Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.5.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Torino - Lazio | Više od 2.5 gola (1.66) bet365

Torino je bio u potrazi za šestom pozicijom i njihovom prvom europskom avanturom u već dužem nizu godina zahvaljujući nizu bez poraza od osam utakmica, ali sve se raspalo prošlog vikenda kada su izgubili utakmicu od Empolija sa 4-1 u gostima. Njihovi današnji rivali Lazio je to još više pogoršao. Oni su osvojili Kup Italije, što znači da završetak na sedmoj poziciji neće biti dovoljan za domaćina da uđe u Europsku ligu sljedeće sezone.

Posljednje kolo se igra danas i ova utakmica neće imati neko značenje za Torino. Torino će pokušati izbjeći poraz kako bi barem završio sezonu na sedmoj poziciji, njihovo najbolje dostignuće u posljednje vrijeme u Seriji A. Da bi to učinili morat će pronaći motivaciju za povratak nakon spomenute katastrofe protiv Empolija u prethodnom kolu. Torino ima samo jedan bod više od Lazija koji se nalazi ispod njih i ovo će biti borba za tu sedmu poziciju, iako ni Laziju to ništa ne znači, jer su i oni izborili kup italije i spasili svoju sezonu, tako što će se sljedeće sezone naći u Europskoj ligi. S obzirom da je Torino postigao četiri i primio pet golova u posljednja dva kola u ligi protiv Sassuoloa i Empolija, mislim da će i u ovoj utakmici biti više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.1813527e691a64b867c65cd840b1e137.png

1548141392_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e1856f79273676116e450393611f7b21.png

(Koeficijenti 26.5. u 12:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sassuolov gazda je velik fan Milana to je nekoliko puta vec rekao i mozda naprave neke probleme Atalantu danas..Inter ne igra sjajno zadnje utakmice, Empoli u dobri formi isto ocekujem neizvesan duel.

Milan mora pobjediti protiv Spal koji nema motivaciju danas i da ceka kiks od jednog..medjusobni duel ima bolji od Atalanti a slabiji od Inter (sa Inter nema veze zato sto ako kiksne Inter a oni pobjede imaju visak bodova).

 

Link to comment
Share on other sites

prije 13 minute, IzudinB said:

Charlton - Sunderland BTTS (2.00) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Charlton je naporno radio u polufinalu play-offa protiv Doncastera. Nakon što su pobijedili 2-0 u prvoj utakmici, ekipa Lee Bowyera je primila kasni gol kako bi se uvjerili da će druga utakmica biti vrlo teška. Rani gol u drugoj utakmici prošlog petka je naveo navijače da misle da je ta utakmica gotova, prije nego što je Doncaster postigao gol samo deset minuta kasnije i zadržao deficit na jednom golu.Chartlon je bio samo nekoliko trenutaka daleko do cementiranja svog mjesta u finalu, prije nego što je kasni gol Doncastera odveo utakmicu na produžetke. Golovi obje ekipe u tih 30 minuta su ih odveli do penala, gdje su južni Londonci na kraju pobijedili zahvaljujući lošem pokušaju Donacesterovog Johna Marquisa.Vodeći strijelac Lyle Taylor je sa lakoćom pretvorio svoj penal u gol i također je igrao značajnu ulogu u Charltonovom izjednačenju u produžecima, asistirajući veznjaku Darranu Pratleyu u 101. minuti. Taylor je ove sezone bio najbolji izvođač u League One, postižući 22 gola uz 10 asistencija. U nedelju će se nadati finalu i vjerojatno će pokušati postići koji gol kao što je to radio cijele sezone.

Sunderlandov uvod u League One iznenadio je sve ove sezone, ali sa jednom utakmicom koja ih razdvaja od povratka u Championship sljedeće sezone, raspoloženje u klubu je sada na nivou. Međutim, Chartlon će ovdje da se dokaže kao teška ekipa za pobijediti, tako da će sigurno morati biti u svojoj najboljoj formi kako bi ih pobijedili.Ekipa Jack Rossa je pobijedila Portsmouth u polufinalu, a to su uradili zahvaljujući golu Chris Maguirea u prvoj utakmici an stadionu Svjetlosti. Utakmica bez golova na Fratton Parku je osigurala kvalifikaciju Sunderlanda u finale ove nedelje, gdje će se suočiti sa Charltonom kojem su već ove sezone uzeli četiri boda.Sunderland nije završio sezonu tako dobro kao njihov protivnik u ovoj utakmici, pobijedivši samo jednu od posljednjih pet ligaških utakmica, tako da budite oprezni kada budete igrali na ovu utakmicu. Međutim, sa kvalitetom koju imaju na raspolaganju - uključujući i Aidena McGeadyja, koji je propustio posljednje četiri utakmice sa ozljedom stopala, tvrdi se da će se ovaj vikend vratiti u ekipu.Crne mačke će najvjerojatnije biti u svojoj omiljenoj formaciji 4-3-2-1, a Charlie Wyke će voditi lniju ispred Will Grigga.

