Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.5.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Ingolstadt - Wehen 1 (1.66) bet365

Ingolstadt je imao skoro savršenu prvu utakmicu, ali ih je manji pad u koncentraciji na kraju utakmice koštao jednog gola razlike. Wehen, koji je imoa prednost domaćeg terena u prvoj utakmici, primio je gol u prvoj minuti i bili su pod pritiskom. Oni su se potrudili da ostanu u utakmici i uspjeli su izdržati da ne prime gol do kraja prvog poluvremena. Međutim, u drugom poluvremenu, točnije u 47. minuti susreta pada drugi gol za Ingolstad kojeg postiže Lezcano iz penala, da bi zatim samo u 96. minuti susreta domaćini postigli počasni gol, kako bi sebi dali šansu za borbu u drugoj utakmici.

Ingolstadt sada ima prednost domaćeg terena, imaju prednost i u ukupnom rezultatu, jer su postigli dva gola u gostima i imaju iskustvo igranja u mnog oboljoj ligi od Wehena. Wehen će morati da napadne u ovoj utakmici, jer igranje na sigurnom sada nema nikakvo značenje za njih. Domaćini će vjerojatno čekati te napade Wehena i iskoristiti prazne prostore koji ostanu u obrani. Štoviše, Ingolstadt ima mnogo bolju statistiku u međusobnim omjerima. Pobijedili su četiri od posljednjih pet međusobnih utakmica i postigli su dva ili više golova u četiri te utakmice. Tim je, zapravo, zabilježio ukupno 15 golova u ovih pet utakmica. Po meni ovdje Ingolstadt pobjeđuje, jer su mnogo bolji tim, što su i dokazali u prvoj utakmici. Vjerujem da će pred svojim navijačima odigrati još bolje. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.0ea160a74dc25d11c87d1c0984c95a82.png

350750986_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.d112a280b925de340bc7774f6df0e116.png

(Koeficijenti 28.5. u 09:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 2 minute, IzudinB said:

Vitesse - Utrecht (20:45) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Danny Makkelie (2.64)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.50
Screenshot_3.thumb.png.728ef1b0f3bdb75bb071b1ccdfc006f9.png

(Koeficijenti 28.5. u 12:35 CET) 

Evo i prvog mog undera na kartone ove sezone. Ova dva tima se bore za mjesto u Europskoj ligi sljedeće sezone. Ovo je finalna utakmica, nakon što se prva odigrala u Utrechtu, a završila je 1-1. Prije svega ovo su timovi koji ne dobijaju dosta žutih kartona ove sezone, dok mi je sudac previše loš za over na ovu po meni visoku granicu, jer je Makkelie sudac koji ne dijeli baš dosta žutih kartona i po tome je i poznat. On je jedan od onih sudaca u Nizozemskoj koji imaju najmanji prosjek kartona po utakmici. 

Prošlu utakmicu između ova dva tima koja je završila 1-1 je sudio jedan od najrigoroznijih sudaca u Nizozemskoj i ipak nije bilo više od tri kartona. Bilo je točno tri kartona na toj utakmici. Sada ovu utakmicu sudi sudac čija statistika mi govori da će ovo biti under. Na nekim utakmicama nije pokazao niti jedan žuti karton, dok je jedina utakmica koja je išla over 4.5 bila ona Valencije i Arsenala. bet365 kladionica je jedina online kladionica koja je izbacila granicu za kartone na ovu utakmicu i mislim da je ne bi trebali propustiti, bilo da igrate over ili under, međutim po meni i po ovoj statistici mi sve govori da će biti under. Sretno!

Screenshot_4.png.ae15b13c219be7696c5efc96bfbb91f9.png

Pilepić: Ma publika će i u Domu sportova biti na našoj strani...

Prve dvije utakmice dobro su nam otvorile oči. Situacija je loša, ali dok netko ne bude držao pehar u rukama ništa nije gotovo. Mi sada moramo odgovoriti, nema tu previše pametovanja, rekao je Slaven Rimac

U finalu doigravanja košarkaškog prvenstva Hrvatske Cibona u seriji na četiri pobjede vodi 2-0, a u utorak u Domu sportova (20.00 sati) na rasporedu je treća utakmica u kojoj je Cedevita domaćin.

