaće utakmice na svom terenu, plate nisu primili tri mjeseca i već ih je napustio Bouchareb i mnogi sada igrači traže ispisnicu da mogu da napuste klub.

Ono što je zaista žalosno jeste da treniraju u parku i to uslovi sada nisu za prvu ligu, a počelo se osjećati i na rezultatima. Ali pošto ova liga zna biti itekako za namještanje utakmica, treba biti oprezan sa ulozima. Sretno!

Screenshot_33.thumb.png.9d169329d05a38b310e75635f1c63946.png

(Koeficijenti 31.5. u 16:00 CET) 

prije sat vremena, zeko1088 said:

Malo se bojim kuhinje u ovom dvoboju. Po Sibeniku se vec mjesecima prica da uprava ne zeli prvu ligu jer bi u tom slucaju morali uloziti velike novce koji oni jednostavno nemaju i da je trenutno druga liga vrhunac. Funcuti se nervozni i trenutno si nisu bas dobri sa upravom. Te price su krenuli u trenutku kad je Sibenik pao sa prvog na drugo mjesto ljestvice.

S druge strane, Istra nije dobila licencu za drugu ligu, dakle ukoliko izgube od Sibenika, oni idu u trecu ligu. Bila su dva kruga licenciranja i to je konacna odluka.

po toj logici treba sve stavit na prolaz istre?

prije 1 sat, zeko1088 said:

Ako Istra izgubi ide u trecu ligu jer nema licencu za drugu ligu* Ako dobi ove kvalifikacije ostaje u prvoj? Kako mogu imat uvjete za prvu, a ne za drugu ligu?

Brondby - Randers // Pobjeda Brondbya bet365 - 1,80

Finalni meč, odnosno meč koji odlučije koja će se ekip aaplasirati u Europa ligu naredne sezone. Ovo je playoff a Brondby je automatski izborio ovo finale jer su završili četvrti dok je Randers završio na osmoj poziciji te su morali proći dva dvomeča da bi stigli dovdje.  Izbacili su Sonderyske i Alborg.

Ipak, Brondby je ovdje favorit, posebno što igraju pred svojim navijačima, kvalitetnija su ekipa a i odmorniji su od Randersa koji su kao što sama rekao odigrali dva teška dvomeča. U prilog im ne ide ni podatak da su  u zadnjih 10 utakmica samo jednom slavili a čak u 12 od zadnjih 15 domaćih utakmica protiv Randersa, Brondby je slavio.

Tako da, kvota od 1,80 je po meni odlična za probati na nekom tiketu, jer iako ima izgledne šanse da prođe, kod Danaca se nikad ne zna.

34r.thumb.jpg.79f73d52d5a5f1b558a07f8a4ded3bcc.jpg

Cordoba - Osasuna // Oba tima daju gol bet365 - 1,72

Cordoba je već ispala iz lige, jer u dvije preostale utakmice ne mogu nadoknaditi zaostatak. Ovo će im biti oproštaj pred domaćim navijačima od druge španske lige. Sa druge strane je odlična Osasuna koja će biti povratnik u La ligu i pitanje je samo da li će sezonu završiti kao šampioni ili kao drugoplasirani.

Tako da, domaćini bez motiva i imperativa dok sa druge strane Osasuna igra za titulu u drugoj španskoj ligi, naaravno ako im to šta znači. Očekujem jednu opušpzeniju varijentu utakmice uz pogodke sa obje stranme ali i također tipujem na pobjedu Osasune.

osas.thumb.jpg.ad3e9ea52044228c129f594083609d98.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use