Charlton je u dobrom nizu utakmica bez poraza, nakon što su izbjegli poraz u 20 od posljednje 23 utakmica. Tim je također pobijedio osam od posljednjih 10 utakmica. Oni su postigli dva ili više golova u posljednjih pet utakmica.Sunderland je bez pobjede u sedam od posljednjih devet utakmica, a u gostima su ostvarili dvije pobjede u posljednjih devet utakmica. S obzirom da se ova utakmica igra na Wembleyu, taj rekord nam ništa ne govori. Obje ekipe su zaslužno u ovom finalu i uprkos tome što je Sunderland ovdje blagi favorit, vjerujem da će oba tima postići gol.

Screenshot_1.thumb.png.4df0b556ac81a44e32d802b65118d985.png

(Koeficijenti 26.5. u 11:53 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

 

Ovo bi mogli probati i na kartone? Sudi A.Madley koji nije los za kartone. Obicno play offi idi u over kartonima u Engleskoj

Link to comment
Share on other sites

Just now, whimp said:

 

Ovo bi mogli probati i na kartone? Sudi A.Madley koji nije los za kartone. Obicno play offi idi u over kartonima u Engleskoj

Da, ovo sam i ja primjetio, lako moguće za kartone danas iako će kod engleza moj fokus biti na sutrašnjoj utakmici, utakmici koja će vrijediti klubovima nositi desetke ako ne i stotine milijuna funti. Uz to, utakmica Union Berlin - Stuttgart bi sutra svakako trebala biti zanimljiva i za kartone i druge tipove ali o tome više sutra. 

Link to comment
Share on other sites

prije 2 minute, whimp said:

 

Ovo bi mogli probati i na kartone? Sudi A.Madley koji nije los za kartone. Obicno play offi idi u over kartonima u Engleskoj

Pa iskreno mislim da ima potencijal za over. Timovi se bore za promociju u veću ligu i siguran sam da će biti mnogo varnica na terenu, zavisno i od rezultata. Što se tiče suca Madley je pogodan, pogotovo jer daje dosta i crvenih kartona ove sezone. Evo i njegove statistike ispod, a bet365 kladionica nam daje granicu od 4.5 što mislim da je potpuno razumljivo. Sretno nam!

Screenshot_4.thumb.png.dbfe904c679a2a140f8b495f16f925aa.png

Screenshot_3.png.b57bd28e380bbddf02e96a93f74bc904.png

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, IzudinB said:

Pa iskreno mislim da ima potencijal za over. Timovi se bore za promociju u veću ligu i siguran sam da će biti mnogo varnica na terenu, zavisno i od rezultata. Što se tiče suca Madley je pogodan, pogotovo jer daje dosta i crvenih kartona ove sezone. Evo i njegove statistike ispod, a bet365 online kladionica">bet365 kladionica nam daje granicu od 4.5 što mislim da je potpuno razumljivo. Sretno nam!

Screenshot_4.thumb.png.dbfe904c679a2a140f8b495f16f925aa.png

Screenshot_3.png.b57bd28e380bbddf02e96a93f74bc904.png

unibet ima klizne granice za kartone za ovu utakmicu

Slika-zaslona-2019-05-26-u-12-17-54.png

Link to comment
Share on other sites

Inter - Empoli | Pobjeda Intera i oba tima daju gol (2.50) bet365

Inter će biti domaćin Empoliju u jednoj od najzanimljivijih utakmica u Seriji A večeras. Oba tima su u očajničkoj potrebi za bodovima iz različitih razloga koji dolaze u posljednjem kolu sezone. Domaćini su znatno otežali svoj život u borbi za prva četiri mjesta i mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone sa porazom od 4-1 protiv Napolija prošlog vikenda. Uglavnom su se mučili u posljednjih mjesec dana pobijedivši samo jednu od posljednjih pet ligaških utakmica.