- Vodimo 2-0, i to je lijepo vodstvo, ali apsolutno ništa ne znači. Cedevita je i dalje veliki favorit u ovoj seriji, pogotovo zato što iduće dvije utakmice igraju u svojoj dvorani - kazao je trener Cibone Ivan Velić i dodao:

- Od svojih igrača tražim da i dalje budu fokusirani i da ako se ukaže šansa za još neko iznenađenje, da ju zgrabimo. Imamo odličnu atmosferu nakon ovog vodstva i nadam se da ćemo pružiti još jednu dobru partiju.

Košarkaš Cibone Fran Pilepić, koji je u drugoj utakmici postigao 17 koševa, očekuje bolju igru Cedevite, ali vjeruje da su on i njegovi suigrači spremni za još jednu dobru partiju.

- Možemo biti jako zadovoljni sa odrađenim poslom u prve dvije utakmice. Serija se seli u Dom sportova gdje nas čeka druga priča. Očekujemo kvalitetniju i bolju igru Cedevite. No, ako ne budemo imali padova u igri, imamo velike šanse. Moramo dati maksimum i iskoristiti priliku ako nam se ukaže šansa da pobijedimo. Iako se igra u Domu sportova očekujem da će publika biti na našoj strani, jer nam treba podrška s tribina - izjavio je Pilepić. 

Trener Cedevite Slaven Rimac ističe da njegovi košarkaši trebaju igrati sa puno više samopouzdanja i odgovornosti.

- Prve dvije utakmice dobro su nam otvorile oči. Situacija je loša, ali dok netko ne bude držao pehar u rukama ništa nije gotovo. Mi sada moramo odgovoriti, nema tu previše pametovanja. Tu se uostalom pokazuje tko je kakav igrač, ali i tko je kakav trener i kakva je ekipa", rekao je Rimac i dodao: "Dobro smo analizirali prethodne dvije utakmice, igrači imaju iskustva sa ovakvim situacijama, igramo na domaćem terenu i treba pokazati karakter. Trebamo igrati sa puno više samopouzdanja i odgovornosti, ali i energije. 

Krilni igrač Cedevite Edo Murić smatra da će dobra obrana biti ključna za povoljan rezultat:

- Protiv Zadra smo se u majstorici izvukli dobrom obranom, ali protiv Cibone to nam je nedostajalo. Ako nam zabiju više od 80 poena, mi teško možemo dobiti utakmicu. Moramo popraviti obranu, a onda iz toga dolaze kontranapadi, gdje smo mi najjači. 

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/pilepic-ma-publika-ce-i-u-domu-sportova-biti-na-nasoj-strani-631599

Cedevita - Cibona 1 (1.25) bet365

Cibona je došla do zavidne prednsoti od 2-0 u finalnoj seriji te ukoliko dođu do nove pobjede bit će korak od osvajanja naslova. Međutim, na putu do finala Cedevita je izbacila Osijeka i Zadra, dok je Cibona izbacila Zabok i Split. U posljednjih pet mečeva ova dva tima, Cedevita je slavila tri puta, dok je Cibona dva i to oba u ovoj seriji. Očekujem veliku potporu Cedevite sa tribina i mislim da oni moraju odgovoriti u ovoj utakmici, inače će sigurno izgubiti trofej. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.36f747690c63940b46e4fd0107afedb6.png

(Koeficijenti 28.5. u 13:20 CET) 

prije 6 minute, IzudinB said:

Pilepić: Ma publika će i u Domu sportova biti na našoj strani...

Prve dvije utakmice dobro su nam otvorile oči. Situacija je loša, ali dok netko ne bude držao pehar u rukama ništa nije gotovo. Mi sada moramo odgovoriti, nema tu previše pametovanja, rekao je Slaven Rimac

U finalu doigravanja košarkaškog prvenstva Hrvatske Cibona u seriji na četiri pobjede vodi 2-0, a u utorak u Domu sportova (20.00 sati) na rasporedu je treća utakmica u kojoj je Cedevita domaćin.

- Vodimo 2-0, i to je lijepo vodstvo, ali apsolutno ništa ne znači. Cedevita je i dalje veliki favorit u ovoj seriji, pogotovo zato što iduće dvije utakmice igraju u svojoj dvorani - kazao je trener Cibone Ivan Velić i dodao:

- Od svojih igrača tražim da i dalje budu fokusirani i da ako se ukaže šansa za još neko iznenađenje, da ju zgrabimo. Imamo odličnu atmosferu nakon ovog vodstva i nadam se da ćemo pružiti još jednu dobru partiju.