Nerazzurri su sada na razini bodova sa Atalantom na trećem mjestu i samo jedan bod su iznad gorkog rivala Milana na petoj poziciji. Iako domaćini u ovaj susret doalze kao teški favoriti, ne smijemo podcjenjivati Empolijevu brilijantnu formu u posljednjih nekoliko tjedana. Azzurri su zaradili ogroman tračak nade u njihovoj potrazi za spasom u Seriji A sa tri uzastopne pobjede nad Fiorentinom, Sampdorijom i Torinom. Ekipa Aurelia Andreazzolija je sada u sigurnoj zoni, ali samo jedan bod iznad Genove koja ima bolji međusobni rekord. 

Poraz u ovoj utakmici i remi Genoe u posljednjem susretu protiv Fiorentine bi poslao Azzurre u Seriju B. Zadržati Intera i odigrati obranu dobro će biti glavni cilj Empolija u ovoj utakmici. Oni se mogu pohvaliti sa najslabijim obrambenim rekordom u ligi na gostovanjima sa 38 primljenih golova u 18 utakmica van svog stadiona. Empoli je u izvanrednoj formi, međutim, mislim da neće pobijediti u ovoj utakmici, ali vjerujem da mogu postići barem jedan gol. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.395a751b76e6294976dfdf59c9bca203.png

(Koeficijenti 26.5. u 12:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Pescara - Verona (2.20) bet365

Prednost dajem domaćinu u ovoj utakmici, jer su na ovom stadionu postavili neke impresivne brojke u nedavnim utakmicama. U međuvremenu, Verona je također patila u gostima. Pescara je pobijedila Salernitanu sa rezultatom od 2-0 u posljednjoj utakmici regularne sezone. Verona, na drugoj strani, izgubila je svoju posljednju gostujuću utakmicu sa 3-0.

Pescara je neporažena u posljednjih šest utakmica. KOd kuće je njihov rekord još impresivniji. Momčad je na nizu bez poraza od sedam utakmica i izgubili su samo tri puta u posljednjih 20 utakmica. Jedna od njih je također bila prijateljska.

Verona je u međuvremenu ostvarila samo jednu pobjedu u posljednjih 11 utakmica. U gostima su ostvarili samo tri pobjede u posljednjih 16 putovanja. Važno je da oni nikada nisu pobijedili na ovom stadionu, a u njihovoj domaćoj utakmici nisu uspjeli postići barem jedan gol. Također su postigli samo dva gola u posljednjih šest utakmica na ovom stadionu protiv Pescare. Mislim da će Pescara ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.8a2637f70a0b41c879db5255cecc9ad4.png

1344170682_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.183e4ebcf3d4922001677b6dc1f3f38d.png

(Koeficijenti 26.5. u 12:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, Goksim said:

Zadnje kolo u kojem imamo fantastičan susret za kartone. Naime sudar dviju momčadi koji bi mogao odlučiti o tome tko ostaje u Serije A a tko će u Serije B.

Genoa je prva ispod crte i za njih je stvar jasna, moraju osvojiti bodove. Genoa ima bolji H2H od Empolija te bi potencijalnim remijem a porazom Empolija od Intera Empoli ispao u Serije B. Lako moguć scenarij međutim Genoa je sigurna da ostaje u ligi i ovisi samo o sebi jedino u slučaju pobjede. Prvu utakmicu sa Fiorentinom odigrali su 0:0 te bi u slučaju pobjede imali isto broj bodova kao viole ali i bolji H2H što bi ih pozicioniralo iznad Fiorentine. 

Fiorentina možda izgleda komotna na ljestivici ali u slučaju današnjeg poraza i ako se poklope drugi rezultati i oni lako mogu ispasti. Najveće pitanje je što će Empoli napraviti kod Intera međutim u obje utakmice trebali bi vidjeti dosta nervoze i kartona. 

Slika-zaslona-2019-05-26-u-09-44-22.png

Granica od 5,5 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 u utakmici gdje se potencijalno direktno odlučuje o ostanku u ligi i gdje Genoa nema pravo na grešku i traži bodove mi se čini itekako prihvatljivom. 

Samo da nadodam da pinnacle daje 2.04 za istu okladu, a računaju i kartone identično kao bet365

Quote

Bookings Propositions:

  1. For grading purposes, both yellow and red cards are included in Bookings Propositions. Yellow cards count as 1 point and red cards count as 2 points.
  2. Two yellow cards shown to the same player leading to an automatic red card will count as 3 points: 1 point for the 1st yellow card and 2 points for the red card. The 2nd yellow card will not be counted.
  3. For grading purposes, yellow or red cards shown to any “non-player” (player on the bench, manager, coach or other staff) do not count for Bookings Propositions.
  4. Yellow or red cards shown during periods of extra time are not included. Only yellow and red cards shown during regulation time, or any time the referee adds to compensate for injuries and other stoppages, are included.
  5. Yellow and red cards shown during the half time break are counted for 2nd half and full time Bookings Propositions.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 24 minute, IzudinB said:

Inter - Empoli | Pobjeda Intera i oba tima daju gol (2.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Inter će biti domaćin Empoliju u jednoj od najzanimljivijih utakmica u Seriji A večeras. Oba tima su u očajničkoj potrebi za bodovima iz različitih razloga koji dolaze u posljednjem kolu sezone. Domaćini su znatno otežali svoj život u borbi za prva četiri mjesta i mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone sa porazom od 4-1 protiv Napolija prošlog vikenda. Uglavnom su se mučili u posljednjih mjesec dana pobijedivši samo jednu od posljednjih pet ligaških utakmica.

Nerazzurri su sada na razini bodova sa Atalantom na trećem mjestu i samo jedan bod su iznad gorkog rivala Milana na petoj poziciji. Iako domaćini u ovaj susret doalze kao teški favoriti, ne smijemo podcjenjivati Empolijevu brilijantnu formu u posljednjih nekoliko tjedana. Azzurri su zaradili ogroman tračak nade u njihovoj potrazi za spasom u Seriji A sa tri uzastopne pobjede nad Fiorentinom, Sampdorijom i Torinom. Ekipa Aurelia Andreazzolija je sada u sigurnoj zoni, ali samo jedan bod iznad Genove koja ima bolji međusobni rekord. 

Poraz u ovoj utakmici i remi Genoe u posljednjem susretu protiv Fiorentine bi poslao Azzurre u Seriju B. Zadržati Intera i odigrati obranu dobro će biti glavni cilj Empolija u ovoj utakmici. Oni se mogu pohvaliti sa najslabijim obrambenim rekordom u ligi na gostovanjima sa 38 primljenih golova u 18 utakmica van svog stadiona. Empoli je u izvanrednoj formi, međutim, mislim da neće pobijediti u ovoj utakmici, ali vjerujem da mogu postići barem jedan gol. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.395a751b76e6294976dfdf59c9bca203.png

(Koeficijenti 26.5. u 12:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 Nekako mi nema vrijednost kvota na Inter ( 1,33 ) s obzirom kako su loši i s time da Empoli treba bodove. Naravno da moda griješim, al ovo mi je nekako najizglednije

565145499_inter2.png.9f0b6136baaba4d723903b55fa863426.png

 

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, whimp said:

Sassuolov gazda je velik fan Milana to je nekoliko puta vec rekao i mozda naprave neke probleme Atalantu danas..Inter ne igra sjajno zadnje utakmice, Empoli u dobri formi isto ocekujem neizvesan duel.

Milan mora pobjediti protiv Spal koji nema motivaciju danas i da ceka kiks od jednog..medjusobni duel ima bolji od Atalanti a slabiji od Inter (sa Inter nema veze zato sto ako kiksne Inter a oni pobjede imaju visak bodova).

 

Može biti i Zaprešićev fan ovdje se Atalanta pita. Momci igraju fantastično cijelu sezonu, Zapata Iličić Gomez, bila bi tragedija da večeras kiksaju, mislim da ovo ide lagano u hendikepu. Pozz

Link to comment
Share on other sites

prije 21 minute, Josma said:

Može biti i Zaprešićev fan ovdje se Atalanta pita. Momci igraju fantastično cijelu sezonu, Zapata Iličić Gomez, bila bi tragedija da večeras kiksaju, mislim da ovo ide lagano u hendikepu. Pozz

I uz to Atalanta nikad do sad nije bila u LP.