Košarkaš Cibone Fran Pilepić, koji je u drugoj utakmici postigao 17 koševa, očekuje bolju igru Cedevite, ali vjeruje da su on i njegovi suigrači spremni za još jednu dobru partiju.

- Možemo biti jako zadovoljni sa odrađenim poslom u prve dvije utakmice. Serija se seli u Dom sportova gdje nas čeka druga priča. Očekujemo kvalitetniju i bolju igru Cedevite. No, ako ne budemo imali padova u igri, imamo velike šanse. Moramo dati maksimum i iskoristiti priliku ako nam se ukaže šansa da pobijedimo. Iako se igra u Domu sportova očekujem da će publika biti na našoj strani, jer nam treba podrška s tribina - izjavio je Pilepić. 

Trener Cedevite Slaven Rimac ističe da njegovi košarkaši trebaju igrati sa puno više samopouzdanja i odgovornosti.

- Prve dvije utakmice dobro su nam otvorile oči. Situacija je loša, ali dok netko ne bude držao pehar u rukama ništa nije gotovo. Mi sada moramo odgovoriti, nema tu previše pametovanja. Tu se uostalom pokazuje tko je kakav igrač, ali i tko je kakav trener i kakva je ekipa", rekao je Rimac i dodao: "Dobro smo analizirali prethodne dvije utakmice, igrači imaju iskustva sa ovakvim situacijama, igramo na domaćem terenu i treba pokazati karakter. Trebamo igrati sa puno više samopouzdanja i odgovornosti, ali i energije. 

Krilni igrač Cedevite Edo Murić smatra da će dobra obrana biti ključna za povoljan rezultat:

- Protiv Zadra smo se u majstorici izvukli dobrom obranom, ali protiv Cibone to nam je nedostajalo. Ako nam zabiju više od 80 poena, mi teško možemo dobiti utakmicu. Moramo popraviti obranu, a onda iz toga dolaze kontranapadi, gdje smo mi najjači. 

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/pilepic-ma-publika-ce-i-u-domu-sportova-biti-na-nasoj-strani-631599

Cedevita - Cibona 1 (1.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Cibona je došla do zavidne prednsoti od 2-0 u finalnoj seriji te ukoliko dođu do nove pobjede bit će korak od osvajanja naslova. Međutim, na putu do finala Cedevita je izbacila Osijeka i Zadra, dok je Cibona izbacila Zabok i Split. U posljednjih pet mečeva ova dva tima, Cedevita je slavila tri puta, dok je Cibona dva i to oba u ovoj seriji. Očekujem veliku potporu Cedevite sa tribina i mislim da oni moraju odgovoriti u ovoj utakmici, inače će sigurno izgubiti trofej. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.36f747690c63940b46e4fd0107afedb6.png

(Koeficijenti 28.5. u 13:20 CET) 

Cedevita u utorak u Domu sportova ide po prvu pobjedu u finalu

Nakon što je Cibona u finalnoj seriji doigravanja HT Premijer lige protiv Cedevite povela s 2-0 serija seli u Dom sportova, a treća utakmica igrat će se u utorak u 20:00h.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti online preko sustava Eventim.hr, na prodajnim mjestima Eventima i na blagajni dvorane prije utakmice. Cijena ulaznice za utorak je 30,00kn, a može se kupiti i paket ulaznica za utakmice u utorak i četvrtak po cijeni od 50,00kn.

Cedevita nije u zavidnoj situaciji, no daleko od toga da je sve riješeno.

"Igrači imaju iskustva. Svi su bili u sličnim ili istim situacijama. Treba pokazat karakter i odgovoriti. Igramo doma. Trebamo igrati s puno više samopouzdanja i odgovornosti. Mislim da su nam ove dvije utakmice dobro otvorile oči da Cibona itekako igra dobro, da je kvalitetna ekipa i moramo sada odgovoriti. Nema tu previše pametovanja. Sada je sve na nama i zna se što nam nosi još jedna izgubljena utakmica. Isto tako, mislim da nam se s tom pobjedom vraća samopouzdanje i onda je to automatski za nas ipak neka psihološka situacija. To je tako nekad u sportu u lošoj situaciji. Međutim, tu se, na kraju krajeva, pokazuje tko je igrač, tko je trener i tko je kakva ekipa", izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac.