Ovo im je povijesna prilika

Link to comment
Share on other sites

On 25. 05. 2019. at 16:01, IzudinB said:

Dinamo Zagreb - Hajduk Split X2 (2.15) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pred nama je u nedelju najveći nogometni derbi u Hrvatskoj u kojem Hajduku treba barem jedan bod kako bi matematički osigurao tu treću poziciju, a ujedno i kvalifikacije za Europsku ligu. Ovaj derbi sam po sebi znači veliki motiv za igrače oba tima, ali gosti ovdje dolaze sa mnogo većim motivom nego domaćini. Inače su ove utakmice sa Dinamom uvijek posebne, susret koji je uvijek gušt gledati, jer je ovo jedan veliki derbi. Prije svega, timovi u ovaj susret ulaze sa različitim raspoloženjima.

1448981297_1_HNL.thumb.png.385a277fe9e88ee60aef0f654fdd7ef2.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Naime, Dinamo Zagreb je igrao finale kupa protiv Rijeke prije tri dana i oni su izgubili sa 1-3. U toj utakmici su bili mnogo bolji nego Rijeka, gledajući sveukupnu statistiku, a imali su čak 18 šuteva naspram osam onih koje su imali Riječani. Rijeka je u toj utakmici ipak pokazala kako se treba igrati sa Dinamom, a vjerojatno je terner Siniša Oreščanin već pokazao tu utakmicu i gledao je sa svojim igračima.

Dinamo Zagreb u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima ima tri pobjede, remi i poraz. Što je vrlo zanimljivo, remi i poraz su došli upravo protiv Rijeke, koja je definitivno kako stvari stoje slaba točka za Dinamo Zagreb. Oni su zaista skontali kako treba igrati protiv ovog tima. Međutim, sada će i motivacija imati mnogo udjela u ovoj utakmici, s obzirom da Dinamo Zagrebu bodovi uopšte nisu potrebni, jer se nalaze na prvoj poziciji sa čak 23 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Dinamo je ove sezone najbolja ekipa kada igra na svom terenu, gdje nisu izgubili niti jednu utakmicu ove sezone. Odigrali su 17 utakmica na Maksimiru na kojem su ostvarili čak 15 pobjeda i dva remija. Postigli su 41 gol, dok su primili samo 11. Tom rekordu je blizu samo Rijeka koja je dala dva gola manje, dok su isti broj golova primili. Dinamo Zagreb na ovom terenu u posljednjih pet utakmica ima sve pobjede.

Što se tiče Hajduka, oni u ovu utakmicu ulaze sa namjerom da ostvare barem taj jedan bod i vjerujem da neće mnogo srljati i da će vjerojtano više štititi svoj gol, nego napadati Dinamov, ali njihova gotujuća forma ne govori da će to biti tako. Oni su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet gostujućih utakmica, a samo su u dvije od te četiri pobjede primili po jedan gol, dok su u posljednjoj gostujućoj utakmici postigli čak četiri.

Hajduk je u drugoj polovini sezone igrao mnogo bolje u gostima nego što je to bio slučaj na početku sezone. Oni su doživjeli samo jedan poraz u svim gostujućim utakmicama u drugom dijelu sezone, a odmah i nakon tog poraza su se vratili sa pobjedom od 1-4 protiv Rudeša i njihov samopouzdanje će pred ovaj susret biti ogromno. Plus je tu motivacija za završetak na trećoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Screenshot_60.thumb.png.fdcfe88c820bfaa522112eac3435f4f9.png

920133150_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e935970bed9119a56c679523cbfc7670.png

(Koeficijenti 25.5. u 16:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Brza analiza kisa pada derbi igra se konacno pravi fudbal na Maksimiru. Ja cu opet na Miju stavit jedno 100 kuna da je gol pa sta bude bude jer očekujem utakmicu brzu klizavu mada mi se sviđa i tip PENAL DA ?. Na sitno 35 kn Mijo+2 uglavu hahaha. IKAD GUBE I KAD TUKU. pozzzz iz Sarajeva 

 

Caktas+2 idg+u.   11.2 hahaha

Caktas idg.     3.2 ?

Din-Hajduk ku. 3.2 penal DA

SRETNO ???

Link to comment
Share on other sites

On 25. 05. 2019. at 16:01, IzudinB said:

Dinamo Zagreb - Hajduk Split X2 (2.15) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pred nama je u nedelju najveći nogometni derbi u Hrvatskoj u kojem Hajduku treba barem jedan bod kako bi matematički osigurao tu treću poziciju, a ujedno i kvalifikacije za Europsku ligu. Ovaj derbi sam po sebi znači veliki motiv za igrače oba tima, ali gosti ovdje dolaze sa mnogo većim motivom nego domaćini. Inače su ove utakmice sa Dinamom uvijek posebne, susret koji je uvijek gušt gledati, jer je ovo jedan veliki derbi. Prije svega, timovi u ovaj susret ulaze sa različitim raspoloženjima.

1448981297_1_HNL.thumb.png.385a277fe9e88ee60aef0f654fdd7ef2.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Naime, Dinamo Zagreb je igrao finale kupa protiv Rijeke prije tri dana i oni su izgubili sa 1-3. U toj utakmici su bili mnogo bolji nego Rijeka, gledajući sveukupnu statistiku, a imali su čak 18 šuteva naspram osam onih koje su imali Riječani. Rijeka je u toj utakmici ipak pokazala kako se treba igrati sa Dinamom, a vjerojatno je terner Siniša Oreščanin već pokazao tu utakmicu i gledao je sa svojim igračima.

Dinamo Zagreb u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima ima tri pobjede, remi i poraz. Što je vrlo zanimljivo, remi i poraz su došli upravo protiv Rijeke, koja je definitivno kako stvari stoje slaba točka za Dinamo Zagreb. Oni su zaista skontali kako treba igrati protiv ovog tima. Međutim, sada će i motivacija imati mnogo udjela u ovoj utakmici, s obzirom da Dinamo Zagrebu bodovi uopšte nisu potrebni, jer se nalaze na prvoj poziciji sa čak 23 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Dinamo je ove sezone najbolja ekipa kada igra na svom terenu, gdje nisu izgubili niti jednu utakmicu ove sezone. Odigrali su 17 utakmica na Maksimiru na kojem su ostvarili čak 15 pobjeda i dva remija. Postigli su 41 gol, dok su primili samo 11. Tom rekordu je blizu samo Rijeka koja je dala dva gola manje, dok su isti broj golova primili. Dinamo Zagreb na ovom terenu u posljednjih pet utakmica ima sve pobjede.

Što se tiče Hajduka, oni u ovu utakmicu ulaze sa namjerom da ostvare barem taj jedan bod i vjerujem da neće mnogo srljati i da će vjerojtano više štititi svoj gol, nego napadati Dinamov, ali njihova gotujuća forma ne govori da će to biti tako. Oni su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet gostujućih utakmica, a samo su u dvije od te četiri pobjede primili po jedan gol, dok su u posljednjoj gostujućoj utakmici postigli čak četiri.

Hajduk je u drugoj polovini sezone igrao mnogo bolje u gostima nego što je to bio slučaj na početku sezone. Oni su doživjeli samo jedan poraz u svim gostujućim utakmicama u drugom dijelu sezone, a odmah i nakon tog poraza su se vratili sa pobjedom od 1-4 protiv Rudeša i njihov samopouzdanje će pred ovaj susret biti ogromno. Plus je tu motivacija za završetak na trećoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Screenshot_60.thumb.png.fdcfe88c820bfaa522112eac3435f4f9.png

920133150_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e935970bed9119a56c679523cbfc7670.png

(Koeficijenti 25.5. u 16:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Brza analiza kisa pada derbi igra se konacno pravi fudbal na Maksimiru. Ja cu opet na Miju stavit jedno 100 kuna da je gol pa sta bude bude jer očekujem utakmicu brzu klizavu mada mi se sviđa i tip PENAL DA ?. Na sitno 35 kn Mijo+2 uglavu hahaha. IKAD GUBE I KAD TUKU. pozzzz iz Sarajeva 

 

Caktas+2 idg+u.   11.2 hahaha

Caktas idg.     3.2 ?

Din-Hajduk ku. 3.2 penal DA

SRETNO ???

Link to comment
Share on other sites

Dinamo - Hajduk // Over 2,5 golova bet365 - 1,80

Jedino mi se golovi u ovom meču nameću kao realna opcija. Prvo zbog Dinama koji je doživi veliki šok u finalu protiv Rijeke, te će tražiti pobjedu i dobru partiju u ovom meču i golove jer je derbi i jer igraju pred svojim navijačima, a sa druge strane, Hajduk će tražiti bodove u ovom meču kako bi osigurali plasman u Europa ligu naredne sezone.