Cedeviti ne ide na ruku što u HT Premijer ligi može igrati u isto vrijeme samo s dva stranca na parketu…

"Najlakše je kukati. Ne paše nam ovo, ali bez obzira mislim da jednostavno moramo pronaći načina i razumijevanja. Igrači sami moraju shvaćati veću odgovornost. Nekad kad idemo s izmjenama ćemo i svjesno rušiti ritam i toga igrači moraju biti svjesni i onda u tim trenucima svi igrati odgovornije.  Po meni je ključ ove serije da svi igramo odgovornije i u obrani i u napadu. Znači, da igramo s puno više energije i intenziteta. U tim nekim stvarima koje se pod obavezno moraju raditi mislim da smo puno lošiji od Cibone i u tome treba raditi pomak."

Tugovanja nema...

"Po meni nema razloga. Dok nekome Joke Vranković ne uruči pehar nema razloga tugovati. Nitko nije umro. S druge strane, imam povjerenja u svoj rad i igrače. Istina, može se dogoditi da izgubimo, ali to je sport. Ja nisam pesimist. Sigurno da je situacija zabrinjavajuća. Napravili smo određene razgovore, pokazali video snimke i pripremili se na treningu na stvari koje moramo popraviti. Međutim, to je takav posao za trenere i igrače. Idemo dalje i okrećemo se utakmici. Ima još 48 sati. Ne vidim da je u ekipi netko u pretjeranoj letargiji ili apatiji. Dapače, mislim da svi željno iščekujemo tu treću utakmicu. Bar ja kao trener. Vidjet ćemo što će ona donijeti", istaknuo je Rimac.

Krilni igrač Cedevite Edo Murić istaknuo je obranu Cedevite kao nešto gdje Vitamini najviše moraju napredovati: "Vidjeli smo već protiv Zadra da nismo pravi, da smo ušli u neki kontra ritam i da se trebamo iz toga vaditi.  U zadnjoj utakmici protiv Zadra smo vidjeli da to možemo s dobrom obranom, ali smo protiv Cibone opet prestali igrati dobru obranu i ako nam zabiju više od 80 poena mi teško dobivamo utakmice. Tako da sigurno moramo popraviti taj segment igre i da iz dobre obrane dolazimo do kontri gdje smo najjači. Vidjeli ste u ove dvije utakmice da nismo imali dosta laganih poena i da smo se za svaki koš stvarno mučili, a s druge strane je Cibona imala neke lagane poene i iz toga gradila svoju igru. Sigurno moramo popraviti obranu. Napad nije toliko loš, iako ni tu ne igramo baš sjajno, i mislim da nam cilj mora biti primiti manje od 80 poena pa da tu onda tražimo svoje šanse."

Izvor: https://www.kkcedevita.hr/hr/novosti/cedevita-u-utorak-u-domu-sportova-ide-po-prvu-pobjedu-u-finalu

prije 51 minute, IzudinB said:

Očekujem veliku potporu Cedevite sa tribina i mislim da oni moraju odgovoriti u ovoj utakmici, inače će sigurno izgubiti trofej. Sretno!

Slazem se, vecina zaposlenika Atlantic grupe ce dobiti karte i naputak da veceras budu u Domu Sportova al od njih se moze sve ocekivati osim nekog navijanja.

Realno, Cedevita je bolja i prije pocetka doigravanja sve osim njihovog naslova bilo je iznenadjenje. Al prvo ono mucenje protiv Zadra i cista sreca da je usla trica sa osam metara 3 sekunde prije kraja te prve dvije utakmice pokazuju da nesto opako ne stima u toj momcadi. ne razumijem koeficijente, par km dalje je na Cedevitu bilo 1.75, danas je 1.25. Ne znam na temelju cega, jer ce atmosfera biti kao u Drazenovoj dvorani, momcadi se predobro poznaju i na temelju vidjenog sa zadovoljstvom uzimam +8.5 na Cibonu. Ako netko ima navijace onda je to Cibona, Cedevita svakako nije. Realno, vecina gledatelja ce doci uzivati u kosarci i biti sklona Ciboni al o nekoj paklenoj atmosferi nemozemo govoriti.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use