Kao što je već neko pisao, kišica je padala, a postoji mogućnost da pada i za vrijeme meča.. Tako da teren je mokar, lopta će biti brza a u obje ekipe imamo igrače koji mogu tehnički odgovoriti zadatku po takvim uslovima i iskoristiti takav teren.

Samo jedan međusobni okršaj u zadnjih šest završio se sa tri ili više golova, gledaoci obično vide jedan ili ni jedan gol u zadnje vrijeme i mislim da je ovo zadnje kolo HNL-a idealna prilika da se to popravi te da se vidi partija kakva dolikuje pravom i najvećem hrvatskom derbiju.

overr.thumb.jpg.647711859aea61f3c945828bed9bb157.jpg

Link to comment
Share on other sites

DINAMO - HAJDUK OD 19 SATI Bjelica iznenadio, Hajduk u najjačem sastavu

hajdukdin__2__.gif?width=765&height=421
Foto: Pixell

SASTAVI:

Stigli su sastavi. Hajduk igra u najjačem sastavu, dok je Bjelica iznenadio. Šunjić je na klupi, dok Petković nije u zapisniku

DINAMO: Livaković - Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac - Ademi - Hajrović, Moro, Olmo, Oršić - Gavranović

HAJDUK: Posavec - Ismajli, Svatok, Lopez, Fomitschow - Jurić, Nejašmić, Hamza - Caktaš - Gyurcso, Jairo

Dinamo je davno osigurao naslov prvaka, a Hajduku treba barem bod da turbulentnu sezonu zaključi na trećem mjestu. Za Splićane je to važno jer treće mjesto donosi utakmicu manje u kvalifikacijama za Europu.

Modri su prvaci, imaju čak 27 bodova više od Bilih, dok Hajduk igra i za čast, ali i za bodove. Naime, izgubi li Hajduk danas, a Osijek kod kuće pobijedi Inter, Splićani će biti četvrti, što znači da će europska natjecanja početi od prvog pretkola, a Osijek od drugog.

Na Maksimiru se očekuje 15-ak tisuća navijača, a Dinamo večeras organizira proslavu naslova. Stiže oko dvije tisuće torcidaša.

Ove sezone Hajduk nema pobjedu protiv Dinama, uz jedan remi, Modri su dva puta slavili s po 1:0.

Glavni sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su Goran Perica i  Bojan Zobenica.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

SPAL - Milan 2 (1.53) bet365

Milan mora pobijediti i čekati kiks Atalante ili Intera, a gostuju nezainteresovanom SPAL-u, koji je poražen u posljednje dvije utakmice. Rossoneri su slavili u sva tri dosadašnja međusobna susreta protiv SPAL-a, protiv kojeg večeras izlaze u sastavu Donnaruma; Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Calhanoglu; Suso, Borini, Piatek. Milan je osvojio maksimalnih 9 bodova u prethodne tri utakmice, ali prije toga bili su u seriji loših rezultata, tako da su pali na 5. mjesto, ali nada umire posljednja. S obzirom na to da Inter dočekuje Empoli koji se bori za opstanak (a imaju tri uzastopne pobjede), imaju čemu da se nadaju, a iako je Atalanta veliki favorit protiv Sassuola, vidjećemo kako će se snaći pod pritiskom.

Link to comment
Share on other sites

CS Constantine - USM Alger 2 (1.65) bet365

Posljednje kolo alžirske lige, prvoplasirani USM Alger gostuje Constantineu koji nema rezultatskih ambivija u ovom duelu, s obzirom na to da ne mogu do mjesta koje vodi u afričku Ligu prvaka i afrički Kup Konfederacija. USM Alger ima jedan bod više od drugoplasiranog Kabyliea, koji ima laku utakmicu kod kuće protiv Bordj Bou Arreridja (8. mjesto). Alžirska liga je tipična domaćinska liga, pa tako Constantine nema poraz na svom terenu čitavu sezonu (7 7 0), dok Alger nema pobjedu u prethodnih osam utakmica na gostovanjima, ali i kao takav je najbolja gostujuća ekipa u ligi. Ipak, indikativno je da koeficijent na pobjedu gostiju pao sa čak 2.50 na 1.65, i vjerujem da gosti neće ispustiti šampionsku titulu u posljednjem kolu.

920133150_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e935970bed9119a56c679523cbfc7670.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use